kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οκ ενα τοτε.και αυτο κατι ειναι πουσταρε. ;)Εμένα; Ένα μιουτ έχω φάει για μια ημέρα.
Μπερδεύεις τούς ευσεβής ποθους σου με την πραγματικότητα στράκι.
οκ ενα τοτε.και αυτο κατι ειναι πουσταρε. ;)Εμένα; Ένα μιουτ έχω φάει για μια ημέρα.
Μπερδεύεις τούς ευσεβής ποθους σου με την πραγματικότητα στράκι.
Πιο ηλίθιος πεθαίνεις.οκ ενα τοτε.και αυτο κατι ειναι πουσταρε. ;)
εσυ πρεπει να πεθανεις για να σταματησεις να εισαι ηλιθιος.Πιο ηλίθιος πεθαίνεις.
Οτι ναρκωτικα και να παρω το επιπεδο σου δεν το φτανω με τιποτα ρε πουστη μου.εσυ πρεπει να πεθανεις για να σταματησεις να εισαι ηλιθιος.
απο οτι ξερω δεν εχουν βγει στην παραγωγη ναρκωτικα που σε συνεφερνουν γιατι τετοια θα χρεαζοσουν, εκτος αν εννοεις τα ψυχοφαρμακα που παιρνεις.εκει οντως ισως να μην ειναι αρκετα για σενα. ;)Οτι ναρκωτικα και να παρω το επιπεδο σου δεν το φτανω με τιποτα ρε πουστη μου.
μερικοι διαθετουν φυσικη μαστουρα. Τυχεροι.
o απολυτος ειναι ο αρχοντας εδω μεσα!! και ο λαγουδακης βασιλιας!! κατι σαν το μεγαλο σωτηρη μουστ__α!!!
κ εμεις
Nατος τυπε ....Βασικα ισως και ο καλυτερος εδω μεσα!....ξερει ποτε θα κανει χιουμορ, ξερει πως θα φερθει και παντα μιλαει ωραια!.....ρε παιδια βαλτε του στο αβαταρ κανενα μεταλιο σαν Gold member!
εγο αγαπο ΡΔΑγαπάω τον Βόθρο βοθρούλι-Κοτομπίφτεκο
Λατρευω την λατρεμένη μου φιλουνάδα Ατζιμκιο
Αλλά ψηφίζω τον σεβαστό Τζεγιέν
ενω σε κάποια γουστα συνβαδίζω με τον Σπυντακο.
Φυσικά ο πρόεδρος Αχαχουχας εχει τον απόλυτο σεβασμό μου
Στα αρχι@@ια μουεγο αγαπο ΡΔ
σκαραβεο μαγαζαρα
κερασι εσι μενα σκαραβεο ορεο φαι ορεο κοπελε ορεο ταβλι ορεο φαι ορεο διλοτιΣτα αρχι@@ια μου
ποιός σε ρωτησε
εσενα;
χαχαχαχαNατος τυπε ....
Και η μπαντα του μπουρδελα να παιζει το εμβατηριο !!!!!!
Τυπε σε μενα τι σ αρεσει?.....αφου ολοι εδω με λενε γραφικο!~απο εδω μεσα συμπαθω περισσοτερο τους
κοσνικ
σταμ 90
λεμπρον
επισης με το μελος λαστφορλαιφ που δεν γραφει πλεον ειμαστε συγγενης.Ειμαι ξαδερφος του.