Νέα

Ποιος ο καταλληλος τροπος για γνωριμιες με γκομενες ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Απο που έχετε βγάλει γκομενα / γκομενο σε ραντεβου ????? (tet - a tet)

• Ιντερνετ -> chat , καποιο forum , dod , fb , twiter etc...

Ψήφοι: 41 18,1%
  • Μου γνωρισαν οι κοινες παρέες και οι κυκλοι μου

Ψήφοι: 52 22,9%
  • Απο καμάκι

Ψήφοι: 36 15,9%
  • Απο τη δουλεια μου , γυμναστηριο , πανεπιστημιο κτλπ κτλπ

Ψήφοι: 43 18,9%
  • Απο πουθενα , ειμαι μοναχικος και παω μονο σε πουτανες

Ψήφοι: 55 24,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    227

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ουτε πακετο ουτε τιποτα, ναι χρειαζεται να ανοιξεις το στομα σου ωστοσο και να μην πετας μαργαριταρια.

προυποθετει φυσικα να αφησεις την ασφαλεια του υπολογιστη σου , να πατησεις τον εγωισμο σου και να τολμησεις.

σε μια μπαροτσαρκα δεν αποκλειονται και οι χυλοπιτες. ετσι αποκτιεται η εμπειρια ξερετε.

απλα αλλαξε τον συμβατικο τροπο σκεψης που σε εγκλωβιζε ως τωρα και τολμησε .

η διαδικασια που περιεγραψα παραπανω διαρκει το πολυ 10 λεπτα υστερα αλλαζεις μερος-bar.

η συλλογη αριθμων στο τελος της προσπαθειας θα σου προσφερει απιστευτη ηδονη.

η αλλη επιλογη ειναι να  γινεις ενας μπουρδελιαρης = loser

καλη επιτυχια .
Να εκδωσεις βιβλιο με τις οδηγιες σου, να μαθαινουμε κι εμεις οι λουζερ.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Τυποι μου να πω κ εγω την αποψη κ τα βιωματα μεσω νετ γνωριμιων! Εχω ασχοληθει αρκετα με το θεμα.

Εχω βγει απο εκει μεσα με παρα πολλες. Οι πιο πολλες σκατομπαζα. Κ οταν λεμε σκατομπαζα εννοω γ τον πουτσο. Χοντρες κυριως που ομως! Τονιζω το ομως διψαγανε γ πουτσο. Με μερικες εκλεινα τα ματια κ απλα απολαμβανα 1 καλη πιπα τιποτε περεταιρω. Ωσπου σε καποια φαση γνωρισα παλι απο εκει μεσα 1 κλασικη ελλεϊνιδα στυλ αστερα φαση τα θελω ολα πλερωμενα απο τους αντρες. Κρατησε κανα εξαμηνο ωσπου στερεψα απο money κ την σουταρα. Κριμα γτ ηταν καλο κομματι. Αλλα ελλεϊνιδα. Με υφος τουπε καλο ντυσιμο. Κοινως εγινα πιρφορος.!!  :rockon: :rockon:

Κ δεν το ξανακανω.

Κ το κλου ειναι το προχθεσινο! Προχθες βγηκα παλι με 1 κοπελια παλι απο νετ που ηταν τοσο χοντρη οσο η γυναικα του bblover!  :S :S Ειχα δει φωτο αλλα δεν τν περιμενα τοσο πολυ.

Αρα γ να καταληξω ο καλυτερος τροπος να γνωρισεις γκομενα/κοπελα/σχεση ειναι το εξω.

Ομως πρεπει να μιλανε κ λιγο οι Ελλεϊνιδες.  :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ελληνίδες είναι πολύ στημένες γκόμενες.Δεν απαντούν ποτέ φυσιολογικά.Είναι φοβερά βαρετές και τα βάζουν όλα σε καλούπια.Βασικά είναι πολύ αργές έχουν αργή αντίδραση.Λες ένα ανέκδοτο στην Ελληνίδα και γελάει μετά από ένα λεπτό.Αυτό δε συμβαίνει με τις ξένες.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ουτε πακετο ουτε τιποτα, ναι χρειαζεται να ανοιξεις το στομα σου ωστοσο και να μην πετας μαργαριταρια.

προυποθετει φυσικα να αφησεις την ασφαλεια του υπολογιστη σου , να πατησεις τον εγωισμο σου και να τολμησεις.

σε μια μπαροτσαρκα δεν αποκλειονται και οι χυλοπιτες. ετσι αποκτιεται η εμπειρια ξερετε.

η διαδικασια που περιεγραψα παραπανω διαρκει το πολυ 10 λεπτα υστερα αλλαζεις μερος-bar.

καλη επιτυχια .

Δηλαδη αν καταλαβα καλα, εσυ που φυτιλιαζεις 10ευρα απο μπαρ σε μπαρ, για να καταληξεις με ενα νουμερο τηλεφωνου, κρινεις εμας ως λουζερ που χαλαμε τα ιδια ή λιγοτερα για να γαμησουμε? Μαλιστα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δηλαδη αν καταλαβα καλα, εσυ που φυτιλιαζεις 10ευρα απο μπαρ σε μπαρ, για να καταληξεις με ενα νουμερο τηλεφωνου, κρινεις εμας ως λουζερ που χαλαμε τα ιδια ή λιγοτερα για να γαμησουμε? Μαλιστα...
Προφανως τον κερνανε επειδη παρεχει μια φολκλορικη νοτα στο μπαρ.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Για πιο πραγμα? Για το οτι ο Αστερας με 25 Ευρω εισοδο ειναι τιγκα καθε ΣΚ, ναι σοβαρα μιλαω. Για το οτι αυτο το γεγονος με κανει να αμφισβητω την υπαρξη κρισης, προφανως οχι, δεν το ειπα σοβαρα.

Τι ακριβως παροχες προσφερει και την χρεωνει τοσο την εισοδο?  :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα μπαρ στην Αθήνα δεν είναι φτιαγμένα για καμάκι.Βασικά τα πιο πολλά τ αέχουν φτιάξει επίτηδες έτσι για να μη γίνεται καμάκι.Το κύριο cockblock είναι οι καρέκλες.Αυτές παίζουν σε όλα τα Βαλκάνια και είναι μεγάλη μαλακία.Καρέκλες και τραπέζια=καμάκι πολύ δυσκολότερο.Τα κλαμπ που είναι πήχτρα επείσης δε βοηθάνε το καμάκι.Γενικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα που να σε διευκολύνει ούτε καν παγκάκια.Ολα σε δυσκολεύουνε.Ο σκοπός των μαγαζατώρων είναι να ζαχαρώσεις τα γκομενάκια και να τα στάξεις στο μαγαζί για να κάθεσαι να τα κοιτάς.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

καλη επιτυχια .

ξερεις ποσους αυτης της λογικης εχω γνωρισει στην Αμερικη? (που εξ αρχης ειναι πολυ πιο "ανοιχτη" σαν κοινωνια στο θεμα αγνωστος μιλαει σε αγνωστη σ'ενα μπαρ) ... και οι περισσοτεροι γυροβολανε απο μπαρ σε μπαρ, στο τελος μαζευουν 5-6 τηλεφωνα, τα 5 ειναι ψευτικα και το 1 απλα τον συνδεει με Καιρο η γκομενα οταν την περνει μετα 2 μερες (κανονας και καλα για να μην φανει λιγουρης) και ειναι ξεμεθυστη. Και παμε παλι απο την αρχη. Το καμακι εχει την πλακα του αν δεν εχεις την ελπιδα να γαμισεις. Αλλιως το ειπα και πιο πριν, η μονη ασφαλης λυση ειναι διευρυνση κυκλου και κοινωνικοποιηση

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν κρινω απο την προσωπικη μου εμπειρια, καθως και απο γνωστους μου, τα 9/10 ζευγαρια εχουν προκυψει απο κοινες παρεες. Μου κανει μεγαλη εντυπωση που τα αποτελεσματα εδω τη φερνουν ως τελευταια επιλογη, ειμαστε τελικα ιδιαιτερο φορουμ  :rockon:

Εδω βγαλανε ψηφοφορια οτι θα πανε μονοι τους διακοπες
σε ενα ξενο μερος για 1 βδομαδα !!! Τι να λεμε τωρα....

ειναι περιπτωση το φορουμακι...  :P

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στην Ελλάδα η γκόμενα συνήθως δεν είναι ανοιχτή σε γνωριμία εκτός κύκλου γιατί:
1.Θέλει πληροφορίες για το γκόμενο
2.Θέλει κάποιος να εγγυηθεί για αυτόν για να έχει την ευθύνη
3.Μπορεί να κάνει εξυπηρετήσεις σε φίλους,φίλες μέσω κονέ για να εξασφαλίζει άλλα οφέλη

Γενικά αν κάποιο μπάζο έχει καλή κοινωνική δραστηριότητα θα γνωρίσει πολλούς ωραίους γκόμενους που θα πιεστούν να τα φτιάξουν με το μπάζο.Αντίθετα αυτοί αν δεν έχουν καλή κοινωνική δραστηριότητα θα γνωρίζουν συνέχεια μπάζα.Βασικά η γκόμενα αν συμπαθεί πιο πολύ το μπάζο φίλη της από τον κούκλο φίλο της θα του γνωρίσει το μπάζο.Οπότε μπαίνεις στη λογική του ποιος είναι πιο κοινωνικός αυτός κερδίζει.
Αντίθετα τελικά πολλοί αλητήριοι ψευτόμαγκες βγάζουν τελικά τις πούτσες τους και διαπερνούν τα μουνιά που οι άλλοι ψάχνουν δέκα χιλιάδες φιδίσιους τρόπους να προσεγγίσουν.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συγνώμη για την επέμβαση,τυχαία διάβαζα το θέμα,

αλλά μήπως είναι εύκολο να μας εξηγήσει λίγο ο φίλος Bodemort
το story με την εποπίνα?
Δλδ πως κατάφερε να κάνει one night stand μέσα στο στρατό
και μετά η γκόμενα να τον γράψει

υγ: ρωτάω γιατί μου θυμίζει κάτι παρεμφερές δικό μου

Απο την στιγμη που εφυγα απο το κεντρο καταταξης
και πηγα στη μεταθεση αυτη ηταν εκει... αρχισαμε να μιλαμε στο χαλαρο...
μετα κοπλιμεντακια... γελακια.. αστειακια... δεν τη γαμησα αμεσως... μετα απο καμια 20αρια μερες
εγινε το σκηνικο...

p.s Ημουν βολτα... δεν ειναι οτι δεν ηθελα να απαντησω.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
3.Μπορεί να κάνει εξυπηρετήσεις σε φίλους,φίλες μέσω κονέ για να εξασφαλίζει άλλα οφέλη

Γενικά αν κάποιο μπάζο έχει καλή κοινωνική δραστηριότητα θα γνωρίσει πολλούς ωραίους γκόμενους που θα πιεστούν να τα φτιάξουν με το μπάζο.Αντίθετα αυτοί αν δεν έχουν καλή κοινωνική δραστηριότητα θα γνωρίζουν συνέχεια μπάζα.Βασικά η γκόμενα αν συμπαθεί πιο πολύ το μπάζο φίλη της από τον κούκλο φίλο της θα του γνωρίσει το μπάζο.Οπότε μπαίνεις στη λογική του ποιος είναι πιο κοινωνικός αυτός κερδίζει.
Αντίθετα τελικά πολλοί αλητήριοι ψευτόμαγκες βγάζουν τελικά τις πούτσες τους και διαπερνούν τα μουνιά που οι άλλοι ψάχνουν δέκα χιλιάδες φιδίσιους τρόπους να προσεγγίσουν.

Ετσι ακριβως!

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τις τελευταιες μερες παντως
σε οποιο μαγαζι και αν πηγαινω βλεπω
προσχαρες ελληνιδες.... μια ελληνιδα σε ενα παγωτατζιδικο
της ζητησα 2 μπάλες παγωτο και μου βαλε 3!!!! Της κανω "εισαι μέγιστο αστερι ,αλλα μην μου βαλεις και ολο το δοχειο!!!" και γελαγε  :2funny: :2funny:

ΟΙ σερβιτορες πιο προσχαρες και ομιλιτικες... γενικα βλεπω μια εμφανη βελτιωση  :grin:

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

Το πιο σημαντικο ξεχασες

4. Για να μπορει να τον ελεγχει.

Γιατι της εχει μαθει η μαμα της οτι τον αντρα πρεπει να τον εχει στο βρακι της και ανα πασα στιγμη να ξερει που ειναι, με ποιους ειναι και τι κανει. Γιαυτο και παρεες εκτως αμεσου κυκλου απαγορευονται δια ροπαλου, και γιαυτο βλεπεις κατι τυπους να βγαζουν γκομενα και να εξαφανιζονται τελειως.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τις τελευταιες μερες παντως
σε οποιο μαγαζι και αν πηγαινω βλεπω
προσχαρες ελληνιδες.... μια ελληνιδα σε ενα παγωτατζιδικο
της ζητησα 2 μπάλες παγωτο και μου βαλε 3!!!! Της κανω "εισαι μέγιστο αστερι ,αλλα μην μου βαλεις και ολο το δοχειο!!!" και γελαγε  :2funny: :2funny:

ΟΙ σερβιτορες πιο προσχαρες και ομιλιτικες... γενικα βλεπω μια εμφανη βελτιωση  :grin:
τυπε μας το φερνεις απο δω μας το φερνεις απο κει τοσες μερες
και να το εσκασες το μυστικο
αρχισες παλι τα καμακια σε ελλεεινιδες? :grin:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12