Νέα

Poker

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.003
Πόντοι
1.486
Γράφει ο τυπάς :
>>Ότι τα online παιχνίδια είναι rigged, και πώς το δικαιολογεί;
Λέγοντας ότι είναι break, επομένως καταλαβαίνουμε το επίπεδό του, όταν βαράει και είναι high stack η σταρς παρακαλώ :headbang: του κολάει τις σάκες, ενώ όταν είναι low stack τον πουσάρει. Αυτά δεν τα λένε ούτε παιδάκια.  :uglystupid:
>>Το optimal field είναι 45man, αυτό από που προκύπτει; Απ το ότι είναι άσχετος και δεν μπορεί να deep-άρει σε ενα τούρ; Από το ότι παίζουν περισσότεροι regs; Απο το τεράστιο prize pool? :tits2:
>>Αναφέρει 3 βήματα που δεν είναι καν ABC poker, αυτά μέχρι και ο αχαχούχας μπορεί να τα σκεφτεί από μόνος του.
>>Λέει ότι οι καλοί παίχτες παίζουν cash, που το στηρίζει αυτό; Στους άσχετους έλληνες και μη τζογαδόρους που πάνε στα καζίνα; Επειδή έχει δει στην ΤΒ τον Ivey και το συνάφι του να παίζουν κας;

Τα τούρς σαν παιχνίδι πόκερ απλά δεν συγκρίνονται με τα κασ γκειμς. Είναι η μέρα με την νύχτα, η φερράρι με την φίατ,το σίτυ τουρ με την μεταξουργιώτισσα.
Τωρα μιλας σωστα..και προσωπικά συμφωνώ μαζί σου 100% για τα tourmaments..
 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
loipon kleftoasxete!!!
τωρα να σε πεισω οτι η rng του παιχνιδιου προκαλει την δραση" στο τραπεζι ειναι σαν να σου λεω 1+1=2!!
ακομη κ οταν κερδιζεις κανει ΜΠΑΜ!εκτος αν εισαι gamble junkie!!
τελευταιο καιρο παω καλα σε sng 45/90 /180 τι παει να πει βελτιωθηκα σαν παιχτης??
οπως επαιζα-επαιζα..(ΣΗΕΙΩΣΗ-den exw programa holdem manager).οτι πληροφορεις εχω ειναι εκεινη την στιγμη.αυτο πολυ βασικο.-
λες για abc ρε παιχτουρα τι θες σε ενα φορουμ να αναλυσουμε το ποσο τα % θελει μια μλοφα να εχει κερδος?η το σωστο πονταρησμα σε ποτ.
απο μονος ειπα οτι κ εγω αρκετα στα τουρ κολαω,αλλα ρωτα οποιοδηποτε σοβαρο παιχτη,που ΖΕΙ απο το παιχνιδι χωρις τα σηματακια/κ σπονσοριες καθε ιντερνετικης παπαριας.
το οτι αφησα λιγο τα τουρς παει να πει οτι ειμαι κ donkas!!!malista ok.
απλα βαρεθηκα να με χτυπαει ο αλλος με 7-3-...7.2 κ οτι ναναι...
ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ μακροχρονια κερδισμενος...(δεν λεμε για μικροπασα)λεμε να χεις 30κ το χρονο ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ...αυτο για μενα ειναι κερδος.
το να να εισαι ατυχος φιλε δεν σημαινει να χανεις στην φλιπα εστω κ με 80-20%...το 20% δεν ειναι μικρο νουμερο 1/5--
οταν π.χ μιλαω για μενα μετα απο 9,10 level παιχνιδιου ειμαι 3 φορες πανω απο μεσο ορο ΠΑΝΤΑ..η κ αρκετα ψηλα.-παντα θα με αλλαξει τραπεζι ΑΝΑΜΕΣΑ σε 2 πιο μεγαλα στακ,κ χωρις να χω φυλλα για αρκετη ωρα.
αυτα ΠΕΣΤΑ καπου αλλου κ καποιον που παιζει κανα χρονο και κασαρε και νομιζει ειναι ο αιβι!
ΣΕ καμια περιπτωση δεν σου λεω οτι ειμαι παιχταρας η οτι δεν εχω χασει απο μα@@κιες δικες μου.η οτι καρφωσα αρκετα λογο κουρασης.π.χ κανεις μετα απο δουλεια δεν αντεχει 8 ωρες παιχνιδι-
αλλα η ΥΠΟΨΙΑ  μου μπηκε εδω και πολυ καιρο.
π.χ χτες ειχα τρομερη ευνοια μιλαμε για κουφα..
να φλοπαρω χρωμα στο σπαθι(ρηγα-δεκα)σπαθι ασσος -σπαθιστο φλοπ..-και αλλοι 2, η 3 αν θυμαμαι καλα ασσο-νταμα-και ασσο βαλε..τον 3 δεν θυμαμαι..
και σε αρκετα χερια ακομη αυτο ηταν το πιο χαρακτηριστικο..
-----------------------------------------------------------------------------
file admiral..
πολυ σωστα τα ΕΙΠΕς...
οταν ο αλλος εχει 10 χιλιαρικα μαζι του και ειναι χαλαρος πολυ δυσκολα να τον στριμωξεις και ειδικα αν εχεις 4,5 παιχτες στο ιδιο τραπεζι ιδιο στυλ.μ
χωρις ιδια οικονομικη ανεση δεν μπορεις να ασκησεις και αναλογη πιεση.
ειναι αλλο να παιζει π.χ ο αλλος για το νοικι του σπιτιου του παραδειγμα κ αλλο ο αλλος για χαβαλε η φιγουρα.
-----------------------------------
κλεφτοτετοιε για δωσε μας ρε φιλε nickname νΑ δουμε το roi κ αν ειναι μας κανεις μαθημα με το αζημειωτο.


 

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Μηνύματα
97
Like
0
Πόντοι
0

Άντε να σου απαντήσω. Αν και δεν έχει νόημα.
>>H rng προκαλεί την δράση. Ο,τί τί δηλαδή; Στο live που ακριβώς διαφέρει; Δεν μοιράζονται φύλλα αλλά μύγδαλα; Ά ξέχασα η στάρς είναι rigged. :pipa2: :pipa2:
Άμα καταλάβεις ποτέ τι είναι το variance και από τι εξαρτάται, ίσως (δεν το πιστεύω) να ξανασκεφτείς αυτό που λες.
>>Αν είσαι gambler πας καζίνο και παίζεις ρουλέτα που  :fuck1: πίνεις τα ποτάκια σου κυριλέ, σπίτι να παίζεις πόκερ αράζεις;
>>Το οτι τρέχεις καλύτερα/σέσσιον δεν σημαίνει ότι βελτιώνεσαι, απεναντίας σε κάθε τουρ που παίζεις βελτιώνεσαι, ειδικά όταν ξαναδιαβάζεις το παιχνίδι σου, ή τουλάχιστον τις πάσες που έπεξες καλά/λάθος. Επίσης σημαντική βελτίωση είναι να διαβάσεις κανα βιβλίο.
>>Το γεγονός ότι παίζεις χωρίς HUD απλά ασχολίαστο.
>>Δεν είπα ότι το φόρουμ αυτό είναι για πόκερ αλλά κάποια πασιφανή πράγματα όπως αυτά τα 3 αριθμημένα που είπες είναι απλή λογική που μέχρι και ο αχαχούχας ο οποίος σκοράρει αρνητικό αριθμό σε οποιαδήποτε ψυχομετρική κλίμακα μπορεί να το συμπαιράνει. Έλεος.
>>Δυστυχώς φίλε μου η ατζέντα μου δεν περιέχει διακεκριμένα ονόματα του ποκερικού κόσμου. Αλλά παίχτες που γίνεται ντόρος τελευταία ΔΕΝ παίζουν cash, όπως ο Κουτούπας, Καπάλας, Kάλφας, Τζόνι ντράμα κλπ (η τουλάχιστον γίναν γνωστοί μέσω ΜΤΤ). Υπόδειξέ μου εσυ όμως παίχτες οι οποίοι παίζουν cash γτ νομίζω στα 30κ πρόφιτ τον χρόνο είσαι σέμι-προ οπότε στάνταρ υπάρχουν κάποιες αναφορές των ονομάτων τους στα διάφορα ποκερικά σάιτς.
>>Για να έχεις 30κ πρόφιτ τί roll φαντάζεσαι ότι χρειάζεται; Τι stakes/games/ώρες πιστεύεις ότι μπορείς να παίζεις; Τα ΜΤΤ φαντάζομαι δεν μπαίνουν στην εξίσωσή σου.
>>Τώρα όλα τα άλλα ότι φλόππαρες κέντες ανέβηκες σε πλοία (boats) ή σε γουρούνες (quads) αν είχες ιδέα δεν θα τα ανέφερες καθόλου. Δεν έχει το παραμικρό νόημα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το ROI, με αυτό πραγματικά γέλασα  :s&m_1: :rockon:. Εδω αγνοείς άλλα και άλλα βασικά, έμαθες εκεί ένα ακρονύμιο και μου το πετάς. Άμα θες κάποιον να σου κάνει μάθημα, γράψου στο DC/CR.
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
ΚΑλη η τοποθετηση,αλλά εχω απαντησει και παλαιότερα..Λόγω οικονομικών δυνατοτήτων δεν μπορω να κατσω σε cash μεπανω απο 400 ευρω..Εδω στο Βέλγιο αρχίζουν απο 1-1 και καταληγουν σε 10-20..Η διαφορά ειναι οτι εδω ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!καθονται κατι Κινεζοι στα cash με 2 και 3 χιλιάρικα εξω και άλλα 5-10 στις τσεπες..Που να πας εσυ...
αντιθετα στα SnG's,αρχίζουμε όλοι κια συνεχίζουμε ολοι επι της ιδιας βασης..Ε,αμα εισαι και λιγο τυχερός κανεις ενα καλό στακ και τη βγαζεις..και συνηθως εγω παω σχεδον παντα FT..
Όποιος εχει τα φραγκα δοκιμάζει cash,αλλα και ο LOXXOS που το δοκιμασε στην παρνηθα,λίγο ελειψε να αυτοκτονησει!! :2funny: :2funny:

και το συνεχιζει στο λουτρο οποτε ο κινδυνος σελφ μπαν φορεβερ απτο ποκερ και τη ζωη δεν εχει αποσοβηθει... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Τόσες μαλακίες μαζεμένες σε ένα πόστ περί τέξας καιρό είχα να διαβάσω.  :think:

αχαχαχαααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρελη δραση το θρεντακι μιλαμε Χρονια και Ζαμανια και αν  ποτε ειχαμε δει τετοιον ποκερικο οργασμο... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!
 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
παλι ενα-ενα...
σε μερικα εχεις δικιο για προγραμα κτλ λογικα βοηθαει πολυ.
για το συγκεκριμενο σαιτ κ γενικα τα πιο πολλα για να μην νομιζεις εχω κολλημα.
πανω-κατω ολα τα ιδια ειναι απλα ο κοσμος"παει εκει που εχει ψωμι"κινηση-
1-για τους παιχτες που ειπες οι 2 απο τι ξερω τους εχει παρει η κατηφορα εδω και καιρο με σοβαρες απωλειες 6ψηφια-δεν ξερω τι κερδη ειχαν αλλες χρονιες.
και σχοινακι να παιζαμε καποιοι θα ταν 1.
δεν μιλαω για το 1-3% αλλα για το υπολοιπο 97%,η διακυμανση στα τουρνουα ειναι τεραστια και το ξερω,αλλα πως το 90% και βαλε οταν κανει μια σοβαρη..αναληψη δεν βλεπει ασπρη μερα μπορει κ για χρονια.ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
θα μου πεις το κλασσικο βγαζουν φραγκα απο το rake..
μια εταιρεια που εχει φαει αποκλεισμο στην αμερικη η titl σου θυμιζω εκλεισε για ΑΠΑΤΗ δια παντος!
σε ενα νησι του πασχα καπου στον ειρηνικο.
οκ ρε φιλε ολα ειναι ροδινα και το στοιχημα κ το ποκερ,στην καθε φυση του παιχνιδιου ΠΑΝΤΑ...(μη λες συγκρινεις ασχετα πραγματα).
το οτι βλεπεις μερικους αστερες απο τους οποιους το 90% δεν παιζει σε ιντερνετ και ΑΥΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ.
εκτος απο μερικους που σπονσοραρει η καθε εταιρεια(τζαμπα buy in).
TA BIBLIA βοηθανε σε εναλλακτηκες σκεψεις κ φιλοσοφια εχω διαβασει αρκετα.
λαθη οκ αλλα οταν καθε φορα στην φοραει ο καθε ασχετος μετα λες δεν πας deep,ο ιδιος σε 1,2 level εχει φυγει"την ζημια την εκανε οταν απο τα 50κ η 100κ αναλογα την ωρα παιχνιδιου εμενα μου τρωει το 2/3 η ακομη σχεδον ολα...
π.χ σημερα κ τελευταιο παιχνιδι μετα απο 4 ωρες ακριβως στο bubble.
και στο αλλο οταν μπαινει ο αλλος με J-9το αφηνω ασχολιαστο..all in,
εδω γυρισα λιγο στο cash κ εχασα απο 7-2 χρωμα με ρηγαδες(ο τυπος ειχε λεφτα),αλλα χανεται καθε νοημα λογικης.
δεν εχω κολημα με φυλλα ΑΑ και λοιπα με αυτα θα πληρωθεις λιγο η θα χασεις πολλα,αυτο ισχυει ειδικα στην αρχη.
μιλας λες και εισαι ο αισταιν του ποκερ κ ολοι οι αλλοι εχουν μεσανυχτα-
απο ελλαδα αν βαλεις τον κουτουπα κ 5,6 ακομη αυτοι ειναι ολοι κ ολοι.-
------
τελος..
τωρα στο λαιβ αν ποτε εχεις παρει ασσο 5,6 φορες σερι ειτε ζευγαρι ειτε με αλλο φυλλο οκ..
σηκωνω λευκη σημσαια..
τα στατιστικα πανε περιπατο...πιο πολλα φυλλα ο απολυτος μυθος.
τωρα αν διαλεξεις 1,000 βιντεακια απο λαιβ λογικο να βρεις αναλογα bad beats.
τεσπα φιλε σεβαστη η γνωμη σου μπορει νασαι κ αρκετα καλυτερος παιχτης,
αλλα μην ριχνεις το επιπεδο...looser,ασχετος κτλ..
εδω εχει καταντησει να χεις σετ ρηγαδες και να τρεμεις μηπως χασεις..
-----------------
εχε στην ακρη του μυαλου σου οτι οπου υπαρχει πολυ χρημα υπαρχει κ βρωμια..
-------
ριξε μια ματια στο official poker rakings κ δες φαντομαδες με 10%...
με αποχη 3,4 χρονια..--και ολη η εσθονια,ρουμανια,κογκο,τρινιτατ παιζει ποκερ..
οτι πεις..


 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.003
Πόντοι
1.486
Να μιλήσουμε λίγο για τους Ελληνες παικτες που αναφέρατε..
Α.ΚΟΥΤΟΥΠΑΣ: Για μενα τυχη στο 80%..Ειδα την πορεια του στο EPT της Πραγας και στο DEAUVILLE που το σηκωσε..
Στην Πραγα στους 90 ριχνει τρελλη σακκα σε preflop all in με JJ σε ΚΚ και διατηρείται..Ενω λίγο μετα-στους 50 αν θυμαμαι καλά-με Α-8 off se flop 9-10-J πονταρει το μισο στακ απεναντι σε παικτη που ειχε ριξει 3 βαρελια απο την αρχη με JJ..Turn 7 και παρτον κατω τον αντιπαλο..
Στο DEAUVILLE,εχω περιγραψει τις πασες του,τρελλά suckout με κατωτερα φυλλα και χρωματα με ενα χρωμα στο χερι..Και στο FT ,όταν πηρε το HUGE CHIP LEAD στο heads up,εκανε χοντρες μαλακιες κι εχασε τουλαχιστον το 1/3 του στακ σε μαλακισμενες μπλοφες με 7-2 κλπ..Αλλα η Θεα Τυχη τον ανταμοιψε στη συνεχεια με συνεχόμενα Α-Κ,QQ,κλπ και ανεβηκε εκ νεου.Παιξαμε και μαζι στο poker challenge στο Λουτρακι και μπηκε all in σε μεγαλο pre flop raise του αντιπαλου που κρατούσε ο φουκαρας δυο Παπαδες!!Σιγα το φυλλο..Ο Ασσος εκανε την εμφανιση του στο river και ο Κουτούπας πηρε το ποτ...

ΚΟΛΩΝΙΑΣ:cheesy:onk απο τα λίγα..Πονταρει στην κωλοφαρδία του,χτιζει στακ με μπλόφες και καταφερνει σχεδόν παντα να τα χάνει ολα στο παρα πέντε της εισόδου στα λεφτα.Χαρακτηριστικό παραδειγμα τωρα στο SAN REMO,δευτερος στο chip count,πανω απο 100ΒΒ,10 θεσεις πριν τα φραγκα,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ!Επίσης στα τουρνουά της Παρνηθας,όλο chip leader την πρωτη μερα και στη δευτερη-το πολύ τρίτη-busted...

JHONNY DRAMA:Χρεωμενος μεχρι το λαιμό,επαιζε με στακαρισμα αλλων,χρωσταγε και στη Μιχαλού και τελικά εξαφανίστηκε..

ΚΑΛΦΑΣ:τρελλό προμοταρισμα απο POKERSTARS,εχω περιγραψει παλαιότερα φαση σε on line sat,που ειχε κανει γυρω στα 35 re-buy των 22€ παρακαλώ,γιατι τα εσπρωχνε ολα all in,για να παρει τελικά το εισητηριο με απανωτά all in από 7-4,9-2,A-10 enanti A-A,Κ-9 εναντι Κ-Κ (!!!) κλπ...Παιζει πια με το ονμα του και τα φραγκα του συμβολαίου..Κι εγω ετσι παιρνω 100 εισητηρια και γυρίζω την Ευρωπη και όπου κατσει...

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΔΕΣ: Βαραμε στο γαμο του Καραγκιόζη και όπου κατσει..Κυνηγανε τα παντα,ε,κατι θα κατσει βασει πιθανοτήτων..

ΠΑΡΗΣ ΔΕΔΕΣ:Αυτοκτονικό,τρελλό παιχνίδι,υφος ΝΕΓΚΡΕΑΝΟΥ και βαλε,ειναι ικανός να σε γυρίσει all in 7-2 και μετα να πανηγυρίζει γιατί εφυγες..

Οι καλύτεροι για μενα:
KAΡΑΚΟΥΣΗΣ:Mεγαλο bankroll,παλιός ποκεράς,σοβαρός,μετρημένος,παιζει παντα υπολογίζοντας τις πιθανότητες και δεν πουλάει μαρκες..

ΚΑΜΑΤΑΚΗΣ:ισως ο μόνος που κανει τεραστιες προσπάθειες να βελτιωθεί και αυτό ειναι στα υπερ του γιατί δεν εχει παρει ψηλά τον αμανε,ενω ειναι από τους παλαιότερους παίκτες..

ΒΛΑΧΟΣ:Τα ιδια με τον Καρακούση,αν και λίγο πιο τζογαδόρος..

Για κατι Ταραμες,Ζησιμόπουλους,Μπεχράκηδες κλπ τεμαχια δεν ασχολούμαι καν...

ΥΓ: Παρελειψα να αναφέρω τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ
    [size=30pt]BOURDELA POKER TEAM!!!![/size]
και τον Αρχηγό της που σηκωσε κι ενα γαμο-έπαθλο στο ΒΕΛΓΙΟ!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
ΠΕΣΤΑ!!ρε φιλε νααγιασει το στομα σου.εκτος απο οτι κατεχεις το αθλημα καλυτερα,ξερεις και τα κεκτονομενα με λεπτομεριες και οχι ραδιο αρβυλα.
συμφωνω 100% αλλα αν κ σε ενα τουρνουα δεν σταθεις και τυχερος δεν πας πουθενα(κουτουπας),ο χρονος θα δειξει.
και γω ανακαλυψα το παιχνιδι πολυ αργα το 2010-ακομη θεωρω τον εαυτο μου μετριο.
αλλα μερικα πραγματα βγαζουν ματια..
Π.Χ  ΙΣΤΟΡΙΕς ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ..ξεκινησε απο ενα freeroll και εχει bakroll 300-400k βαρεθηκα να ακουω!!!-αλλη επαιζε χωρις να βλεπει τα φυλλα...οτιναναι..για να ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ...
η αληθεια για την τοπ κορυφη πολλοι λιγοι μπορουν,αλλωστε υπαρχουν χιλιαδες φοβεροι limit παιχτες που ποτε δεν ηταν καλοι στο no limit-
τωρα η μοδα που υπηρχε στην αμερικη ηρθε εδω οπως ολα καθυστερημενα και ολοι την ειδαν ΕΞΠΕΡ.
εγω ειπα μια αποψη που μπορει να συμβαινει,και την ιδια εχουν αρκετοι κερδοφοροι παιχτες σχετικα με το ιντερνετ-
------------------------------------
αν κ εχω παιξει ελαχιστα στο poker.gr θυμαμαι 2 περιπτωσεις..
για να μην λεει οτι του θιξαμε την σταρς..
1-γιατι εκτος τα bad beats toy 1% yparxoyn k alla..
ενας τυπος εχει κανει τουλαχιστον 10-15 rebuy στο 5$...all in,all in...(αν θυμαμαι μπορει να σταματησε στα 20 rebuy)
με σκουπιδια ολοι πασο συνεχεια στην αλλη ακρη ενας συνεχεια call o monadikos..pou callare..αποτελεσμα να χει φτιαξει ενα στακ απο το πουθενα...ANΤΕ ΠΑΙΞΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΧΕΙ 10-12 φορες το στακ σου απο το καλημερα)
10 φορες απο υπολοιπους 7 κανεις δεν ετυχε φυλλο να χτυπησει....
η αλλου βλεπεις κ χαριζουν το στακ αερα...-
----
2-σε τουρνουα 10$+μπορει κ πιο μεγαλο εκει εχοντας ΑΑ με raise x 2,5 για να μπει κ καπιος...-τρωω re-raise .ok ta vazw ola...κ περιμενω ναχει κατι αξιας(1χερι στο τουρνουα)..
ο τυπος ειχε 7-3 off...εκανε κεντα...απο τοτε δεν ξαναεπαιξα εκει..
αν κ στα sng ημουν αρκετα κερδοφορος.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ...
otan kanei kapoios 10-15 rebuy tvn 5$ h 10$...
γιατι να μην τα παξει σε ενα τουρνουα των 70$ η 160$ κ ασχολειται με τα mixro stakes..
απλη λογικη..
τουλαχιστον..admiral..εβαλες τα πραγματα στην θεση τους δεν ηξερα αρκετα για την ποκερικη μας οινοτητα γενικα..εκτος απο τον καπαλα που χε τρομερο κατηφορο.
η διαφορα ενος πολυ καλου παιχτη ειναι ποτε να παει πασο..κ οχι ποτε να κυνηγυσει οταν ειναι απο κατω......(εγω ακομη δεν το χω στο επιπεδο που πρεπει).
αρκετα με ποκερ...
admiral καλη τυχη..η καλυτερα μην σταθεις ατυχος
 

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Μηνύματα
97
Like
0
Πόντοι
0
Να απαντήσω μιας και φαίνεται πως θα ναι το τελευταίο μου πόστ εδω πέρα γιατί άρχισε ο παραλογισμός από μέρους σου Αχιλλέα.
Άσχετο με αποκάλεσες εσύ, όχι εγω. Εγω αποκάλεσα το 1ο -αν θυμάμαι καλά- κατα σειρά πόστ σου (που ήταν) ένα συνοθύλευμα απο μαλακίες. (μπορείς να το τσεκάρεις και μόνος σου, με άλλο μάτι πλέον μιας και δεν έχει καμία σχέση με τα επόμενα που έγραψες).
Δεν είμαι κανένας πρό/αινστάιν/κλπ, ίσα ίσα που υποστηρίζω πως είμαι ABC poker player.
Είμαι σίγουρος πως δεν έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο μιας και δεν καταλαβαίνεις βασικά κόνσεπτ του παιγνίου.
Κάθεσαι και ποστάρεις τα φύλλα του αντιπάλου σου χωρίς καμία πληροφορία για θέση,στάκ/στράκτσουρ/κλπ. Σου το πα μια φορά ότι δεν έχει νόημα αλλά εσυ συνεχίζεις.
Η ft έκλεισε προφανώς και όχι επειδή ήταν ριγκντ.
1 παίχτη κας ακόμα δεν ανέφερες.
Μετά τον moneymaker άρχισαν τα πλήθη να παίζουν πόκερ, οπότε μη σου φαίνεται περίεργο κάποιος παίχτης να ξεκινήσει από χαμηλά και με πολύ δουλειά να κατορθώσει να παίζει nosebleeds ξερωγω.
Kαι κάτι υπερβολικά σημαντικό για να παίξεις πόκερ είναι ότι τα φισάκια πχ αυτός που κόλαρε το shove σου με 73ο είναι οι παίχτες που σε βάθος χρόνου θα σε πληρώσουν. Οπότε δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου με τα φισάκια.
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.003
Πόντοι
1.486
Να απαντήσω μιας και φαίνεται πως θα ναι το τελευταίο μου πόστ εδω πέρα γιατί άρχισε ο παραλογισμός από μέρους σου Αχιλλέα.
Άσχετο με αποκάλεσες εσύ, όχι εγω. Εγω αποκάλεσα το 1ο -αν θυμάμαι καλά- κατα σειρά πόστ σου (που ήταν) ένα συνοθύλευμα απο μαλακίες. (μπορείς να το τσεκάρεις και μόνος σου, με άλλο μάτι πλέον μιας και δεν έχει καμία σχέση με τα επόμενα που έγραψες).
Δεν είμαι κανένας πρό/αινστάιν/κλπ, ίσα ίσα που υποστηρίζω πως είμαι ABC poker player.
Είμαι σίγουρος πως δεν έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο μιας και δεν καταλαβαίνεις βασικά κόνσεπτ του παιγνίου.
Κάθεσαι και ποστάρεις τα φύλλα του αντιπάλου σου χωρίς καμία πληροφορία για θέση,στάκ/στράκτσουρ/κλπ. Σου το πα μια φορά ότι δεν έχει νόημα αλλά εσυ συνεχίζεις.
Η ft έκλεισε προφανώς και όχι επειδή ήταν ριγκντ.
1 παίχτη κας ακόμα δεν ανέφερες.
Μετά τον moneymaker άρχισαν τα πλήθη να παίζουν πόκερ, οπότε μη σου φαίνεται περίεργο κάποιος παίχτης να ξεκινήσει από χαμηλά και με πολύ δουλειά να κατορθώσει να παίζει nosebleeds ξερωγω.
Kαι κάτι υπερβολικά σημαντικό για να παίξεις πόκερ είναι ότι τα φισάκια πχ αυτός που κόλαρε το shove σου με 73ο είναι οι παίχτες που σε βάθος χρόνου θα σε πληρώσουν. Οπότε δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου με τα φισάκια.
Καταρχήν να σου πω ότι δε χρειάζεται να αποχωρήσεις από εδώ.Η διαφορετικότητα των απόψεων συνθέτει το τελικό συμπερασμα,βασική αρχή καθε σοβαρής συζήτησης.Και ναι,εδω μέσα ,στο bourdela κανουμε και σοβαρες συζητήσεις ,περα από κωλους,ομάδες και Λιλες..
Ειμαι εδω από την αρχή του site,κοντα 9 χρονια,εχω βριστεί-κιεχω βρισει,με προσφατο παραδειγμα την ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΥΛΑ-κοροιδευτεί,αγνοηθεί,αλλά κι εχω κερδίσει σεβασμό από άλλα μελη και με πολλούα από αυτούς εχουμε κανει και παρέα εξω..
Η φυγή δεν ειναι λύση και στο κατω κατω-σαν Τιμημένος-δεν σου το επιτρέπω.. ;) :2funny:
Μείνε μαζί μας να κανουμε κουβεντούλα και θα δεις ότι καπου θα υπαρξει συγκλιση απόψεων..
Τωρα για την τακτική που ακολουθείς,μπορούμε να μιλάμε ωρες..
Ατελείωτα παραδείγματα παικτων και παιχνιδιών που μας επιβεβαιώνουν αλλά και μας καταρρίπτουν τα επιχειρήματα.Αλλά φιλε,that's poker!
Εκει που δε σηκώνω συζητηση ειναι ότι το ποκερ σαν παιχνίδι,θελει στρατηγική αλλά και τυχη και ειναι σκάλες ανώτερο απ'όλα τα παιχνίδια στο καζινο,ρουλετες και φρουτακια τα οποία μπορούν να σε φερουν στα προθυρα της οικονομικής/κοινωνικής/οικογενειακής καταστροφής και της αυτοκτονίας...
 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
ΦΙΛΕ  kleftomouni...
δεν εχω καμια εμπαθεια η θυμο μαζι σου.
και καλο θα ναι οπως ειπε ο αρχηγος να κατσεις και να ανταλλαξουμε αποψεις,αυτο ειναι οφελος.
το οτι εχω μια αλλη γνωμη δεν παει να πει οτι δεν σεβομαι την δικη σου.
στο συμπερασμα για δραση δεν κατεληξα χτες μου πηρε καιρο και ειναι αποψη μου.
βιβλια εχω διαβασει αρκετα απο πολυ παλια εως προσφατα.
εξαλλου βγηκα απο την σταρς δια παντος.απο την μια βλακεια γιατι δεν υπαρχει αλλη εταιρεια με αναλογη κινηση απο την με χαλασε πολυ.
ΚΟΙΤΑ δεν παιζω ποσα μεγαλα,ουτε ποσα που εξαρταται η επιβιωση μου για να εχω εμπαθεια.
αν τρεξεις σε παλιες σελιδες καποτε ο admiral μου χε γραψει"προτιμω να βλεπω τον παιχτη απεναντι μου δεν πολυεμπιστευομαι το νετ"...
τοτε δεν το καταλαβα σηεμρα εως ενα σημειο ειχε δικαιο.
σου αναλυσα το να χασεις δεν τρεχει τιποτα,και για αυτο υπαρχουν δεκαδες τροποι εκτος απο ενα bad beat.
λες για τους donk θαναι χαμενος..ναι οκ αυτο με τι οφελος σε μενα οταν πολυ σπανια θα τον ξαναπετυχω σε τραπεζι σε ιδιο στακ/και ιδιο λεβελ...
σε ενα cash μπορει να τον ξαναεβρισκα σε τουρνουα ψαξε ψιλο στα αχυρα.
οι μονοι standar παιχτες ηταν στο fifty οταν επαιζα και πηγαινα καλα στο 30$/15$..
γιατι μετα απο μερικα παιχνιδια εκει ψιλοηξερα πως παιζανε..
μετα εγινε η βλακεια και πηγα στο hyper που ειναι καθαρα τζογος κ μεγαλη μου βλακεια εχασα το bakroll...σε αυτο δεν μπορω να κατηγορησω ρε φιλε την σταρς και την καθε σταρς,καθαρη βλακεια δικη μου το 2011.απληστια πες το οπως θες.
οσο για το μπουμ με τον moneymaker η χρυση εποχη του online poker περασε μην κοιτας την ελλαδα παντα αργουμε ειμαστε μια δεκαετια πισω.
τα μαθηματικα ποτε δεν λενε ψεματα αλλα εξαρταται πως τα διαβαζεις.
και παλι σου γραφω δεν εχω κανενα θεμα μαζι σου και αραξε εδω...
απλα νομισες οτι π.χ μιλας με ενας που κασαρε 4,000$ μια φορα τα εχασε και κλαιγεταιδεν ειναι ετσι και αν ηταν τοσο ευκολο ολοι ποκερ θα επαιζαν.
πιο πολυ θα με ενδιεφερε μια αποψη σου/στρατιγικη προσεγγιση παρα αντιπαραθεση χωρις ουσια.


 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.003
Πόντοι
1.486
ΦΙΛΕ  kleftomouni...
δεν εχω καμια εμπαθεια η θυμο μαζι σου.
και καλο θα ναι οπως ειπε ο αρχηγος να κατσεις και να ανταλλαξουμε αποψεις,αυτο ειναι οφελος.
το οτι εχω μια αλλη γνωμη δεν παει να πει οτι δεν σεβομαι την δικη σου.
στο συμπερασμα για δραση δεν κατεληξα χτες μου πηρε καιρο και ειναι αποψη μου.
βιβλια εχω διαβασει αρκετα απο πολυ παλια εως προσφατα.
εξαλλου βγηκα απο την σταρς δια παντος.απο την μια βλακεια γιατι δεν υπαρχει αλλη εταιρεια με αναλογη κινηση απο την με χαλασε πολυ.
ΚΟΙΤΑ δεν παιζω ποσα μεγαλα,ουτε ποσα που εξαρταται η επιβιωση μου για να εχω εμπαθεια.
αν τρεξεις σε παλιες σελιδες καποτε ο admiral μου χε γραψει"προτιμω να βλεπω τον παιχτη απεναντι μου δεν πολυεμπιστευομαι το νετ"...
τοτε δεν το καταλαβα σηεμρα εως ενα σημειο ειχε δικαιο.
σου αναλυσα το να χασεις δεν τρεχει τιποτα,και για αυτο υπαρχουν δεκαδες τροποι εκτος απο ενα bad beat.
λες για τους donk θαναι χαμενος..ναι οκ αυτο με τι οφελος σε μενα οταν πολυ σπανια θα τον ξαναπετυχω σε τραπεζι σε ιδιο στακ/και ιδιο λεβελ...
σε ενα cash μπορει να τον ξαναεβρισκα σε τουρνουα ψαξε ψιλο στα αχυρα.
οι μονοι standar παιχτες ηταν στο fifty οταν επαιζα και πηγαινα καλα στο 30$/15$..
γιατι μετα απο μερικα παιχνιδια εκει ψιλοηξερα πως παιζανε..
μετα εγινε η βλακεια και πηγα στο hyper που ειναι καθαρα τζογος κ μεγαλη μου βλακεια εχασα το bakroll...σε αυτο δεν μπορω να κατηγορησω ρε φιλε την σταρς και την καθε σταρς,καθαρη βλακεια δικη μου το 2011.απληστια πες το οπως θες.
οσο για το μπουμ με τον moneymaker η χρυση εποχη του online poker περασε μην κοιτας την ελλαδα παντα αργουμε ειμαστε μια δεκαετια πισω.
τα μαθηματικα ποτε δεν λενε ψεματα αλλα εξαρταται πως τα διαβαζεις.
και παλι σου γραφω δεν εχω κανενα θεμα μαζι σου και αραξε εδω...
απλα νομισες οτι π.χ μιλας με ενας που κασαρε 4,000$ μια φορα τα εχασε και κλαιγεταιδεν ειναι ετσι και αν ηταν τοσο ευκολο ολοι ποκερ θα επαιζαν.
πιο πολυ θα με ενδιεφερε μια αποψη σου/στρατιγικη προσεγγιση παρα αντιπαραθεση χωρις ουσια.
Το θέμα που ανοίγουμε για κουβέντα ειναι μεγάλο και δεν εξαντλείται σε μερικά ποστ..
Εννοώ το θεμα της stars...
Από τη μία φαινεται αδιανόητο να "στήνει" ο leader του ποκερ τους grinders σαν κι εμας που το ROI μας ειναι στα Ταρταρα και να διακινδυνεύει την αξιοπιστία του..Αλλωστε τετοιες "σακκες" που περιγραφουμε ,εχουμε φαει και live.Εκεί τι λέμε?Μας στηνει ο dealer?
Όμως εχω και προσωπική εμπειρία επί του θεματος με την Poker.gr..εκει ο συνδιαχειριστής,μαθηματικός και αντρας φίλης μου απο το Πανεπιστήμιο,μου εδειχνε τα bots που εστηνε στο παιχνίδι και την καλή εποχή κονομαγε 600-700 ευρω τη βδομαδα..
Από την άλλη βλέπεις καποιους οι οποίοι προμοτάρονται χοντρά και πάντα ειναι στον αφρό.Και Ελληνες,πχ Καλφας,Μπεχράκης,Ζησιμόπουλος,Hateblondies,Δεδες κλπΘα μου πειτε παιζουν καθημερινα 700 τραπέζια όλο και κάπου θα κατσει..
Αχιλλεα ,αυτό που ειχα πει για το live,συνεχίζω να το υποστηρίζω,προτιμώ να βλέπω πρόσωπα και να κόβω αντιδρασεις,παιρνοντας ότι tells μπορω.Αλλα δεν μπορείς να παιζεις καθε μερα live,αρα παιζεις στο νετ για την κα@λα σου.
εχω χτυπήσει κι εγω πρωτια σε μεγαλο sat για το PCA του 10 η 11 νομίζω..Αρχισα το πρωί με 2200 παικτες και τελείωσα πρωτος..
Τι να πω,ακουω γνώμες...
 

Συνημμένα

  • POKER 1.jpg
    POKER 1.jpg
    171,6 KB · Εμφανίσεις: 14

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
ουφ!!!!!!!!!
κοιτα αρχηγε χωρις αποδειξεις δεν μπορεις να πεις τιποτα!
για αυτο ειπα τα μαθηματικα δεν λενε παντα την αληθεια,ευτηχως με καλυψες για το ποκερ το ελληινκο,γιατι καποιοι καποτε με κραζανε.Ειδικα να σου πω πιο πολυ την ψιλιαστικα με τα 20 rebuy του τυπου σε καθε χερι all inμε μονο ενα αντιπαλο και κανεις απο εμας να μην εχει χερι σε 10-12 παρτιδες(θυμαμαι στο τσατ ενας κρητικος εκραζε και παρατησε το παιχνιδι)μετα π.χ αυτος ειχε ενα στακ (αυτος που τα βλεπε ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ),16,000+με τι να τον παλεψεις με τα 1,500???
αλλη περιπτωση ναμαι  leader κ να παιζω εναν 4 φορες σερι με 80-20,70-30-κτλ...
μου πηρε ολο το στακ σε 4 χερια!!!
δεν ξαναδωσα ουτε 1$ εκει.το μονο καλο ειχε την καλυτερη εξυπηρετηση ever!!
ΣΤΗΝ ΣΤΑΡς τωρα....
to  μεγα αλλοθιαφου στο rake βγαζουν τεραστια κερδη,γιατι να ρισκαρουν να χασουν αξιοπιστια??
γιατι...
1-ποιος του ελεχει σοβαρα???και συχνα?
2-μαθηματικα δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα....π.χ σε τσακιζει παντα στην μεση η λιγο αργα στο τουρνουα,παραδειγμα απο τις 70,000 σε παει στις 10,000 κερδιζεις μερικα μικρα ποτ...ανεβαινεις κ μετα παλι αντε γεια!!!
στατιστικα μπορει να φαινεσαι και ενταξει αλλα τα κρισιμα ποτ λογο ατυχιας τα εχασες.
3-το dnk bet π.χ δεν ειναι κ μουφια παντα π.χ μπορει καποιος να προσπαθει να κλεψει τις μαρκες σου κ να μην κανειπισω..απλα εχει βαλει τοσες πολλες που δεν εχει σημασια να παειπασο η αν παει εχει χασει αρκετες οποτε χτυπαει κ οτι κατσει...ΑΥΤΟ  για μην λεει κανεις εχω προκαταληψη.
3-σε μια επιχειρηση εκατονταδων μυριων λες να μην θελουν να βαλουν χερι???
π.χ γιατι στα 100$ να σου παρουν νομιμα τα 10$ και οχι και τα 100$???
αν δεν εχουν καμια συνεπεια??ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ-
4-δεν τους νοιαζει γιατι ΤΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ...
τωρα και ΕΦΟΡΙΑ,καζινο,τηλεοραση διαφημησεις,υπαλληλους..κτλ...εταιρεια κολλοσος.
5-μονο τα φραγκα που εχουν οι παιχτες σαν κεφαλαιο μεσα ειναι μεγαλο ποσο.
6-θα μου πεις πολλοι δεν θα την παρουν χαμπαρι??
ναι αλλα..
α)ειναι πολυ εθισμενοι για να δουν μπροστα.
βμερικοι ειναι κερδοφοροι κ ακομη κ αν το ξερουν δεν τους νοιαζει.
γ)πολλοι παιζουν 1,2 το μηνα για πλακα κ δεντους νοιαζει..
δ)πολλοι ειναι 50-50 ακομη οχι σιγουροι...(ΧΩΡΙΑ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ).
ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕς ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕς ειναι ετσι...
η PKR ειχε χαβαλε αλλα πολυ αργο play κ μικρα ποσα στα τουρνευ,τα χειροτερα απο ολες εχω ακουσει για την 888-
ξαναλεω ο σκοπος ειναι μην σκεφτεσαι οπως θελουν αυτοι,και τα ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ  ειναι απο τους μικρους νομος αυτος...
π.χ εθιζονται πιο ευκολα γιατι αλλο να χασεις 20$ κ αλλο 2,000$ συν οι πιο πολλοι παιχτες βαζουν μικροποσα.
και παλι αυτη ειναι η αποψη μου,π.χ το 2011 αν με ρωταγες θα σου λεγα τι λες?
to οτι  η δραση στην rng μονο αν εισαι τυφλος δεν το βλεπεις,ακομη κ οταν κερδιζεις.
αλλιως το καθε μεγαλο τουρνουα θα κραταγε 2 μερες κ οχι μερικες ωρες-
1-ΣΤΙς.. 7,666,269,412,618,226!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και παω στοιχημα εχει ξαναβγει πολλες φορες..
και ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ συμβαινει αλλωστε ποκερ σιτε ειναι..

 

Συνημμένα

  • pokerstars4sets1straight.jpg
    pokerstars4sets1straight.jpg
    149,2 KB · Εμφανίσεις: 37

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.003
Πόντοι
1.486
Καλη η θεωρία λοιπόν και καλά τα λέμε αλλά ..ήρθε η ωρα της ΜΑΧΗΣ!
Το δευτερο Planet Poker Deepstack Series (PPDS) ξεκινάει σημερα στο CASINO DE SPA.
Ο Αρχηγός θα μεταβεί αυριο στην DAY 1B, ωρα 12.00..
Μετα από ενα μήνα απραξίας,αύριο ρίχνομαι στη μάχη LIVE για να σκορπίσει η Ομαδα ΠΟΝΟ!!!!
STAY TUNED!!!
[size=30pt]GO GO EUROPEAN BOU POKER TEAM ON FIRE!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Μηνύματα
428
Like
0
Πόντοι
1
Καλη η θεωρία λοιπόν και καλά τα λέμε αλλά ..ήρθε η ωρα της ΜΑΧΗΣ!
Το δευτερο Planet Poker Deepstack Series (PPDS) ξεκινάει σημερα στο CASINO DE SPA.
Ο Αρχηγός θα μεταβεί αυριο στην DAY 1B, ωρα 12.00..
Μετα από ενα μήνα απραξίας,αύριο ρίχνομαι στη μάχη LIVE για να σκορπίσει η Ομαδα ΠΟΝΟ!!!!
STAY TUNED!!!
[size=30pt]GO GO EUROPEAN BOU POKER TEAM ON FIRE!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=15pt]Πάμε γερά Αρχηγέ!!

"Φλόκια" μαζεμένα ενός μήνα. Προβλέπω πολύ πόνο!![/size]  :2funny: :2funny:

[size=30pt]GO GO EUROPEAN LEADER!![/size]

[size=35pt]BOU POKER TEAM ON FIRE!![/size]
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.003
Πόντοι
1.486
[size=15pt]Πάμε γερά Αρχηγέ!!

"Φλόκια" μαζεμένα ενός μήνα. Προβλέπω πολύ πόνο!![/size]   :2funny: :2funny:

[size=30pt]GO GO EUROPEAN LEADER!![/size]

[size=35pt]BOU POKER TEAM ON FIRE!![/size]
Αδερφια καλημέρα...
Τρεις λέξεις συνοψιζουν τη χτεσινή βραδιά:
ΤΡΑΓΩΔΙΑ..
ΣΤΗΣΙΜΟ.. .
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...
Ολες οι μεγάλες πασες που μπηκα γερά,σε ποσοστό 90% κατέληξαν σε suckout....
Νταμες στο Button,100-200 blinds,call 500 6 παικτες,3.700 εγω,ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ 6 και ο ΒΒ!!!
Flop 7-9-10,all in 40.000 μαρκες ο πρωτος,call ο διπλα,πασο ολοι οι αλλοι κι εγω..
Ο ενας ειχε 7αρια και ο άλλος 6-8 οff!!!!!!!! Ακολουθησε 3.700 bet me 6-8 off!!!!!!! :headbang: :headbang:
Στη συνεχεια ανεβηκα λίγο ,εφτασα 70.000 μαρκες,σερβιρομαι Α-Κ κουπες,blinds 200-400,SB...
BET O UTG 1200,πασο ολοι ,re-raise 3600 εγω,call αυτος..
Φλοπ 3-Κ-5 off..
Bet 4.800 εγω call αυτος..
Turn 8
bet 6000,call..
River A....
Bet 8.500 ,call και μου δειχνει 3-3!!! :headbang: :headbang:
Μετα απο λίγο Q-K off εγω  σε board 3-9-Q-2-2 με παει κουρσα γυρω στις 20.000 μαρκες ενας με Α-Q.... :headbang: :headbang: :headbang:
Εχω πεσει στις 20000, blinds 1000-2000,BB εγω με 10-J off,.raise μια χαμουρα απο το Button 4000,call εγω..
Φλοπ J-9-3,
Check εγω,bet 4000 αυτη,all in εγω,auto call με Α-10!!!!!!
Ασχετα στη συνεχεια,διπλασιάζω,παω 45.000...
Σερβιρομαι στο ΒΒ Α-10,blinds τα ιδια,raise o πριν το Button 6000,call εγω μονο...
Φλοπ Α-10-3 off..
Check εγω,bet 6000 αυτος,re-raise 12.000 εγω,4-βετ 19.000 αυτος,SHOVE εγω,auto fold αυτος,μαζευω και παλι 75.000...
Μετα αρχίζουν τα ωραια....
blinds 1200-2400,SB εγω με Α-Κ suited hearts..
O προηγουμενος με το Α-10, raise 6000,call εγω και ο ΒΒ..
Φλοπ 6-Κ-2...
Check Sb-BB,bet 6000 αυτος,re-raise 12.000 εγω,πασο ο ΒΒ,call αυτος..
Turn 7..
Bet 12.000 εγω,shove αυτος,auto call εγω  και δειχνει ρε παιδια....6-7 off!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ξαναπεφτω στις 20.000,διπλασιαζω σε all -in me JJ,ειμαι και παλι 50.000...
ΒΒ και ο sb (η χαμουρα) λεει all in 35.000 μαρκες..Εχω Α-Κ κουπες και παλι,call...
Flop K-5-6
Turn 2
River 5 (!!!!) :headbang: :headbang: :headbang:
Βαραω μια στο τραπεζι και σκορπιζουν ολες οι μαρκες μου....
15.000 πια τρια τελευταια χερια,βρισκω Κ-10 και μπαινω all-in..
O SB κανει call και ΑΝΟΙΓΕΙ ΦΥΛΛΑ χωρις να εχει μιλησει ο ΒΒ!!
ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ Ο DEALER να μην τα δει ο διπλα,του λεει τα ειδα αστα ανοιχτα!!!
εχει 8-4 oFF (!!) και ο ΒΒ κανει all in!!!
ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 80.000 ΜΑΡΚΕΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΦΥΛΛΑ 8-4 OFF!!!!
O BB εχει Α-9..

BOARD
10-5-3-4-4 (!!!!!)
Δηλαδή αυτα που ειδα χτες δεν εχουν ξαναγινει..περα απο το οτι επρεπε να τον Muckαρουν γιατί ανοιξε τα φυλλα χωρις να του πει ο dealer,ΤΖΟΓΑΡΕ 80.000 μαρκες απο τις 110.000 περιπου που ειχε με ...8-4 oFF!!!
πως να παιξεις μετα...
Εφυγα ΗΦαιστειο...Εγω που ειμαι ψυχραιμος εγινα τουρκος με τις χτεσινες σακκες,αμα ηταν ο LOXXOS θα ειχε κοψει το λαιμό του με την τραπουλα... :helpplea: :helpplea:
:helpplea:
Για την ιστορία ο μαλακας που τζογαρε,μεαυτο το κολπο εγινε chep leader....
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ΕΛΕΟΣ!!!!
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.003
Πόντοι
1.486
ΒΒ και ο sb (η χαμουρα) λεει all in 35.000 μαρκες..Εχω Α-Κ κουπες και παλι,call...
Flop K-5-6
Turn 2
River 5 (!!!!) :headbang: :headbang: :headbang:
Βαραω μια στο τραπεζι και σκορπιζουν ολες οι μαρκες μου....
Μες την τσαντίλα μου ξεχασα να συμπληρωσω ότι η γκόμενα είχε Α-5 off.. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
πολλα"κουφα"
-τα 3-3 εγω θα τα πεταγα στο raise..τωρα αλλοι τζογαρουν καθαρα.
το 6-8 ειναι ανεξηγητο...(μπορει να ειδε βιντεακια του ντουαν!!!)-
-το Α-Κ arketes φορες με εχει καψει..το AQ ME exei πληρωσει πιο πολλες...
τελικα αν κατσεις με χειροτερους παιχτες χανεις.....στην μια ευκαιρια..εδω δεν κολαει το μακροπροθεσμα κερδισμενος!!!
-στην ητα με 6-7 σε ποτ 26,000 σωστα εβαλες 12 αλλα στον συγκεκριμενο ηθελε ποτ σαιζ η 20κ,
ακομη και το ρισκο all in..
to 8-4 einai AKYPO...
γνωμες αυτα ετσι αρχηγε οχι οτι ειναι και σωστες...
απλα ισως ηθελε πιο επιθετικοτητα...και ρισκο κορωνα-γραμματα...
αν κ πιστευω το all in το χαν ψωμοτυρι ακομη κ με μετριο 1 ζευγαρι....
ελπιζω να παρεις την ρεβανς συντομα..
------------------------------------------------------------------------------
ειδικα το 6-8... :s&m_2: :zfuck: :zfuck:πολυ υποπτο
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.003
Πόντοι
1.486
πολλα"κουφα"
-τα 3-3 εγω θα τα πεταγα στο raise..τωρα αλλοι τζογαρουν καθαρα.
το 6-8 ειναι ανεξηγητο...(μπορει να ειδε βιντεακια του ντουαν!!!)-
-το Α-Κ arketes φορες με εχει καψει..το AQ ME exei πληρωσει πιο πολλες...
τελικα αν κατσεις με χειροτερους παιχτες χανεις.....στην μια ευκαιρια..εδω δεν κολαει το μακροπροθεσμα κερδισμενος!!!
-στην ητα με 6-7 σε ποτ 26,000 σωστα εβαλες 12 αλλα στον συγκεκριμενο ηθελε ποτ σαιζ η 20κ,
ακομη και το ρισκο all in..
to 8-4 einai AKYPO...
γνωμες αυτα ετσι αρχηγε οχι οτι ειναι και σωστες...
απλα ισως ηθελε πιο επιθετικοτητα...και ρισκο κορωνα-γραμματα...
αν κ πιστευω το all in το χαν ψωμοτυρι ακομη κ με μετριο 1 ζευγαρι....
ελπιζω να παρεις την ρεβανς συντομα..
------------------------------------------------------------------------------
ειδικα το 6-8... :s&m_2: :zfuck: :zfuck:πολυ υποπτο
Σωστα τα αναλύεις..Κρατάω αυτό που είπες για την επιθετικότητα και το ρίσκο,εκεί υστερώ ακόμη,εχοντας την ελληνική νοοτροπία του να σκεφτόμαστε τα φραγκα που δωσαμε,444€ παρακαλώ...
Εγινε και αλλη μια παρτίδα που παρατησα, με Κ-J κουπες,ανοίγω με 3-βετ από θεση UTG 1200 ,blinds 200-400,ακολουθεί ενας..
ΦΛΟΠ Κ-J-3 όλα καρα..
Βαραω 3500 και ακουω ρεστα 40.000...Εκει τι κανουμε?Ρισκαρουμε στη μια ωρα και γυρίζουμε πισω άλλα 150 χλμ ή το παρατάμε..Εγω το παρατησα..
Εστω ότι δεν ειχε δυο καρα και ειχε ενα..Ρισκάρεις το πεμπτο καρώ??
Την εχω πατησει απειρες φορές ετσι.. Αν διαβασεις προηγούμενα ποστ,με πεταξε εξω ενας με Q-4 κουπες και ειχα Ασσους, με φλοπ  Α και δυο κουπες.Βαραω, με γυριζει all in,ιδιο στακ με μενα και του βγηκε...Και  το επαιζε και παικτούρα μετα ο λεχρίτης..
Όσο για το υποπτο,δεν τρεχει μια εδω..Σκετο τρελλοκομείο,μπαινουν με όλα και κυνηγανε τα παντα....Εδω με το 8-4 ρισκαρε 80.000 μαρκες με ΦΑΝΕΡΑ ΦΥΛΛΑ απέναντι στον άλλον. Ειναι και το χρημα που κυλάει αφθονο βλεπεις..
 

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Μηνύματα
428
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφια καλημέρα...
Τρεις λέξεις συνοψιζουν τη χτεσινή βραδιά:
ΤΡΑΓΩΔΙΑ..
ΣΤΗΣΙΜΟ.. .
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...
Ολες οι μεγάλες πασες που μπηκα γερά,σε ποσοστό 90% κατέληξαν σε suckout....
Νταμες στο Button,100-200 blinds,call 500 6 παικτες,3.700 εγω,ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ 6 και ο ΒΒ!!!
Flop 7-9-10,all in 40.000 μαρκες ο πρωτος,call ο διπλα,πασο ολοι οι αλλοι κι εγω..
Ο ενας ειχε 7αρια και ο άλλος 6-8 οff!!!!!!!! Ακολουθησε 3.700 bet me 6-8 off!!!!!!! :headbang: :headbang:
Στη συνεχεια ανεβηκα λίγο ,εφτασα 70.000 μαρκες,σερβιρομαι Α-Κ κουπες,blinds 200-400,SB...
BET O UTG 1200,πασο ολοι ,re-raise 3600 εγω,call αυτος..
Φλοπ 3-Κ-5 off..
Bet 4.800 εγω call αυτος..
Turn 8
bet 6000,call..
River A....
Bet 8.500 ,call και μου δειχνει 3-3!!! :headbang: :headbang:
Μετα απο λίγο Q-K off εγω  σε board 3-9-Q-2-2 με παει κουρσα γυρω στις 20.000 μαρκες ενας με Α-Q.... :headbang: :headbang: :headbang:
Εχω πεσει στις 20000, blinds 1000-2000,BB εγω με 10-J off,.raise μια χαμουρα απο το Button 4000,call εγω..
Φλοπ J-9-3,
Check εγω,bet 4000 αυτη,all in εγω,auto call με Α-10!!!!!!
Ασχετα στη συνεχεια,διπλασιάζω,παω 45.000...
Σερβιρομαι στο ΒΒ Α-10,blinds τα ιδια,raise o πριν το Button 6000,call εγω μονο...
Φλοπ Α-10-3 off..
Check εγω,bet 6000 αυτος,re-raise 12.000 εγω,4-βετ 19.000 αυτος,SHOVE εγω,auto fold αυτος,μαζευω και παλι 75.000...
Μετα αρχίζουν τα ωραια....
blinds 1200-2400,SB εγω με Α-Κ suited hearts..
O προηγουμενος με το Α-10, raise 6000,call εγω και ο ΒΒ..
Φλοπ 6-Κ-2...
Check Sb-BB,bet 6000 αυτος,re-raise 12.000 εγω,πασο ο ΒΒ,call αυτος..
Turn 7..
Bet 12.000 εγω,shove αυτος,auto call εγω  και δειχνει ρε παιδια....6-7 off!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ξαναπεφτω στις 20.000,διπλασιαζω σε all -in me JJ,ειμαι και παλι 50.000...
ΒΒ και ο sb (η χαμουρα) λεει all in 35.000 μαρκες..Εχω Α-Κ κουπες και παλι,call...
Flop K-5-6
Turn 2
River 5 (!!!!) :headbang: :headbang: :headbang:
Βαραω μια στο τραπεζι και σκορπιζουν ολες οι μαρκες μου....
15.000 πια τρια τελευταια χερια,βρισκω Κ-10 και μπαινω all-in..
O SB κανει call και ΑΝΟΙΓΕΙ ΦΥΛΛΑ χωρις να εχει μιλησει ο ΒΒ!!
ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ Ο DEALER να μην τα δει ο διπλα,του λεει τα ειδα αστα ανοιχτα!!!
εχει 8-4 oFF (!!) και ο ΒΒ κανει all in!!!
ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 80.000 ΜΑΡΚΕΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΦΥΛΛΑ 8-4 OFF!!!!
O BB εχει Α-9..

BOARD
10-5-3-4-4 (!!!!!)
Δηλαδή αυτα που ειδα χτες δεν εχουν ξαναγινει..περα απο το οτι επρεπε να τον Muckαρουν γιατί ανοιξε τα φυλλα χωρις να του πει ο dealer,ΤΖΟΓΑΡΕ 80.000 μαρκες απο τις 110.000 περιπου που ειχε με ...8-4 oFF!!!
πως να παιξεις μετα...
Εφυγα ΗΦαιστειο...Εγω που ειμαι ψυχραιμος εγινα τουρκος με τις χτεσινες σακκες,αμα ηταν ο LOXXOS θα ειχε κοψει το λαιμό του με την τραπουλα... :helpplea: :helpplea:
:helpplea:
Για την ιστορία ο μαλακας που τζογαρε,μεαυτο το κολπο εγινε chep leader....
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ΕΛΕΟΣ!!!!

Δε γίνονται αυτά ρε Αρχηγέ..

Τι σκατά όνειρα βλέπουν εκεί στο Βέλγιο?

Πως τα πετάνε έτσι τα λεφτά τους?

Υγ1. O Loxxos θα το γυρνούσε σε χαρακίρι. Κ δεν εννοώ το γνωστό παιχνίδι της πόκας.

Υγ2. Αχιλλέα, για εμένα, ο Ντουάν είναι από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες.


[size=30pt]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.. BOU POKER TEAM!![/size]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom