κλαιρη 2~2 ομαχα Τάσος Μάριος Βασίλης εδώ και ένα χρόνο μετακόμισαν Αθήνα και παίζουν στο βουνόΚλαιρη?Εμαθα ανεβηκε κατηγορία και παιζει OMAHA.
Κοτσαρης Τασος και Μαριος?Δεν τους ειδα καθόλου..
Πηγα να πω στο Μιχαλη καμια κουβεντα για τυχόν βελτιωσεις και με ταπωσε:"Εδω δεν ξερουμε αν θα ανοίξουμε αυριο και μου λες για τουρνουα με χαμηλό buy in και self-deal??"..
Τι να πω παραπάνω..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Poker
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Και προχτες επαιζα παρεα με το Μιχαλη από Πατρα-με το τζοκευ συνεχως φορεμενο.Καλός παικτης και με διακρισεις σε τουρνουά στο εξωτερικό..Αλλα κυρίως καλό παιδι..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Τον Αχιλλεα τον θυμαμαι,επίσης θυμαμαι τον Τζιμη από το Σικαγο,τον κυρ Νικο από το Αργος κι ενα μαλακα φωνακλα φαφλατα που φωναζε "ειμαι ο καλύτερος,δεν με κερδαει (!) κανεις!"Επίσης Καλό παικτακι δεν ξέρω αν τον έχεις τρακαρει πότε είναι ένας ξανθός,Αχιλλέας λέγεται αν δεν απατώμαι.Επίσης έχει εξαφανιστεί ο Γιάννης ο Πατρινός κατά κόσμον ο μάγος
Ναι βλέπω έναν με τζόκερ αλλά δεν ήξερα το όνομα του .Και προχτες επαιζα παρεα με το Μιχαλη από Πατρα-με το τζοκευ συνεχως φορεμενο.Καλός παικτης και με διακρισεις σε τουρνουά στο εξωτερικό..Αλλα κυρίως καλό παιδι..
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ναι βλέπω έναν με τζόκερ αλλά δεν ήξερα το όνομα του .
Τζόκεϊ φίλε... εκτός και αν φοράει κανένα τέτοιο:
καταραμενο κορεκτορΤζόκεϊ φίλε... εκτός και αν φοράει κανένα τέτοιο:
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
O θανασης εχει μπασταρει εδω και ενα μηνα οταν πηγε να τα βαλει με τα θηρια στο 5-10 ομαχα
Ο φιλιπος καθημερινος οπως και ο λαζαρος ο ανδρεας ο γιαννης και αλλοι
Το ποκερ ρουμ χαλια οπως το ειδες παει για κλεισιμο
Ειμαστε καμια 10αρια regular και αυτο ολο και ολο
κλαιρη 2~2 ομαχα Τάσος Μάριος Βασίλης εδώ και ένα χρόνο μετακόμισαν Αθήνα και παίζουν στο βουνό
Επίσης Καλό παικτακι δεν ξέρω αν τον έχεις τρακαρει πότε είναι ένας ξανθός,Αχιλλέας λέγεται αν δεν απατώμαι.Επίσης έχει εξαφανιστεί ο Γιάννης ο Πατρινός κατά κόσμον ο μάγος
γεια σου φιλε buy in ειναι το name σου υποθετω ποκερικο που εισαι εσυ φιλε μας πρεπει να εχουμε συμπεσει στανταρ σε καποιο τραπεζι στο ναο ή στο βουνο παιζει στανταρ να γνωριζομαστε και φατσικα ή ακομα και να εχουμε μιλησει πανω σε καποια παρτιδα ή στο ασχετο δε μου λες θες να ερθεις αυτη την Τριτη λουτρακι οπου θα γινει η αποχαιρετιστηρια μεγαλη συνευρεση μετα του ηρωικου Ναυαρχου και Πριμιουμ προ της μεγαλης επιστροφης του στα αγωνιστικα εδαφη θες να ερθεις να γνωριστουμε και απο κοντα και να σχολιασουμε τα ποκερικα και λοιπα δρωμενα να κανονισουμε και καμια καθοδο στο μελλον ναο ή βουνο καθως μενω χωρις συναγωνιστη και εγω τωρα αφου απερχεται ο Ναυαρχος αλλα αν το κανονισουμε μαζι μπορει να ξανακατεβω ή ανεβω... ;)
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Τζόκεϊ φίλε... εκτός και αν φοράει κανένα τέτοιο:
λολ...
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Επίσης Καλό παικτακι δεν ξέρω αν τον έχεις τρακαρει πότε είναι ένας ξανθός,Αχιλλέας λέγεται αν δεν απατώμαι.Επίσης έχει εξαφανιστεί ο Γιάννης ο Πατρινός κατά κόσμον ο μάγος
τον Γιαννη λες το στρογγυλοπροσωπο γυρω στα 30 που φοραγε συνηθως ενα πουκαμισο ή κοντομανικο Τ-σιρτ δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ειχε πανω ζωγραφισμενη μια γραβατα και το πετο κουστουμιου και καλα φαινοταν σαν να φορας κουστουμι με γραββατα και ο κοτσαρης τασος του ελεγε χωρις γραββατα δεν σε αφηνουν να μπεις στο καζινο... λολ;) ;;??? αυτο το σκηνικο μιλαμε για 3 χρονια πισω το καλοκαιρι του 12 που κατεβαινα και επαιζα συχνα κας οπως και το καλοκαιρι του 11 δε ξερω αν συχναζες εκει τοτε φιλε μπαι ιν εσυ απο ποτε πας λουτρακι..;;
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Τον Αχιλλεα τον θυμαμαι,επίσης θυμαμαι τον Τζιμη από το Σικαγο,τον κυρ Νικο από το Αργος κι ενα μαλακα φωνακλα φαφλατα που φωναζε "ειμαι ο καλύτερος,δεν με κερδαει (!) κανεις!"
ΑΧΑΑΑΑχχαααααααααα ιστορικες στιγμες με καλτ μορφες Αρχηγε μου τον Τζιμη τον καραφλα λες που με εβριζε στο Τεταρτιατικο τουρ ΧΧΧ τοτε που ειχε τους βαλεδες και τον απεκλεισα με το Ασορηγο που ηρθε ο Ασσος και εβριζε συνεχεια κωλοασορηγο γαμω την πουτανα μου,κτλ... καλος ανθρωπος ο κυρ-Νικος και σοβαρος παιχτης αλλα το βασικο καλος ανθρωπος οπως λες...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα φιλοι ποκεράδες..Επιστροφή από τη φιλόξενη Ροδο σημερα και ξανα στο Λουτρακι για τις υπόλοιπες 10 μερες περίπου πριν αποχαιρετησω εκ νεου την Πατρίδα..
Οι μερες στο νησί περασαν σαν νερό..Τα τιμημενα μελη μας κατω,εκαναν το παν για να περασουμε καλά εγω και ο premioum και,αν και δεν παιξαμε,αφιερώσαμε ατελείωτες ωρες σε ποκερικέ ςσυζητήσεις,πινοντας παγωμένα mohitos ή τρωγοντας εκλεκτούς μεζεδες σε ταβερνακια της Ροδου, αγνωστα στους πολλούς και αποκλειστικά για μυημένους..
Χρωσταμε ενα μεγάλο ευχαριστω στον stavros8 και τον Αντωναρο,που μας εκαναν να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας,καλύπτοντας ολα τα εξοδα των συναντησεων!Μόνο μετα από καυγα με αφησαν να πληρωσω τα ποτα το τελευταιο μας βραδυ..
Καταπληκτικά μερη σε όλο το νησι,φοβερες παραλίες,ωραιες τουρίστριες αλλά ποκερ γιοκ!!Οι κοσμοπολίτες του Καζίνο κατω ειχαν δυο τραπέζια ανοικτα με blinds 5-5 και buy in 200!!
Οπότε δεν ακουμπησαμε καν τα τραπέζια,αρκεστηκαμε σε ποτα και καμια μπιλια για το καλό..
Την Τριτη όπως ειπε και ο Υπαρχηγός,μαζευόμαστε για ενα cash στο Λουτρακι να κανω απενημερωση στα εδω μελη για το ταξιδι και να τους χαιρετήσω..
Παραθέτω φωτο από το εκπληκτικό μπαρ στην Καλλιθέα-κατι σαν την "ΙΘΑΚΗ" τη δική μας στο τριπλάσιο-κιαι της ομαδας μας..
Οι μερες στο νησί περασαν σαν νερό..Τα τιμημενα μελη μας κατω,εκαναν το παν για να περασουμε καλά εγω και ο premioum και,αν και δεν παιξαμε,αφιερώσαμε ατελείωτες ωρες σε ποκερικέ ςσυζητήσεις,πινοντας παγωμένα mohitos ή τρωγοντας εκλεκτούς μεζεδες σε ταβερνακια της Ροδου, αγνωστα στους πολλούς και αποκλειστικά για μυημένους..
Χρωσταμε ενα μεγάλο ευχαριστω στον stavros8 και τον Αντωναρο,που μας εκαναν να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας,καλύπτοντας ολα τα εξοδα των συναντησεων!Μόνο μετα από καυγα με αφησαν να πληρωσω τα ποτα το τελευταιο μας βραδυ..
Καταπληκτικά μερη σε όλο το νησι,φοβερες παραλίες,ωραιες τουρίστριες αλλά ποκερ γιοκ!!Οι κοσμοπολίτες του Καζίνο κατω ειχαν δυο τραπέζια ανοικτα με blinds 5-5 και buy in 200!!
Οπότε δεν ακουμπησαμε καν τα τραπέζια,αρκεστηκαμε σε ποτα και καμια μπιλια για το καλό..
Την Τριτη όπως ειπε και ο Υπαρχηγός,μαζευόμαστε για ενα cash στο Λουτρακι να κανω απενημερωση στα εδω μελη για το ταξιδι και να τους χαιρετήσω..
Παραθέτω φωτο από το εκπληκτικό μπαρ στην Καλλιθέα-κατι σαν την "ΙΘΑΚΗ" τη δική μας στο τριπλάσιο-κιαι της ομαδας μας..
Συνημμένα
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα φιλοι ποκεράδες..Επιστροφή από τη φιλόξενη Ροδο σημερα και ξανα στο Λουτρακι για τις υπόλοιπες 10 μερες περίπου πριν αποχαιρετησω εκ νεου την Πατρίδα..
τι φωτογραφικη αναφορα απτη Ροδο ειναι αυτη Ναυαρχε μας ουτε ποκερικες φωτο ουτε φωτο ματι παπαρατσι μονο μια φωτο απτη Καλιθεα και τα αδερφια μας στη Ροδο που ειναι οι αγωνιστικες φωτο Αρχηγε μου επαναλαμβανω οτι επρεπε να σπρωξεις στο 5-5 με τους μεθυσμενους και φορτωμενους τουριστες ηταν ευκαιρια τρελη αντιθετα με την παντα καταστροφικη μπιλια... τεσπα τωρα για κανονισε καμια συναντηση γνωριμιας με τον bujin για την Τριτη να αυξανεται και πληθύνεται λιγο η ομαδα... !!!!
ποια και που ειναι η δικη μας ΙΘΑΚΗ ειναι μαγαζι στο Λουτρακι...;;;
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Σου εχω πει να κοιμασαι τα βραδια και να μην βρυκολακιάζεις γιατι ..ρετάρεις!! Δε με ακούς!τι φωτογραφικη αναφορα απτη Ροδο ειναι αυτη Ναυαρχε μας ουτε ποκερικες φωτο ουτε φωτο ματι παπαρατσι μονο μια φωτο απτη Καλιθεα και τα αδερφια μας στη Ροδο που ειναι οι αγωνιστικες φωτο Αρχηγε μου επαναλαμβανω οτι επρεπε να σπρωξεις στο 5-5 με τους μεθυσμενους και φορτωμενους τουριστες ηταν ευκαιρια τρελη αντιθετα με την παντα καταστροφικη μπιλια... τεσπα τωρα για κανονισε καμια συναντηση γνωριμιας με τον bujin για την Τριτη να αυξανεται και πληθύνεται λιγο η ομαδα... !!!!
ποια και που ειναι η δικη μας ΙΘΑΚΗ ειναι μαγαζι στο Λουτρακι...;;;
Σου ειπα 10 φορες στο τφ, οτι στο ποκερ ρουμ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ αλλα ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ!Και δεν παω να παιξω cash με 5 κατοσταρικα -που ειναι και παρα πολλά λόγω capitals τωρα-,οταν ο αλλος θα εχει μπροστα του 2-3 χιλιαρικα..KAI OXI,ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΣΣΟΥΣ,ΡΗΓΑΔΕΣ,ΝΤΑΜΕΣ KAI HIGH SUITED CONNECTORS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ..Δε θελω να με παρει ο υπνος στο τραπεζι..Και που θα παιξουμε μαζι cash την τριτη ,πολύ ειναι,για το χαβαλε το κανω γιατι ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ CASH!!!ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!
Η δικη μας "ΙΘΑΚΗ" ειναι η γνωστη στο Λαιμό Βουλιαγμανης,googlαρε να δεις..Και ο BUJIN ειναι διακοπεςμθα γυρισει τελη Αυγούστου..
Τα δεοντα και ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!!!
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Σου εχω πει να κοιμασαι τα βραδια και να μην βρυκολακιάζεις γιατι ..ρετάρεις!! Δε με ακούς!
Σου ειπα 10 φορες στο τφ, οτι στο ποκερ ρουμ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ αλλα ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ!Και δεν παω να παιξω cash με 5 κατοσταρικα -που ειναι και παρα πολλά λόγω capitals τωρα-,οταν ο αλλος θα εχει μπροστα του 2-3 χιλιαρικα..KAI OXI,ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΣΣΟΥΣ,ΡΗΓΑΔΕΣ,ΝΤΑΜΕΣ KAI HIGH SUITED CONNECTORS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ..Δε θελω να με παρει ο υπνος στο τραπεζι..Και που θα παιξουμε μαζι cash την τριτη ,πολύ ειναι,για το χαβαλε το κανω γιατι ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ CASH!!!ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!
Η δικη μας "ΙΘΑΚΗ" ειναι η γνωστη στο Λαιμό Βουλιαγμανης,googlαρε να δεις..Και ο BUJIN ειναι διακοπεςμθα γυρισει τελη Αυγούστου..
Τα δεοντα και ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!!!
Εγινε Αρχηγε μου οβερ εντ αουτ... ;) ;)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Ποκεράδες καλησπέρα..
Η νεα αγωνιστική σαιζόν εδω στο Βελγιο,ανοίγει σημερα αυλαία με το HOLIDAY FESTIVAL..220 buy-in,50.000 chips,40-50 min. blinds..
Ο Αρχηγός, φρεσκαρισμένος απο τις καλοκαιρινές διακοπές,ριχνεται στη μαχη με αγριες διαθέσεις...
[size=30pt]Bou Poker Team Always On Fire!!!![/size]
Keep updated..
Και τα καλύτερα ειναι μπροστα...
Η νεα αγωνιστική σαιζόν εδω στο Βελγιο,ανοίγει σημερα αυλαία με το HOLIDAY FESTIVAL..220 buy-in,50.000 chips,40-50 min. blinds..
Ο Αρχηγός, φρεσκαρισμένος απο τις καλοκαιρινές διακοπές,ριχνεται στη μαχη με αγριες διαθέσεις...
[size=30pt]Bou Poker Team Always On Fire!!!![/size]
Keep updated..
Και τα καλύτερα ειναι μπροστα...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
The survivors of Holiday's Festival DAY 1B are 150 και αναμεσά τους κι εγω..Με βαριές πληγές αλλα επιζών..Μπαινω το Σαββατο με 20 blinds -40.000 μαρκες- σε ενα field 300 περίπου παικτων..
Τρελλή σακκα με 10-10 σε φλοπ 2-3-10 με δυο καρα...Χτυπαει 3.200 ,τον γυριζω σε 8.000,call..Turn μπαστούνι,check αυτός 15.000 εγω,call..Γαμω-ξεσκισμένο ριβερ καρω,check-check και ανοίγει Α-7 καρα.. 35,000 μαρκες χαμενες εκει..
Η συνεχεια το Σαββατο..
Τρελλή σακκα με 10-10 σε φλοπ 2-3-10 με δυο καρα...Χτυπαει 3.200 ,τον γυριζω σε 8.000,call..Turn μπαστούνι,check αυτός 15.000 εγω,call..Γαμω-ξεσκισμένο ριβερ καρω,check-check και ανοίγει Α-7 καρα.. 35,000 μαρκες χαμενες εκει..
Η συνεχεια το Σαββατο..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Ποκεραδες καλησπέρα..Μετα από αναπαυλα 1 μηνα και κατι και μετα από το καθιερωμένο καθε Σαββατο ζεσταμα στα μικρα τουρνουά του Νamur,ηρθε η ωρα να δοκιμάσω τις δυναμεις μου σε πιο ψηλό επίπεδο..
World Poker Tour (WPT XIV) σταση Oλλανδία..
Καζίνο Valkenburg,750€ buy in,30.000 chips ,40 min blinds..
1η Οκτωβρίου ο αρχηγός θα ειναι εκεί!
World Poker Tour (WPT XIV) σταση Oλλανδία..
Καζίνο Valkenburg,750€ buy in,30.000 chips ,40 min blinds..
1η Οκτωβρίου ο αρχηγός θα ειναι εκεί!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα ποκεράδες,
Όπως σας ειχα υποσχεθεί ακολουθεί η ενημερωση για τα τεκταινομενα της DAY 1A του WPT VALKENBURG.
Κατρχήν τα ευχαριστα είναι ότι το ηταν καζινο εξαιρετικο, δωρεαν φαγητο, μπουφε,ποτα και ορεκτικα συνεχως,τα τραπέζια εντυπωσιακά...Στα αρνητικά,οι καρεκλες αβολες και οι γκρουπιέρηδες-στην πλειοψηφία Βουλγαροι (!)-δεν ξερανε που πανε τα τεσσερα.
Στην αρχη της ημερας με Α-6 off σε board 7-9-K-8-10 ,δειχνω την κεντα, ο άλλος παικτης δειχνει ένα Ρηγα και η ασχετη μου κλεινει τα φυλλα (!!).Στις διαμαρτυρίες μου και των άλλων παικτων τα ξανανοίγει και μου λεει ..συγγνωμη!
Στη συνέχεια ερχεται μια άλλη Βουλγαρα και αρχιζει να μοιραζει φυλλα με τετοιο τρόπο,ετσι ώστε όποις καθοτανε στις θεσις 2-3-4 εβλεπε τα φυλλα που μοιραζονταν!!
Στη θεση 4 εγω,της το επισημαινω-«πιο χαμηλα τα φυλλα, γιατι τα βλέπω, εχεις δωσει Ασσο στη θεση 8»..Ανοιγει ο παικτης τα φυλλα,οντως ειχε Ασσο σπαθι!!! Κακός χαμός στο τραπέζι,διαμαρτυρίες ,ερχεται ο floor manager και την αλλάζει.. Και το τρίτο και καλύτερο, σε ένα τραπέζι δωσανε σε τρεις παίκτες αντί για 30.000 μαρκες starting stack,50.000!!και το ανακαλυψαν μετά από ένα μισάωρο και φυσικά υποχρέωσαν τους δυο παίκτες να δωσουν τις 20.000 πισω..
Στα του παιχνιδιου τωρα,ξεκινησα με δαιμονιώδη φόρμα,στο τριτο level ημουν ηδη chip leader του τουρνουα,εχοντας πεταξει εξω δυο παικτες, το ένα με Α-J σε board 10-Q-K-4-8 off και τον εβαλα all in στο turn..Αυτός κρατουσε Κ-4..
Τη δευτερη φορά μια γιαγια διπλα μου σε linds 200-400 κανει pre-flop raise 1200, θεση UTG αυτή, UTG+1 εγω με Α-10 off..Call εγω και αλλοι 3..
Flop A-A-10 !!!
Η γιαγια πρωτη 2500…
Call εγω και οι υπολοιποι!!!!
Turn 5 δυο κουπες κατω, η γιαγια 3.800…
Call εγω και άλλος ενας..
River J off, η γιαγια 5.000,τη γυρίζω all in, πασο ο αλλος,call εκεινη, ανοιγω και ..εφυγε βριζοντας,δε μαθαμε ποτε τι ειχε..
Με αυτά και με αυτά εφτασα στις 10 το βραδυ με 85.000 μάρκες, average 35.000 175 εγγραφες, στο παιχνιδι 110 παικτες..
Σερβιρομαι στο ΒΒ Α-Α..Blinds 800-1600..
Πασο ολοι, ο SB me 65.000 περίπου,Ιρανός με κολλητηλίκια με τον Esfantiari –μου εδειχνε φωτο από τουρνουα που παιζανε μαζι-
μου κανει raise στα 4.800..
Τον γυριζω στα 13.100 και shovαρει.. Auto call εγω,ανοιγει 5-7 suited ..
Board 6-9-K-8 –J rainbow,και με γονατισε..
Μπασταρα μετα από καμια ωρα με 9-9 εναντι Α-10..
Δεν ξενερωνουμε ποτέ,τεραστια η εμπειρία και παμε για αλλα!!
Επόμενος σταθμός το October festival στο Namur..
Όπως σας ειχα υποσχεθεί ακολουθεί η ενημερωση για τα τεκταινομενα της DAY 1A του WPT VALKENBURG.
Κατρχήν τα ευχαριστα είναι ότι το ηταν καζινο εξαιρετικο, δωρεαν φαγητο, μπουφε,ποτα και ορεκτικα συνεχως,τα τραπέζια εντυπωσιακά...Στα αρνητικά,οι καρεκλες αβολες και οι γκρουπιέρηδες-στην πλειοψηφία Βουλγαροι (!)-δεν ξερανε που πανε τα τεσσερα.
Στην αρχη της ημερας με Α-6 off σε board 7-9-K-8-10 ,δειχνω την κεντα, ο άλλος παικτης δειχνει ένα Ρηγα και η ασχετη μου κλεινει τα φυλλα (!!).Στις διαμαρτυρίες μου και των άλλων παικτων τα ξανανοίγει και μου λεει ..συγγνωμη!
Στη συνέχεια ερχεται μια άλλη Βουλγαρα και αρχιζει να μοιραζει φυλλα με τετοιο τρόπο,ετσι ώστε όποις καθοτανε στις θεσις 2-3-4 εβλεπε τα φυλλα που μοιραζονταν!!
Στη θεση 4 εγω,της το επισημαινω-«πιο χαμηλα τα φυλλα, γιατι τα βλέπω, εχεις δωσει Ασσο στη θεση 8»..Ανοιγει ο παικτης τα φυλλα,οντως ειχε Ασσο σπαθι!!! Κακός χαμός στο τραπέζι,διαμαρτυρίες ,ερχεται ο floor manager και την αλλάζει.. Και το τρίτο και καλύτερο, σε ένα τραπέζι δωσανε σε τρεις παίκτες αντί για 30.000 μαρκες starting stack,50.000!!και το ανακαλυψαν μετά από ένα μισάωρο και φυσικά υποχρέωσαν τους δυο παίκτες να δωσουν τις 20.000 πισω..
Στα του παιχνιδιου τωρα,ξεκινησα με δαιμονιώδη φόρμα,στο τριτο level ημουν ηδη chip leader του τουρνουα,εχοντας πεταξει εξω δυο παικτες, το ένα με Α-J σε board 10-Q-K-4-8 off και τον εβαλα all in στο turn..Αυτός κρατουσε Κ-4..
Τη δευτερη φορά μια γιαγια διπλα μου σε linds 200-400 κανει pre-flop raise 1200, θεση UTG αυτή, UTG+1 εγω με Α-10 off..Call εγω και αλλοι 3..
Flop A-A-10 !!!
Η γιαγια πρωτη 2500…
Call εγω και οι υπολοιποι!!!!
Turn 5 δυο κουπες κατω, η γιαγια 3.800…
Call εγω και άλλος ενας..
River J off, η γιαγια 5.000,τη γυρίζω all in, πασο ο αλλος,call εκεινη, ανοιγω και ..εφυγε βριζοντας,δε μαθαμε ποτε τι ειχε..
Με αυτά και με αυτά εφτασα στις 10 το βραδυ με 85.000 μάρκες, average 35.000 175 εγγραφες, στο παιχνιδι 110 παικτες..
Σερβιρομαι στο ΒΒ Α-Α..Blinds 800-1600..
Πασο ολοι, ο SB me 65.000 περίπου,Ιρανός με κολλητηλίκια με τον Esfantiari –μου εδειχνε φωτο από τουρνουα που παιζανε μαζι-
μου κανει raise στα 4.800..
Τον γυριζω στα 13.100 και shovαρει.. Auto call εγω,ανοιγει 5-7 suited ..
Board 6-9-K-8 –J rainbow,και με γονατισε..
Μπασταρα μετα από καμια ωρα με 9-9 εναντι Α-10..
Δεν ξενερωνουμε ποτέ,τεραστια η εμπειρία και παμε για αλλα!!
Επόμενος σταθμός το October festival στο Namur..
Συνημμένα
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα σε όλους,
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έλαβα μέρος σε ένα τουρνουά προς τιμην καποιου Βελγου παίκτη οποίος σκοτωθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα περυσι.Συμμετείχαν 81 ατομα και πληρωμές οι πρωτοι 8.Buy in 150€,20.000 chips,blinds 30 min, ένα re-entry,διήμερο. Συμμετοχη και του Βελγου Pokerstras member Davidi KITAHI..
Την πρώτη μερα ειχα χαμηλές πτησεις ,και αν εξαιρέσω ένα call σε all in αντιπάλου με σχεδόν ιδιο στακ με μενα,σε 800-1600 blinds,antes 100 me 10-10 εναντι Κ-Κ εκείνου, και βρηκα 10 στο φλοπ για να διπλασιασω στις 55.000 μάρκες περίπου,δεν μπηκα γερα σε κανενα κόλπο.Ετσι τελείωσα την πρώτη μερα με το 16ο στακ -52.000 μάρκες-σε 29 παικτες..Ο ΚΙΤΑΗΙ εξω..
Τη δευτερη μερα πηγα καλύτερα, έπιανα και καλά φύλλα και είχα σταθεροποιηθεί γύρω στις 90-100.00 μάρκες, και καταφερα να παω FT με το δεύτερο χαμηλότερο στακ και όλοι πια στις πληρωμές..Ο πρωτος 3.500, ο τελευταίος 300 ευρώ..
Σε Blinds 2000-4000 antes 300 σερβιρομαι A-J μπαστούνια, σε Hi-Jack θεση..80.000 μάρκες πίσω μου..
Αll in o UTG με 200.000 μάρκες περίπου, cal εγω, cal και ο ΒΒ!
Showdown KK o UTG,JJ o BB με ζωσανε τα φιδια εμένα..
Φλοπ με δυο μπαστούνια και ο μαγικός Ασσος στο ριβερ!Triple up εγω και το δευτερο στακ στο τραπέζι!
Μετά από δυο πασες σερβιρομαι ΚΚ,ακούω all in από τον UTG+1,all in κι εγω μεσα και ο ΒΒ που ειχε μεινει με λιγες μάρκες..
Showdown A-K o UTG+1,A-Q o BB..
Τίποτα στο board,πεταω εξω τον έναν,μενουμε 6..
Στη συνεχεια κατεβασα λίγο ταχυτητα ,φυγανε αλλοι δυο παικτες ,κι εκεί καναμε deal..
Οι 4 από ένα εισητήριο για το μεγάλο BPC POKER CHAMPIONSHIP το Δεκεμβριο αξιας 1100 ευρώ και από 400- 300-200-100 ευρώ σε μετρητα..
Πεταω εξω έναν ακόμη με call με Α-7 suited εναντι Q-Q με Α στο board και μενουμε τρεις..
Εκει ηρθε η σακκα που δεν ειχε ερθει το διήμερο,όταν σε παιζόμενη παρτίδα με raise pre flop του Chip leader se 60.000, blinds 10.000-20.000 antes 4.000, call εγω με 350.000 πίσω μου με Α-9 suited..
Flop A-7-9 off
Bet αυτός στις 92.000, cal εγω ..
Turn Q check-check
Flop 5 bet 130.000 αυτος call εγω και ανοιξε 5-5 !!!
Τελος παντων ,τερματισα τρίτος με 200€ μετρητα, αλλα κυρίως [size=20pt]το εισητηριο για το BPC[/size]..50.000 chips 60 min blinds 5 flight days,1 re-entry ανα μερα,το prize pool πανω από 1.000.000€ για όλα τα events!
Στο περυσινό BPC, ειχα και παλι συμμετασχει από satellite της pokerstars και ειχα βρει μεσα ολη την αφροκρεμα των Pokerstars member,KITAHI,τους δυο αδελφούς DE MAULDER,τον γνωστο και μη εξαιρετεο “ELkY” κλπ.
Τρομερό τουρνουα 7 ημερων με καμια 10αρια side events και high roller στα 2.200€..
Τεραστια εμπειρία φιλοι και μεγαλες συγκινησεις.Για την ιστορία αποκλείστηκα την πρωτη μερα από το μικρό DE MAULDER με Α-Α στο ΒΒ και UTG αυτός..
Raise pre flop o DE MAULDER στις 4.800, blinds 800-1600,call ενας, re-raise εγω στις 17.000..
Cal και οι δυο,
Φλοπ με 2-3-7 δυο μπαστούνια,τσεκ –τσεκ,all in εγω να κόψω πιθανα χρωματα στις 70.000 μάρκες ,call o Βελγος με 30.000 πισω, showdown Q-K μπαστούνια αυτός,turn μπαστούνι…Και ειχα και Α μπαστούνι αλλα δεν..
Και μετά από μερικές πασες σερβιρομαι Κ-Κ, εγω SB αυτος ΒΒ,
γινεται καποιο raise,shovαρω εγω στις 25.000 μάρκες call o Βελγος μονο με Α-J, ασσο στο φλοπ και αντε γεια…
[size=20pt]Οπότε και στο φετεινο BPC ,η BOU POKER TEAM θα εκπροσωπηθεί από τον αρχηγό της!!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!![/size]
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έλαβα μέρος σε ένα τουρνουά προς τιμην καποιου Βελγου παίκτη οποίος σκοτωθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα περυσι.Συμμετείχαν 81 ατομα και πληρωμές οι πρωτοι 8.Buy in 150€,20.000 chips,blinds 30 min, ένα re-entry,διήμερο. Συμμετοχη και του Βελγου Pokerstras member Davidi KITAHI..
Την πρώτη μερα ειχα χαμηλές πτησεις ,και αν εξαιρέσω ένα call σε all in αντιπάλου με σχεδόν ιδιο στακ με μενα,σε 800-1600 blinds,antes 100 me 10-10 εναντι Κ-Κ εκείνου, και βρηκα 10 στο φλοπ για να διπλασιασω στις 55.000 μάρκες περίπου,δεν μπηκα γερα σε κανενα κόλπο.Ετσι τελείωσα την πρώτη μερα με το 16ο στακ -52.000 μάρκες-σε 29 παικτες..Ο ΚΙΤΑΗΙ εξω..
Τη δευτερη μερα πηγα καλύτερα, έπιανα και καλά φύλλα και είχα σταθεροποιηθεί γύρω στις 90-100.00 μάρκες, και καταφερα να παω FT με το δεύτερο χαμηλότερο στακ και όλοι πια στις πληρωμές..Ο πρωτος 3.500, ο τελευταίος 300 ευρώ..
Σε Blinds 2000-4000 antes 300 σερβιρομαι A-J μπαστούνια, σε Hi-Jack θεση..80.000 μάρκες πίσω μου..
Αll in o UTG με 200.000 μάρκες περίπου, cal εγω, cal και ο ΒΒ!
Showdown KK o UTG,JJ o BB με ζωσανε τα φιδια εμένα..
Φλοπ με δυο μπαστούνια και ο μαγικός Ασσος στο ριβερ!Triple up εγω και το δευτερο στακ στο τραπέζι!
Μετά από δυο πασες σερβιρομαι ΚΚ,ακούω all in από τον UTG+1,all in κι εγω μεσα και ο ΒΒ που ειχε μεινει με λιγες μάρκες..
Showdown A-K o UTG+1,A-Q o BB..
Τίποτα στο board,πεταω εξω τον έναν,μενουμε 6..
Στη συνεχεια κατεβασα λίγο ταχυτητα ,φυγανε αλλοι δυο παικτες ,κι εκεί καναμε deal..
Οι 4 από ένα εισητήριο για το μεγάλο BPC POKER CHAMPIONSHIP το Δεκεμβριο αξιας 1100 ευρώ και από 400- 300-200-100 ευρώ σε μετρητα..
Πεταω εξω έναν ακόμη με call με Α-7 suited εναντι Q-Q με Α στο board και μενουμε τρεις..
Εκει ηρθε η σακκα που δεν ειχε ερθει το διήμερο,όταν σε παιζόμενη παρτίδα με raise pre flop του Chip leader se 60.000, blinds 10.000-20.000 antes 4.000, call εγω με 350.000 πίσω μου με Α-9 suited..
Flop A-7-9 off
Bet αυτός στις 92.000, cal εγω ..
Turn Q check-check
Flop 5 bet 130.000 αυτος call εγω και ανοιξε 5-5 !!!
Τελος παντων ,τερματισα τρίτος με 200€ μετρητα, αλλα κυρίως [size=20pt]το εισητηριο για το BPC[/size]..50.000 chips 60 min blinds 5 flight days,1 re-entry ανα μερα,το prize pool πανω από 1.000.000€ για όλα τα events!
Στο περυσινό BPC, ειχα και παλι συμμετασχει από satellite της pokerstars και ειχα βρει μεσα ολη την αφροκρεμα των Pokerstars member,KITAHI,τους δυο αδελφούς DE MAULDER,τον γνωστο και μη εξαιρετεο “ELkY” κλπ.
Τρομερό τουρνουα 7 ημερων με καμια 10αρια side events και high roller στα 2.200€..
Τεραστια εμπειρία φιλοι και μεγαλες συγκινησεις.Για την ιστορία αποκλείστηκα την πρωτη μερα από το μικρό DE MAULDER με Α-Α στο ΒΒ και UTG αυτός..
Raise pre flop o DE MAULDER στις 4.800, blinds 800-1600,call ενας, re-raise εγω στις 17.000..
Cal και οι δυο,
Φλοπ με 2-3-7 δυο μπαστούνια,τσεκ –τσεκ,all in εγω να κόψω πιθανα χρωματα στις 70.000 μάρκες ,call o Βελγος με 30.000 πισω, showdown Q-K μπαστούνια αυτός,turn μπαστούνι…Και ειχα και Α μπαστούνι αλλα δεν..
Και μετά από μερικές πασες σερβιρομαι Κ-Κ, εγω SB αυτος ΒΒ,
γινεται καποιο raise,shovαρω εγω στις 25.000 μάρκες call o Βελγος μονο με Α-J, ασσο στο φλοπ και αντε γεια…
[size=20pt]Οπότε και στο φετεινο BPC ,η BOU POKER TEAM θα εκπροσωπηθεί από τον αρχηγό της!!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!![/size]
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις