Νέα

Πωλειται pc Mac

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Stormbringer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Προσεξες ομως οτι κανεις δεν του την μπηκε???
οπως γινεται σε αλλες αγγελιες...
Δεν του την μπηκε κανεις, διοτι δεν εβαλε κατι παραλογο ....

Δεν μπηκε να πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες, ουτε να ζηταει το 80% των χρηματων που εδωσε για κατι, πουλωντας το για σχεδον καινουργιο οπως καποιοι αλλοι, ψαχνωντας για κοροιδα

Απλα πουλαει εναν υπολογιστη mac τον οποιο θα ενδιαφερθει ανθρωπος που γνωριζει επ αυτου στην αναλογη τιμη....

OP
OP
Stormbringer

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Ο πωλητης εχει γραψει κατι αναλογο του "πωλειται αμαξι" .Ουτε τι μηχανημα ειναι αναφερει ,ουτε τι χαρακτηριστικα εχει,ουτε τι τυπος ειναι (laptop ,σταθερος) .

Οσο για τον διαχωρισμο ΜΑC και PC οι μακαδες το εχουν υιοθετήσει και οχι οι πισαδες.

ΣΤΑΘΕΡΟΣ!!!

OP
OP
Stormbringer

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Δεν του την μπηκε κανεις, διοτι δεν εβαλε κατι παραλογο ....

Δεν μπηκε να πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες, ουτε να ζηταει το 80% των χρηματων που εδωσε για κατι, πουλωντας το για σχεδον καινουργιο οπως καποιοι αλλοι, ψαχνωντας για κοροιδα

Απλα πουλαει εναν υπολογιστη mac τον οποιο θα ενδιαφερθει ανθρωπος που γνωριζει επ αυτου στην αναλογη τιμη....

η τιμη φιλε μου θα ειναι καπου στα μισα απο οσα δωσαμε και μαλιστα η φιλη μου ζητησε απο επαγγελματια κομπιουτερα να της το εκτιμησει ωστε να τα πουλησει σε μια δικαιη ΚΑΙ γιατις δυο πλευρες τιμη!!(δεν ειναι μονο ενα κομματι!!)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  εννοουσα οτι πωλειται "personal computer" mac της Apple!! Για μενα ειναι ολα PC με διαφορετικα λειτουργικα! και οχι δεν μπαινω στο τριπακι οτι ολα ειναι smartphones και αυτα ειναι Ιphones κλπκλπ. και οπως προειπα ειναι φιλης και το εβαλα εδω για να βοηθεισω να πουλησει. Περιμενω να μου δωσει τον τυπο.

Καλα νταξει εσεις ειστε τρελοκομειο  :2funny: :2funny:

εχω πει στον φιλο μου τον Τσολια να ασχολειται με πιο σοβαρα πραγματα

βλεπε προγραμματισμος... απο το να καθεται και να διαφωνει για το αν το πι σι

ειναι MAC ή αν το τάδε αντιβάιρους για windows ειναι καλυτερο απο ενα αλλο αλλα δεν με ακουει!!!!

Τι θα πει PC ή MAC? Οτι εχει επεξεργαστη pc θεωρειται τι ηλιθιος διαχωρισμος ειναι αυτος  :2funny: :2funny: :2funny: δηλαδη το MAC τι ειναι διαστημοπλοιο?

Τελοςπαντων τσολια φιλε μου κοιτα να ξεφυγεις απο αυτο τον τομεα (των τεχνικων) εκτος και αν δεν βρεις δουλεια σαν προγραμματιστης γιατι θα σε τρελανουνε  :2funny: :2funny:

OP
OP
Stormbringer

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Καλα νταξει εσεις ειστε τρελοκομειο  :2funny: :2funny:

εχω πει στον φιλο μου τον Τσολια να ασχολειται με πιο σοβαρα πραγματα

βλεπε προγραμματισμος... απο το να καθεται και να διαφωνει για το αν το πι σι

ειναι MAC ή αν το τάδε αντιβάιρους για windows ειναι καλυτερο απο ενα αλλο αλλα δεν με ακουει!!!!

Τι θα πει PC ή MAC? Οτι εχει επεξεργαστη pc θεωρειται τι ηλιθιος διαχωρισμος ειναι αυτος  :2funny: :2funny: :2funny: δηλαδη το MAC τι ειναι διαστημοπλοιο?

Τελοςπαντων τσολια φιλε μου κοιτα να ξεφυγεις απο αυτο τον τομεα (των τεχνικων) εκτος και αν δεν βρεις δουλεια σαν προγραμματιστης γιατι θα σε τρελανουνε  :2funny: :2funny:

φιλε μου θα γραψω off topic κατι που παντα δεν καταλαβαινα και μαλιστα με ενοχλουσε!! Οι ανθρωποι αρεσκονται να "Μασανε" απο διαφημιστικα κολπα και να χαιρονται οτι εχουν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ειναι ως εκ τουτου διαφορετικοι!!!!Ευτυχως οχι ολοι! υπαρχουν και καποιοι που απλα συμπαθουν το ενα η το αλλο! Παραδειγμα!Ολες οι λεσχες μοτοσυκλετιστων ειναι αναλογα για ταξειδια η αγωνες κλπκλπ και πανε αναβατες με οτι μηχανη και να εχουν!!Οι Harleyαδες εχουν δικο τους συλογο ΜΟΝΟ για Harley και βλεπουν αφ'υψηλου τους αλλους!!  χαχαχχααχ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε μου θα γραψω off topic κατι που παντα δεν καταλαβαινα και μαλιστα με ενοχλουσε!! Οι ανθρωποι αρεσκονται να "Μασανε" απο διαφημιστικα κολπα και να χαιρονται οτι εχουν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ειναι ως εκ τουτου διαφορετικοι!!!!Ευτυχως οχι ολοι! υπαρχουν και καποιοι που απλα συμπαθουν το ενα η το αλλο! Παραδειγμα!Ολες οι λεσχες μοτοσυκλετιστων ειναι αναλογα για ταξειδια η αγωνες κλπκλπ και πανε αναβατες με οτι μηχανη και να εχουν!!Οι Harleyαδες εχουν δικο τους συλογο ΜΟΝΟ για Harley και βλεπουν αφ'υψηλου τους αλλους!!  χαχαχχααχ

χαχαχα κοιταξε ενας φιλος προηγουμενως εδωσε τον ορισμο ενος MAC-PC νομιζω?
Απο wikipedia δεν μπηκα καν στο κοπο να το διαβασω... δεν θα το χρησιμοποιησω ποτε νομιζω
αν ερθει ο αλλος και μου πει τι ειναι pc θα του πω 1-2 λεξεις... αν μου πει τι ειναι MAC-PC θα του πω ενα pc οπως ολα (γενικά) με μια διαφορα οτι εχει MAC OS λειτουργικο συστημα.

Αυτο και τιποτα αλλο.

OP
OP
Stormbringer

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
χαρακτηριστικα

Οθονη  21"
  CPU Intel Cuore 2 2,4 GH
  Ram  4GB
  HDD  500GB

Tιμη στους σοβαρα ενδιαφερομενους με Π.Μ προς αποφυγην ασχετων και ανουσιων σχολιασμων!!!

( ενημερωτικα και προς αποφυγην χασιματος χρονου περιπου στα μισα απο την τιμη που παει κατι αντιστοιχο στην αγορα)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαρακτηριστικα

Οθονη  21"
   CPU Intel Cuore 2 2,4 GH
   Ram  4GB
   HDD  500GB

Tιμη στους σοβαρα ενδιαφερομενους με Π.Μ προς αποφυγην ασχετων και ανουσιων σχολιασμων!!!

( ενημερωτικα και προς αποφυγην χασιματος χρονου περιπου στα μισα απο την τιμη που παει κατι αντιστοιχο στην αγορα)

χαχαχαχχαχαχαχα ετσι ρε μαγκα!

Εισαι πολυ ξυπνιος και στο ειπα εξαρχης

ενας αλλος εκανε το λαθος χθες να βαλει τιμη και μπηκε
ο καθε ασχετος μεσα(με το αντικειμενο) παριστανοντας τον εμπειρογνωμονα σε θεματα υπολογιστων
να του πει οτι το πουλαει ακριβα!!!!

Καλα κανεις εγω μαζι σου. Παραδειγμα προς μιμηση.

OP
OP
Stormbringer

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
  Φιλε μου καλημερα κατ'αρχην σ'ευχαριστω για την συμπαρασταση>Ειμαι 30+ χρονια εμπορικος αντιπροσωπος σε μεγαλες εταιρειες παλιοτερα ανεξαρτητος εδω και πολλα χρονια και η εμπειρια μου στις πωλησεις ειναι τεραστια!! Το συγουρο ειναι οτι δεν θα επιτρεψω να δαγκωθει οποιος το παρει(μιας και δεν ειναι δικο μου οπως ειπα αλλα και η ιδιοκτητρια επησεις θελει να παρει αυτα που αξιζει) αλλα ουτε και θα το δωσω για ξεφτιλα σε μαγκες! 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Φιλε μου καλημερα κατ'αρχην σ'ευχαριστω για την συμπαρασταση>Ειμαι 30+ χρονια εμπορικος αντιπροσωπος σε μεγαλες εταιρειες παλιοτερα ανεξαρτητος εδω και πολλα χρονια και η εμπειρια μου στις πωλησεις ειναι τεραστια!! Το συγουρο ειναι οτι δεν θα επιτρεψω να δαγκωθει οποιος το παρει(μιας και δεν ειναι δικο μου οπως ειπα αλλα και η ιδιοκτητρια επησεις θελει να παρει αυτα που αξιζει) αλλα ουτε και θα το δωσω για ξεφτιλα σε μαγκες! 

Εννοειται.

Εγω δεν ειμαι εμπορικος αντιπροσωπος , πληροφορικαριος ειμαι και οτι θελησεις το λες
αλλα και πληροφορικαριος να μην ημουν δεν μπορει ο καθενας να κρινει στο ξαφνικο ενα
μηχάνημα και αν το θεωρει ακριβο εν παση περιπτωση ας μην ψωνισει.

Τι να κανουμε τωρα?

Αν δεις και αλλες αγγελιες ειχαν αυτη την καταληξη λες και δεν εχουν πιαστει κοροιδα ολοι
αυτοι που σχολιαζουνε ή δεν θα πιαστουν καποια στιγμη στο μελλον.

Αν δεν θες δεν το παιρνεις... πολλα λογια και φάφλες τωρα. Και το κουραζουμε τσαμπα και βερεσε  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ή το κλασσικο "το ιδιο μηχανημα το πουλαει το ebay καινουργιο στη μιση τιμη..." ε και?

και που ξερεις εσυ αυτο το μηχανημα αν ειναι καινουργιο? εχεις βαλει κατω να το δεις?

Ποιος σου εγγυαται οτι ειναι καινουργιο? Θα το ανοιξει η courier μπροστα σου?  :headbang:
ή μηπως τα μεγαλα καταστηματα πληροφορικης εισαι σιγουρος οτι δεν παιζουν απατες?

που ξερεις εσυ τι αναψε - σβησε εχει φαει ο σκληρος κτλπ αν δεν ξερεις πως να το τεσταρεις. Τεσπα οι περισσοτεροι δεν ξερουν και απλα σχολιαζουν. Εγω αυτο ξερω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom