jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
λες ο σαμαρας να ψησει την μερκελω οπως εψησε την βισση?
το γλυκο παιδι στα γερμανικα πως ειναι;
λες ο σαμαρας να ψησει την μερκελω οπως εψησε την βισση?
Οχι. Δικηγορος ειμαι.αλεξ αληθεια ρε, εισαι δημοσιος υπαλληλος?
Άλλαξε ο Μανωλιός κ έβαλε τα ρούχα του αλλιώς δηλαδή.Μαλλον συγκυβερνηση με πρωθυπουργο Σαμαρα και αντιπροεδρο Βενιζελο.
Απλά ήταν στην δαπ κάποτε(αν κ περιφερειακός),όσο να πεις σε πειράζει....αλεξ αληθεια ρε, εισαι δημοσιος υπαλληλος?
Ψηφιζα ΔΑΠ, αλλά δεν ημουν ποτέ στελεχος.Άλλαξε ο Μανωλιός κ έβαλε τα ρούχα του αλλιώς δηλαδή. Απλά ήταν στην δαπ κάποτε(αν κ περιφερειακός),όσο να πεις σε πειράζει....
αρκεί που έκανες το χρέος σουΨηφιζα ΔΑΠ, αλλά δεν ημουν ποτέ στελεχος.
Ναι ντάξει,εκτός από το προσωπικό σου εγώ υπάρχει κάποιο τεκμήριο μήπως;;;Δεν μπορει κανενας να με πεισει οτι δεν θα ημασταν πολυ καλυτερα.
εισαι ...οπαδος? δλδ ολυμπιακος-παναθηναικος? παοκ-αρης?...Ψηφιζα ΔΑΠ, αλλά δεν ημουν ποτέ στελεχος.
Αστειεύεσαι φυσικά. Είναι γνωστό πως ΕΝΑΣ από τους λόγους που έχουμε βουλιάξει στα σκατά είναι οι αλχημείες του Σημιτη για να μπει η Ελλάδα στην ΟΝΕ, με τη βοήθεια της Γκολντμαν Σαξ (με το αζημίωτο φυσικά). Αυτό που ζούσες επί Σημίτη, και Κωστάκη, ήταν ένα ναρκωτικό. Είσαι σε κατάσταση εφορίας για κάποια περίοδο και μετά δε ξέρεις από πού σου ήρθε η απότομη προσγείωση.Ασχημα ηταν επι Σημιτη?
Εγω το 2000 Σημιτη ψηφισα.
Δεν καταλαβα, γιατι να εχω προβλημα να το παραδεχτω?
Ο Σημιτης πηγαινε στο υπουργικο συμβουλιο με ενα μπλοκακι και ρωταγε τους υπουργους "αυτο εγινε? το αλλο εγινε? γιατι δεν εγινε ακομη?"
Αμφιβαλλει κανενας οτι αν ηταν πρωθυπουργος ο Σημιτης θα ημασταν καλυτερα?
Εεε περιφερειακός,καλά είπα....ελπίζω να έπιανες κ μπουτάκι,εγώ πάντως έπιασα ένα φεγγάρι.Ψηφιζα ΔΑΠ, αλλά δεν ημουν ποτέ στελεχος.
Φυσικα.αρκεί που έκανες το χρέος σου
Δεν υπαρχει αλλα μην λησμονειται τις τιμες των καυσιμων και τα ποσοστα ανεργιας επι κυβερνησης ΝΔ.Γιατι, υπαρχει περιπτωση να εχουμε κυβερνηση Κουβέλη ή Τσιπρα?
ΑΕΚ. Εκει ναι, οπαδος.εισαι ...οπαδος? δλδ ολυμπιακος-παναθηναικος? παοκ-αρης?...
Μου ραγίζεις την καρδιά να ξέρεις....ένα κομμούνι εσύ. :'(Φυσικα.
Και παντα στις συνελευσεις ψηφιζα κατα των καταληψεων.
Προσδιόρισε το «καλύτερα».Δεν μπορει κανενας να με πεισει οτι δεν θα ημασταν πολυ καλυτερα.
Μειωθηκαν οι μισθοι επι ΝΔ?Δεν υπαρχει αλλα μην λησμονειται τις τιμες των καυσιμων και τα ποσοστα ανεργιας επι κυβερνησης ΝΔ.
Λιτοτητα,μειωσεις μισθων κτλ
Α εγώ στα 3 είμαι.ΑΕΚ. Εκει ναι, οπαδος.
Οσο για τα πολιτικα, ειμαι τοσο οπαδος ωστε σε εικοσι χρονια να εχω ψηφισει 5 διαφορετικα κομματα.
Γιατί δεν θα μειώνονταν;;;Μειωθηκαν οι μισθοι επι ΝΔ?
Χωρις ΔΝΤ .Προσδιόρισε το «καλύτερα».
τουλάχιστον βοηθούσες τα παιδιά να περνάνε αέρα τα μαθήματα και να κάνουν τα πολιτικά τους κονέΦυσικα.
Και παντα στις συνελευσεις ψηφιζα κατα των καταληψεων.