Νέα

Ποιος είναι ο βουλευτής που έβγαλε στο εξωτερικό 1.000.000 €...?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thanassis33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ειδες ομως ρε συ?

Εσυ μπορει να 'σαι χιλια δυο καλα,να εισαι ο μονος τιμιος και αγνος φιλελευθερατζης σε ενα λαο απατεωνων και λαμογιων,να κοπτεσαι"να σπασουν μερικα αυγα"για να παει μπροστα η φιλτατη πατρις και τσααααααακ....γινεται η μαλακια και την πατας απο την συζυγο(η,τον συζυγο,η Ντορα μας),που εκανε τα δικα του κουμαντα με το δημοσιο,με τιποτε εμβασματα,με τιποτε αλλα χρωστουμενα...

Γκαντεμια ρε παιδι μου...σου γαμει το πολιτικο προφιλ να'ουμε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δηλαδη με τα συνθηματα εφτασε η χωρα στην χρεοκοπια

να την βαλω την γαργαλιερα;
Οι δηλωσεις περι Τιτανικού και οτι "κυβερναω μια διεφθαρμενη χωρα" δεν νομιζω οτι βοηθησαν και ιδιαιτερα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δηλαδη με τα συνθηματα εφτασε η χωρα στην χρεοκοπια

να την βαλω την γαργαλιερα;
Με τα συνθήματα έφτασε η χώρα να εκλέξει τον μαλάκα τον αμερικανοδυσλεξία ο οποίος χρεοκόπησε την χώρα.

Αντιλαβού;;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για καμια καλυτερη δεν με εχετε ε?

ειπα να ζορισω το στοιχημα. η βελβυ σε κρυφογουσταρει οποτε δεν ταιριαζει στο ποστ. η αγαμια της λουκρητιας ομως κοντραρει ανετα τη μακροζωια του ηγετη μας του δρακουμελ  :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ειδες ομως ρε συ?

Εσυ μπορει να 'σαι χιλια δυο καλα,να εισαι ο μονος τιμιος και αγνος φιλελευθερατζης σε ενα λαο απατεωνων και λαμογιων,να κοπτεσαι"να σπασουν μερικα αυγα"για να παει μπροστα η φιλτατη πατρις και τσααααααακ....γινεται η μαλακια και την πατας απο την συζυγο(η,τον συζυγο,η Ντορα μας),που εκανε τα δικα του κουμαντα με το δημοσιο,με τιποτε εμβασματα,με τιποτε αλλα χρωστουμενα...

όσοι ήταν να την ψηφίσουν θα την ψηφίσουν και πάλι, σιγά τα ωά

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι ρε γμασμά εκλογές,με ψέματα που δεν ξανα ακούστηκαν από τον ηγέτη σου.

''Δανία του νότου'',''λεφτά υπάρχουν'' τα πιο μεγάλα,έχει κ καμιά 100στη μικρά από πίσω....

Αλλά τέτοιοι μαλάκες είναι το εκλογικό σώμα καλά να πάθουν....... :jerking:

Βέβαια παθαίνουν κ αυτοί που δεν σας ψήφισαν. :birdman:
Ότι λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν, δεν είναι ψέμα. Δεν είναι βέβαια στην Ελλάδα. Είναι σε τράπεζες της Ελβετίας (είναι γνωστό ότι είμαστε οι καλύτεροι πελάτες των τραπεζών τους) που έχουν βγει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αλλά ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ δε πρόκειται να κυνηγήσει για να φορολογηθούν. Γενικά η αλήθεια είναι πως ο εισπρακτικός μηχανισμός της Ελλάδα ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ τις μεσαίες και μικρές τάξεις ενώ την άρχουσα τάξη την έχει στα πούπουλα (να ξέρω ότι ακούγομαι σα κουμουνιστής, αλλά το ίδιο πάνω κάτω έχει δηλώσει και το σύνολο σχεδόν των ανθρώπων της Γερμανικής κυβέρνησης και οι άνθρωποι δεν είναι κουμουνιστές).
Φυσικά το ψέμα δεν ήταν αν υπήρχαν ή όχι λεφτά, αλλά ότι το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί να τα μαζέψει. Ποιο; Το ΠΑΣΟΚ; Αυτό που βοήθησε να βγουν τα λεφτά θα τα κυνηγούσε!! Στις εκλογές του 2009 έλεγα πως την αλήθεια τη λέει ο Καραμανλής. Δε τον ψήφισα γιατί ήμουν εξωτερικό, αλλά και ελλάδα να ήμουν δε θα τον ψήφιζα γιατί το 2004 που τον ψήφισα μπας και βελτιώσει τα πράγματα τα έκανε σκατά. Το ΜΟΝΟ καλό που έκανε ήταν για τον αγωγό με του ρώσους και τους Βουλγάρους που τελικά δεν έκατσε. Και μετά νευρίασα με την πάρτυ του γιατί τον είχα για πιο ντόμπρο πολιτικό και αυτός το έπαιξε γυναικούλα. Κρύφτηκε και άφησε τη χώρα ουσιαστικά ακέφαλη (όπως έκανε και ο ΓΑΠ).

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οι δηλωσεις περι Τιτανικού και οτι "κυβερναω μια διεφθαρμενη χωρα" δεν νομιζω οτι βοηθησαν και ιδιαιτερα.

ναι χεστηκαν οι αγορες για τον τιτανικο οσο για την διεφθαρμενη χωρα οι ξενοι το ειχανε τουμπανο  κι εμεις κρυφο καμαρι 

καμμια σχεση ασ πουμε το χρεος των 320 δις το ελειμμα του 13.7%

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Το μαθαμε ρε συ. Δεν ειδες? Ο Κουβελος ο αντρας της Μπακογιαννη ειναι.

Το πηρε το ματι μου, αλλα νομιζα οτι ειναι απλη προβλεψη
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αυτη η οικογενεια ποσο καβλα ειναι??
Απο τα κοντεινερ του μπαμπα στο μυριο της κορης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ναι χεστηκαν οι αγορες για τον τιτανικο οσο για την διεφθαρμενη χωρα οι ξενοι το ειχανε τουμπανο  κι εμεις κρυφο καμαρι 

καμμια σχεση ασ πουμε το χρεος των 320 δις το ελειμμα του 13.7%
Χεστηκαν τοσο, ωστε την αλλη βδομαδα να ανεβουν τα επιτοκια 100 φορες πανω.
Στο ελλειμμα βαζουμε και τα χρεη των νοσοκομειων ωστε να φουσκωσει και να δειξουμε την επομενη χρονια μειωση?

Επισκέπτης
Ειδες ομως ρε συ?

Μήπως (λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό) επειδή όλοι αυτοί οι "τίμιοι φιλελευθερατήδες" που ξιφουλκούν με τόση ευκολία απέναντι στη διαφθρά και στο πάρτυ που έχει στηθεί γύρω απ'το δημόσιο χρήμα είναι κάτι τυπάκια που έχουν βουτήξει το χέρι στο μέλι μέχρι τον αγκώνα?
Λέω εγώ τώρα..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Χεστηκαν τοσο, ωστε την αλλη βδομαδα να ανεβουν τα επιτοκια 100 φορες πανω.
Στο ελλειμμα βαζουμε και τα χρεη των νοσοκομειων ωστε να φουσκωσει και να δειξουμε την επομενη χρονια μειωση?

αυτα να σας τα λενε εκει στην συγγρου να τρωτε την κρεμουλα σας το απογευμα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Μήπως (λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό) επειδή όλοι αυτοί οι "τίμιοι φιλελευθερατήδες" που ξιφουλκούν με τόση ευκολία απέναντι στη διαφθρά και στο πάρτυ που έχει στηθεί γύρω απ'το δημόσιο χρήμα είναι κάτι τυπάκια που έχουν βουτήξει το χέρι στο μέλι μέχρι τον αγκώνα?
Λέω εγώ τώρα..

Γιατί μέχρι τον αγκώνα; Τόσο ρηχό είναι το βάζο;  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αυτα να σας τα λενε εκει στην συγγρου να τρωτε την κρεμουλα σας το απογευμα
Μπηκαν τα χρεη των νοσοκομειων στο ελλειμμα ναι ή οχι?
Για την ταμπακερα παρακαλω. Οχι την μπαλα στην εξεδρα.

Επισκέπτης
Λέω εγώ τώρα..
Ε,οχι...επειδη δηλαδη η Ντορα,δηλαδη ο συζυγος,φροντισε για την οικογενειακη καβατζα στην αλλοδαπη,σπευδεις να σπιλωσεις εναν ολοκληρο πολιτικο χωρο?

Ντροπη να 'ουμ...Εισαι μου φαινεται και εσυ ενας παλιοκρατιστης Γαστουναιος-κλαρκατζης-και-θαμωνας-των-τσιπουραδικων-του-Βολου που δεν θελει να σπασουν μερικα αυγα για να γινει ομελετα...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μπηκαν τα χρεη των νοσοκομειων στο ελλειμμα ναι ή οχι?
Για την ταμπακερα παρακαλω. Οχι την μπαλα στην εξεδρα.

για ποια χρεη τα μηδενικα του αβραμο που τα βρηκε 5 δις ο κακλαμανης

ασε τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom