Νέα

Ποιός είναι ο πιο οικονομικός πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bullet73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιόν πάροχο έχετε;

• ΔΕΗ

Ψήφοι: 45 48,9%
  • VOLTERRA

Ψήφοι: 0 0,0%
  • WATT+VOLT

Ψήφοι: 6 6,5%
  • PROTERGIA

Ψήφοι: 8 8,7%
  • ΗΡΩΝ

Ψήφοι: 8 8,7%
  • ELPEDISON

Ψήφοι: 6 6,5%
  • NRG

Ψήφοι: 1 1,1%
  • ΕLECTRICON

• ΕΛΤΑ

Ψήφοι: 1 1,1%
  • VOLTON

Ψήφοι: 3 3,3%
  • ZENIΘ

Ψήφοι: 3 3,3%
  • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Ψήφοι: 11 12,0%
  • WE ENERGY

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    92
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

George_1969

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Νοε 2021
Κριτικές
49
Like
4.261
Πόντοι
11.461
Γiνεται ενας πανικος τωρα τελευταια , ολοι φευγουν απο τους ενναλακτικους και πανε στο ΔΕΗ myHome enter....μιλαμε για χιλιαδες αιτησεις.....
Το ιδιο και γω ειμουν Volterra 4 χρονια ολα καλα μεχρι που μου ηρθε εκαθαριστικος 460 ευρω για 2000 κιλοβατώρες απο τα οποια 233 ρητρα και ειχα και ευρος προστασιας 70%.
Ειμαι πισω ΔΕΗ τωρα, εκανε κανα μηνα το transfer.

Tα καλυτερα που ειχα βρει χωρις ρητρα προσαρμογής ηταν το ΔΕΗ myhome Enter και ενα Volton Unique....

H πλακα ειναι με ειχαν παρει απο Elpedison να μου προτεινουν το max, τους λεω εχει ρητρα, ε ναι μου λενε, δεν υπαρχει στη αγορα προγραμμα χωρις ρητρα, χαχα , τους λεω εχω βρει 4 με λιγο ψαξιμο. Μετα την ρωταω τι ευρος προστασιας εχει η ρητρα σας ??
Η κοπελα μαλλον επαθε ενα εγκεφαλικο, σιγη για μισο λεπτο, εεε μου λεει 30. !!

Α λεω ευχαριστω , και τζαμπα να μου δωσετε την κιλοβατόρα δεν έρχομαι, χαχα :)

Τελευταία τροποποίηση:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Καλησπέρα κ από εμένα.
Πολυ ενδιαφέρον θέμα.
Εγώ είμαι στην δεη αλλά σκέφτομαι να φύγω επειδη έχει κλιμακωτή χρέωση κιλοβατώρας
Για παράδειγμα άλλη τιμή κιλοβατώρας υπάρχει όταν καταναλωνεις 0 έως 800 κιλοβατώρες στο τετράμηνο κ αλλη ακριβότερη από 800-εως 1600 κ 1600-2400 κ 3000 κ παλι λέγοντας....κ μαζί με την κιλοβατώρα ανεβαίνουν κ ολλες οι υπόλοιπες χρεώσεις.
Ακουω συμβουλές επειδή από ότι διαβάζω τα γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα..
Παντως είναι ντροπή εμάς τους πιατσοβιους μπουρδελιαριδες να μας πιάνουν κότσο....

• Like
Αντιδράσεις: lavro

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα κ από εμένα.
Πολυ ενδιαφέρον θέμα.
Εγώ είμαι στην δεη αλλά σκέφτομαι να φύγω επειδη έχει κλιμακωτή χρέωση κιλοβατώρας
Για παράδειγμα άλλη τιμή κιλοβατώρας υπάρχει όταν καταναλωνεις 0 έως 800 κιλοβατώρες στο τετράμηνο κ αλλη ακριβότερη από 800-εως 1600 κ 1600-2400 κ 3000 κ παλι λέγοντας....κ μαζί με την κιλοβατώρα ανεβαίνουν κ ολλες οι υπόλοιπες χρεώσεις.
Παντως είναι ντροπή εμάς τους πιατσοβιους μπουρδελιαριδες να μας πιάνουν κότσο....
Πάντως μη νομίζεις ότι άλλου θα είναι πιο φθηνά...Όλες οι εταιρείες είσπραξη κάνουν

papariasmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2021
Like
91
Πόντοι
0
Πως γινεται παροχοι που νοικιαζουν, αγοραζουν απο ΔΕΗ, να ειναι πιο φτηνοι απο ΔΕΗ;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα κ από εμένα.
Πολυ ενδιαφέρον θέμα.
παλια απο οσο ηξερα οταν εφτανες σε ψηλοτερη κλιματα ακριβαιναν και οι φθηνοτερες σαν προστιμο! δηλαδη αν εκαιγες μεχρι 800 ειχες αλλη τιμη.... αν εκαιγες ομως πανω απο 800 τοτε και οι πρωτες 800 ειχαν διαφορετικη τιμη απο εκεινον που εκαιγε λιγοτερες απο 800....

παντως με αυτα που γινονται οντως ειναι μεγαλο ρισκο η αλλαγη... μονο αν εχεις εγγυηση σταθερης τιμης κιλοβατωρας...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
Πως γινεται παροχοι που νοικιαζουν, αγοραζουν απο ΔΕΗ, να ειναι πιο φτηνοι απο ΔΕΗ;
ηταν λογω αντιμονοπωλιακης τιμης της ΔΕΗ που επιβληθηκε απο την ΕΕ... οπως γινοταν και με τον ΟΤΕ που τον υποχρεωναν να ειναι ακριβοτερος αλλα οι ηλιθιοι εναλλακτικοι που βγηκαν στην αρχη (ελασολναην, τελλας και λοιποι κομπογιαννιτες) νοικιαζαν 10 γραμμες και μεσα τους βαζαν 100 συνδρομητες οποτε δε μπορουσες να πιασεις ιντερνετ της προκοπης.... η δεη πρεπει να πεσει κατω απο 50% των χρηστων καποια στιγμη οποτε τωρα που μαζευει σιγα σιγα για να κερδισει αργοτερα θα πετσοκοψει επιτηδες (Επειδη θα της επιβληθει για να φυγετε καποιοι) (και επισης το ιδιο οι πρωτοι εναλλακτικοι στο ρευμα παλι κομπογιαννιτες ηταν αλλα με πιο δυσαρεστες ιστοριες για τους πελατες τους)

ευτυχως μετα σηκωσε κεφαλι η φορθνετ με ανεξαρτητη οπτικη ινα και εστρωσε το ιντερνετ στην ελλαδα λογω ανταγωνισμου....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
baros energy και καθαρισες. :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
E ναι,αρκει να μην παρουν πρεφα οτι "ξεχασες" τον μετρητη και δανειστηκες απο την κολωνα:coffee::confused::confused::confused:
:confused: :confused: :confused: τι τσιμπησες μαν? :think:
ουπς σορρυ εσενα σε ρωτανε τι ηπιες μαν? :confused:
γαντζος σιγουρα αποτελεσματα 10 γενιες πισω πανε οι γυφτοι παντα ετσι επαιρναν ρευμα. :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.938
Πόντοι
6.056
:confused: :confused: :confused: τι τσιμπησες μαν? :think:
ουπς σορρυ εσενα σε ρωτανε τι ηπιες μαν? :confused:
γαντζος σιγουρα αποτελεσματα 10 γενιες πισω πανε οι γυφτοι παντα ετσι επαιρναν ρευμα. :confused:
Iσως αυτοι να πιεσαν τον Τεσλα να στησει το ac γρηγορα για να μπορουν να το δανειζονται :coffee: :confused: :confused: :confused:

papariasmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2021
Like
91
Πόντοι
0
ηταν λογω αντιμονοπωλιακης τιμης της ΔΕΗ που επιβληθηκε απο την ΕΕ... οπως γινοταν και με τον ΟΤΕ που τον υποχρεωναν να ειναι ακριβοτερος αλλα οι ηλιθιοι εναλλακτικοι που βγηκαν στην αρχη (ελασολναην, τελλας και λοιποι κομπογιαννιτες) νοικιαζαν 10 γραμμες και μεσα τους βαζαν 100 συνδρομητες οποτε δε μπορουσες να πιασεις ιντερνετ της προκοπης.... η δεη πρεπει να πεσει κατω απο 50% των χρηστων καποια στιγμη οποτε τωρα που μαζευει σιγα σιγα για να κερδισει αργοτερα θα πετσοκοψει επιτηδες (Επειδη θα της επιβληθει για να φυγετε καποιοι) (και επισης το ιδιο οι πρωτοι εναλλακτικοι στο ρευμα παλι κομπογιαννιτες ηταν αλλα με πιο δυσαρεστες ιστοριες για τους πελατες τους)

ευτυχως μετα σηκωσε κεφαλι η φορθνετ με ανεξαρτητη οπτικη ινα και εστρωσε το ιντερνετ στην ελλαδα λογω ανταγωνισμου....
Α μαλιστα, δεν τα γμωριζα αυτα, ευχαριστω πολυ. Αλλα και παλι, δεν καταλαβαινω πως γινεται σε υπαρχον δικτυο υποδομων να μπαινει αλλη εταιρεια. Ειτε τηλεπικοινωνιακα, ειτε ενεργειακα. Πχ ακομα και η φοθνετ που εβαλε ανεξαρτητη οπτικη ινα, παλι στο δικτυο του οτε επρεπε να πατησει. Γενικα ειναι περιεργο το θεμα... Και ξεφευγει του θρεντ.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Όσες φορες εχω κατσει να υπολογισει τα τιμολογια ,δεν τα καταφερνω,ουτε τούβλο να ημουν..
Ειμαι στην Protergia,ληγει τωρα το Δεκεμβριο και δεν ξερω ειλικρινά τι σκατα πληρωνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom