dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 8.535
ριπ παει για το νικ ρε.ποτε πεθανε ο τζο ρε φιλε;
ριπ παει για το νικ ρε.ποτε πεθανε ο τζο ρε φιλε;
α πεθανε το νικ ,οχι ο ανθρωπος......ριπ παει για το νικ ρε.
δες κ π.μ.α πεθανε το νικ ,οχι ο ανθρωπος......
σε φαινεται δυσκολο γιατι εχεις μαθει ολη μερα φραπε,αραλικι,σπορ του βορρα και μπαοκΑληθεια τωρα ο πορνορεπορτερ γυρναει ολα τα στουντιο τακτικα για να ενημερωνει τον καθε εναν εδω μεσα χωρις οφελος, κομματακι δυσκολο με φαινεται παιδια
ειναι και καθαρτικα αυτα;θελω να χεζω με ευκολιαΚαλά εγώ πάω LIDL,να δω αν έφερε ψεύτικο Red Bull light....
...κάτι κάνει ρώτα τον φίλο μου τον διμμιτς....ειναι και καθαρτικα αυτα;θελω να χεζω με ευκολια
να παρεις κ ψευτικο twix να δοκιμασεις μαν.Καλά εγώ πάω LIDL,να δω αν έφερε ψεύτικο Red Bull light....
δεν εχω πιει ρε...χα,χα.....κάτι κάνει ρώτα τον φίλο μου τον διμμιτς....
ΟΚ...να παρεις κ ψευτικο twix να δοκιμασεις μαν.
γενοσημο ειναι ρε φιλε,οχι ψευτικονα παρεις κ ψευτικο twix να δοκιμασεις μαν.
γαμαει παντως να ξες. ;)γενοσημο ειναι ρε φιλε,οχι ψευτικο
ποιος εισαι εσυ ρε μαγκα που με ξερεις κι απο χθες, ο καβλαρχος λεει κατι τετοιες κοτσανες πραγματικα ανθρωπος με κανονικη δουλεια που δεν βγαζει το κατι παραπανω η δεν εχει τον πολυ το χρονο να γυρναει και μετα να τα γραφει ολα αυτα (ενημερωσεις)αποκλειεται να κατσει και να τα κανει ολα αυτα, δεχομαι οτι μπορει να ειναι ατομα που εχουν λυμενα τα προβληματα τους (λεφτα,δουλεια) η ατομα που απλος εχουν λεφτα και δεν δουλευουν (ποτε στην ζωη τους) και απλα σκοτωνουν την ωρα τους μην μποροντας να κανουν κατι αλλο.σε φαινεται δυσκολο γιατι εχεις μαθει ολη μερα φραπε,αραλικι,σπορ του βορρα και μπαοκ
δεν εισαι αλτρουιστης,δεν εχεις μαθει την αξια του εθελοντισμου,της προσφορας στον συναδερφο,μονο τι θα φαμε τι θα πιουμε τι θα αρπαξει ο κωλος μας.....α και να μην αδικηθει η μπαοκαρα
δεν τρωω σοκολατες αλλα θα παρω ενα να το δωκω σε καμια πουτανα αμα παω βολταγαμαει παντως να ξες. ;)
δεν τρωω σοκολατες αλλα θα παρω ενα να το δωκω σε καμια πουτανα αμα παω βολτα
ο καβλαρχος ειμαιποιος εισαι εσυ ρε μαγκα που με ξερεις κι απο χθες, ο καβλαρχος λεει κατι τετοιες κοτσανες πραγματικα ανθρωπος με κανονικη δουλεια που δεν βγαζει το κατι παραπανω η δεν εχει τον πολυ το χρονο να γυρναει και μετα να τα γραφει ολα αυτα (ενημερωσεις)αποκλειεται να κατσει και να τα κανει ολα αυτα, δεχομαι οτι μπορει να ειναι ατομα που εχουν λυμενα τα προβληματα τους (λεφτα,δουλεια) η ατομα που απλος εχουν λεφτα και δεν δουλευουν (ποτε στην ζωη τους) και απλα σκοτωνουν την ωρα τους μην μποροντας να κανουν κατι αλλο.
Λεει κατι τετοια αυτος χωρις να εχει ιδεα με ποιον μιλαει. Εγω δεν θα ελεγα για σενα χωρις να ξερω τι κανεις στην ζωη σου.ο καβλαρχος ειμαι