Νέα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φας κώλο Ελληνίδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dimpalios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κουβέντα κάνουμε φίλε μου, γράφεις,γράφω,γράφουμε όλα οκ

Οχι απλα ασχολεισαι πολυ με το τι κανει ο αλλος... πχ αν γαμαει πουτανες... αν πηγαινει στα μπουρδελα... αν η μια τα εχει με το μπαζο... η ο μπαζος τα χει με την αλλη.... κοιταξτε και λιγο την καμπουρα σας... ελληναραδες. Για αυτο και οι περισσοτερες εχουν γινει σκατα.. επειδη εχουν πεσει σε μαλακες... Μαλακες που δεν ξερουν τι λενε... τι κανουν.... δεν κοιτανε λιγο την καμπουρα τους και ειναι μονιμως μεσα στο αγχος αν ο διπλανος τους θα τα καταφερει καλυτερα απο αυτους. Ηρεμια λιγο...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εδω γκομενες πολιτικοι μηχανικοι απτο πολυ δαχτυλο την βγαζουν ολη μερα στο bourdela.com

θιχτηκες μουρο μου?
χτυπησα ευαισθητη χορδη?

το τι κανουν οι γκομενες το συζηταμε σε αλλα θρεντ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οχι απλα ασχολεισαι πολυ με το τι κανει ο αλλος... πχ αν γαμαει πουτανες... αν πηγαινει στα μπουρδελα... αν η μια τα εχει με το μπαζο... η ο μπαζος τα χει με την αλλη.... κοιταξτε και λιγο την καμπουρα σας... ελληναραδες.
Tα κέρατα να τ αφήσω οκ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
θιχτηκες μουρο μου?
χτυπησα ευαισθητη χορδη?

το τι κανουν οι γκομενες το συζηταμε σε αλλα θρεντ?

Να θιχτω απο τι ακριβως?

Το τι κανουν οι γκομενες ναι το συζηταΤε σε αλλα θρεντ. Οι εδω γκομενες ομως περα απο το bourdela δεν εχουν καν αλλη ζωη.

Γκομενες οθονακηδες  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Tα κέρατα να τ αφήσω οκ?

Περα απο τις παπαριτσες που λενε ορισμενοι σε στυλ 'Αμα δεν εισαι κουλατος γκομενα δεν βγαζεις...και δεν εισαι χιουμοριστας" ακου και κατι καινουργιο αν θελεις γιατι αυτα ειναι για τα χαζογκομενακια που πανω απο 10 ευρω δεν αξιζουν... Γκομενα καλη και σωστη ταυτοχρονα δεν θα βγαλεις αν δεν κοιταξεις να ελενξεις λιγο ορισμενα μικροψυχα συναισθηματα που εχεις... οχι εσυ συγκεκριμενα... γενικα μιλαω... 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
τελικα ελληνικο κωλαρακι που θα γαμησω :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ασε μας ρε. Άλλα μας έταξες άλλα μας έδειξες.
Ουσττττττττττττττττ
:2funny: :2funny:
εγω φταιω που ηθελα να σε σωσω απ τον αλλον και θυσιαστηκα...(χτες τα λεγαμε)...τα καλυτερα χρονια μου φαγες....αλλλητηη

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Περα απο τις παπαριτσες που λενε ορισμενοι σε στυλ 'Αμα δεν εισαι κουλατος γκομενα δεν βγαζεις...και δεν εισαι χιουμοριστας" ακου και κατι καινουργιο αν θελεις γιατι αυτα ειναι για τα χαζογκομενακια που πανω απο 10 ευρω δεν αξιζουν... Γκομενα καλη και σωστη ταυτοχρονα δεν θα βγαλεις αν δεν κοιταξεις να ελενξεις λιγο ορισμενα μικροψυχα συναισθηματα που εχεις... οχι εσυ συγκεκριμενα... γενικα μιλαω...  
Κάπου θες να το πας,μετά κόπων και βασάνων,γενικά εχεις μια καλή πρόθεση.Ας τ αφήσουμε εδώ στα θετικά.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τελικα ελληνικο κωλαρακι που θα γαμησω :2funny:

Ενα δεκαημερο στην Παρο-Ιο και αν δεν καταληξεις πιτα απο τα ποτα εχεις 80% πιθανοτητα να ξεζανταρεις κανα μουνι-κωλο στο ανετο.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom