jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Ισως τοτε επειδη επι ΝΔ ειχαμε ανεργια 6% και σημερα 20%?
καλα 12% ηταν αλλα το ειχαν μυστικο
Ισως τοτε επειδη επι ΝΔ ειχαμε ανεργια 6% και σημερα 20%?
και σήμερα 25-30% είναι αλλά το έχουν επίσης μυστικό.καλα 12% ηταν αλλα το ειχαν μυστικο
δεν βγαλαμε, δεν μου εταξε κανεις αυξησουλα.ΔΕΝ ειμαι δημοσιος υπαλληλος.Το ζορι που τραβαω μεγαλε, ειναι οτι βγαλατε τον ΓΑΠ επειδη ο Καραμανλης ειπε οτι ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ τους μισθους, και ο εκλεκτος σας ενω εταξε αυξησούλες, μας εριξε στον γκρεμο.
Δεν ξερω αν ο Σαμαρας θα παει την βενζινη παλι στο 0,70, αλλά δεν θα επικροτησω αυτον που την πηγε 1.80.
Το ζορι που τραβαω μεγαλε, ειναι οτι βγαλατε τον ΓΑΠ επειδη ο Καραμανλης ειπε οτι ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ τους μισθους, και ο εκλεκτος σας ενω εταξε αυξησούλες, μας εριξε στον γκρεμο.
Δεν ξερω αν ο Σαμαρας θα παει την βενζινη παλι στο 0,70, αλλά δεν θα επικροτησω αυτον που την πηγε 1.80.
Να ξανα αναφέρω στο μη θέμα λοιπόν,πως ένα παιδί δεν είναι απαραίτητα ό,τι κ ο γονιός.Το θέμα δεν είναι αν η Παπαρήγα έχει τα λεφτά να στείλει την κόρη της στο αμερικανικό κολέγιο, ή στη Βοστώνη. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ. Απλά αναφέρεται, αν και είναι εκτός θέματος, πως είναι λίγο περίεργο να τη στέλνει σε αυτά που πολεμάει. Γιατί όπως και να το κάνουμε ακόμα και αν πούμε ότι η κόρη δούλεψε και πήγε μόνη της εκεί είναι δύσκολο να πεις ότι βρήκε μια δουλεία που θα της απέφερε 4 με 5 χιλιάρικα το χρόνο για να παρακολουθήσει τα μαθήματα στο Αμερικανικό κολέγιο. Να μη πούμε για τη Βοστώνη. Άρα η μάνα πλήρωσε να πάει η κόρη της σε μια χώρα που είναι η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ του συστήματος που κατακρίνεις. Είναι σα να στέλνει ένας ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ αντικομμουνιστής το παιδί του να σπουδάσει στη Κούβα ή στη Β. Κορέα.
καλόΗ ΝΔ ή βουλιαζουμε θα ειναι και το νεο σλογκαν.
Γιατι, υπαρχει περιπτωση να εχουμε κυβερνηση Κουβέλη ή Τσιπρα?Σημερα οι δανειστες δηλωσαν οτι παρακολουθουν τις δημοσκοπησεις και αν βγει στην κυβερνηση κομμα που δεν ψηφισε τα μνημονια αποχωρουν απο την στηριξη της χωρας.
Η ΝΔ ή βουλιαζουμε θα ειναι και το νεο σλογκαν.
Το καταλαβες επιτελους?α καλα.ρε σε τι παραδεισο ζουσαμε με τον κωστακη????
Ασχημα ηταν επι Σημιτη?Καλά Άλεξ αν το πάμε έτσι και επί Σημίτη η ανεργία ήταν ΕΠΙΣΗΜΑ πιο κάτω του 6%, επί μάλιστα περιόδου 1999-2003 που γινόταν πανικός με τα ολυμπιακά έργα, ήταν λιιιιιγο παραπάνω από το 4% και η βενζίνη δε είχε, το 199 περίπου 170 δραχμές το λίτρο (0,5 του ευρώ) μια τυρόπιτα είχε 150δραχμές (0,40 του ευρώ) το μπουκαλάκι το νερό είχε 100 δραχμάς κτλπ. Αν δηλαδή κάνει κόμμα ο Σιμήτης θα τρέξεις να τον ψηφίσεις επειδή ζούσαμε, και καλά, σε καλύτερη ελλάδα απ αυτή του Κωστάκη;;;;;
Τί σε κάνει να πιστεύεις ωστόσο με τόσο πάθος ότι ο Κωστάκης θα είχε χειριστεί σωστά κ καλά την κατάσταση;;;Το καταλαβες επιτελους?
Φυσικά και όχι. ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ στο θέμα των σπουδών ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ συνβαδίζουν με τις πράξεις του.Να ξανα αναφέρω στο μη θέμα λοιπόν,πως ένα παιδί δεν είναι απαραίτητα ό,τι κ ο γονιός.
Και η κριτική έχει ως: ''Η Αλεκάρα δεν τα κατάφερε με την κόρη της,πώς θα τα καταφέρει με την χώρα;;;''
Υπονοούμενα ότι η Αλέκα έχει λεφτά κ τα κρύβει χωρίς αποδείξεις είναι συκοφαντίες.
Ασχημα ηταν επι Σημιτη?
Εγω το 2000 Σημιτη ψηφισα.
Δεν καταλαβα, γιατι να εχω προβλημα να το παραδεχτω?
Ο Σημιτης πηγαινε στο υπουργικο συμβουλιο με ενα μπλοκακι και ρωταγε τους υπουργους "αυτο εγινε? το αλλο εγινε? γιατι δεν εγινε ακομη?"
Αμφιβαλλει κανενας οτι αν ηταν πρωθυπουργος ο Σημιτης θα ημασταν καλυτερα?
Ντάξει ρε συ,μπορεί η Αλέκα να είναι μια loser μαμά...που ξέρεις...να κοπανάει το κεφάλι της κάθε βράδυ(καλά αυτό το τελευταίο δεν παίζει,αλλά λέμε).Φυσικά και όχι. ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ στο θέμα των σπουδών ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ συνβαδίζουν με τις πράξεις του.
Τώρα αν τα κρύβει ή όχι δε ξέρω, αλλά ο Χαρίλαος δε μπορεί κάποιος να πει ότι πέθανε στη ψάθα.
Εχω ξαναπει οτι δυσκολα θα βγει αυτοδυναμια.λες ο σαμαρας να ψησει την μερκελω οπως εψησε την βισση?
Δεν μπορει κανενας να με πεισει οτι δεν θα ημασταν πολυ καλυτερα.Τί σε κάνει να πιστεύεις ωστόσο με τόσο πάθος ότι ο Κωστάκης θα είχε χειριστεί σωστά κ καλά την κατάσταση;;;
Ως ένα σημείο τα πράγματα δεν είχαν κ δεν έχουν γυρισμό...δεδομένο.