Νέα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φας κώλο Ελληνίδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dimpalios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχεις δει εσυ δηλαδη ΓΥΝΑΙΚΑ οχι κανα κοριτσακι του σειρμου να μην ξερει να χειριστει αντρα; τι λες τωρα ....
Μαλακίες!!! :2funny:

Ακού γυναίκα να μην ξέρει να χειριστεί άντρα,με το 95% να μας σέρνουνε από την μύτη!!! :tooth:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όταν η άλλη αρέσκεται-ικανοποιείται μόνο με το να της λες ότι είναι όμορφη κ κατά τα άλλα είναι εντελώς ανέραστη τί κόλπο να κάνεις πια;;; :S :think:

Τρεις γκόμενους άλλαξε μία γνωστή μουνάρα,σε κανέναν δεν έκατσε κ όλο ρωτάει αν είναι πιο όμοφη από την χ,ψ,ω!!! :priest:

Χαχαχα και χαλασανε και ενα καρο λεφτα ε? Τι μαλακες... καθονται και ασχολουνται με τα ψωνια...Και ξερεις γιατι το κανουν? επειδη θελουν να δειχνονται οτι και καλα ειναι καποιοι που εχουν την γκομεναρα διπλα... καλα να παθουν.. αυτοι ειναι χειροτεροι απο δαυτες γιατι αν δεν ηταν δεν θα τις επελεγαν.

Τοσες ωραιες πουτανιτσες εχει η πιατσα... και πινεις και καφεδακι με την τσατσα μετα... Αντε γεια ελεηνιδες... τα κοροιδα πεθανανε!!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Όταν η άλλη αρέσκεται-ικανοποιείται μόνο με το να της λες ότι είναι όμορφη κ κατά τα άλλα είναι εντελώς ανέραστη τί κόλπο να κάνεις πια;;; :S :think:

Τρεις γκόμενους άλλαξε μία γνωστή μουνάρα,σε κανέναν δεν έκατσε κ όλο ρωτάει αν είναι πιο όμοφη από την χ,ψ,ω!!! :priest:

Οταν μαθεις να στοχευεις τοτε δυσκολα θα τρως και χυλοπιτα.

Οσο στοχευεις στις λαθος γκομενες ολα δυσκολα θα σου φαινονται.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
καλα μωρη εσυ με ποσους τα χεις????
είναι άρρωστη, την πεφτει σε όλους, σε λίγο θα την πέσει και στο γλόμπο πάνω στο σάιτ, νομιζει ότι μόνο σε αυτήν κλείνει το μάτι  :headbang:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το κριτήριο για το πόσο καλή είναι η γκόμενα είναι το πόσα λεφτά χάλασες για να σου(αν) κάτσει.Τα θέλετε και τα παθαίνετε ρε όργια μετά,μια χαρά σας κάνουν εμείς βέβαια τι φταίμε να καθαρίζουμε μετά τη μαλακία που σας έχουν μεταδώσει οι γονείς σας σε σας σαν χαρακτήρα και εσείς στις γυναίκες σαν συμπεριφορές

Επισκέπτης
Χαχαχα και χαλασε και ενα καρο λεφτα ε? Τι μαλακες... καθονται και ασχολουνται με τα ψωνια...

Τοσες ωραιες πουτανιτσες εχει η πιατσα... και πινεις και καφεδακι με την τσατσα μετα... Αντε γεια ελεηνιδες... τα κοροιδα πεθανανε!!!!
Κοίτα ο πρώτος πολλά λεφτά δεν χάλασε γιατί δεν είχε κιόλας,βέβαια κ τα όσα χάλασε για αυτόν πολλά ήτανε,οι άλλοι δύο την είχανε στα όπα-όπα καλά να πάθουνε οι μαλάκες κ μιλάμε μόλις για 20χρονή έτσι,που να εξελιχθεί κιόλας αυτήηηη!!! :rolleyes:

Υπάρχουνε κ οι αξιόλογες αλλά αγγίζουνε με το ζόρι το 20%,με ένα 5% να μην βλέπεται!!! :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Βεβαιως και εχω δει.

Για γυναικες μιλαω. Αυτες ειναι που θελουν οντως να ειναι δευτερες, γιατι ξερουν την θεση τους και οτι απο εκει παιζουν καλυτερα. Χωρις τονο ρατσισμου το συγκεκριμενο ποστ, ιεραρχικα μιλαω.

Τα κοριτσακια ειναι αυτα που και καλα θελουν να κανουν κουμαντο για να κρυψουν τις ανασφαλειες τους. Οι γυναικες οι πραγματικες ειναι αλλιως.

Ααααααα  εσυ μιλας για οσες ενω το παιζουν οτι ειναι κατω απο τον αντρα με πουτανιστικο τροπο τελικα κανουν αυτο που θελουν.. εγω μιλαω για Γυναικες.

Επισκέπτης
Οταν μαθεις να στοχευεις τοτε δυσκολα θα τρως και χυλοπιτα.

Οσο στοχευεις στις λαθος γκομενες ολα δυσκολα θα σου φαινονται.
Σωστό,αλλά όταν είναι μικρό το εύρος αξιόλογου στόχου αναγκαίο κακό να αστοχείς συχνά-πυκνά!!! :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυταπατες εχουν μερικοι...οσα ζευγαρια εχω δει νεαρης ηλικιας παντα καποιος εχει το πανω χερι...η θα ναι η γκομενα που θα καθεται ενω την κερατωνει ο φιλος της η ο γκομενος θα τρεχει πισω απ τη φουστα της και παει λεγοντας...και σε μεγαλυτερες ηλικιες τα ιδια...
και οσον αφορα για τις γυναικες εγω ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτερες θελουν ο αντρας να ειναι δυνατοτερος τους,ειτε σε λεφτα ειτε σε εμφανιση ειτε σε οτιδηποτε μπορει ο καθενας...
αυτα τα περι ισοτητας στην πραγματικοτητα δεν επιβεβαιωνονται...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Βλεπεις που ειναι το προβλημα σας? Οτι μια νορμαλ δικια μου εξηγηση που δεν ριχνει ουτε εσας αλλα ουτε και εμας... την θεωρεις σαν μαγκια...

Δυο δρομοι υπαρχουνε...

1. Σε στελνω οπως εισαι -> Απολυτο στυλακι

2. Κανω τον μαλακα.. και σε εξαπαταω στην συνεχεια...

αυτα τα 2 θα παιξουν.. διαλεγεις και παιρνεις.

Συνηθως σας κανουν το 2ο!!!

Μπολ το στυλακι θα μου πασσαρεις σε ενα μηνα φιλη εσυ τι ακριβως το θεωρεις πουλι μου ;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ααααααα  εσυ μιλας για οσες ενω το παιζουν οτι ειναι κατω απο τον αντρα με πουτανιστικο τροπο τελικα κανουν αυτο που θελουν.. εγω μιλαω για Γυναικες.

Μαλακιες λες αλλα τελος παντων.

Γυναικες και μαλακιες.

Επισκέπτης
αυταπατες εχουν μερικοι...οσα ζευγαρια εχω δει νεαρης ηλικιας παντα καποιος εχει το πανω χερι...η θα ναι η γκομενα που θα καθεται ενω την κερατωνει ο φιλος της η ο γκομενος θα τρεχει πισω απ τη φουστα της και παει λεγοντας...και σε μεγαλυτερες ηλικιες τα ιδια...
και οσον αφορα για τις γυναικες εγω ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτερες θελουν ο αντρας να ειναι δυνατοτερος τους,ειτε σε λεφτα ειτε σε εμφανιση ειτε σε οτιδηποτε μπορει ο καθενας...
αυτα τα περι ισοτητας στην πραγματικοτητα δεν επιβεβαιωνονται...
Ναι να είναι ανωτερός τους αλλά να την βλέπει σαν ισοτημή του!!! :cheesy:

Αν πάλι τύχει κ είναι αυτή ανώτερη,σούζα Αζώρ!!! :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σωστός ο Τυμπανιστής

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το κριτήριο για το πόσο καλή είναι η γκόμενα είναι το πόσα λεφτά χάλασες για να σου(αν) κάτσει.Τα θέλετε και τα παθαίνετε ρε όργια μετά,μια χαρά σας κάνουν εμείς βέβαια τι φταίμε να καθαρίζουμε μετά τη μαλακία που σας έχουν μεταδώσει οι γονείς σας σε σας σαν χαρακτήρα και εσείς στις γυναίκες σαν συμπεριφορές

Τα κριτηρια δεν ειναι μονο τα χρηματα ... αλλα ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ αυτα... σε γενικες γραμμες τα κριτηρια πρεπει να ειναι χρηματικο κοστος , κοστος αξιοπρεπειας και ηρεμιας μυαλου.

Εισαι θυμα ρε φιλε... διοτι δεν καθεσαι να λογαριασεις τιποτα προκειμενου να παιξεις το παιχνιδι σου με τις γυναικες... Πριν παιξεις ενα παιχνιδι πρεπει να βλεπεις τους κανονες του ομως και κατα ποσο σε συμφερουν... εγω ετσι εχω μαθει... εσεις εχετε χαλασει τις γκομενες... αν δεν ησασταν τοσο μομολα... θα ηταν πιο σεβαστικες... γιατι δεν θα θεωρουσαν τιποτε δεδομενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom