Νέα

Ποιος ο καταλληλος τροπος για γνωριμιες με γκομενες ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απο που έχετε βγάλει γκομενα / γκομενο σε ραντεβου ????? (tet - a tet)

• Ιντερνετ -> chat , καποιο forum , dod , fb , twiter etc...

Ψήφοι: 41 18,1%
  • Μου γνωρισαν οι κοινες παρέες και οι κυκλοι μου

Ψήφοι: 52 22,9%
  • Απο καμάκι

Ψήφοι: 36 15,9%
  • Απο τη δουλεια μου , γυμναστηριο , πανεπιστημιο κτλπ κτλπ

Ψήφοι: 43 18,9%
  • Απο πουθενα , ειμαι μοναχικος και παω μονο σε πουτανες

Ψήφοι: 55 24,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    227

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Λοιπον μαγκες δεν εχω χρονο να διαβασω και τις 20 σελιδες θα σας πω κι εγω την αποψη μου. Απο 2001 με 2007 επαιζε να γαμησεις στον νετ. Ηθελε τον χρονο του βεβαια, επρεπε να βγεις και με σκατομπαζα που σου δωσανε ψευτικη περιγραφη αλλα να γαμησεις εβρισκες  και σε καποιες περιπτωσεις και πολυ καλα παιδια. Ολες μα ολες με 1002 ψυχολογικα προβληματα. Τωρα πλεον που η φωτο,ειναι τοσο ευκολη η φαση εχει ξεφτισει. Αν θες να γαμησεις χωσου σε καμακια, ανοιξε τον κυκλο σου και σε τελικη αναλυση πες στους δεσμευ,ενους κολλητους σου να σου γνωρισουν φιλες απο τις κοπελες τους. Αν δεν εισαι κι εσυ βλακας και ξερεις να φερεσαι σωστα(κυριως απεναντι στους φιλους σου) δεν θα εχει κανεις προβλημα να σου γνωρισει. Αν απο την αλλη οι  κολλητοι σου ειναι τοσο μαλακες που δεν σου κανουν ενα κονε  λογω κομπλεξ κρατα τους απλους γνωστους.
Περα απ ολα αυτα τωρα αν θες να γνωρισεις μια κοπελιτσα να πεις οτι θα κανεις μια σχεση να γουσταρεις και να πεις πτι βρηκες μια συντροφο,  αυτο αν ειναι να ρθει θα ρθει. Δεν αξιζει ουτε να τρελενεσαι ουτε να αγχωνεσαι. Γιατι παντα παιζει ρολο και τι θελουμε κι εμεις απο αυτες.
Οι πουτανες ομως ειναι σταθερη αξια στη ζωη μας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπον μαγκες δεν εχω χρονο να διαβασω και τις 20 σελιδες θα σας πω κι εγω την αποψη μου. Απο 2001 με 2007 επαιζε να γαμησεις στον νετ. Ηθελε τον χρονο του βεβαια, επρεπε να βγεις και με σκατομπαζα που σου δωσανε ψευτικη περιγραφη αλλα να γαμησεις εβρισκες  και σε καποιες περιπτωσεις και πολυ καλα παιδια. Ολες μα ολες με 1002 ψυχολογικα προβληματα. Τωρα πλεον που η φωτο,ειναι τοσο ευκολη η φαση εχει ξεφτισει. Αν θες να γαμησεις χωσου σε καμακια, ανοιξε τον κυκλο σου και σε τελικη αναλυση πες στους δεσμευ,ενους κολλητους σου να σου γνωρισουν φιλες απο τις κοπελες τους. Αν δεν εισαι κι εσυ βλακας και ξερεις να φερεσαι σωστα(κυριως απεναντι στους φιλους σου) δεν θα εχει κανεις προβλημα να σου γνωρισει. Αν απο την αλλη οι  κολλητοι σου ειναι τοσο μαλακες που δεν σου κανουν ενα κονε  λογω κομπλεξ κρατα τους απλους γνωστους.
Περα απ ολα αυτα τωρα αν θες να γνωρισεις μια κοπελιτσα να πεις οτι θα κανεις μια σχεση να γουσταρεις και να πεις πτι βρηκες μια συντροφο,  αυτο αν ειναι να ρθει θα ρθει. Δεν αξιζει ουτε να τρελενεσαι ουτε να αγχωνεσαι. Γιατι παντα παιζει ρολο και τι θελουμε κι εμεις απο αυτες.
Οι πουτανες ομως ειναι σταθερη αξια στη ζωη μας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άμα σκέφτεσαι απλά, τα γράφεις και απλά, τα εννοείς και απλά και απλά είσαι εντός πραγματικότητας.
Δεν ξέρω αν το 2007 όντως ίσχυε σαν χρονικό όριο, αλλά η αλήθεια βρίσκεται σε αυτά που γράφεις εν πολλοίς.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χωρίς να έχω κανένα ιδιαίτερο μένος εις βάρος των "ελλεηνίδων" όπως τις λένε έχω να πω τα εξής: Οι ελληνίδες πράγματι έχουν αποθρασυνθεί σε απίστευτο βαθμό. Σε αυτό ευθύνεται η "λιγούρικη" συμπεριφορά των ανδρών. Πλέον και οι πιο μέτριες εμφανισιακά παριστάνουν τις θεές. Πολλές εξ αυτών βέβαια έχουν συμπλέγματα κατωτερότητας. Πράγματι σε λίγο θα είναι πολύ σπάνιο να βρει κάποιος κοπέλα ακόμα και για μια βραδιά σε κάποιο μπαρ (εκτός αν ακουμπήσεις 200 ευρω κεράσματα, ποτά κλπ ή αν είσαι ο τύπος που της αρέσει πολύ...)
Ετσι ακριβως ειναι συμφωνω απολυτα με αυτο το ποστ ειμαστε λιγουρια εμεις τις καναμε ετσι οστε και το καθε μπαζο να την εχει δει γκομεναρα..[xhamster][dailymotion] :)[/dailymotion][/xhamster]

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
α)Ξεπεράστε το φόβο/κόμπλεξ της απόρριψης..Το να φοβάσαι μην κάνεις λάθος με μια κοπέλα με την οποία είσαι ερωτευμένος να το δεχτώ..αλλά να φοβάσαι μήπως σου πει όχι μια τυχαία γκόμενα δεν έχει νόημα!
β)Αφήστε το φλερτ στα νυχτερινά μαγαζιά.Οι κοπέλες σε αυτά τα μαγαζιά είναι προετοιμασμένες για κύματα επιθέσεων..
γ)Κάντε απλές κινήσεις..Σας αρέσει μια κοπέλα στη στάση,στο σουπερμάρκετ,στο δρόμο?Πλησιάστε,συστηθείτε,εκφράστε το ενδιαφέρον σας για ένα καφέ/γνωριμία, δωστε το τηλέφωνό σας και φύγετε.
Ετσι σωστα πολυ σωστα η ευτιχια ειναι στην απλοτητα.. Λογο κρισης πρεπει να σταματησουμε καπως τα μπουρδελοκολωμπαραμασαζαδικα και να το ρηξουμε στο καμακι
:grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ολο για κριση ακουω αλλα καθε ΣΚ η παραλια του Αστερα γεματη φισκα ειναι, ομπρελα δε βρισκεις και εισοδος = 25 Ευρω το ατομο

:S :S :S

Για ενα μπανιο 25 ευρω????Ειμαστε σοβαροι????Μηπως προσφερουν κ μασαζ η κατι αλλο????    :jerking:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ολο για κριση ακουω αλλα καθε ΣΚ η παραλια του Αστερα γεματη φισκα ειναι, ομπρελα δε βρισκεις και εισοδος = 25 Ευρω το ατομο
Re μανα μου την παλευετε???????25 ευρωωω???? :new_shocked: :new_shocked:

Ποσο μαλακας μπορει να εισαι για να τα δωσεις?????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Για ενα μπανιο 25 ευρω????Ειμαστε σοβαροι????Μηπως προσφερουν κ μασαζ η κατι αλλο????    :jerking:
Oχι.
Αν σου αρέσει.
Αν δεν σου αρέσει να πας στον Μπάτη μαζί με τους ΝΕΟ-Νεοέλληνες (Ινδούς πακιστανούς αλβανούς ρωσοπόντιους και κάτι άλλες άγνωστες ράτσες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Re μανα μου την παλευετε???????25 ευρωωω???? :new_shocked: :new_shocked:

Ποσο μαλακας μπορει να εισαι για να τα δωσεις?????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εχει και εκπτωτικά προγράμματα καλή μου.
Αυτες οι τιμές είναι για τους περαστικούς.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
oυτε μπατη ουτε αστερα..

θα πατε βουλιαγμενη εκει που ηταν η παλια καντινα που γκρεμισαν και εκει που υπαρχει το εγκαταλελημενο χοτελ

απο κατω εχει βραχια και ειναι σκετη καβλα

καθαρα (δεν εχει την βρωμα που εχει στα βραχια στα λιμανακια), δεν εισαι πανω στον αλλο και η θαλλασα δεν μυριζει κρεατιλα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Για ενα μπανιο 25 ευρω????Ειμαστε σοβαροι????Μηπως προσφερουν κ μασαζ η κατι αλλο????    :jerking:
προσφερουν εναν φραπε καλοχτυπημενο με καλαμακι.....οχι σουβλακι το αλλο...... :pipa1: γιαυτο παει ο θειομηδης........

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
προσφερουν εναν φραπε καλοχτυπημενο με καλαμακι.....οχι σουβλακι το αλλο...... :pipa1: γιαυτο παει ο θειομηδης........
happy-098.gif

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Μοναχοφαηδεs........Και δεν λετε μιλια ε??
Και δινουμε 80αρια στα φραπεδερι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
άμα σκέφτεσαι απλά, τα γράφεις και απλά, τα εννοείς και απλά και απλά είσαι εντός πραγματικότητας.
Δεν ξέρω αν το 2007 όντως ίσχυε σαν χρονικό όριο, αλλά η αλήθεια βρίσκεται σε αυτά που γράφεις εν πολλοίς.
Thnx συναγωνιστη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom