Νέα

Πωλείται wow acount + ΟΛΑ τα dvd του παιχνιδιού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MystiriosLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
104
Like
12.958
Πόντοι
25.165
Να προσθεσω επισης οτι εχει καμια 40000 gold ισως και παραπανω αφου εχω και bank alt. και 9000 achievement points o warrior.

OP
OP
M

MystiriosLover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλα εχω δει υπερκοινωνικα ατομα, να καιγονται εντελως!!
δοκιμασε και σε κανα ebay παντως..
ακριβως γιαυτο το πουλαω...
δεν θελω να γινω ετσι..
μαρεσει το εξω! μαρεσει να μιλαω με ανθρωπου.. οχι με αβαταρς..

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σόρρυ που θα σε στεναχωρήσω αλλά άντε να πουλήσεις τα DVD και αυτά με το ζόρι. Το 51 lvl δεν λέει τίποτα. Λίγο να κάτσω να μαλακιστώ σε μία βδομάδα το έχω πάει 51 για πλάκα. Προσωπικά έχω 5 80αρηδες όλοι με GS πάνω από 5Κ (5,8+ ο main) και άλλους 3 από lvl 70-74...όπου να ναι θα τους ανεβάσω και αυτούς και μετά έχουν φύγει για πούλημα να ησυχάσω από το κωλοπαίχνιδο! Και επίσης Dark Knight δεν υπάρχει στο παιχνίδι. Death Knights είναι...δεν παίζουμε Dark Age of Camelot...Γενικότερα πάντως δεν πουλιέται καν account που δεν έχει τουλάχιστον έναν σοβαρό character. Και με τη λέξη σοβαρό εννοώ να έχει αρκετό gear και achievements. Έτσι που έχει προχωρήσει το παιχνίδι χωρίς achievement δεν κάνεις δουλειά!!!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Το βραδυ θα παμε σε πουτανες!  :grin:
Για μετα βλεπουμε!

Σε ποιον Server εισαι?
φιλε πλακα κανω...δεν εχω ιδεα απο το παιχνιδι και ουτε ειμαι μεσα αλλα ολοι οι φιλοι μου ειναι αρωστακια...τη δευτερα ητανε σε high level se 25ari kai σκωτασανε τον boss τον τελευταιο...υστερα απο τους 10 προηγουμενους.Νομιζω ειναι στον ευρωπαικο σερβερ.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
φιλε πλακα κανω...δεν εχω ιδεα απο το παιχνιδι και ουτε ειμαι μεσα αλλα ολοι οι φιλοι μου ειναι αρωστακια...τη δευτερα ητανε σε high level se 25ari kai σκωτασανε τον boss τον τελευταιο...υστερα απο τους 10 προηγουμενους.Νομιζω ειναι στον ευρωπαικο σερβερ.

Ουτε εγω παιζω πλεον!
Το παρατησα εδω και πααααααααρα πολυ καιρο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom