Νέα

Ποιος θα ειναι ο φετινος νικητης του final 4??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα J_K
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα ειναι ο φετινος νικητης??

• Ολυμπιακος

Ψήφοι: 62 51,7%
  • μπαρτσελονα

Ψήφοι: 12 10,0%
  • ρεαλ μαδριτης

Ψήφοι: 18 15,0%
  • τσκα μοσχας

Ψήφοι: 28 23,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    120

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μπορεί διότι Έλληνες παίχτες έχει, ο ΠΑΟ δεν μπορεί μόνο με Διαμαντίδη, χρήματα προς το παρόν έχει άρα τα συν τα έχει όλα.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
.....Βλέπω ΤΣΣΚΑ και παρά τα όποια προβλήματα,και την Μπάρτσα......
Να και η απόδειξη...  :tooth: :tooth:

Εύχομαι πραγματικά να πάρει την κούπα ο Ολυμπιακός....Αν και ΑΕΚ πάντα υποστήριζα τις Ελληνικές ομάδες μας σε ευρωπαικούς αγώνες,σ' ένα άθλημα που μας ταιριάζει....  :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
50
Πόντοι
16
παντως αν το παρει ο ολυμπιακος πραγματικα θα αρχίσω να φοβαμαι οτι στα επομενα χρονια θα χτίσουν μια αυτοκρατορια.

Πήρανε σχεδόν όλον τον Παναθηναικό ρε τύπε.

Εθνική Ελλάδος κατεβάζει ο ΟΛυμπιακός.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376

:tooth: :tooth: :tooth:
Νταξει εγω το 3λεπτο το τελευταιο που δα ρεαλ-μπαρτσα εφτανε...οφειλω βεβαια ναμαι σωστος. Η μπαρτσα με τους τραυματισμους που ειχε φετος εφτασε πολυ κοντα. Με μαικλ και λοιπους θαταν πολυ διαφορετικα...και αυτος ο πασκουαλ τελικα ειναι ωραιος. Μια χαρα το παλεψε οσο μπορουσε  ;)

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
:tooth: :tooth: :tooth:
Νταξει εγω το 3λεπτο το τελευταιο που δα ρεαλ-μπαρτσα εφτανε...οφειλω βεβαια ναμαι σωστος. Η μπαρτσα με τους τραυματισμους που ειχε φετος εφτασε πολυ κοντα. Με μαικλ και λοιπους θαταν πολυ διαφορετικα...και αυτος ο πασκουαλ τελικα ειναι ωραιος. Μια χαρα το παλεψε οσο μπορουσε  ;)
όπως και εμεις

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
50
Πόντοι
16

Εύχομαι πραγματικά να πάρει την κούπα ο Ολυμπιακός....Αν και ΑΕΚ πάντα υποστήριζα τις Ελληνικές ομάδες μας σε ευρωπαικούς αγώνες,σ' ένα άθλημα που μας ταιριάζει....  :rockon:

Αυτά δεν χρειάζεται να τα λέμε. Εννοούνται.

Όποιος σκέφτεται διαφορετικά είναι πούστρα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
γκαρντ έπρεπε να παρουμε

Nαι  ;)
Το καλοκαιρι μαζι με φωτση. Δεν χρειαζομαστε αλλους παικτες. Αυτο γουσταρα φετος. Φτιαξαμε ομαδα απο το πουθενα. Δυο προσθηκες(ο αντωνης και ενας ταπερμαν  :tooth:) και ετοιμοι.
Εχω αρρωστησει με λασμε και γκιστ  :fuck2:

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Nαι  ;)
Το καλοκαιρι μαζι με φωτση. Δεν χρειαζομαστε αλλους παικτες. Αυτο γουσταρα φετος. Φτιαξαμε ομαδα απο το πουθενα. Δυο προσθηκες(ο αντωνης και ενας ταπερμαν  :tooth:) και ετοιμοι.
Εχω αρρωστησει με λασμε και γκιστ  :fuck2:
αρωστια ειναι αυτοι οι δυο παθιάζονται για την ομαδα.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Επιβάλλετε να κερδίσει ο Θρύλος και ειδικά στο Λονδίνο, η Ελλάς πρέπει να ακούγεται ξανά και δεν πρέπει να είμαστε μίζεροι διότι αν οδηγηθήκαμε στην κατάντια οφείλετε στην μιζέρια μας, καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και να φέρει την διάκριση για την χώρα μας.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Επιβάλλετε να κερδίσει ο Θρύλος και ειδικά στο Λονδίνο, η Ελλάς πρέπει να ακούγεται ξανά και δεν πρέπει να είμαστε μίζεροι διότι αν οδηγηθήκαμε στην κατάντια οφείλετε στην μιζέρια μας, καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και να φέρει την διάκριση για την χώρα μας.

Επιβαλλεται να μην φτασει η ρεαλ τα 9 ευρωπαικα και ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε  :2funny:
Ασχετο...τα αγγλακια μπασκετ δεν παιζουν αλλα αυτην την γηπεδαρα εδω θα την φτιαξουμε το 2087....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σεβαστή η άποψη σου, το λες για τα έξι αστέρια που κουβαλά-μεγάλη διάκριση-αλλά τώρα πρέπει να καθαρίσει ο Θρύλος.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Σεβαστή η άποψη σου, το λες για τα έξι αστέρια που κουβαλάς-μεγάλη διάκριση-αλλά τώρα πρέπει να καθαρίσει ο Θρύλος.

Ε ναι ρε δικε μου εννοειται. Ολοι οι βαζελοι πρεπει να το βλεπουν ετσι. Κοιταμε παντα προς τα πανω  :rockon:
Θρυλαρα γαμα την ρεαλ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
(δεν παω καλα τα τελευταια 2 χρονια  :2funny:)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Είσαι λάθος και το ξέρεις, μάλλον το νέων της ηλικίας σου σε καθοδηγεί, διάβασε λοιπόν τα του  ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ.
"Υβριζόμενος κάποτε από έναν Αττικόν, για τη Σκυθική καταγωγή(ρωσος) του (ότι ήταν βάρβαρος) απήντησε: εμένα μεν με ντροπιάζει η Πατρίδα μου, συ δε ντροπιάζεις την Πατρίδα σου."

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Είσαι λάθος και το ξέρεις, μάλλον το νέων της ηλικίας σου σε καθοδηγεί, διάβασε λοιπόν τα του  ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ.
"Υβριζόμενος κάποτε από έναν Αττικόν, για τη Σκυθική καταγωγή(ρωσος) του (ότι ήταν βάρβαρος) απήντησε: εμένα μεν με ντροπιάζει η Πατρίδα μου, συ δε ντροπιάζεις την Πατρίδα σου."

:S σε ευχαριστω για το ακομα νεος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και δεν ξερω που ειμαι λαθος, οταν υποστηριζω ολυμπιακο στον τελικο  :S
να υποστηριξω ρεαλ?  :S

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Θα πρέπει να σταματήσει το μίσος και η εχθρότητα καθώς και τα ίχνη αντιδικίας ανάμεσα σε Ελληνικές ομάδες όταν και συμμετέχουν σε έναν θεσμό, ο ΠΑΟ άφησε μια παρακαταθήκη την οποία και πρέπει να την συνεχίσει ο Θρύλος και έτσι πρέπει διότι και αυτοί άξιοι συνεχιστές του ένδοξου αυτοκράτορα ΑΡΗ είναι, ο φανατισμός είναι μόνο για τη μια στιγμή του αγώνα μετά πρέπει να υπάρχει ομοψυχία και τίποτα άλλο.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Λοιπον επειδη πρεπει να φυγω για δουλεια.
Περα απο τον χαβαλε. Ειναι αφυσικο να νομιζετε οτι οπαδοι του ολυμπιακου θα υποστηριζουν παναθηναικο σε τετοιες φασεις και το αντιστροφο.
Αυτα δεν γινονται πουθενα και ψαξτε το οσο θελετε.
Νομιζετε οτι οι της μπαρτσα θα υποστηριζουν ρεαλ στον τελικο επειδη ειναι ισπανικη ομαδα και οχι ολυμπιακο?
Δεκαποσα χρονια πριν, οι της Φορτιτουντο Μπολονια νομιζετε οτι υποστηριζαν την Κιντερ σε τελικους?
Οι του Ερυθρου Αστερα την Παρτιζαν?
Ποτε. Δεν ειναι ουτε προδοσιες, ουτε τιποτα. Λογικο ειναι.
Ωρια ολα αυτα περι εθνικου συμφεροντος κλπ μονο που το μπασκετ στην ελλαδα δεν εχει αναγκη εθνικης ενοτητας σε τετοια σκηνικα. Εχει στερεεες βασεις και θα εχει συνεχεια. Δεν ειναι κατι που αν δεν κανουμε τωρα θα χασουμε στο μελλον.
Ναι, υποστηριζω τον ολυμπιακο αλλα οχι επειδη ειναι ελληνικη ομαδα. Αλλα απλα επειδη αυτο συμφερει την ομαδα μου τωρα. Στην τελικη, ας περναγε η μπαρτσα χτες για να μην με ενοιαζε καθολου τι θα γινοταν στον τελικο. Τωρα ειμαι αναγκασμενος να υποστηριξω γαβρο και αυτο ουδεμια σχεση δεν εχει με πατριδα κλπ.
Και στην τελικη μην τα δραματοποιουμε ολα τοσο.
Αθλητισμος ειναι, τον χαβαλε μας κανουμε, περναμε ωραια. Δεν ειναι θεμα εθνικης σωτηριας.
Καλημερες σε ολους  :)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σωστός, αλλά πάντα ενωμένοι ποτέ νικημένοι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom