Νέα

Ποιους ξεχωρίζετε από εδώ μέσα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 840
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.918
Πόντοι
606
Τον βιντι για τισ χορευτικες του ικανοτητες :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η Κρίστυ ή ο μουσακάς;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να σου πω επ αυτου....Την Κριστυ δεν ειχα την τιμη να την γνωριζω,  οποτε δεν εκφερω γνωμη,   αλλα τον μουσακα ομωs......εχω κανει  χιλιομετρα μαζι του....χιλιομετρα γευσιγνωσιαs..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να σου πω επ αυτου....Την Κριστυ δεν ειχα την τιμη να την γνωριζω,  οποτε δεν εκφερω γνωμη,   αλλα τον μουσακα ομωs......εχω κανει  χιλιομετρα μαζι του....χιλιομετρα γευσιγνωσιαs..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:booty: :booty: :booty:

Προσεξε παιδι μου μην  :blowup:  απο το πολυ φαι !!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αβγολογιμα ξερισ

?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βοθρε κανι το πεδι?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πομενοοοσσσ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εσι τι προυσοντα διαθετισ?
τα παντα
1818.jpg

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
[size=16pt]Τα πάντα[/size]
[size=8pt]Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία[/size]
20040907.Panda.jpg

Η rock συντρόφια των πάντα.

Τα πάντα είναι κάτι παράξενα μεγάλα αρκούδια που προσπαθούν να εξαφανιστούν και δεν μπορούν. Όλοι θέλουν να τα σώσουν, αλλά και αυτά, δόξα τω θεώ μια χαρά τα καταφέρνουν να κρύβονται από τα όρη του Θιβέτ μέχρι και σε ζωωλογικούς κήπους. Σε γενικές γραμμές δεν χρησιμεύουν σε τίποτα, παρά μόνο σαν αιτία καυγά ανάμεσα στους εξελικτιστές και τους δημιουργιστές, που τσακώνονται για το αν ο Θεός δημιούργησε τον αντίχειρά τους ή δεν θα έμπαινε ποτέ στον κόπο να κάνει κάτι τόσο γελοίο.
Η διαμάχη είναι εντελώς μάταιη, βέβαια. Αφενός, διότι τα πάντα δεν έχουν πραγματικά αντίχειρα, αλλά μόνο μια ασουλούπωτη προεξοχή. Και αφετέρου, γιατί δεν χρειάζονται αντίχειρα. Έχετε δει ποτέ πάντα να κάνει ωτοστόπ; Duh!
Τα πάντα έγιναν διάσημα όταν εμφανίστηκε στην Αγγελική Νικολούλη ένας παππούς από ένα καφενείο της Άνω Μουσουνίτσας και είπε ότι είχε όντως δει ένα πάντα να κάνει ωτοστόπ για κάπου αλλού. Αργότερα, εμφανίστηκε κάποιος άλλος από την Κάτω Μουσουνίτσα και είπε οτί το πάντα έφτασε με το ωτοστόπ εκεί. Τελικά το Πάντα χάθηκε γιατί μεταξύ Παππού και Κάποιου άλλου εκτυλύχθηκε ένας διάλογος του στυλ
-Και τι να κάν ρε του Πάντα στο Παλιοχώρ' σας;
-Όχι θα κάτσ στα κατσάβραχ, με τον κάθε ανώμαλο Μουσουνιώτ' σας, που πάει μι τα Πάντα!
-Ημείς ανώμαλ, που βάφιτι τις προβατίν' σας;
-Μα σεις τις στεφανων'στ'
-Α πάγαινε σαπέρα πδωχάμ...
Αυτός ο διάλογος διήρκησε ένα μισάωρο. Όπως ήταν φυσικό το Πάντα βρήκε ευκαιρία να το σκάσει...
Όσοι ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν τα πάντα συνήθως τα μπερδεύουν με τα κοάλα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Τα πάντα και η ύπαρξη της ανυπαρξίας

Τα πάντα πολύ συχνά βρίσκονται κοντά στην ανυπαρξία ή και στο τίποτα, καθότι προσπαθούν να εξαφανιστούν, όπως έχει προαναφερθεί. Συνεπώς, όταν τελικά κάποιος ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τα πάντα, πολύ συχνά (δεν) γνωρίζει τίποτα.
Η άρρηκτη σχέση των πάντων με την ανυπαρξία φαίνεται και από το γεγονός ότι πολλές από τις παρακάτω προτάσεις είναι ισοδύναμες:
- Είναι αγόρι ή κορίτσι;
- Είναι τα πάντα.
- Είσαι μεταλλάς, ποπάς, σκυλάς ή χιπχοπάς;
- Είμαι τα πάντα.
- Τρως τα κοάλα;
- Όχι, τρώω τα πάντα.
Εύκολα αντικαθιστά κανείς τις εκφράσεις “Είμαι/είναι τα πάντα” με τις “Δεν είμαι/είναι τίποτα (από τις διαθέσιμες επιλογές)” (κατάρα στις διπλές αρνήσεις... ειδικά όταν είναι λάθος), χωρίς να αλλάζει το νόημα σχεδόν καθόλου.
Η θεωρία των χορδών - String theory είναι μία σύγχρονη θεωρία που περιγράφει τα πάντα.
Συχνα εμφανιζονται και ως αποκριση με τη μορφη ερωτησης σε διαφορους καθημερινουν διαλογους:
- Για να πραγματοποιηθουν τα ονειρα μου θα εκανα τα παντα.
- Ποια? Αυτα τα γλυκουλικα αρκουδακια?
- Αυτο το κινητο κανει τα παντα.
- Εσκασα απο το φαι, εφαγα τα παντα.
- Οι γυναικες οταν εχουν περιοδο ενοχλουνται με τα παντα.
Στη προκειμενη περιπτωση αρκει η ερωτηση να εχει "τα παντα" μεσα και η απαντηση καλυπτει καθε περιπτωση.

Τα πάντα και το Πάντειο

Όποιος θέλει να μάθει τα πάντα, οφείλέι να φοιτήσει στο Πάντειο. Το Πάντειο είναι ένα Πανεπιστήμιο υψηλοτάτου επιπέδου (τύπου ΙΕΚ), το οποίο διδάσκει τα πάντα. Όποιος αποκτήσει πτυχίο Παντείου, μπορεί να συνεχίσει και να σπουδάσει μπίζνες αντμινιστρέσιον στην Αγγλία. Κατόπιν αυτοί οι άρρενες πτυχιούχοι γίνονται χλιμιντζουραίοι με πατέντα και οι θήλεις λαμβάνουν μέρος στα καλλιστεία της μεγάλης οικογένειας του Αντέννα.

Πάντα Διάσημοι

- Λευτέρης Πανταζής - Οι Παντανέοι - Παντελης ο 3ος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom