George_1969
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2021
- Κριτικές
- 49
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 11.461
Γiνεται ενας πανικος τωρα τελευταια , ολοι φευγουν απο τους ενναλακτικους και πανε στο ΔΕΗ myHome enter....μιλαμε για χιλιαδες αιτησεις.....
Το ιδιο και γω ειμουν Volterra 4 χρονια ολα καλα μεχρι που μου ηρθε εκαθαριστικος 460 ευρω για 2000 κιλοβατώρες απο τα οποια 233 ρητρα και ειχα και ευρος προστασιας 70%.
Ειμαι πισω ΔΕΗ τωρα, εκανε κανα μηνα το transfer.
Tα καλυτερα που ειχα βρει χωρις ρητρα προσαρμογής ηταν το ΔΕΗ myhome Enter και ενα Volton Unique....
H πλακα ειναι με ειχαν παρει απο Elpedison να μου προτεινουν το max, τους λεω εχει ρητρα, ε ναι μου λενε, δεν υπαρχει στη αγορα προγραμμα χωρις ρητρα, χαχα , τους λεω εχω βρει 4 με λιγο ψαξιμο. Μετα την ρωταω τι ευρος προστασιας εχει η ρητρα σας ??
Η κοπελα μαλλον επαθε ενα εγκεφαλικο, σιγη για μισο λεπτο, εεε μου λεει 30. !!
Α λεω ευχαριστω , και τζαμπα να μου δωσετε την κιλοβατόρα δεν έρχομαι, χαχα
Το ιδιο και γω ειμουν Volterra 4 χρονια ολα καλα μεχρι που μου ηρθε εκαθαριστικος 460 ευρω για 2000 κιλοβατώρες απο τα οποια 233 ρητρα και ειχα και ευρος προστασιας 70%.
Ειμαι πισω ΔΕΗ τωρα, εκανε κανα μηνα το transfer.
Tα καλυτερα που ειχα βρει χωρις ρητρα προσαρμογής ηταν το ΔΕΗ myhome Enter και ενα Volton Unique....
H πλακα ειναι με ειχαν παρει απο Elpedison να μου προτεινουν το max, τους λεω εχει ρητρα, ε ναι μου λενε, δεν υπαρχει στη αγορα προγραμμα χωρις ρητρα, χαχα , τους λεω εχω βρει 4 με λιγο ψαξιμο. Μετα την ρωταω τι ευρος προστασιας εχει η ρητρα σας ??
Η κοπελα μαλλον επαθε ενα εγκεφαλικο, σιγη για μισο λεπτο, εεε μου λεει 30. !!
Α λεω ευχαριστω , και τζαμπα να μου δωσετε την κιλοβατόρα δεν έρχομαι, χαχα
Τελευταία τροποποίηση: