erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
καλα μωρη εσυ με ποσους τα χεις????
Ε.. κοιτα ... θα σου εξηγησω δεν ειναι αυτο που νομιζεις.. χαχαχααχχααχ
καλα μωρη εσυ με ποσους τα χεις????
Μπολ το στυλακι θα μου πασσαρεις σε ενα μηνα φιλη εσυ τι ακριβως το θεωρεις πουλι μου ;
Συμφωνω απολύτως μαζί σου.αυταπατες εχουν μερικοι...οσα ζευγαρια εχω δει νεαρης ηλικιας παντα καποιος εχει το πανω χερι...η θα ναι η γκομενα που θα καθεται ενω την κερατωνει ο φιλος της η ο γκομενος θα τρεχει πισω απ τη φουστα της και παει λεγοντας...και σε μεγαλυτερες ηλικιες τα ιδια...
και οσον αφορα για τις γυναικες εγω ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτερες θελουν ο αντρας να ειναι δυνατοτερος τους,ειτε σε λεφτα ειτε σε εμφανιση ειτε σε οτιδηποτε μπορει ο καθενας...
αυτα τα περι ισοτητας στην πραγματικοτητα δεν επιβεβαιωνονται...
Τhanx man ειλικρινά το είχα ανάγκη να γελάσω σήμεραΕισαι θυμα ρε φιλε...
Πνεύμα φιλίας μεταξύ αντρά-γυναίκας!!!Μπολ το στυλακι θα μου πασσαρεις σε ενα μηνα φιλη εσυ τι ακριβως το θεωρεις πουλι μου ;
Το θεωρω ... Δινεις - Παιρνεις..
Δεν θα καθομαι να ακουω εγω στο τσαμπα.. τις ιστοριες με τους γαμιαδες της. (Αν και θα μπορουσα μεσα απο αυτες να κονομησω καμια πληροφορια για τον χαζοχαρακτηρα της...μηπως εριχνα και εγω κανενα) αλλα τελοςπαντων
λιγο καιρο ελλειψα και αφιονιστηκες....αφιον καραχυσαριδου εγινες....Ε.. κοιτα ... θα σου εξηγησω δεν ειναι αυτο που νομιζεις.. χαχαχααχχααχ
η ουσια ειναι οτι επειδη δε βρισκουν αυτο που θελουν οι περισσοτεροι απλως πατανε τον αλλον επειδη φοβουνται μηπως το κανει πρωτος...
Πέρα απ την πλάκα, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνεις νταβατζής?Εισαι θυμα ρε φιλε... διοτι δεν καθεσαι να λογαριασεις τιποτα προκειμενου να παιξεις το παιχνιδι σου με τις γυναικες... Πριν παιξεις ενα παιχνιδι πρεπει να βλεπεις τους κανονες του ομως και κατα ποσο σε συμφερουν... εγω ετσι εχω μαθει... εσεις εχετε χαλασει τις γκομενες... αν δεν ησασταν τοσο μομολα... θα ηταν πιο σεβαστικες... γιατι δεν θα θεωρουσαν τιποτε δεδομενο.
(υπερ μας παντα ετσι...)Συμφωνω απολύτως μαζί σου.
η ισότητα καταργήθηκε εδω και πολύ καιρο.
εκτος αν εισαι απο πανω....Μαλακιες δηλαδη..
Σορρυ αγαπητε τοτε ορθως σου απαντησα, και παλι ο θεος μαζι σου..
εκτος αν εισαι απο πανω....
Αν κατάλαβα καλά παραπάνω λες ότι σου ζητάνε γνωριμίες με φίλες σου,ερωτώ:τους τις κάνεις;;;Μαλακιες δηλαδη..
Νταξει τουλαχιστον εγω ειμαι Ειλικρινης. Σου λεω οτι δεν προκειται να συνεργαστω μαζι σου... αν δεν ΠΑΡΩ πρωτα
Και εσυ καταβαθος ετσι εισαι οπως και ολοι αλλα δεν το παραδεχονται.... ε οσο δεν το παραδεχεται καποιος τοτε ειναι ο χειροτερος απατεωνας πανω σε αυτο... οποτε δεν μου χρειαζεσαι αμε στο καλο...Τις κουτοπονηριες αλλου
ε δεν ηθελα να τα δειξω ολα αμεσως..Ντραμμερακι μου ποσα εμαθες ...με συγκινεις... :-* :-* :-*
Παστούλα μου απάντησε παρακαλώ!!! :-* :-* :-*Σορρυ καρδια μου αλλα ειμαι αλλη παστα.
Αν κατάλαβα καλά παραπάνω λες ότι σου ζητάνε γνωριμίες με φίλες σου,ερωτώ:τους τις κάνεις;;;
Όχι γιατί οι δικές μου οι φίλες ποτέ δεν μου έκαναν τέτοιο πράγμα,ουτέ καν οι εξαδέρφες μου!!!
ειναι γιατι υπαρχουν πολλοι....τον καλυτερο τροπο δεν βλεπω..