Νέα

Ποιος είναι ο βουλευτής που έβγαλε στο εξωτερικό 1.000.000 €...?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thanassis33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μαλλον συγκυβερνηση με πρωθυπουργο Σαμαρα και αντιπροεδρο Βενιζελο.
Άλλαξε ο Μανωλιός κ έβαλε τα ρούχα του αλλιώς δηλαδή. :cheesy:
αλεξ αληθεια ρε, εισαι δημοσιος υπαλληλος?
Απλά ήταν στην δαπ κάποτε(αν κ περιφερειακός),όσο να πεις σε πειράζει....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άλλαξε ο Μανωλιός κ έβαλε τα ρούχα του αλλιώς δηλαδή. :cheesy:Απλά ήταν στην δαπ κάποτε(αν κ περιφερειακός),όσο να πεις σε πειράζει....
Ψηφιζα ΔΑΠ, αλλά δεν ημουν ποτέ στελεχος.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν μπορει κανενας να με πεισει οτι δεν θα ημασταν πολυ καλυτερα.
Ναι ντάξει,εκτός από το προσωπικό σου εγώ υπάρχει κάποιο τεκμήριο μήπως;;; :grin:

Και γω θα μπορούσα να λέω ότι αν κυβερνούσε ο Τρότσκι αντί του Στάλιν θα ήταν πιο φιλεύθερη κ δημοκρατίκη η Ε.Σ.Σ.Δ. αλλά δεν υπάρχει κάτι που να το επιβεβαιώνει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ασχημα ηταν επι Σημιτη?
Εγω το 2000 Σημιτη ψηφισα.
Δεν καταλαβα, γιατι να εχω προβλημα να το παραδεχτω?
Ο Σημιτης πηγαινε στο υπουργικο συμβουλιο με ενα μπλοκακι και ρωταγε τους υπουργους "αυτο εγινε? το αλλο εγινε? γιατι δεν εγινε ακομη?"
Αμφιβαλλει κανενας οτι αν ηταν πρωθυπουργος ο Σημιτης θα ημασταν καλυτερα?
Αστειεύεσαι φυσικά. Είναι γνωστό πως ΕΝΑΣ από τους λόγους που έχουμε βουλιάξει στα σκατά είναι οι αλχημείες του Σημιτη για να μπει η Ελλάδα στην ΟΝΕ, με τη βοήθεια της Γκολντμαν Σαξ (με το αζημίωτο φυσικά). Αυτό που ζούσες επί Σημίτη, και Κωστάκη, ήταν ένα ναρκωτικό. Είσαι σε κατάσταση εφορίας για κάποια περίοδο και μετά δε ξέρεις από πού σου ήρθε η απότομη προσγείωση.
Επί Σημίτη είχαμε τη φούσκα του χρηματιστηρίου, επί Σημίτη είχαμε το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ε.Α με αγορές όπλων ΠΟΥ ΔΕ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ και δεν ήταν σωστές για τη γεωπολιτική θέση της Ελλάδος. Επί Σημίτη είχαμε τα σκάνδαλα με τα Ολυμπιακά έργα. Με Σημίτη και Κωστάκη είχαμε τη περίφημη «ευρωπαική σύγκλιση» που έγινε ΜΟΝΟ σε αυξήσεις τιμών των καταναλωτικών προιόντων ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΕΣ με αυτές των μισθών ΚΥΡΙΩΣ στον ιδιωτικό τομέα, αφού στο δημόσιο είχαμε προσλήψεις με το τσουβάλι και κατάργηση ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ του ΜΟΝΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (και ο Πεπονής) στην ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΑΣΕΠ. Τα «δικά τους» παιδιά τα βόλευαν μια χαρά εις βάρος όλων των άλλων
Αυτό που θες εσύ είναι αυτό που έφερε την Ελλάδα στη κατάσταση που την έφερε. Ο Κωστάκης παρέλαβε εθνικό χρέος κοντά στα 200 δις και σε μια 5ετία το πήγε 350ΔΙΣ, με συνεχείς εξωτερικούς δανεισμούς.  Σόρρυ κιόλας αλλά η αντίληψη αυτή είναι που γάμησε την Ελλάδα

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι, υπαρχει περιπτωση να εχουμε κυβερνηση Κουβέλη ή Τσιπρα?
Δεν υπαρχει αλλα μην λησμονειται τις τιμες των  καυσιμων και τα ποσοστα ανεργιας επι κυβερνησης ΝΔ.

Λιτοτητα,μειωσεις μισθων κτλ  

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αποχη ρε ψηφο σε κανενα πουστη αλλα ποτε θα ξυπνησει ο κοσμακησ αυτο ειναι το θεμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εισαι ...οπαδος? δλδ ολυμπιακος-παναθηναικος? παοκ-αρης?...
ΑΕΚ. Εκει ναι, οπαδος.
Οσο για τα πολιτικα, ειμαι τοσο οπαδος ωστε σε εικοσι χρονια να εχω ψηφισει 5 διαφορετικα κομματα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φυσικα.
Και παντα στις συνελευσεις ψηφιζα κατα των καταληψεων.
Μου ραγίζεις την καρδιά να ξέρεις....ένα κομμούνι εσύ. :'(

Τα κομμούνια ρε ψηφίζουμε ναι στην κατάληψη αλλά μόνο αν την κάνει το κόμμα. :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν υπαρχει αλλα μην λησμονειται τις τιμες των  καυσιμων και τα ποσοστα ανεργιας επι κυβερνησης ΝΔ.

Λιτοτητα,μειωσεις μισθων κτλ  
Μειωθηκαν οι μισθοι επι ΝΔ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom