Να πω και εγω την εμπειρια μου απο την Παρνηθα.
Εχω εμπειρια απο τουρνουα και cash απο καζινο στο εξωτερικο,τετοια ανοργανωσια και τοσο αγενης ντιλερ δεν εχω δει πουθενα.
Οι ντιλερ με καποιες εξαιρεσεις ολοι αγενης λες και σου κανανε την χαρη που παιζεις,αν δεν τους δωσεις τιπ δεν χαμογελανε με τιποτα,ειδα επισης τρομερα λαθη (????)απο τους ντιλερ,παλικαρακι εχει κεντα και δινει το ποτ σε τυπο με 2 ζευγαρια,παλι καλα που μιλησα γιατι τον πιτσιρικα τον ειχε παρει ο υπνος και δεν το ειδε.
Φιλε τα πραγματα ειναι διαφορετικά πια..Κι εγω εχω εμπειρίες απο Βελγιο-Ολλανδία-Γαλλία,αλλα εκεί υπαρχει αλλη εικόνα για το ποκερ..Εκεί φτιαχνουνε τουρνουα με μικρα buy in,προσιτά στους παικτες και μαζευονται στη χειρότερη 200 ατομα για πλακα..Εχω παιξει τουρνουά με 5 flight days,50€ με re-entry καιεκ νεου συμμετοχη αν βγεις τις επόμενες ημερες,με 50.000 starting stack και 50λεπτα blinds..Ξερεις τι prize pool μαζυετηκε?70.000€ με πληρωμες οι 500 και ο πρωτος 22.000€.
Εδω περα σε βλεπουν σαν τελειωμενο χαρτόμουτρο και προσπαθουν να στα αρπαξουν πριν καλα καλα αρχισεις να παιζεις..Μου βαζει η Παρνηθα τουρνουα 115€ με 20.000 μαρκες και 20(!!) λεπτα blinds και το Λουτρακι ακόμα χειρότερα 110€ 8.000 (!!) μαρκες και 20 λεπτα blinds, με 3 rebuy 110€ και add on αλλα 110€ για αλλες 5.000 (!!) μαρκες.Δηλαδη θα δωσω στη χειροτερη 440€ για να παρω 4-5 χιλιαρικα σαν πρωτος και 150€ (!!!) σαν εβδομος-ο τελευταιος πληρωμενος δηλαδη....Καθαρη μαλακία,προσπαθησα να τους το αλλαξω,τους εφερα σε επαφή με ξενες ομαδες που θελουν να ερθουν Ελλαδα συνδυάζοντας διακοπές και ποκερ,με φραγκατους παικτες που μετα το τουρνουα θα τα ακουμπησουν και στο cash,ρουλετα κλπ,τίποτα..Χαμενος κόπος,οι Manager ειναι για κλαμματα..
Τωρα γιατο online, εχεις δικιο, η stars ειναι κλεψια,πεφτεις σε maniacs Ρωσσους-κυρίως- και Βραζιλιάνους που μπαινουν με ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ και τους καθεται κιόλας..Αλλα τι να κανεις,σε Λεσχες δεν παω λόγω ιδιοτητας οπότε..Μονοδρομος...