erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Παστούλα μου απάντησε παρακαλώ!!! :-* :-* :-*
παστουλα σου δεν ειπα κατι τετοιο σε παρακαλω πολυ επεξηγησε μου τι νομιζες οτι ειπα
Παστούλα μου απάντησε παρακαλώ!!! :-* :-* :-*
Σορρυ καρδια μου αλλα ειμαι αλλη παστα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΝΑΙ.... εδω ρε ζητουσες φωτογραφιες απο μερικους να ανεβασουν κατι φωτογραφιες που ηθελες.. και μετα εσυ δεν ανεβασες τιποτα... κατα τα αλλα εισαι αλλη παστα εσυ... Μωρε εσυ κοροιδευεις καλα... αλλα εγω δεν μασαω τα παραμυθια σου... καταβαθος εισαι καλο τομαρακι του λογου σου εννοια σου
Δηλαδη τι περιμενες να κανω εδω με αγνωστους ; Και που σου μιλω σοβαρα μερικες φορες.. να λες παλι καλα και να δοξολογεις τον θεο.Ααααα και δεν ειμαι τομαρακι. Ειμαι γλυκυτατο παιδι.
Από εδώ κατάλαβα ότι κάποιος φίλος σου ζήτησε κονέ με φίλη(γραψέ λάθος) :παστουλα σου δεν ειπα κατι τετοιο σε παρακαλω πολυ επεξηγησε μου τι νομιζες οτι ειπα
Μπολ το στυλακι θα μου πασσαρεις σε ενα μηνα φιλη εσυ τι ακριβως το θεωρεις πουλι μου ;
Δηλαδη τι περιμενες να κανω εδω με αγνωστους ; Και που σου μιλω σοβαρα μερικες φορες.. να λες παλι καλα και να δοξολογεις τον θεο.Ααααα και δεν ειμαι τομαρακι. Ειμαι γλυκυτατο παιδι.
κι εγω σε ειχα για αναλατη..!
Σοβαρα μιλας οταν δεν εχεις αλλη επιλογη.
Σοβαρα μιλαω οταν σκεφτομαι και λιγακι τον αλλον..χαζοβιολακι μικρουλι
Από εδώ κατάλαβα ότι κάποιος φίλος σου ζήτησε κονέ με φίλη(γραψέ λάθος) :
γεια σου σασακη πες μας για το θεματακι.
πε καλε.. της ωρας ειναιδεν ειναι της ωρας..
πε καλε.. της ωρας ειναι
Σου αρέσουνε αντρές με μούσι ή χωρίς;;;πε καλε.. της ωρας ειναι
Σου αρέσουνε αντρές με μούσι ή χωρίς;;;
(Δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα ξυριστώ!!! )
Σου αρέσουνε αντρές με μούσι ή χωρίς;;;
(Δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα ξυριστώ!!! )
Θα πάω αυτοπροσώπος κ δεν θα στείλω εσένα!!!τους θέλει όμως και άντρες...γι'αυτό τι θα κάνεις;
Θα πάω αυτοπροσώπος κ δεν θα στείλω εσένα!!!