alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Θελεις τη γνωμη μου? ΟΧΙ.Γιατί δεν θα μειώνονταν;;;
Θελεις τη γνωμη μου? ΟΧΙ.Γιατί δεν θα μειώνονταν;;;
θα αυξηθουν επι ΝΔ?Μειωθηκαν οι μισθοι επι ΝΔ?
Ασε τις κωλοτουμπες.θα αυξηθουν επι ΝΔ?
Έλα συκοφαντίες....τουλάχιστον βοηθούσες τα παιδιά να περνάνε αέρα τα μαθήματα και να κάνουν τα πολιτικά τους κονέ
Ναι,εκτός από την γνώμη σου θα ήθελα κ κάτι που να το αποδεικνύει.Θελεις τη γνωμη μου? ΟΧΙ.
εδω τοχασες παλι...Θελεις τη γνωμη μου? ΟΧΙ.
Εγω δεν εχω να αποδειξω τιποτα.Έλα συκοφαντίες.... Ναι,εκτός από την γνώμη σου θα ήθελα κ κάτι που να το αποδεικνύει.
Δεν λέμε για μουνιά τώρα,ούτε για μουσική,ούτε για παίκτες ποδοσφαίρου,να ειναι στο προσωπικό μας γούστο το θέμα.
ΑΕΚ. Εκει ναι, οπαδος.
Οσο για τα πολιτικα, ειμαι τοσο οπαδος ωστε σε εικοσι χρονια να εχω ψηφισει 5 διαφορετικα κομματα.
Κλασικα επιχειρηματα.εδω τοχασες παλι...
αστο ρε, και κοιτα αφου εισαι μορφωμενο παιδι και ανοιχτομυαλο να προχωρας μπροστα ....
Αμ ούτε εκεί φίλε.τελικα μονο στη βελβυ εισαι σταθερος τυπε.
υ.γ. και ο φιλησυχος στην ισιδωρα. μετα την απωλεια της μονασε.
Ασχημα ηταν επι Σημιτη?
Εγω το 2000 Σημιτη ψηφισα.
Δεν καταλαβα, γιατι να εχω προβλημα να το παραδεχτω?
Ο Σημιτης πηγαινε στο υπουργικο συμβουλιο με ενα μπλοκακι και ρωταγε τους υπουργους "αυτο εγινε? το αλλο εγινε? γιατι δεν εγινε ακομη?"
Αμφιβαλλει κανενας οτι αν ηταν πρωθυπουργος ο Σημιτης θα ημασταν καλυτερα?
Ασε τις κωλοτουμπες.
Ειπες πριν οτι επι ΝΔ ειχαμε λιτοτητα και μειωσεις μισθων.
Πότε μειωθηκαν οι μισθοι επι ΝΔ?
Α εντάξει να παίξουμε την κολοκυθιά.Εγω δεν εχω να αποδειξω τιποτα.
Αποδειξε μου εσυ το αντιθετο.
θα συνεχισουμε να εχουμε λιτοτητα και μετα τις εκλογες αν βγει πρωτη η ΝΔ διοτι θα συνεχιζονται τα μετρα του μνημονιου.Ασε τις κωλοτουμπες.
Ειπες πριν οτι επι ΝΔ ειχαμε λιτοτητα και μειωσεις μισθων.
Πότε μειωθηκαν οι μισθοι επι ΝΔ?
35 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.Κλασικα επιχειρηματα.
Οταν κυβερναει η δεξια, φταιει η δεξια.
Οταν κυβερναει το ΠΑΣΟΚ, φταινε ολοι. Και ακομη και ΑΝ ηταν στη θεση του ΠΑΣΟΚ η δεξια, το ιδιο θα εκανε.
Απιθανες λογικες. Λυπαμαι, δεν μπορω να τις παρακολουθησω.
Τοτε να αφηναμε τον Καραμανλη να κυβερναει το 2009, αφου το ιδιο θα ειχαμε.
Το μαθαμε ρε συ. Δεν ειδες? Ο Κουβελος ο αντρας της Μπακογιαννη ειναι.Οχι ρε, πρεπει να εισαι περηφανος που τον ψηφισες
Εγω ημουν μικρος τοτε, αλλα αν γυρναγα πισω στο χρονο και ειχα δικαιωμα ψηφου θα τον κατασταυρωνα
ΠΑΡΟΛΟ που ειμαι αντι-πασοκος, και γενικα προς την αριστερα
Σημιτης, Γιαννιτσης, Παπαδημος κ ΣΙΑ= Οι μονοι σοβαροι ανθρωποι που κυβερνησαν αυτο τον τοπο
Παρεμπιπτοντως... ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ???
Ακομα να το μαθουμε?
Ειναι τελειως μαλακες οι ανθρωποι. Δεν πεσανε με τα μνημονια και θα πεσουν λογω του εμβασματος
Θα τους παρει και θα τους σηκωσει
Ναι κ ο ΓΑΠ την πάτησε ο καημενούλης..... :'(μα γιαυτο την κοπανησε ο κουρασμενος ερχοταν το πικρο ποτηριον
Ο δικος σας γιατι την κοπανησε θα μας πεις?μα γιαυτο την κοπανησε ο κουρασμενος ερχοταν το πικρο ποτηριον
παοκ-αρης?...