pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Περισσότερο από εμένα δεν παίζει...Δεν τις φοβάμαι, τις σιχαίνομαι
Περισσότερο από εμένα δεν παίζει...Δεν τις φοβάμαι, τις σιχαίνομαι
Γαύρος είσαι;;;να παει ο βαζελος βαρκελονη και εμεις οχι....
μεχρι αιμα!Γαύρος είσαι;;;
νομίζεις.αυτο δεν ειναι φοβος αλλα χαρισμα.
Φτου,πρέπει να αλλάξω ομάδα τώρα...ξενέρωσα.μεχρι αιμα!
ο βαζελος, εχει την κανεληΦτου,πρέπει να αλλάξω ομάδα τώρα...ξενέρωσα.
Ποια είναι η πιο αριστρερή ομάδα του πρωταθλήματος;;;
Σκατά να φάει είναι κ ο βάζελος...βρήκες παράδειγμα....ο βαζελος, εχει την κανελη
ωραια αποδειξη, τεκμηριωμενη πανω σε αδιασειστα στοιχεια και ντοκουμεντα...το μεγαλυτερο στοιχειο και αποδειξη ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος.το πως λειτουργεις,το πως σκεφτεσαι.το θαυμα της γεννησης.ανοιξε λιγο τα ματια σου,δεν μπορει να εγιναν τυχαια ολα αυτα.
Πάντως,όσοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει Θεός -όποιος και αν είναι αυτός-,μπορούνε να αποδείξουνε,πως φτιάχτηκε ο κόσμος;;;
Είναι πιο λογικό να υπάρχει κάποια ανώτερη δύναμη που έφτιαξε όλα αυτά....
αδελφε πιστευε οτι δεν υπαρχει.ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου.για μενα σιγουρα υπαρχει καποια ανωτερη δυναμη.ισως οχι οπως μας την παρουσιαζουν οι θρησκειες.αλλα σιγουρα υπαρχει.ωραια αποδειξη, τεκμηριωμενη πανω σε αδιασειστα στοιχεια και ντοκουμεντα...
Το να κανεις το δεος σε κατι που σου ειναι δυσνοητο ...πιστη... ε δεν προαγει τη σκεψη ή την επιστημη. Προσπαθησε να μαθεις να κατανοησεις και ασε τις θεωρειες. ;)
εξηγησε μου κατι απλο.μια μηχανη,ενα αυτοκινητο,γιατι και ο ανθρωπος μια μηχανη ειναι αν το σκεφτεις καλα,μπορει να φτιαχτει απο μονο του;Λαθος συμπερασμα, στην επιστημη η πιο απλη εξηγηση εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι η αληθινη. Η πιο απλη εξηγηση ειναι η τυχαια εξελιξη και η πιο συνθετη εξηγηση ειναι να υπαρχει οντως θεος.
Θεος ειναι οι κανονες των μαθηματικων της φυσικης και της χημειας πολυ απλα γιατι κανεις δε μπορει να τους παρακαμψει.
;) σωσταΘεος ειναι οι κανονες των μαθηματικων της φυσικης και της χημειας πολυ απλα γιατι κανεις δε μπορει να τους παρακαμψει.
Να πάθει τίποτα το παιδί μου... Ο χειρότερος φόβος από όλους....
που ετρωγε τα παιδια τουΟ Κρονος....