[size=25pt]Γλυκόπικρη γεύση για την ομάδα μας..[/size]
Καλημέρα σε όλους.
Τελευταία στιγμη κατάφερε να έρθει κ ο Αντώνης. Δε μας είχε πει τπτ κ ξαφνικά τον είδα να κάθεται σε ένα τραπέζι.
38 εγγραφές ο 1ος 2600 .... ο 5ος 530
Όλοι καθίσαμε σε διαφορετικά τραπέζια.
Σε γενικές γραμμές οι ομάδας μας πήγε καλά, αλλα άμα δε κασάρεις σου αφήνει μια πικρα στο τέλος.
Ο Loxxos από αυτά που μου είπε, για μια ακόμη φορά δεν έπιανε καλά χέρια. Εφτασε στους 20 κ με βρήκε στο προ τελικό τραπέζι περισσότερο με μπλόφες σε κάτι ξένους.
Showdown δε κέρδισε ποτέ.
Όταν γίναμε 2 τραπέζια κ καθίσαμε μαζί ειχε λίγες μάρκες. Τα blinds τεράστια οπότε κ όταν έμεινε με 3 blinds τα σπρώχνει με K-J οφφ κ τον κολλάρει ένας με A-Q. Στο board τπτ κ αποχώρησε 16.
Ο Αντώνης ξεκίνησε καλά. Έχτιζε σιγά σιγά το στακ του, κ έφτασε στο τελικό τραπέζι με μάρκες πάνω από το average.
Το μόνο κόλπο που είδα, προ τελικου τραπεζιού ήταν ένα All in Α-Κ vs 7-7 με τον Αντώνη να βλέπει έναν Α στο φλοπ κ μετά αδιάφορα κ εξουδετέρωσε ακόμα έναν αντίπαλο.
Πάμε κ σε μένα τωρα.
Μέχρι την ώρα του Αdd on πήρα μόνο ένα κόλπο.
Με 100/200 κ σε θέση co κρατάω 5-6 μπαστούνια κ κολλάρω σε raise 600 του +1. Μπαινουμε 3.
Φλοπ:2-4μπαστούνι-7μπαστούνι. Όλοι τσεκ.
Τερν:3 μπαστούνι :o όλοι τσεκ
Ριβερ:3 σπαθί Ο +1 βάζει 600. Σκέφτομαι κ κάνω just call δίοτι ακολουθεί κ άλλος παίκτης μήπως κ τα γυρίσει αλλά δεν.
Μου λέει το 7 έχω. Του δείχνω το στρειτ φλας κ μου λέει κ να τα γυρνούσες θα έφευγα.
Έπιανα κάτι καλά χέρια Α-Q A-J 4-4 5-5 έκανα raise c-bet αλλά δε πάντρευα με τπτ.
Ωρα για Add on κ έχω 7000 όπου κ το κάνω κ πάω στις 22000
Σε θέση Utg κρατάω J-J κ ποντάρω 4χ. Με βλέπει ένας.
Φλοπ: 2-9-Κ με 2 καρά. Λέω All in τον κάλυπτα αρκετά κ τα πετάει δείχνοντας 10-Κ :o
Ουφ, καλά που υπάρχουν κ αυτοί οι παίκτες.
Εφτασα στο προ τελικό τραπέζι παίζοντας ελάχιστα κ το στακ μου ήταν πάντα κάτω του average.
Σε θέση UTG κρατάω A-Q σπαθιά κ τα σπρώχνω 18000. Με βλέπει ένας που κρατούσε J-J
Φλοπ: 3-Α-3
Τερν κ ριβερ Αδιάφορα κ double up.
Μετά πιάνοντας Α-Κ κάνω 4-bet All in σε raise που έκαναν 2 που μιλούσαν πριν από εμένα.
Τα πέταξαν κ ανέβασα κ άλλο το στακ μου,
Υπήρχαν στιγμές που είχα φτάσει το average.
Μετά πάλι τπτ. Φτάνουμε στο τελικό τραπέζι όπου κ βρίσκω τον Αντώνη με έμενα second short stack.
O short stack σε ένα all in 3πλασίασε κ έμεινα να έχω τις λιγότερες. Ο Αντώνης πρεπει να ήταν πάνω από το average.
Τα blinds 3000/6000/500 κ έχω κάπου 27000. Σε θέση +1 σε 10αρι τραπέζι κρατάω Α-8 σπαθιά. Σκέφτομαι κ τα σπρώχνω.
Min raise στο all in μου ένας άλλος κ κολλάρει ακόμα ένας που είχε κάπου 45000
Δείχνουν Α-Κ κουπες κ 5-6 σπαθιά αντιστοιχα.
Ωχ ωχ ωχ λέω.
Φλοπ: 6-Q-9 κανένα σπαθί.
Τερν: 7
Ρίβερ: 9 κ αποχωρώ 10ος.
Ακόμα σκέφτομαι αν έκανα καλά που τα έσπρωξα. 4,5 blinds είχα. Το συζητήσαμε πολύ μετά με τον Αρχηγό κ η αλήθεια είναι πως θα μπορούσα να το πετάξω.
Αλλά ο φόβος των blinds που έρχονταν το ότι θα ήταν πιο εύκολο να με κολλάρουν μετά, με ώθησε στο All in.
Τεσπα μείναμε μετά κ παρακολουθήσαμε τον Αντώνη.
Φεύγει ακόμη ένας μένουν 8 παίκτες.
Σε θέση small blind ο Αντώνης κάνει call με 5-5 σε all in 55000 του UTG που κρατούσε Q-Q
Στο Board δεν ήρθε 5 κ έχασε μεγαλο μέρος του stack του.
Μετά από λιγο τα έσπρωξε με Κ-J οφφ vs Α-Q αν θυμάμαι καλά αλλα δεν ανοίξε τπτ κ αποχώρησε 8ος.
Αυτα από την ποκερική μας βραδυά.
[size=30pt]GO GO GO BOU POKER TEAM..[/size]
Υγ. Επόμενη όσον αφορα εμένα, δύσκολα να υπαρξει όσο θα είναι εδώ ο Αρχηγός διότι δουλεύω.