master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
ποιον πατερα ρε αυτος εφυγε απο τον βαζελο.Δεν φοβόμαστε τίποτα...μόνο τον Πατέρα
Ι Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών
ποιον πατερα ρε αυτος εφυγε απο τον βαζελο.Δεν φοβόμαστε τίποτα...μόνο τον Πατέρα
εγω φοβαμε μη μου γρατσουνισουν το αμαξι και μη φυγει ο μπλανκο απο την ενωση
δεν είναι τίποτα αυτό φίλε, προσωπικά ξύπνησα μια φορά δίπλα σε μια χοντρή γριά και μετά από 2 μέρες ήμουν περδίκηνα ξυπνήσω δίπλα σε μία χοντρή
δεν είναι τίποτα αυτό φίλε, προσωπικά ξύπνησα μια φορά δίπλα σε μια χοντρή γριά και μετά από 2 μέρες ήμουν περδίκη
ο δικός μου μεγαλύτερος φόβος είναι πως τελικά ίσως δεν καταφέρω να βρω το αμάξι του Αλέκου2 για να του το γρατζουνίσω![]()
αγορίνα μου εγώ μένω αθήνα αλλα είμαι βλάχος, τις κατσαρίδες τις σκοτώνω με τα δόντια.αμα κανεις καμια μαλακια σστην bmw θα σου γεμισω το σπιτι κατσαριδες
ο φοβος...
μην λετε τετοια πράγματα βρε παιδιά! τωρα με εχει πιασει φόβος μην τυχον και φοβηθώακριβως.... ο μεγαλυτερος μου φοβος ειναι ο ιδιος ο φοβος
ειτε για το ενα ειτε για το αλλο![]()
αγορίνα μου εγώ μένω αθήνα αλλα είμαι βλάχος, τις κατσαρίδες τις σκοτώνω με τα δόντια.
ψεματα λες για το bmw, τι πινακίδα εχεις?![]()
Δεν φοβόμαστε τίποτα...μόνο τον Πατέρα
Έλα που σε χαλάει...![]()
πλακωσαν κ τα στρατοκαυλα![]()
Αλέκο2 κανε τον Αλεκο.. ειμαι αδίστακτος λέμεεεεεεεεε...φιλαρακο εγω τα μερμυγκακια τα λιωνω διοτι ειμαι παλιοχαρακτηρας
Έλα που σε χαλάει...
Οι ένστολοι είναι φωτιά,κόλασηηηη!!!![]()
Εεε όλη μέρα μέσα τα παιδιά τί να κάνουνε για να περάσει η ώρα;;;Καμια φορα τα φτιαχνουν και μεταξυ τους οι στρατοκαυλοι παντως...![]()
Η σχετική όχι;;;Η απολυτη μοναξια..........
Η σχετικη ψιλοπαλευεται φιλε μου ειτε ετσι ειτε αλλιως.....Η σχετική όχι;;;
Θαρραλέο σε βρίσκω.![]()
Έλα που σε χαλάει...
Οι ένστολοι είναι φωτιά,κόλασηηηη!!!![]()