Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Το δέχομαι απλώς ως μετριοπάθεια και είναι προς τιμή σου που τα καταφέρνεις.Τιποτα ιδιαιτερο δεν ειμαι.
Το δέχομαι απλώς ως μετριοπάθεια και είναι προς τιμή σου που τα καταφέρνεις.Τιποτα ιδιαιτερο δεν ειμαι.
Δεν το εχω ψαξει το θεμα. Μπορω να δω τουλαχιστον οτι σε εναν τοσο μεγαλο χωρο οπως το ιντερνετ αναλογα το τι ψαχνεις και που το ψαχνεις μπορεις να βρεις κατι.
Όχι Μάριε εγώ πράγματι λέω όχι για γαμήσι. Εαν το θέτεις σε αυτη τη βάση έχεις δίκιο. Να επισημάνω επίσης πως αν ήταν τόσο ευκολο να γαμήσεις μέσω ιντερνετ δεν θα υπήρχαν τα μπουρδέλα και οι πουτάνες
Προσωπικά μία φορά μπήκα σε site γνωριμίας,μίλησα με 20 κ τελικά μου απάντησε μία η οποία μου είπε ότι γνωρίστηκε με ένα παιδί από το site κ τα έχουν ακόμα(κοντά έναν χρόνο) αλλά μεσολάβησε για την γνωριμία τους ένα 6μήνο chat.
Οπότε 1000 φορές το bou να σαχλαμαρίζεις κ περνάς ευχάριστα την ώρα σου.
Δεν το εχω ψαξει το θεμα.
Προσωπικά αυτό που κάνω στο ίντερνετ σε τέτοια φάση είναι πολύ chat στο fb ή msn αλλά με γνωστές ώστε να δημιουργώ όσο γίνεται θετικό κλίμα.Ωραίο και σωστό σε βρίσκω. Αυτή είναι μια λογική πρόταση.
Προσωπικά αυτό που κάνω στο ίντερνετ σε τέτοια φάση είναι πολύ chat στο fb ή msn αλλά με γνωστές ώστε να δημιουργώ όσο γίνεται θετικό κλίμα.
Προσωπικά αυτό που κάνω στο ίντερνετ σε τέτοια φάση είναι πολύ chat στο fb ή msn αλλά με γνωστές ώστε να δημιουργώ όσο γίνεται θετικό κλίμα.
Εκτοράκο τι να κάνω εγώ δεν έχω ούτε τα μπράτσα ούτε την ομορφιά σου,πράγμα που συνεπάγεται πολύ τράβηγμα πουλιού μέχρι να τα καταφέρω.το πουλι σου διαφωνει ομως γιατι το ξεχειλωνεις στο τραβηγμα
Εκτοράκο τι να κάνω εγώ δεν έχω ούτε τα μπράτσα ούτε την ομορφιά σου,πράγμα που συνεπάγεται πολύ τράβηγμα πουλιού μέχρι να τα καταφέρω.
Ορθον. Ούτε μπρατσα εχω, ουτε κανενας θεογκομενος ειμαι.ουτε ο αλεξ. ολο δικαιολογιες ψαχνεις.
Ο άλεξ είναι αστός-δεξιός-δικηγόρος,άλλη κατηγορία..high level,περισσότερο κ από εσένα.ουτε ο αλεξ. ολο δικαιολογιες ψαχνεις.
Μιζεριάζω μάλλον εννοείς ε;;;Ορθον. Ούτε μπρατσα εχω, ουτε κανενας θεογκομενος ειμαι.
Ούτε καν πολυ νεος πια.
Αλλά δεν μι[size=20pt]σ[/size]εριάζω ποτέ.
τι λες ρε μλκ;εδω γαμαμε μονο δεν παιζουμε.....γαμαμεΠροσωπικά μία φορά μπήκα σε site γνωριμίας,μίλησα με 20 κ τελικά μου απάντησε μία η οποία μου είπε ότι γνωρίστηκε με ένα παιδί από το site κ τα έχουν ακόμα(κοντά έναν χρόνο) αλλά μεσολάβησε για την γνωριμία τους ένα 6μήνο chat.
Οπότε 1000 φορές το bou να σαχλαμαρίζεις κ περνάς ευχάριστα την ώρα σου.
Ορθον. Ούτε μπρατσα εχω, ουτε κανενας θεογκομενος ειμαι.
Ούτε καν πολυ νεος πια.
Αλλά δεν μισεριάζω ποτέ.
Αστός εισαι κι εσυ.Ο άλεξ είναι αστός-δεξιός-δικηγόρος,άλλη κατηγορία..high level,περισσότερο κ από εσένα.
μπαν στον άλεξκαι σαν τον ζολη να ημουν εμφανισιακα (μπιαχ) παλι θα γαμουσα
Μπαν στον Ζόλητι λες ρε μλκ;εδω γαμαμε μονο δεν παιζουμε.....γαμαμε