Νέα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φας κώλο Ελληνίδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dimpalios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σου λεει ο αλλος οτι δεν προτιμαει να τα χαραμισει τα λεφτα του στην Ελλεηνιδα... τι ακριβως δεν καταλαβαινεις απο αυτο? "δεν ειναι ολες ετσι" Ετσι ειναι το 80% αυτη τη στιγμη... και ενα 20% που μενει το 10% δεν σε γουσταρει και το αλλο 10% δεν 8α το γνωρισεις ποτε... σε καλυψα?
είσαι πάνω από 20?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ηθικολογε... μας κουραζεις. Παρε την ον δε ροουντ και αντε να κανετε καμια στατιστικη για το ποσοι δεν εχουν κανει σχεση απο εδω μεσα...

Σου λεει ο αλλος οτι δεν προτιμαει να τα χαραμισει τα λεφτα του στην Ελλεηνιδα... τι ακριβως δεν καταλαβαινεις απο αυτο? "δεν ειναι ολες ετσι" Ετσι ειναι το 80% αυτη τη στιγμη... και ενα 20% που μενει το 10% δεν σε γουσταρει και το αλλο 10% δεν 8α το γνωρισεις ποτε... σε καλυψα?

αν η μονη ατακα που χρησιμοποιεις για να ριξεις γκομενα ειναι το "ποσο παει" και "OWO, CIM,CIF,A-level" περιμενεις να γνωρισεις και να σου κατσει μη επαγγελματιας?

arcans75

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν η μονη ατακα που χρησιμοποιεις για να ριξεις γκομενα ειναι το "ποσο παει" και "OWO, CIM,CIF,A-level" περιμενεις να γνωρισεις και να σου κατσει μη επαγγελματιας?
άντε ρε ψωλόχυμα που έχεις και άποψη λέμε.... :piss: :piss:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μωρή έρι κώλο δίνεις ή πρέπει να δώσουμε συμβουλές στον γκόμενό σου;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βασικα ειμαι κατω απο 18... Και οποτε πηγαινω στα πορδελα... πηγαινω συνοδεια με τον κηδεμονα μου!
σε ζητάει ο πρόεδρος Σωτήρης να σε κάνει μέλοι στο κλαμπ, ίσα που προλαβαίνεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ποιες ατακες ρε νουμερα? χαχαχα μου μιλας και για ατακες.... Εδω το παιζετε δυσκολες... σε οποιον ερθει και σας μιλησει ωραια... και μολις δειτε τον καθε μαλακα "ωραιο" - γυμνασμενο και δεν ξερω και εγω τι... πατε του την πεφτετε ΟΙ ΙΔΙΕΣ... και οταν μετα σας πηδηξει και σας παρατησει ... κρατατε τα απωθυμενα σας για να την κανετε στον επομενο... Δεν καταλαβαινετε απο ατακες πλεον.... η θα καταλαβετε απο ΧΡΗΜΑ... η απο ΦΟΒΕΡΗ και καλα ΕΜΦΑΝΙΣΗ...

Και οποιοι λενε οτι αυτα τα λεμε οσοι δεν ξερουμε να παιζουμε και δεν εχουμε τροπους εγω προσωπικα τους λυπαμαι διοτι καθονται και κανουν υπομονη και χαραμιζουν χρονο για κατι που τελικα δεν ξερεις αν θα αξιζει η για ενα πηδημα... ΡΕ ΟΥΣΤ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειδες? και ΔΩΡΕΑΝ!!!!

ε νταξει... μαγκια του... δεν με ενδιαφερει εμενα αυτο... δεν ειχα ποτε κολλημα με την εμφανιση μου... ουτε το επαιζα ποτε ωραιος μπροστα απο τον καθρεφτη σαν αδερφη... αυτα τα κανουν τα στρακια που επιλεγετε  :2funny: :2funny:

Και ειλικρινα χαιρομαι που δεν ειμαι ετσι... Τετοιοι τυποι εχουν αλλους μπελαδες μετα... να μου λειπει καλα περναω και ετσι

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

τι ειναι παλι το OWO? αμαν πια!

άντε ρε ψωλόχυμα που έχεις και άποψη λέμε.... :piss: :piss:

μαζι με το βραδακι ερχεται και η ματινα.. χμμ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χαλιέστε γιατί η γκόμενες θέλουν τον ωραίο,προσεγμένο,καλλιεργημένο,πιθανότατα φραγκάτο κλπ? Τι να θέλουν δηλαδή? Τον άσχημο,βρωμιάρη,κάγκουρα που περιμένει να τον κεράσει η γκόμενα?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Χαλιέστε γιατί η γκόμενες θέλουν τον ωραίο,προσεγμένο,καλλιεργημένο,πιθανότατα φραγκάτο κλπ? Τι να θέλουν δηλαδή> Τον άσχημο,βρωμιάρη,κάγκουρα που περιμένει να τον κεράσει η γκόμενα?
ρε πατε καλα? κρα κανουν ολες και ολοι να βρουν οτι να ναι,δε βλεπετε κατι κουκλαρες με κατι καραμπαζους και κατι τεκνα με μπαζολες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom