Νέα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φας κώλο Ελληνίδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dimpalios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπολ το στυλακι θα μου πασσαρεις σε ενα μηνα φιλη εσυ τι ακριβως το θεωρεις πουλι μου ;

Το θεωρω ... Δινεις - Παιρνεις..

Δεν θα καθομαι να ακουω εγω στο τσαμπα.. τις ιστοριες με τους γαμιαδες της. (Αν και θα μπορουσα μεσα απο αυτες να κονομησω καμια πληροφορια για τον χαζοχαρακτηρα της...μηπως εριχνα και εγω κανενα) αλλα τελοςπαντων

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
αυταπατες εχουν μερικοι...οσα ζευγαρια εχω δει νεαρης ηλικιας παντα καποιος εχει το πανω χερι...η θα ναι η γκομενα που θα καθεται ενω την κερατωνει ο φιλος της η ο γκομενος θα τρεχει πισω απ τη φουστα της και παει λεγοντας...και σε μεγαλυτερες ηλικιες τα ιδια...
και οσον αφορα για τις γυναικες εγω ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτερες θελουν ο αντρας να ειναι δυνατοτερος τους,ειτε σε λεφτα ειτε σε εμφανιση ειτε σε οτιδηποτε μπορει ο καθενας...
αυτα τα περι ισοτητας στην πραγματικοτητα δεν επιβεβαιωνονται...
Συμφωνω απολύτως μαζί σου.
η ισότητα καταργήθηκε εδω και πολύ καιρο.
:rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μπολ το στυλακι θα μου πασσαρεις σε ενα μηνα φιλη εσυ τι ακριβως το θεωρεις πουλι μου ;
Πνεύμα φιλίας μεταξύ αντρά-γυναίκας!!! :cheesy:

Προς θεού καθόλου συμφεροντολογικό!!! :2funny:

Υ.Γ.Εχείς κανέναν φίλο Λευτέρη(επίθετο δεν λέω για λόγους εχεμύθειας);;; :tooth: :think:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η ουσια ειναι οτι επειδη δε βρισκουν αυτο που θελουν οι περισσοτεροι απλως πατανε τον αλλον επειδη φοβουνται μηπως το κανει πρωτος...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Το θεωρω ... Δινεις - Παιρνεις..

Δεν θα καθομαι να ακουω εγω στο τσαμπα.. τις ιστοριες με τους γαμιαδες της. (Αν και θα μπορουσα μεσα απο αυτες να κονομησω καμια πληροφορια για τον χαζοχαρακτηρα της...μηπως εριχνα και εγω κανενα) αλλα τελοςπαντων

Σορρυ αγαπητε τοτε ορθως σου απαντησα, και παλι ο θεος μαζι σου..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εισαι θυμα ρε φιλε... διοτι δεν καθεσαι να λογαριασεις τιποτα προκειμενου να παιξεις το παιχνιδι σου με τις γυναικες... Πριν παιξεις ενα παιχνιδι πρεπει να βλεπεις τους κανονες του ομως και κατα ποσο σε συμφερουν... εγω ετσι εχω μαθει... εσεις εχετε χαλασει τις γκομενες... αν δεν ησασταν τοσο μομολα... θα ηταν πιο σεβαστικες... γιατι δεν θα θεωρουσαν τιποτε δεδομενο.
Πέρα απ την πλάκα, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνεις νταβατζής?
Αφού τις κατέχεις τις γυναίκες ρε τύπε  :2funny:

edit:Eύχομαι ειλικρινά να είσαι από 18-20

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σορρυ αγαπητε τοτε ορθως σου απαντησα, και παλι ο θεος μαζι σου..

Νταξει τουλαχιστον εγω ειμαι Ειλικρινης. Σου λεω οτι δεν προκειται να συνεργαστω μαζι σου... αν δεν ΠΑΡΩ πρωτα  :grin: :grin:

Και εσυ καταβαθος ετσι εισαι οπως και ολοι αλλα δεν το παραδεχονται.... ε οσο δεν το παραδεχεται καποιος τοτε ειναι ο χειροτερος απατεωνας πανω σε αυτο... οποτε δεν μου χρειαζεσαι αμε στο καλο...Τις κουτοπονηριες αλλου

Επισκέπτης
Μαλακιες δηλαδη..
Αν κατάλαβα καλά παραπάνω λες ότι σου ζητάνε γνωριμίες με φίλες σου,ερωτώ:τους τις κάνεις;;; :grin: :think:

Όχι γιατί οι δικές μου οι φίλες ποτέ δεν μου έκαναν τέτοιο πράγμα,ουτέ καν οι εξαδέρφες μου!!! :tickedoff:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Νταξει τουλαχιστον εγω ειμαι Ειλικρινης. Σου λεω οτι δεν προκειται να συνεργαστω μαζι σου... αν δεν ΠΑΡΩ πρωτα  :grin: :grin:

Και εσυ καταβαθος ετσι εισαι οπως και ολοι αλλα δεν το παραδεχονται.... ε οσο δεν το παραδεχεται καποιος τοτε ειναι ο χειροτερος απατεωνας πανω σε αυτο... οποτε δεν μου χρειαζεσαι αμε στο καλο...Τις κουτοπονηριες αλλου

Σορρυ καρδια μου αλλα ειμαι αλλη παστα.

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
τον καλυτερο τροπο δεν βλεπω.. :think:

Επισκέπτης
Σορρυ καρδια μου αλλα ειμαι αλλη παστα.
Παστούλα μου απάντησε παρακαλώ!!! :-* :-* :-*

Αν κατάλαβα καλά παραπάνω λες ότι σου ζητάνε γνωριμίες με φίλες σου,ερωτώ:τους τις κάνεις;;; :grin: :think:

Όχι γιατί οι δικές μου οι φίλες ποτέ δεν μου έκαναν τέτοιο πράγμα,ουτέ καν οι εξαδέρφες μου!!! :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom