Επισκέπτης
Μαλακίες!!!Εχεις δει εσυ δηλαδη ΓΥΝΑΙΚΑ οχι κανα κοριτσακι του σειρμου να μην ξερει να χειριστει αντρα; τι λες τωρα ....
Ακού γυναίκα να μην ξέρει να χειριστεί άντρα,με το 95% να μας σέρνουνε από την μύτη!!!
Μαλακίες!!!Εχεις δει εσυ δηλαδη ΓΥΝΑΙΚΑ οχι κανα κοριτσακι του σειρμου να μην ξερει να χειριστει αντρα; τι λες τωρα ....
Όταν η άλλη αρέσκεται-ικανοποιείται μόνο με το να της λες ότι είναι όμορφη κ κατά τα άλλα είναι εντελώς ανέραστη τί κόλπο να κάνεις πια;;; :S
Τρεις γκόμενους άλλαξε μία γνωστή μουνάρα,σε κανέναν δεν έκατσε κ όλο ρωτάει αν είναι πιο όμοφη από την χ,ψ,ω!!!
Όταν η άλλη αρέσκεται-ικανοποιείται μόνο με το να της λες ότι είναι όμορφη κ κατά τα άλλα είναι εντελώς ανέραστη τί κόλπο να κάνεις πια;;; :S
Τρεις γκόμενους άλλαξε μία γνωστή μουνάρα,σε κανέναν δεν έκατσε κ όλο ρωτάει αν είναι πιο όμοφη από την χ,ψ,ω!!!
είναι άρρωστη, την πεφτει σε όλους, σε λίγο θα την πέσει και στο γλόμπο πάνω στο σάιτ, νομιζει ότι μόνο σε αυτήν κλείνει το μάτικαλα μωρη εσυ με ποσους τα χεις????
Κοίτα ο πρώτος πολλά λεφτά δεν χάλασε γιατί δεν είχε κιόλας,βέβαια κ τα όσα χάλασε για αυτόν πολλά ήτανε,οι άλλοι δύο την είχανε στα όπα-όπα καλά να πάθουνε οι μαλάκες κ μιλάμε μόλις για 20χρονή έτσι,που να εξελιχθεί κιόλας αυτήηηη!!!Χαχαχα και χαλασε και ενα καρο λεφτα ε? Τι μαλακες... καθονται και ασχολουνται με τα ψωνια...
Τοσες ωραιες πουτανιτσες εχει η πιατσα... και πινεις και καφεδακι με την τσατσα μετα... Αντε γεια ελεηνιδες... τα κοροιδα πεθανανε!!!!
Μαλακίες!!!
Ακού γυναίκα να μην ξέρει να χειριστεί άντρα,με το 95% να μας σέρνουνε από την μύτη!!!
Είπες και κάτι σωστόΟταν μαθεις να στοχευεις τοτε δυσκολα θα τρως και χυλοπιτα.
Οσο στοχευεις στις λαθος γκομενες ολα δυσκολα θα σου φαινονται.
Πίνεις καφέ με τις τσατσάδες; :o Γι' αυτό έχουν νεύρα μετά όλες;και πινεις και καφεδακι με την τσατσα μετα...
Βεβαιως και εχω δει.
Για γυναικες μιλαω. Αυτες ειναι που θελουν οντως να ειναι δευτερες, γιατι ξερουν την θεση τους και οτι απο εκει παιζουν καλυτερα. Χωρις τονο ρατσισμου το συγκεκριμενο ποστ, ιεραρχικα μιλαω.
Τα κοριτσακια ειναι αυτα που και καλα θελουν να κανουν κουμαντο για να κρυψουν τις ανασφαλειες τους. Οι γυναικες οι πραγματικες ειναι αλλιως.
Σωστό,αλλά όταν είναι μικρό το εύρος αξιόλογου στόχου αναγκαίο κακό να αστοχείς συχνά-πυκνά!!!Οταν μαθεις να στοχευεις τοτε δυσκολα θα τρως και χυλοπιτα.
Οσο στοχευεις στις λαθος γκομενες ολα δυσκολα θα σου φαινονται.
Βλεπεις που ειναι το προβλημα σας? Οτι μια νορμαλ δικια μου εξηγηση που δεν ριχνει ουτε εσας αλλα ουτε και εμας... την θεωρεις σαν μαγκια...
Δυο δρομοι υπαρχουνε...
1. Σε στελνω οπως εισαι -> Απολυτο στυλακι
2. Κανω τον μαλακα.. και σε εξαπαταω στην συνεχεια...
αυτα τα 2 θα παιξουν.. διαλεγεις και παιρνεις.
Συνηθως σας κανουν το 2ο!!!
Ααααααα εσυ μιλας για οσες ενω το παιζουν οτι ειναι κατω απο τον αντρα με πουτανιστικο τροπο τελικα κανουν αυτο που θελουν.. εγω μιλαω για Γυναικες.
Γι αυτό η άλλη με φωνάζει τηγανάκι μου?σκευη ηδονης...
Ναι να είναι ανωτερός τους αλλά να την βλέπει σαν ισοτημή του!!!αυταπατες εχουν μερικοι...οσα ζευγαρια εχω δει νεαρης ηλικιας παντα καποιος εχει το πανω χερι...η θα ναι η γκομενα που θα καθεται ενω την κερατωνει ο φιλος της η ο γκομενος θα τρεχει πισω απ τη φουστα της και παει λεγοντας...και σε μεγαλυτερες ηλικιες τα ιδια...
και οσον αφορα για τις γυναικες εγω ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτερες θελουν ο αντρας να ειναι δυνατοτερος τους,ειτε σε λεφτα ειτε σε εμφανιση ειτε σε οτιδηποτε μπορει ο καθενας...
αυτα τα περι ισοτητας στην πραγματικοτητα δεν επιβεβαιωνονται...
Το κριτήριο για το πόσο καλή είναι η γκόμενα είναι το πόσα λεφτά χάλασες για να σου(αν) κάτσει.Τα θέλετε και τα παθαίνετε ρε όργια μετά,μια χαρά σας κάνουν εμείς βέβαια τι φταίμε να καθαρίζουμε μετά τη μαλακία που σας έχουν μεταδώσει οι γονείς σας σε σας σαν χαρακτήρα και εσείς στις γυναίκες σαν συμπεριφορές
Κέρδος χρόνου και χρήματος τι ρωτάς κι εσύ τώρα?Μπολ το στυλακι θα μου πασσαρεις σε ενα μηνα φιλη εσυ τι ακριβως το θεωρεις πουλι μου ;
εμενα με λεει σεξομιξερ μου...Γι αυτό η άλλη με φωνάζει τηγανάκι μου?