pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Καλά εσύ μην τους πάρεις ,καλύτερα θα μείνουν όλοι σε εμένα,είναι τρελά ''αγόρια'' πολύ γκαυλιάρικα!!!σιχαματα ειναι
Καλά εσύ μην τους πάρεις ,καλύτερα θα μείνουν όλοι σε εμένα,είναι τρελά ''αγόρια'' πολύ γκαυλιάρικα!!!σιχαματα ειναι
χωρίς φόβο και πάθος-η μοναξια
-να παθει κατι η οικογενεια μου
-να ποναω
-να μην μπορω να ζησω αξιοπρεπως
-να ξυπνησω κ να δω κατσαριδα στο μαξιλαρι ή πανω μου
εγω προσωπικα φοβαμαι τον Θεο μονο και μονο !!!
Ιδού ένα παράδειγμα: Κάποιος βαδίζει την νύκτα (αυτος ειμαι εγω) σ’ ένα ολισθηρό δρόμο και γεμάτο λάσπη. Του συμβαίνει να πέσει και να λερωθεί, αλλά λόγω του σκότους της νυκτός δεν μπορεί να αντιληφθεί κατά πόσο λερώθηκαν τα ρούχα του. Την επομένη ήμερα, όταν ταξιδεύσει, βλέπει υπό το φως του ηλίου πόσο λερώθηκαν τα ρούχα του από τα λασπόνερα και τις βρωμιές. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτόν που είναι αρχάριος στον φόβο του Θεού. Γνωρίζει ότι έπεσε και είναι λερωμένος, αλλά δεν γνωρίζει με λεπτομέρεια σε ποια φοβερή κατάσταση ευρίσκεται. Εισερχόμενος όμως στο πρώτο στάδιο του θείου φόβου αρχίζει να γνωρίζει την ρυπαρότητα της ψυχής του και όλονέν καθαιρούμενος από τα πάθη(το σεξ..) εισέρχεται στο δεύτερο στάδιο του θείου φόβου. «Ο φόβος Κυρίου αγνός, διαμένων εις αιώνα αιώνος» (Ψαλμ. 18, 10).
ρε μλκ,τι ειπαμε... ,και παρεξηγιεσαι μετα...Καλά εσύ μην τους πάρεις ,καλύτερα θα μείνουν όλοι σε εμένα,είναι τρελά ''αγόρια'' πολύ γκαυλιάρικα!!!
μονο καποιος ανοητος μπορει να πιστευει κατι τετοιο.Φιλαρακι σου εχω νεα, δεν υπαρχει θεος
Τί θες ρε σεξιστή;;;ρε μλκ,τι ειπαμε... ,και παρεξηγιεσαι μετα...
Τί θες ρε σεξιστή;;;
Δεν φταίω γω ρε Αλέκο μου,πιο εύκολα βρίσκεις γκόμενο παρά γκόμενα...ρε παπαψωλη χαλασε κι εσυ, εγινες δροσερο αγορι?
Φιλαρακι σεβομαι την αποψη σου !!!Φιλαρακι σου εχω νεα, δεν υπαρχει θεος
μωρη τρελη θα σου κρεμασουνε κουδουνιαΔεν φταίω γω ρε Αλέκο μου,πιο εύκολα βρίσκεις γκόμενο παρά γκόμενα...
Άντε καλέ σιγάαα!!!μωρη τρελη θα σου κρεμασουνε κουδουνια
Φιλαρακι σεβομαι την αποψη σου !!!
2 σίγουρα πάντως:Πάντως,όσοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει Θεός -όποιος και αν είναι αυτός-,μπορούνε να αποδείξουνε,πως φτιάχτηκε ο κόσμος;;;
Είναι πιο λογικό να υπάρχει κάποια ανώτερη δύναμη που έφτιαξε όλα αυτά....
τι σιγα ρε μλκ...ντροπη της φαρμαςΆντε καλέ σιγάαα!!!
ας μας το αποδειξη ο Στιβεν 1 να μας ανοιξει θεμα περι αυτου αν ισχυριζεται οτι δεν υπαρχει και δεν φοβαται ο ιδιος !!!Πάντως,όσοι δε πιστεύουν ότι δεν υπάρχει Θεός -όποιος και αν είναι αυτός-,μπορούνε να αποδείξουνε,πως φτιάχτηκε ο κόσμος;;;
Είναι πιο λογικό να υπάρχει κάποια ανώτερη δύναμη που έφτιαξε όλα αυτά....
Εσύ είσαι ρατσιστάκι,συνεπώς κρυφοφασιστάκι άρα δεν μετράς ως φαρμίτης,στην φάρμα είμεθα ούλοι προοδευτικοί άνθρωποι!!!τι σιγα ρε μλκ...ντροπη της φαρμας
Το κεφάλαιο γύρω από την χριστιανική άποψη περί σεξ το έχεις περάσει ή ιδέα μου;;;και μετα εχει και καλα βολια σε ολους !!!