Νέα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φας κώλο Ελληνίδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dimpalios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ετσι,αν κι οι γυναίκες κάνουν το ίδιο,δεν βγαίνει τίποτα ρε πσίχτη

Αφου ειναι μαλακιασμενα ρε... ξες ποσα κινητα εχω τσιμπησει και δεν εχει γινει τιποτα... και θες να σου πω γιατι?

Γιατι ειναι τοσο ΨΩΝΙΑ.. και τοσο αμυαλες ορισμενες που περιμενουν μονο απο την Κοινη παρεα να κανουν γνωριμια η κατι αλλο.... και φυσικα υπαρχουνε και αυτες που οκ δεν αρεσα και με απερριψαν.. κανενα προβλημα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ειπα σε πιο προηγουμενο ποστ για τον χρονο.... Για ψυχικη διαθεση δεν ειπα... το παρελειψα... οσο για το χρημα εχεις δικιο... Το συσχετισα. Ετσι μας εχετε μαθει δεν φταιω εγω...οταν βλεπεις γκομενες να σε κοιτανε αλλιως οταν οδηγεις καμπριο και αλλιως οταν οδηγεις ενα απλο αμαξι ε οσο να ναι μαθαινεις αλλιως και εσυ

Καλα αυτο με το αμαξι αστο...

Εκει ειναι το μεγαλυτερο check που μπορεις να κανεις σε γκομενα, και που κατα πασα πιθανοτητα θα κριθουν ολα.

Αν ειναι γυαλισμενο πλυμμενο και το ΠΟΛΥ 8ετιας αλλα και διακεκριμενης μαρκας, περνας το τεστ.

Αν ειναι κανα 1400αρακι η ακομα και μεγαλου κυβισμου-γρηγορο αλλα παλιοτερο, τον πουλο, "σε θελουν μονο για φιλο"  :2funny: :2funny:

Ελλεηνιδες  :rockon: :rockon: :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Απλά ο παίκτης λέει(αν κατάλαβα καλά) ότι καλό είναι να έχουμε το πάνω χέρι κ γενικά να τους κόβεται λίγο ο βήχας!!! :s&m_1:

Πάντως όσες φορές το έχω δοκιμάσει αν κ δεν το περίμενα έπιασε!!! :2funny:

Το θυληκο απο τη φυση του θελει να ειναι δευτερο.

Αν τους δωσεις την πρωτια και το δικαιωμα να σε εξουσιασουν, τα χανουν, και γαμιεται η σχεση και η ολη φαση.

Αν εισαι κανας γκασμας - κοκκινιστος βεβαια ενταξει παει και ερχεται, ειναι στα νερα της η γκομενα και πηδιεται απο εδω και απο εκει να καλυψει και τα κενα  :2funny:

Επισκέπτης
Ρε μάγκες σε τι ακριβώς σας χρησιμοποιούν οι γυναίκες? Να καταλάβω δλδ. Σας θέλουν μόνο για το κορμί σας?  :2funny:
Αν είναι αυτή η περίπτωση πάλι καλά,κάποιες θέλουνε μόνο την αυτοεπιβεβαίωση!!! :rolleyes:

Γυναίκες είναι αυτά ξέρουνε,αυτά κάνουνε!!! :P

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Απλά ο παίκτης λέει(αν κατάλαβα καλά) ότι καλό είναι να έχουμε το πάνω χέρι κ γενικά να τους κόβεται λίγο ο βήχας!!! :s&m_1:
Πάντως όσες φορές το έχω δοκιμάσει αν κ δεν το περίμενα έπιασε!!! :2funny:
Σας βαράνε? Σας παίρνουν τα παιχνίδια? Το Playstation? Το τηλεκοντρόλ? Tα στρινγκάκια? Τι έχετε να χωρίσετε ρε με τις γυναίκες?
Καταλάβετέ τες,γαμήστε τες,αγαπήστε τες,μάθετέ τες,ζήστε τες.Θα με τρελάνετε ρε εσεις  :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα αυτο με το αμαξι αστο...

Εκει ειναι το μεγαλυτερο check που μπορεις να κανεις σε γκομενα, και που κατα πασα πιθανοτητα θα κριθουν ολα.

Αν ειναι γυαλισμενο πλυμμενο και το ΠΟΛΥ 8ετιας αλλα και διακεκριμενης μαρκας, περνας το τεστ.

Αν ειναι κανα 1400αρακι η ακομα και μεγαλου κυβισμου-γρηγορο αλλα παλιοτερο, τον πουλο, "σε θελουν μονο για φιλο"  :2funny: :2funny:

Ελλεηνιδες  :rockon: :rockon: :rockon:

χαχαχαχα δεν καταλαβες.... οκ κοπελια ας μεινουμε φιλοι.

P.S Εχεις περιπου 1μηνα μπροστα σου ωστε να φερεις καποια φιλη και να μου την πασαρεις.. ειδαλλως εφυγες και περιμενουν και αλλες.

Επισκέπτης

Αν τους δωσεις την πρωτια και το δικαιωμα να σε εξουσιασουν, τα χανουν, και γαμιεται η σχεση και η ολη φαση.

Αν εισαι κανας γκασμας - κοκκινιστος βεβαια ενταξει παει και ερχεται, ειναι στα νερα της η γκομενα και πηδιεται απο εδω και απο εκει να καλυψει και τα κενα  :2funny:
Μάλλον μιλάς για τον περασμένο αιώνα!!! :tooth:

Υ.Γ.Το πιο τρελό είναι ο ναρκισσισμός τους,αν κ τελευταία έχουνε εξελιχτεί κ οι άντρες(όσο υφίσταται η έννοια) αρκετά σε αυτόν τον τομέα!!! :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αφου ειναι μαλακιασμενα ρε... ξες ποσα κινητα εχω τσιμπησει και δεν εχει γινει τιποτα... και θες να σου πω γιατι?

Γιατι ειναι τοσο ΨΩΝΙΑ.. και τοσο αμυαλες ορισμενες που περιμενουν μονο απο την Κοινη παρεα να κανουν γνωριμια η κατι αλλο.... και φυσικα υπαρχουνε και αυτες που οκ δεν αρεσα και με απερριψαν.. κανενα προβλημα
Σας βαράνε? Σας παίρνουν τα παιχνίδια? Το Playstation? Το τηλεκοντρόλ? Tα στρινγκάκια? Τι έχετε να χωρίσετε ρε με τις γυναίκες?
Καταλάβετέ τες,γαμήστε τες,αγαπήστε τες,μάθετέ τες,ζήστε τες.Θα με τρελάνετε ρε εσεις  :headbang:

Δεν υπαρχει κατι να χωρισεις εξαρχης. Μην το βλεπεις ετσι.

Απλα απο τα αποδυτηρια οι γκομενες εχουν απαιτησεις χωρις να προσφερουν τιποτα. Οποτε, πουλο ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

P.S Εχεις περιπου 1μηνα μπροστα σου ωστε να φερεις καποια φιλη και να μου την πασαρεις.. ειδαλλως εφυγες και περιμενουν και αλλες.

Δυο χρονια εκανες να γαμησεις ρε μπολ.. Μυαλο δεν εβαλες. Η μαγκια θα σας φαει  :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν είναι αυτή η περίπτωση πάλι καλά,κάποιες θέλουνε μόνο την αυτοεπιβεβαίωση!!! :rolleyes:

Γυναίκες είναι αυτά ξέρουνε,αυτά κάνουνε!!! :P
Και? Στις αρχιδάρες σας ρε και στη μουνάρα τους.Μάθετε να παίζετε το παιχνίδι για δυό ρε κουτά.Μπείτε στο κόλπο(και στον κόλπο που διαβάζεται στο κόσμο-ουστ)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Αν εισαι κανας γκασμας - κοκκινιστος βεβαια ενταξει παει και ερχεται, ειναι στα νερα της η γκομενα και πηδιεται απο εδω και απο εκει να καλυψει και τα κενα  :2funny:

Εχεις δει εσυ δηλαδη ΓΥΝΑΙΚΑ οχι κανα κοριτσακι του σειρμου να μην ξερει να χειριστει αντρα; τι λες τωρα ....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Φιλες?

Θα κανεις γυναικα φιλη? Σε πολυ σπανια περιπτωση, εξαιρετικα σπανια.

Φιλος του πατερα μου ελεγε : Ατομο που γαμας το προηγουμενο βραδυ μπορεις και κανεις μαζι του την επομενη μερα σοβαρη κουβεντα?  :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon:

Αμα κατσει κανα καλο fuck buddy ναι εφικτο, αλλιως φιλιες με γυναικες δεν ειναι και ο,τι καλυτερο.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εχεις δει εσυ δηλαδη ΓΥΝΑΙΚΑ οχι κανα κοριτσακι του σειρμου να μην ξερει να χειριστει αντρα; τι λες τωρα ....

Βεβαιως και εχω δει.

Για γυναικες μιλαω. Αυτες ειναι που θελουν οντως να ειναι δευτερες, γιατι ξερουν την θεση τους και οτι απο εκει παιζουν καλυτερα. Χωρις τονο ρατσισμου το συγκεκριμενο ποστ, ιεραρχικα μιλαω.

Τα κοριτσακια ειναι αυτα που και καλα θελουν να κανουν κουμαντο για να κρυψουν τις ανασφαλειες τους. Οι γυναικες οι πραγματικες ειναι αλλιως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δυο χρονια εκανες να γαμησεις ρε μπολ.. Μυαλο δεν εβαλες. Η μαγκια θα σας φαει  :2funny: :2funny: :2funny:

Βλεπεις που ειναι το προβλημα σας? Οτι μια νορμαλ δικια μου εξηγηση που δεν ριχνει ουτε εσας αλλα ουτε και εμας... την θεωρεις σαν μαγκια...

Δυο δρομοι υπαρχουνε...

1. Σε στελνω οπως εισαι -> Απολυτο στυλακι

2. Κανω τον μαλακα.. και σε εξαπαταω στην συνεχεια...

αυτα τα 2 θα παιξουν.. διαλεγεις και παιρνεις.

Συνηθως σας κανουν το 2ο!!!

Επισκέπτης
Και? Στις αρχιδάρες ρε.Μάθετε να πάιζετε το παιχνίδι για δυό ρε κουτά.Μπείτε στο κόλπο(και στον κόλπο που διαβάζεται στο κόσμο-ουστ)
Όταν η άλλη αρέσκεται-ικανοποιείται μόνο με το να της λες ότι είναι όμορφη κ κατά τα άλλα είναι εντελώς ανέραστη τί κόλπο να κάνεις πια;;; :S :think:

Τρεις γκόμενους άλλαξε μία γνωστή μουνάρα,σε κανέναν δεν έκατσε κ όλο ρωτάει αν είναι πιο όμοφη από την χ,ψ,ω!!! :priest:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τι πρώτοι και δευτεροι και χειρισμοί ακούω ρε? Ξυπνήστε όσο είναι καιρός για να μην σας φάνε οι αράχνες μεν και δε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom