Επισκέπτης
ρε μλκ σου έγραψα κάτι πριν..το είδες;
Ποια βαθμολογιά;;;Ζόλη Ζόλη, που σε γαμάνε όλοι...τι κάνεις παιχταρά μου;
βγήκε η βαθμολογία;;
Αν μιλάς για μαθήματα περάσα κάποια([size=5pt]2 αλλά μεταξύ μας[/size])
ρε μλκ σου έγραψα κάτι πριν..το είδες;
Ποια βαθμολογιά;;;Ζόλη Ζόλη, που σε γαμάνε όλοι...τι κάνεις παιχταρά μου;
βγήκε η βαθμολογία;;
Πάω να ξυριστώ,αν σου αρέσουνε οι μουσάτοι λυπάμαι έχασες!!!πε καλε.. της ωρας ειναι
Πάω να ξυριστώ,αν σου αρέσουνε οι μουσάτοι λυπάμαι έχασες!!!
Ποια βαθμολογιά;;;
Αν μιλάς για μαθήματα περάσα κάποια([size=5pt]2 αλλά μεταξύ μας[/size])
Πάω να ξυριστώ,αν σου αρέσουνε οι μουσάτοι λυπάμαι έχασες!!!
Εσύ να μάθεις πρώτα ότι τις γκόμενες απο το χαλάνδρι δεν τις πηδάνε σε χοτέλια στη φυλής , αλλιώς δε σε ξαναπαίρνουν τηλεφωνο.ρε πατε καλα? κρα κανουν ολες και ολοι να βρουν οτι να ναι,δε βλεπετε κατι κουκλαρες με κατι καραμπαζους και κατι τεκνα με μπαζολες?
Δεν σου λέω!!!nai re mlk..gia ta maθήματα μιλάω...
στα πόσα;
([size=5pt]εγώ πέρασα τις εργασίες...χαχα[/size])
ιιιιιιιιιιι σα δε ντρεπεσαι......Εσύ να μάθεις πρώτα ότι τις γκόμενες απο το χαλάνδρι δεν τις πηδάνε σε χοτέλια στη φυλής , αλλιώς δε σε ξαναπαίρνουν τηλεφωνο.
Δεν σου λέω!!!
Αρκετά πάντως!!!
Και το μουνί επίσηςτο πτυχίο κι εσύ με μικροσκόπιο το βλέπεις εεε;;;
Εσύ να μάθεις πρώτα ότι τις γκόμενες απο το χαλάνδρι δεν τις πηδάνε σε χοτέλια στη φυλής , αλλιώς δε σε ξαναπαίρνουν τηλεφωνο.
Kατά κάποιον τρόπο θα το έθετα κ έτσι!!!το πτυχίο κι εσύ με μικροσκόπιο το βλέπεις εεε;;;
Εεε φυσικά που ξέρω τί κουβαλάει η κάθε μία,πρώτα ιατρικό ιστορικό κ εξετάσεις,μετά αν όλα είναι οκ έχουμε κοκο( )!!!Και το μουνί επίσης
κοσμογκερλ εισαι? α καλα....εδω γινονται σοδομα και γομορρα...και μετα λετε για τα κοσμοκόριτσα..
τετοιες κατινιες στο κοσμο ΔΕΝ γινονται!!!
είσαι μεγάλη γάτα!Απο οσο καταλαβα... πηδηξε κανεις γκομενα απο χαλανδρι σε ξενοδοχειο στην Φυλης???