skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
5/8 θα είναι Σποράδες;;;Η Βικυ θα είναι Σποράδες
και στα δυο λεω συν μηλος αλλα θα δουμε τα οικονομικα μαςΕκει = Παρος η Ιος?
Στην Παρο παιζουν πολλες ελληνιδες κυριως, λογω των σκυλομαγαζων κτλ.
Στην Ιο η ποικιλια της κωλοτρυπιδοπανιδας ειναι μεγαλυτερη, πιστευω θα περασεις καλυτερα, αναλογα και τα γουστα βεβαια παντα.
Το 10ρικο ηταν συμβολικο... Εννοουσα πως δεν αξιζει καθολου η συγκεκριμενη...
Πολυ μου χτυπας το "δεν καθεται" καποια... χανεις τον χρονο σου... δεν εχω προβληματα σε αυτο...
Αν ηθελα να ριξω καποια θα το ειχα κανει ηδη... Ειμαι αρκετα καλος... και στην υπομονη και στο μπλα μπλα και εμφανισιακα...
Απλα δεν το αξιζετε.
και στα δυο λεω συν μηλος αλλα θα δουμε τα οικονομικα μας
Μαζί καταλήγουν σχεδόν πάνταειστε ακριβως οι ιδιοι με τις ελλεηνιδες που κοιταν το πορτοφολι. Αξιζετε ο ενας τον αλλο.
ξενοδοχειοCamping θα πας η σε ξενοδοχειο ?
αυτο ηταν υπουλο....Θυσία?
αυτην λες?
...δε διαφωνώ/συμφωνώ σε ότι λες...απλά αυτό είναι φράση δειλίας...;)
Πόσων αστέρων;;;ξενοδοχειο
ξενοδοχειο
ΣάτυρεΟπως μας χρησιμοποιουνε τις χρησιμοποιω και εγω. Εννοια σου
Ετσι,αν κι οι γυναίκες κάνουν το ίδιο,δεν βγαίνει τίποτα ρε πσίχτηΚαμακι κανω μονο για την δικια μου ευχαριστηση - επιβεβαιωση... δεν το κανω για να γαμησω.
Οπως μας χρησιμοποιουνε τις χρησιμοποιω και εγω. Εννοια σου
Aρχοντάς είσαι!!!Δειλος δεν ειναι ποτε αυτος που κανει καμακι.
Καμακι κανω μονο για την δικια μου ευχαριστηση - επιβεβαιωση... δεν το κανω για να γαμησω.
το δεν αξιζει δεν το ανεφερες σε σχεση με τον πολυτιμο χρονο σου, με την πολυτιμη ψυχικη σου διαθεση.
ΟΧΙ! το συσχετισες με ΧΡΗΜΑ.
ειστε ακριβως οι ιδιοι με τις ελλεηνιδες που κοιταν το πορτοφολι. Αξιζετε ο ενας τον αλλο.
τα πες όλαΔειλος δεν ειναι ποτε αυτος που κανει καμακι.
Καμακι κανω μονο για την δικια μου ευχαριστηση - επιβεβαιωση... δεν το κανω για να γαμησω.
Σάτυρε
Τι κάνεις αγαθοβιόλη, are you καλά;
3 αστερων και μεγαλων σαν αρχιδιαΠόσων αστέρων;;;
Απλά ο παίκτης λέει(αν κατάλαβα καλά) ότι καλό είναι να έχουμε το πάνω χέρι κ γενικά να τους κόβεται λίγο ο βήχας!!!Ετσι,αν κι οι γυναίκες κάνουν το ίδιο,δεν βγαίνει τίποτα ρε πσίχτη