Επισκέπτης
Το θες κ ελληνικό,δύσκολα πράγματα ζητάς!!!τελικα ελληνικο κωλαρακι που θα γαμησω
Ρώτα τον απόλυτο!!!
Το θες κ ελληνικό,δύσκολα πράγματα ζητάς!!!τελικα ελληνικο κωλαρακι που θα γαμησω
σορρυ κιολας αλλα οποτε βλεπω το αβαταρ σου ψιλοχαλιεμαι κατι δεν μ'αρεσει βαλε κανα καλυτερο κωλοτρυπιδιΤοτε ενταξει, χωνε δαχτυλο με τα οσα δε μασας
αυτα ειναι για τα χαζογκομενακια που πανω απο 10 ευρω δεν αξιζουν...
σορρυ κιολας αλλα οποτε βλεπω το αβαταρ σου ψιλοχαλιεμαι κατι δεν μ'αρεσει βαλε κανα καλυτερο κωλοτρυπιδι
Να θιχτω απο τι ακριβως?
Το τι κανουν οι γκομενες ναι το συζηταΤε σε αλλα θρεντ. Οι εδω γκομενες ομως περα απο το bourdela δεν εχουν καν αλλη ζωη.
Γκομενες οθονακηδες
εκει θα παω ρε θηριο παρασκευη φευγω που το ξερειςΕνα δεκαημερο στην Παρο-Ιο και αν δεν καταληξεις πιτα απο τα ποτα εχεις 80% πιθανοτητα να ξεζανταρεις κανα μουνι-κωλο στο ανετο.
Με λιγότερα τετραγωνικά ενοείς?σορρυ κιολας αλλα οποτε βλεπω το αβαταρ σου ψιλοχαλιεμαι κατι δεν μ'αρεσει βαλε κανα καλυτερο κωλοτρυπιδι
Πάρο-Ιο!!! :oΕνα δεκαημερο στην Παρο-Ιο και αν δεν καταληξεις πιτα απο τα ποτα εχεις 80% πιθανοτητα να ξεζανταρεις κανα μουνι-κωλο στο ανετο.
Θυσία?εγω φταιω που ηθελα να σε σωσω απ τον αλλον και θυσιαστηκα...(χτες τα λεγαμε)...τα καλυτερα χρονια μου φαγες....αλλλητηη
Καλό βόλι τύπε κ ρίξε ένα κ για εμένα!!!εκει θα παω ρε θηριο παρασκευη φευγω που το ξερεις
Τοτε ενταξει, χωνε δαχτυλο με τα οσα δε μασας
Αναλακι ξεφορτω. Ειναι καλοκαιρι ρε μικρακι - οι γκομενιτσες ροβολουν στους δρομους με τα σορτσακια. Ο ηλιος καίει. Το καλοκαίρι μας καλεί. Και συ γκρινιάζεις για παρτυ μας; Ουτε εμεις δεν γκρινιαξαμε για το δαχτυλακι ... Ευχαριστουμε παντως
μπορει να περασω και απο μυκονο αν μεινουν τιποτα ψιλα που δεν το βλεπωΠάρο-Ιο!!! :o
Σφυρίξτε ρε ότι αλλάξανε τα στέκια γαμισιού κ δεν είναι πλέον Μύκονος να μην χάνει ο κόσμος τα καλοκαίρια του τζάμπα!!!
οκ, εθεσες το ζητημα στη σωστη βάση.
βλεπεις μια γκομενα, την κοζαρεις οτι ειναι του 10ρικου και λες "ποσα θες μωρη?"
και η ελλεηνιδα η αχαριστη, η καργιολα δεν καθεται!
Δεν γκρινιαζω για κανενος την παρτη. Αυτο ελειπε να με νοιαζει κιολας
Το καλοκαιρι μας καλει, οπως το ειπες, αλλα εγω το ξεχασα ανοιχτο και βγαζει κατειλημενο
εκει θα παω ρε θηριο παρασκευη φευγω που το ξερεις
Η Βικυ θα είναι ΣποράδεςΚαλό βόλι τύπε κ ρίξε ένα κ για εμένα!!!
Παξούς πάω κ από ότι έγραψαν κάποια μέλη εκεί μόνο να μονάσεις γίνεται,δεν πειράζει θα την πληρώσει στην επιστροφή η Βίκυ!!!
γαμω την δουλεια να λες...
κατσε να ριξω πρωτα για μενα και μετα θα εισαι η δευτερη μου σκεψηΚαλό βόλι τύπε κ ρίξε ένα κ για εμένα!!!
Παξούς πάω κ από ότι έγραψαν κάποια μέλη εκεί μόνο να μονάσεις γίνεται,δεν πειράζει θα την πληρώσει στην επιστροφή η Βίκυ!!!
Υγρά ή μετρητά εννοείς;;;μπορει να περασω και απο μυκονο αν μεινουν τιποτα ψιλα που δεν το βλεπω