Νέα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φας κώλο Ελληνίδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dimpalios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Φίλε υπάρχουν και κάποιοι που πληρώνουν μόνο τις επαγγελματίες και βρίσκουν και γαμάνε αυτες που γουστάρουν χωρίς να εξετάζουν αν μιλάνε ελληνικά, ρώσικα ή σουαχίλι.
Σου ζήτησε καμιά ελληνίδα λεφτά,κερασμα,δώρα για να τη γαμήσεις?
αυτο ειναι το κακο δεν ζητανε τπτ και δεν ξερεις καν ποσο θα σου στοιχησει ενα στα ντελα ξερεις τι πληρωνεις :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχα τι λες ρε? στο Φ71 εκανε να βγει για κονσομανσιον το μελαχροινακι 15 λεπτα και ειχε και ενα κωλαρο σκετο μπαουλο (με την καλη εννοια)... στα αλλα με παρακαλαγανε οι τσατσαδες να μην φυγω...
οι υπηρεσιες ειναι καλυτερες ενεκα κρισεως αλλα αμα ειναι να συγκρινουμε κοπελες τωρα με πριν λιγα χρονα ασε....απο αποψη ομορφιας λεω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αυτο ειναι το κακο δεν ζητανε τπτ και δεν ξερεις καν ποσο θα σου στοιχησει ενα στα ντλα ξερεις τι πληρωνεις :2funny: :2funny:
Συγκρίνουμε τα μπουρδέλα με την κανονική ζωή?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σε αυτα δεν πληρωνεις πολλα  :2funny: :2funny:

τα εξω "μπουρδελα" ειναι πιο επικυνδινα  :)

Ακομα να τις ξεπερασετε τις ελλεηνιδες ρε !!! τσκ τσκ εγω προχθες ξεχασα το ονομα μου παντως... σιγα τις ελληνιδες τις ακωλες
Φίλε υπάρχουν και κάποιοι που πληρώνουν μόνο τις επαγγελματίες και βρίσκουν και γαμάνε αυτες που γουστάρουν χωρίς να εξετάζουν αν μιλάνε ελληνικά, ρώσικα ή σουαχίλι.
Σου ζήτησε καμιά ελληνίδα λεφτά,κερασμα,δώρα για να τη γαμήσεις?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
αυτο ειναι το κακο δεν ζητανε τπτ και δεν ξερεις καν ποσο θα σου στοιχησει ενα στα ντελα ξερεις τι πληρωνεις :2funny: :2funny:
Εσυ μην μιλας μολδαβοαγαπούλη και  πηγαινε να διαβασεις στο δίπλα το θαψιμο μου στην Αννούλα  :s&m_1: :s&m_1: .

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μια χαρά όμως,πέρα απ την πλάκα,παγιώνονται αντιλήψεις περί Ελλεεινήδων,καλών Ρωσίδων κλπ και τα καημένα τα παιδάκια(πολλά όχι όλα)βαδίζουν από μπουρδέλο σε στούντιο κι από χυλόπιτα σε ανάστροφη σφαλιάρα καθημερινά.Αμα γουστάρετε πάσο, το ρίχνω κι εγώ στην πλακίτσα τι ωραία που περνάμε εδώ στην εξοχή

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μια χαρά όμως,πέρα απ την πλάκα,παγιώνονται αντιλήψεις περί Ελλεεινήδων,καλών Ρωσίδων κλπ και τα καημένα τα παιδάκια(πολλά όχι όλα)βαδίζουν από μπουρδέλο σε στούντιο κι από χυλόπιτα σε ανάστροφη σφαλιάρα καθημερινά.Αμα γουστάρετε πάσο, το ρίχνω κι εγώ στην πλακίτσα τι ωραία που περνάμε εδώ στην εξοχή

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Εσυ μην μιλας μολδαβοαγαπούλη και  πηγαινε να διαβασεις στο δίπλα το θαψιμο μου στην Αννούλα  :s&m_1: :s&m_1: .
εσενα θα σου κανω κωλονοσκοπησει κανονισε :s&m_1:
ρε συ δεν συγκρινη κανεις την κανονικη ζωη απο ενα γαμησι για να παρουμε κατι το διαφορετικο απο εκει και περα αν δεν κανουμε και πλακα γαμαησε τα δηλαδη πρεπει να παρουμε στα σοβαρα οτι ειναι ελλεηνιδες ε οχι δεν ειναι ολες ετσι και αν το υποθεσουμε θα πρεπει να συμπεριλαβουμε μεσα τις αδερφες μας και τις συγγενης μας αλλα εκει ειναι αλλο θεμα οταν μιλαμε για την οικογενεια μας ολες ειναι σκαρτες εκτος απο συγγενικα προσωπα γι'αυτο σου λεω χαβαλες.
τωρα και σε σοβαρη συζητηση αν θελεις να συμμετασχουμε το κανω δεν εχω προβλημα αλλα ολα καταληγουν στο τελος στην πλακα οποτε γιατι να το καθυστερουμε :grin:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ρε συ δεν συγκρινη κανεις την κανονικη ζωη απο ενα γαμησι για να παρουμε κατι το διαφορετικο απο εκει και περα αν δεν κανουμε και πλακα γαμαησε τα δηλαδη πρεπει να παρουμε στα σοβαρα οτι ειναι ελλεηνιδες ε οχι δεν ειναι ολες ετσι και αν το υποθεσουμε θα πρεπει να συμπεριλαβουμε μεσα τις αδερφες μας και τις συγγενης μας αλλα εκει ειναι αλλο θεμα οταν μιλαμε για την οικογενεια μας ολες ειναι σκαρτες εκτος απο συγγενικα προσωπα γι'αυτο σου λεω χαβαλες.
τωρα και σε σοβαρη συζητηση αν θελεις να συμμετασχουμε το κανω δεν εχω προβλημα αλλα ολα καταληγουν στο τελος στην πλακα οποτε γιατι να το καθυστερουμε :grin:

ξεεις ποσα ατομα απο δω μεσα δεν εχουν κανει ποτε σχεση????

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σχέση δεν είναι να πηγαίνεις συχνά στην ίδια πουτάνα ούτε "που κάνουν μπάνιο τα στουντιοκόριτσα", ούτε "τι μουσική ακούνε οι στριτιζούδες" ούτε "ποιος γαμάει τις πουτάνες μετά τη δουλειά"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σχέση δεν είναι να πηγαίνεις συχνά στην ίδια πουτάνα ούτε "που κάνουν μπάνιο τα στουντιοκόριτσα", ούτε "τι μουσική ακούνε οι στριτιζούδες" ούτε "ποιος γαμάει τις πουτάνες μετά τη δουλειά"

Ηθικολογε... μας κουραζεις. Παρε την ον δε ροουντ και αντε να κανετε καμια στατιστικη για το ποσοι δεν εχουν κανει σχεση απο εδω μεσα...

Σου λεει ο αλλος οτι δεν προτιμαει να τα χαραμισει τα λεφτα του στην Ελλεηνιδα... τι ακριβως δεν καταλαβαινεις απο αυτο? "δεν ειναι ολες ετσι" Ετσι ειναι το 80% αυτη τη στιγμη... και ενα 20% που μενει το 10% δεν σε γουσταρει και το αλλο 10% δεν 8α το γνωρισεις ποτε... σε καλυψα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ηθικολογε... μας κουραζεις. Παρε την ον δε ροουντ και αντε να κανετε καμια στατιστικη για το ποσοι δεν εχουν κανει σχεση απο εδω μεσα...

Μπολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ που σαι ρε ;

arcans75

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
με είδες για ηθικολόγο ?  :2funny: :2funny: :2funny: να μπαίνεις πιο συχνά στο σάιτ  :grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε αμα δε σε κυνηγησει ο αλβανος να παντρευτεις την πουτανα του δεν ξερεις τι σημαινει ζωη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom