Νέα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φας κώλο Ελληνίδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dimpalios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ρε πατε καλα? κρα κανουν ολες και ολοι να βρουν οτι να ναι,δε βλεπετε κατι κουκλαρες με κατι καραμπαζους και κατι τεκνα με μπαζολες?

γιεαααααααααααααααααααααααααααααααα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ρε πατε καλα? κρα κανουν ολες και ολοι να βρουν οτι να ναι,δε βλεπετε κατι κουκλαρες με κατι καραμπαζους και κατι τεκνα με μπαζολες?
Μη τα λες σε μένα τυμπανιστή, βλέπω τι γίνεται έξω, φοβάται ο γιάννης το θεριό

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

και πως εξηγεις οτι ο μπωλ παροτι μπαζο δεν βρισκει γκόμενα?
ε????????? εδω σε θελω!!!

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Χαλιέστε γιατί η γκόμενες θέλουν τον ωραίο,προσεγμένο,καλλιεργημένο,πιθανότατα φραγκάτο κλπ? Τι να θέλουν δηλαδή? Τον άσχημο,βρωμιάρη,κάγκουρα που περιμένει να τον κεράσει η γκόμενα?

και φραγκα να'χεις.. ολα ειναι θεμα στυλ..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ποιος σας είπε ότι τα μπάζα έχουν τους καλούς γκόμενους-γκόμενες? Δε μιλάμε για περιπτώσεις οικονομικής εξάρτησης που ειναι τραγικές

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Χαρά μου.... έτσι να μορφώνεστε να μην είστε απροετοίμαστες άυριο μεθάυριο όταν θα πέσετε στα τρυφερά χέρια κάποιου ανδρός. :2funny:

Αν πεσουμε στα τρυφερα χερια ενος ανδρα που μας πει να του κανουμε τρυφερο OWO, τοτε αυτος θα πεσει στα τρυφερα χερια του μεγαλου μας αδελφου... αχαχχαχαχαχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια... με κερδισατε...

Ειλικρινα δεν εχω καθολου στυλ και ειμαι τελειως χαζος με τις γκομενες.... μηπως υπαρχει κανενας πικρα.... εεεε κανενας εμπειρος ηθελα να πω να δειξει και σε μενα πως γινεται να ριξω ελλεηνιδα???  :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος σας είπε ότι τα μπάζα έχουν τους καλούς γκόμενους-γκόμενες? Δε μιλάμε για περιπτώσεις οικονομικής εξάρτησης που ειναι τραγικές
και συναισθηματικης και ολα...περιπτωσεις ξερω καμμια 10αρια χωρις υπερβολη....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

ειρωνικα το ειπα εγω.
παντως κι ενα μπαζο μπορει να κανει καλο σεξ και να στηριζει τον/την συντροφο.

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6

ετσι..
εχω δει σε μαγαζι ζευγαρι(γκομε-νετο σουπερ με καγκουρα) και να μην μιλανε για κανα 20'! :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom