Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σαν πολύ δεν της δίνεις για να γνωρίσεις την άλλη μέσα;;;Το 20ευρο στην τσατσά
τότε στην άλλη μέσα τι θα δώσεις για τη γνωριμία;
σαν πολύ δεν της δίνεις για να γνωρίσεις την άλλη μέσα;;;Το 20ευρο στην τσατσά
άμα σκέφτεσαι απλά, τα γράφεις και απλά, τα εννοείς και απλά και απλά είσαι εντός πραγματικότητας.Λοιπον μαγκες δεν εχω χρονο να διαβασω και τις 20 σελιδες θα σας πω κι εγω την αποψη μου. Απο 2001 με 2007 επαιζε να γαμησεις στον νετ. Ηθελε τον χρονο του βεβαια, επρεπε να βγεις και με σκατομπαζα που σου δωσανε ψευτικη περιγραφη αλλα να γαμησεις εβρισκες και σε καποιες περιπτωσεις και πολυ καλα παιδια. Ολες μα ολες με 1002 ψυχολογικα προβληματα. Τωρα πλεον που η φωτο,ειναι τοσο ευκολη η φαση εχει ξεφτισει. Αν θες να γαμησεις χωσου σε καμακια, ανοιξε τον κυκλο σου και σε τελικη αναλυση πες στους δεσμευ,ενους κολλητους σου να σου γνωρισουν φιλες απο τις κοπελες τους. Αν δεν εισαι κι εσυ βλακας και ξερεις να φερεσαι σωστα(κυριως απεναντι στους φιλους σου) δεν θα εχει κανεις προβλημα να σου γνωρισει. Αν απο την αλλη οι κολλητοι σου ειναι τοσο μαλακες που δεν σου κανουν ενα κονε λογω κομπλεξ κρατα τους απλους γνωστους.
Περα απ ολα αυτα τωρα αν θες να γνωρισεις μια κοπελιτσα να πεις οτι θα κανεις μια σχεση να γουσταρεις και να πεις πτι βρηκες μια συντροφο, αυτο αν ειναι να ρθει θα ρθει. Δεν αξιζει ουτε να τρελενεσαι ουτε να αγχωνεσαι. Γιατι παντα παιζει ρολο και τι θελουμε κι εμεις απο αυτες.
Οι πουτανες ομως ειναι σταθερη αξια στη ζωη μας
Ετσι ακριβως ειναι συμφωνω απολυτα με αυτο το ποστ ειμαστε λιγουρια εμεις τις καναμε ετσι οστε και το καθε μπαζο να την εχει δει γκομεναρα..[xhamster][dailymotion] [/dailymotion][/xhamster]Χωρίς να έχω κανένα ιδιαίτερο μένος εις βάρος των "ελλεηνίδων" όπως τις λένε έχω να πω τα εξής: Οι ελληνίδες πράγματι έχουν αποθρασυνθεί σε απίστευτο βαθμό. Σε αυτό ευθύνεται η "λιγούρικη" συμπεριφορά των ανδρών. Πλέον και οι πιο μέτριες εμφανισιακά παριστάνουν τις θεές. Πολλές εξ αυτών βέβαια έχουν συμπλέγματα κατωτερότητας. Πράγματι σε λίγο θα είναι πολύ σπάνιο να βρει κάποιος κοπέλα ακόμα και για μια βραδιά σε κάποιο μπαρ (εκτός αν ακουμπήσεις 200 ευρω κεράσματα, ποτά κλπ ή αν είσαι ο τύπος που της αρέσει πολύ...)
Ετσι σωστα πολυ σωστα η ευτιχια ειναι στην απλοτητα.. Λογο κρισης πρεπει να σταματησουμε καπως τα μπουρδελοκολωμπαραμασαζαδικα και να το ρηξουμε στο καμακιΤα πράγματα είναι πολύ απλά.
α)Ξεπεράστε το φόβο/κόμπλεξ της απόρριψης..Το να φοβάσαι μην κάνεις λάθος με μια κοπέλα με την οποία είσαι ερωτευμένος να το δεχτώ..αλλά να φοβάσαι μήπως σου πει όχι μια τυχαία γκόμενα δεν έχει νόημα!
β)Αφήστε το φλερτ στα νυχτερινά μαγαζιά.Οι κοπέλες σε αυτά τα μαγαζιά είναι προετοιμασμένες για κύματα επιθέσεων..
γ)Κάντε απλές κινήσεις..Σας αρέσει μια κοπέλα στη στάση,στο σουπερμάρκετ,στο δρόμο?Πλησιάστε,συστηθείτε,εκφράστε το ενδιαφέρον σας για ένα καφέ/γνωριμία, δωστε το τηλέφωνό σας και φύγετε.
Λογο κρισης
Ολο για κριση ακουω αλλα καθε ΣΚ η παραλια του Αστερα γεματη φισκα ειναι, ομπρελα δε βρισκεις και εισοδος = 25 Ευρω το ατομο
:S :S :S
Για ενα μπανιο 25 ευρω????Ειμαστε σοβαροι????Μηπως προσφερουν κ μασαζ η κατι αλλο????
Re μανα μου την παλευετε???????25 ευρωωω????Ολο για κριση ακουω αλλα καθε ΣΚ η παραλια του Αστερα γεματη φισκα ειναι, ομπρελα δε βρισκεις και εισοδος = 25 Ευρω το ατομο
Oχι.:S :S :S
Για ενα μπανιο 25 ευρω????Ειμαστε σοβαροι????Μηπως προσφερουν κ μασαζ η κατι αλλο????
Εχει και εκπτωτικά προγράμματα καλή μου.Re μανα μου την παλευετε???????25 ευρωωω????
Ποσο μαλακας μπορει να εισαι για να τα δωσεις??????????????
προσφερουν εναν φραπε καλοχτυπημενο με καλαμακι.....οχι σουβλακι το αλλο...... γιαυτο παει ο θειομηδης........:S :S :S
προσφερουν εναν φραπε καλοχτυπημενο με καλαμακι.....οχι σουβλακι το αλλο...... γιαυτο παει ο θειομηδης........
προσφερουν εναν φραπε καλοχτυπημενο με καλαμακι.....οχι σουβλακι το αλλο...... γιαυτο παει ο θειομηδης........
Re μανα μου την παλευετε???????25 ευρωωω????
Ποσο μαλακας μπορει να εισαι για να τα δωσεις??????????????
Μοναχοφαηδεs........Και δεν λετε μιλια ε??
Και δινουμε 80αρια στα φραπεδερι
Αθηναιοι ρε συ....
Σαν τη Χαλκιδικη δεν εχει....Αρχοντες ειμαστε....
Σαν τη Χαλκιδικη δεν εχει....Αρχοντες ειμαστε....
Thnx συναγωνιστη!!!άμα σκέφτεσαι απλά, τα γράφεις και απλά, τα εννοείς και απλά και απλά είσαι εντός πραγματικότητας.
Δεν ξέρω αν το 2007 όντως ίσχυε σαν χρονικό όριο, αλλά η αλήθεια βρίσκεται σε αυτά που γράφεις εν πολλοίς.