Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Ερμού: Κουκουλοφόροι έδειραν τουρίστα επειδή ψώνιζε Κυριακή!
Μεγάλη καταστροφή να δουλεύεις Κυριακή, όνειδος.
ναι ρε ο έλληνας θέλει να πάει εκκλησία...
μια φορα, ωραια είναι να κανεις την κυριακατικη βολτα σου και ναναι ανοιχτα τα μαγαζια, ο,τι και να λεμε τωρα....
πας που πας για ένα καφεδακι και χαζεύεις, κακο είναι να μπορεις και να ψωνισεις επι τοπου αμα γουστάρεις κατι?2 πουλόβερ τσιμπησα σημερα μαγκες, ετσι πανω στην βολτα....
ναι ρε παπάρα στην Αγγλία παίρνουν παραπάνω αν δουλέψουν Σάββατο ή Κυριακή μόνον όταν δουλέψουν ΟΛΗ την υπόλοιπη εβδομάδα... αν κάποιες μέρες έχουν ρεπό δεν παίρνουν τίποτε παραπάνω...Εγω ποτε δεν γουσταρα να δουλευω σκ γιατι επαιρνα ακριβως τα ιδια που επαιρνα και καθημερινες
Μακαρι να ισχυε οτι λεει ο νομος και το ημερομισθιο να ηταν οσο πρεπει για σαββατο και κυριακη
Αγγλια οταν ημουν οι Αγγλοι κανανε σαν τρελοι για Σαββατα γιατι παιρνανε 25% παραπανω και 50% την Κυριακη
Εμεις οταν τους ειπαμε οτι και σαββατο και κυριακη παμε για τα ιδια,μας λενε καλα μαλακες ειστε και ερχεστε?
αντε να τους εξηγουσες αμα δεν πας τι θα γινοτανε
Ειμαι υπερ του Σαββατου και της Κυριακης αλλα οπως οριζει ο νομος οι πληρωμες
Ακομη και οι εβραιοι στο ισραηλ το Σαββατο τους ειναι αργια, κατι σαν ημερα του Πασχα, και δεν κουνιεται φυλλο..
Απ την Ελλαδα θα ξεκινησει η προοδος, ανοιγοντας τα καταστηματα και τις Κυριακες. Αν ξεκινησει ετσι το ντομινο..
θα συμπαρασυρει κι αλλα επαγγελματα, και στο τελος θα δουλευουμε ολοι..
Στην Ελλαδα ο πελατης ειναι ο εχθρος του καθε υπαλληλου. Μετα φταινε οι Γερμανοι που χρεωκοπησαμε.Αν και ανόμοια τα μεγέθη και ιεροσυλία οι συγκρίσεις, στη Νέα Υόρκη που ήμουν για 20 μέρες πριν λίγα χρόνια, τα πάντα ήταν ανοιχτά ΚΑΙ τις Κυριακές και ΚΑΝΕΙΣ δεν ενοχλήθηκε.
Τι να λέμε τώρα.