συμφωνώ στην δήλωσή σου...
τελευταία βλέπω επιλεκτικό πογκρόμ σε μέλη με πορσωπικότητα και ασυλία σε παντός είδους πούστρες κλώνους......
κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
πίκραααααααααααααααααααααααααααααα
δάκρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
συμφωνώ στην δήλωσή σου...
τελευταία βλέπω επιλεκτικό πογκρόμ σε μέλη με πορσωπικότητα και ασυλία σε παντός είδους πούστρες κλώνους......
Και ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις αυτό;;;1000 τωρα μπορεις να μπεις.
αλλα δεν εισαι αχωνευτος...
Και ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις αυτό;;;
Βάλτε με στην ψηφοφορία για τα βατόμουρα!!!
Όταν σε είπα "κρυφο-κλώνο" και "κρυφο-βάζελο" στο καπάκι, άλλα έλεγες!!Αφου δεν εισαι τι το παλευεις...
Όταν σε είπα "κρυφο-κλώνο" και "κρυφο-βάζελο" στο καπάκι, άλλα έλεγες!!
Το σωστό είναι "αντιπαθής".Ρε σαλτα φακ...
Αν προσπαθεις να κανεις σαματα για να σε βρισω και να φανεις [size=13pt]αντιπαθεις[/size] δε θα τα καταφερεις.
Φίλε gl o αρχαίος διομήδης εδώ,με στεναχώρησες όταν διάβασα το postarisma σου,διότι οι συζητήσεις που είχαμε στο γνωστό thread νομίζω ότι ήταν απο τις πλέον ενδιαφέρουσες και τεκμηριωμένες.Θα σε παρακαλούσα να την ξανασκεφτείς με νηφαλιότητα την απόφαση σου.Εάν όμως επιμείνεις σου εύχομαι καλή τύχη και χάρηκα που σε γνώρισα.περσονα οχι τυχαια επιλεγω να παραθεσω σε εσενα γιατι σε θεωρω την μορφη του σαιτ και σε εκτιμω...λοιπον ανακοινωνω απο εδω οτι ο gl τελειωνει και την θητεια του στο σαιτ και το πορνορεπορταζ...οσο αυτο βοηθησε στην θεσσαλονικη...αντιο και χαρηκα που τα λεγαμε...με ολους.την αιτια θα την βρειτε αλλου σε αλλο θρεντ...και αφορα την λογοκρισια που εχει πεσει τελευταια στο σαιτ.σας αγαπω και εκτιμω ολους ακομη και αυτους που μπορει καποτε να αρπαχτηκαμε για κατι....εχετε γεια
Το σωστό είναι "αντιπαθής".
Σε έχω τσαντίσει τόσο, που βάζεις και λάθος εικονίτσες!!!χεστηκα
Σε έχω τσαντίσει τόσο, που βάζεις και λάθος εικονίτσες!!!
Αυτή δεν έπρεπε να βάλεις;;
το θρεντ υπαρχει ,Το thread με τα βατόμουρα υπάρχει ακόμα;;;
[move][/move[/URL]]
ωπ! μια κοτα κινουμενη
dimitrakis29:
Είναι ο μόνος από τα 80.000 μέλη του site που έχει κάνει post τη φωτογραφία του!!!
Ρε μπαγλαμά, δε φτάνει που έχεις κάνει κλώνο αλλα λες ότι τον ξεχωρίζεις για τις ατάκες του;ξεχωριζω Σταριστο για τις ατακες του πολυ γελιο......