MystiriosLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πωλειται wow acount + ΟΛΑ τα dvd του παιχνιδιου και δωρω καρτα 2 μηνων
τιμη συζητησιμη..
πληροφοριες pm
τιμη συζητησιμη..
πληροφοριες pm
ειναι 51 lvlεχεις κανει και χαρακτηρα και τον πουλας? σε τι λεβελ ειναι?
ειναι 51 lvl
μεχρι να βρω αγοραστη βεβαια θα τον εχω παει 80lvl 2 βδομαδες υποθεση ειναι για μενα.. απλα εχω αναγκη τα χρηματα!
το παιχνιδι το αγορασα 2 βδομαδες πριν (17 μαιου)
ο παιχτης ακομα δεν ειναι κατι το ιδιετερο ακομα αλλα μεχρι να βρω αγοραστη θα τον εχω ανεβασει περισσοτερο!
dark knight ξεκιναει απο 55lvl..dark knight?
*δεν ενδιαφερομαι να αγορασω, απλα κουβεντα κανω
μπα δεν με ξενερωσε.. ξερω οτι δυσκολα θα βρω αγοραστη αλλα ειπα να κανω μια προσπαθεια.. μπορει πανω στο ακυρο καποιος να θελει την προσφορα!Spammer & τσιγγούνα δηλ - το ξενέρωσες το παλικάρι.
Το βραδυ παμε για 25αρακι ρειντ,,,,!!!!
51 lvl χωρίς και χωρίς gear; Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνεις για να τον πάρει κάποιος
Αλήθεια πώς θα τον πας 80lvl σε 2 βδομάδες;Προβληματίζομαι.
Εξαιρετικα ευκολο!
Με 24/7 σύνδεση στο server να υποθέσω;Μόνο κάποιος άεργος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε τέτοια χρονικά περιθώρια νομίζω.Θες τουλάχιστον 5-8 ώρες την ημέρα για να x-πάρεις τόσο πολύ.
υπάρχει καινούριο LFG system στο οποίο μπορείς να μπαίνεις σε raid 5/10 dungeon 24/7 και χωρίς καθυστέρηση ειδικά αν είσαι healer/tankΜε 24/7 σύνδεση στο server να υποθέσω;Μόνο κάποιος άεργος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε τέτοια χρονικά περιθώρια νομίζω.Θες τουλάχιστον 5-8 ώρες την ημέρα για να x-πάρεις τόσο πολύ.
μεσα σε 2 βδομαδες τον εχω παει 51..51 lvl χωρίς και χωρίς gear; Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνεις για να τον πάρει κάποιος
Αλήθεια πώς θα τον πας 80lvl σε 2 βδομάδες;Προβληματίζομαι.
μεσα σε 2 βδομαδες τον εχω παει 51..
εχω προγραμμα που σου λεει που να πας τι να κανεις κλπ και ανεβενεις γρηγορα
το παιχνιδι το πηρα απλα και μονο επειδη απολυθηκα απο φανταρος και ηθελα εναν δυο μηνες να κατσω να ηρεμησω και να αραξω..
ομως διαπιστωσα οτι θελει πολυ χρονο για να κανεις κατι σε αυτο το παιχνιδι.. ισως γιαυτο παιζουν πολυ μικρες ηλικιες στην πλειοψηφια... εγω ειμαι πολυ του εξω και μαρεσει να ειμαι κοινωνικος και οχι να παιζω ολη μερα...
να νε καλα ο μικρος ξαδερφος μου που καθεται επι 6ωρο την μερα και παιζει (το αλλο 3ωρο καθομαι εγω! την εχει καταβρει και εχει κατασκηνωσει σπιτι μου και αναγκαζομαι να μπαινω εγω απο το λαπτοπ...
τεσπα εγω το ποστ το ανοιξα ΜΗΠΩΣ και βρω καποιον/α που να θελει το παιχνιδι σε καλη τιμη.. αν θελει και το acount δωρο θα το εχει..
απλα αν ο παιχτης παει 80lvl και γινει full epic η τιμη ανεβενει πολυ μετα.. οχι οτι τοτε θα εχω ελπιδες να το πουλησω αλλα λεμε τωρα..