neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ειπαμε σφεΔεν είναι παράξενο.Είπα οτι είστε εγωιστες και δεν λέτε καλή κουβέντα για άλλον αντρα.
ειπαμε σφεΔεν είναι παράξενο.Είπα οτι είστε εγωιστες και δεν λέτε καλή κουβέντα για άλλον αντρα.
Δεν είναι θέμα εγωισμού απλά δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι τουμπανίδι και ποιος όχιΠάντως είστε πολύ εγωιστές μανάρια.
Κοιτάζω την ψηφοφορία και έχουν ψηφίσει μόλις 31 άτομα,στην ουσία 24 αν βγάλω τους 7 που πιστεύουν οτι λένε ολοι ψέμματα.
Αν ήταν καμιά ψηφοφορία τύπου "Η μεγαλύτερη μπαζόλα του φόρουμ" θα είχαμε καμια 100αρα ψηφους ως τωρα για πλάκα.
ενώ οι γυναίκες με την καλή κουβέντα στο στόμα είναι η μία για την άλλη κι από πίσω μαχαιρώματαΔεν είναι παράξενο.Είπα οτι είστε εγωιστες και δεν λέτε καλή κουβέντα για άλλον αντρα.
λαθος υπαρχει μεταξυ μας αλληλεγγυει σε αντιθεση με σας που ξεμαλιαζεστε για το τιποταΔεν είναι παράξενο.Είπα οτι είστε εγωιστες και δεν λέτε καλή κουβέντα για άλλον αντρα.
21 ειμαι μωρηείσαι μικρουλάκι εσύ
Πως μπορεσες :'(αφου ειναι ολοι λουκουμαδες ρε τι καλη κουβεντα να πουν
νταξει καθε μερα συναντας τετοιους στην ελλαδα
Ρε φίλε που ξέρεις ότι δεν έχει χτυπήσει φάρμακο?αυτος ειναι καλος και χωρις φαρμακα και μαλακιες
ποιοι ηταν χρηματοδοτες της ερευνας;τα μακντοναλντσ;
οποιος εχει τη μυγαΠως μπορεσες :'(
τι μαχαιρωματα..."σφαγη" ολοκληρηενώ οι γυναίκες με την καλή κουβέντα στο στόμα είναι η μία για την άλλη κι από πίσω μαχαιρώματα
μόνο βάρος
21 ειμαι μωρη
γιατι ρε .. τα κοινωνικα προτυπα σας μαρανανε
αληθωριζει λιγο ?
μπααα
κ ας είναι κοντός
αυτό είναι ωραίο μωρή αγάμω?
μπααα
κ ας είναι κοντός
φαινεται το φυσικο κορμι απ το φαρμακωμενο...Ρε φίλε που ξέρεις ότι δεν έχει χτυπήσει φάρμακο?
φουλ winstrol einaiΡε φίλε που ξέρεις ότι δεν έχει χτυπήσει φάρμακο?
εγω ειμαι και κομματια και αργω τελικα ειμαι πολυ γαματοςΝοπ.. Δεν θυμάμαι που το διάβασα αλλά σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Τουρκία, ανακαλύφθηκε ότι οι υπέρβαροι άντρες είναι οι καλύτεροι εραστές, καθώς έχουν μεγαλύτερες αντοχές από τους πιο αδύνατους οι οποίοι πασχίζουν με προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτωσης. Να επισημάνω ότι με βάση ευρημάτων, οι υπέρβαροι έχουν υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων που επηρεάζουν την ισορροπία των νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου και ελέγχουν την εκσπερμάτωση.
γάματα.αληθωριζει λιγο ?