erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ρε πατε καλα? κρα κανουν ολες και ολοι να βρουν οτι να ναι,δε βλεπετε κατι κουκλαρες με κατι καραμπαζους και κατι τεκνα με μπαζολες?
γιεαααααααααααααααααααααααααααααααα
ρε πατε καλα? κρα κανουν ολες και ολοι να βρουν οτι να ναι,δε βλεπετε κατι κουκλαρες με κατι καραμπαζους και κατι τεκνα με μπαζολες?
Μη τα λες σε μένα τυμπανιστή, βλέπω τι γίνεται έξω, φοβάται ο γιάννης το θεριόρε πατε καλα? κρα κανουν ολες και ολοι να βρουν οτι να ναι,δε βλεπετε κατι κουκλαρες με κατι καραμπαζους και κατι τεκνα με μπαζολες?
Oral WithOut (condom).....
ακουσε καραμπαζο και ηρθε...γιεαααααααααααααααααααααααααααααααα
Χαλιέστε γιατί η γκόμενες θέλουν τον ωραίο,προσεγμένο,καλλιεργημένο,πιθανότατα φραγκάτο κλπ? Τι να θέλουν δηλαδή? Τον άσχημο,βρωμιάρη,κάγκουρα που περιμένει να τον κεράσει η γκόμενα?
μου φαινετε παιδακια μπαινουν εδω μεσα....Μη τα λες σε μένα τυμπανιστή, βλέπω τι γίνεται έξω, φοβάται ο γιάννης το θεριό
ακουσε καραμπαζο και ηρθε...
αααα
θενξ φορ δι ινφο!
ε θα ναι τερατογενεση....και πως εξηγεις οτι ο μπωλ παροτι μπαζο δεν βρισκει γκόμενα?
ε????????? εδω σε θελω!!!
ειδα τεκνο και μπηκα...α ρε βαλεντινο ροσι....Ακουσα οτι εχω ωραιο γκομενο και ηρθα... (ενω ειμαι μπαζο)
Χαρά μου.... έτσι να μορφώνεστε να μην είστε απροετοίμαστες άυριο μεθάυριο όταν θα πέσετε στα τρυφερά χέρια κάποιου ανδρός.
ειδα τεκνο και μπηκα...α ρε βαλεντινο ροσι....
και συναισθηματικης και ολα...περιπτωσεις ξερω καμμια 10αρια χωρις υπερβολη....Ποιος σας είπε ότι τα μπάζα έχουν τους καλούς γκόμενους-γκόμενες? Δε μιλάμε για περιπτώσεις οικονομικής εξάρτησης που ειναι τραγικές
Ποιος σας είπε ότι τα μπάζα έχουν τους καλούς γκόμενους-γκόμενες? Δε μιλάμε για περιπτώσεις οικονομικής εξάρτησης που ειναι τραγικές
ας τα γλυκαναλατα...κοντρα ποτε θα βαλουμε?τεκνακιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου :-* :-*
σεξομπαζο...ειρωνικα το ειπα εγω.
παντως κι ενα μπαζο μπορει να κανει καλο σεξ και να στηριζει τον/την συντροφο.