baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
αμαν ο ακορουλης
αμαν ο ακορουλης
Δηλαδη κατι σαν παραλαγη του πουρναρατου?!!!Αμα δεν εχεις φαει ποτε ενα φαι , τοτε το τρως οπως θα στο σερβιρει αυτος που το εφτιαξε. Μαλακιες λετε οτι και καλα την πρωτη φορα η γκομενα πρεπει να καθεται απο πανω. Απο πανω καθεται η εμπειρη και αυτη που εχει ανοικτη σουφρα. Ο παρθενος κωλος θελει ξαπλωτο και ποδια στους ωμους. Διαβασα πολλες μαλακιες εδω περα. Μεγαλυτερη απο παρθενο σουφριδι να κανει τραμπαλα , δεν εχω ματαξανακουσει.
Α και αυτο το να καθεται λιγο λιγο πανω στο καβλι , πως το φανταζεστε δλδ? Σταση "χεσαμαν μπιχαιντ δε μπουσhες? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μωρη κουμπαρα μην μας καυλωνεις και ειμαστε στα γεροντονιατα μαςΕπισης τωρα που το θυμηθηκα...ΠΟΤΕ , ΜΑ ΠΟΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ δε πιανουξε τον πουτσο να τον βαλουμε σε τρυπα...αμα ηταν ετσι παιρναμε ενα δονητη , ξεκλειδωναμε μονες μας και φωναζαμε μετα στον ενδιαφερομενο "ανοιξαμε , κοπιαστε" . Αμα η ψωλη δεν ειναι αυτοδιαχειριζομενο στεκι δεν εχει γουστο.
Και επειδή το θέμα του αν δίνουν ή όχι κώλο οι Ελληνίδες εξαντλήθηκε, ας πάμε στο επόμενο βήμα.......με ποιον τρόπο τον παίρνεις? Ποιος είναι ο καλύτερος? Ο πιο σωστός? Ο πιο εγγυημένος να μην ακούσεις "ΑΑΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΠΟΝΑΩ" και άλλες παρόμοιες ανακρίβειες/φτωχοδικαιολογίες για να μην λάβεις την απόλυτη ηδονή!!!!!!!!!!
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φας κώλο Ελληνίδας?
Μεσημέρι ή βράδι?Βαζεις το ξυπνητήρι 4 η ώρα...Μολις γυρισει να το κλεισει ΤΣΟΥΠ, της τον φορμαρεις
Λατρεμένη μου φιλουνάδα, εισαι υγρή κα ζεστή;;;;;; και με αναμένεις - αναμένη;;;
Να σου στήλω τον Τάκη μου;;;;;;
γιατί εγώ μόλις αδιαθέτησα
Θά πονέσω ??
Aρκετά "ανετάριστη" μου φαινεται η κωλάρα σου.
Μην ανησυχείς όμως, θα στην νετάρει ο Τάκης.
Φιλούσκες και μην ξεχάσεις να μου στήλεις τα στριγκάκια μου πλημένα