You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός έχει κάνει παρτούζα και πού;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eroklis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Panos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
οι μισοί λένε παρτούζα τα τρίο.
ούτε 4 δεν είναι παρτούζα αν μιλάμε για δυο ζευγάρια.
θέλει 5 και πάνω.
αλλά δεδομένου ότι ο μισός πληθυσμός του πλανήτη τον παίζει μπροστά από το πληκτρολόγιο, μόνος του, με κατεβασμένες φώτο και βίντεο, σε λίγο θα λένε παρτούζα ακόμα και το να τον παίζεις με τα δύο χέρια...για να μην πει κανείς ότι το παίζω έξυπνος ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ
larousse.fr
partouze: Ébats sexuels à plus de deux personnes (μετάφραση- Sexual intercourse with more than two people)
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
οι μισοί λένε παρτούζα τα τρίο.
θέλει 5 και πάνω.
αλλά δεδομένου ότι ο μισός πληθυσμός του πλανήτη τον παίζει μπροστά από το πληκτρολόγιο, μόνος του, με κατεβασμένες φώτο και βίντεο, σε λίγο θα λένε παρτούζα ακόμα και το να τον παίζεις με τα δύο χέρια...για να μην πει κανείς ότι το παίζω έξυπνος ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ
Ωραίος John και για την ειλικρίνεια και για την προσέγγιση. (ούτε εγώ έχω βρεθεί ποτέ σε παρτούζα αν και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον η εμπειρία)
Panos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
larousse.john100.bou.com1 άντρας ή 1 γυναίκα μόνος του/μόνη της (με ή χωρίς sex toys) = μαλακία (κοινώς τον παίζουν με την καλή έννοια)
2 άντρες με 1 γυναίκα ή το αντίστροφο (χωρίς να ασχολούμαι με τις gay-lesbian εκδοχές) = trio
2 ζευγάρια μαζί = ανταλλαγή συντρόφων
4 χωρίς σχέση ή 5+ = partouze
Όταν σου ζητήσει ποτε γκόμενα να κάνετε παρτούζα...μη κάνεις τη μαλακία και ψάχνεις για αλλους 3 τουλαχιστον.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.320
- Πόντοι
- 22.785
.. είναι θέμα σοβαρό... Δεν βλέπω εξιχνίαση του διαπραχθεντος εγκλήματος άμεσα.δυνατος φίλε...αλλά ο αλέκτωρ ακόμα πακτωμένος βλέπω...Πολλές γύρω στίς13 με 14 ... Μισές απ'αυτές στο 104..
trio_stuges
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Έχω κανει τρίο με φίλους και μια γκόμενα αρκετές φορες. Και μια από αυτές 4 με 4 γκομενες, αλλά ο καθένας μας μια πηδουσε αν και ειμασταν στον ίδιο χωρο.εγω με δυο γυναίκες το έχω απωθημένο ρε γαμωτο
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Ο John γράφει με καλή προσέγγιση αυτό που ισχύει πρακτικώς. Παρτούζα είναι πάνω από 6 άτομα με αναλογία ανδρών-γυναικών ή τουλάχιστον 3 ζευγάρια. Το ότι έχει περάσει στη συνείδηση των μυστών ως παρτούζα το τρίο είναι αξιοσημείωτο.larousse.frοι μισοί λένε παρτούζα τα τρίο.
θέλει 5 και πάνω.
partouze: Ébats sexuels à plus de deux personnes (μετάφραση- Sexual intercourse with more than two people)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Ναι αλλα η εκφραση "Την πήρανε παρτούζα"-"Την παρτουζώσανε" κλπ συνήθως αναφέρεται σε τρίο. Και πώς να το πείς απ την άλλη το τρίο ?Συναισθηματική συνεύρεση?Ο John γράφει με καλή προσέγγιση αυτό που ισχύει πρακτικώς. Παρτούζα είναι πάνω από 6 άτομα με αναλογία ανδρών-γυναικών ή τουλάχιστον 3 ζευγάρια. Το ότι έχει περάσει στη συνείδηση των μυστών ως παρτούζα το τρίο είναι αξιοσημείωτο.larousse.frοι μισοί λένε παρτούζα τα τρίο.
θέλει 5 και πάνω.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Τρίο και τριολέ και "πίπα κώλο" το ξέρω χρόνια ατελείωτα. Την πήρανε παρτούζα εγώ ξέρω να λένε τις φάσεις που είναι μια γυναίκα και πάνω από 3 άνδρες αλλά αυτό είναι gang bang. Μιας και αναφέρθηκε και το γαλλικό, ménage à trois.Ναι αλλα η εκφραση "Την πήρανε παρτούζα"-"Την παρτουζώσανε" κλπ συνήθως αναφέρεται σε τρίο. Και πώς να το πείς απ την άλλη το τρίο ?Συναισθηματική συνεύρεση?Ο John γράφει με καλή προσέγγιση αυτό που ισχύει πρακτικώς. Παρτούζα είναι πάνω από 6 άτομα με αναλογία ανδρών-γυναικών ή τουλάχιστον 3 ζευγάρια. Το ότι έχει περάσει στη συνείδηση των μυστών ως παρτούζα το τρίο είναι αξιοσημείωτο.larousse.frοι μισοί λένε παρτούζα τα τρίο.
θέλει 5 και πάνω.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.235
- Πόντοι
- 3.846
για να πήγε η συζήτηση στην ετυμολογία, μάλλον που δεν πάει καλά το άθλημα της παρτούζας...
Τρίο με 2 γυναίκες δεν είναι και τόσο ακριβό όπως βλέπω από τις κριτικές των συναγωνιστών. Για συνεύρεση πολλών ζευγαριών μιλάμε είτε για αντροπαρέα που θα πάρει πολλές επαγγελματίες και θα μοιραστούν τα έξοδα (αυτό δεν ξέρω πόσο μπορεί να κοστίζει) ή για ζευγάρια που τα ομαδικά όργια είναι η φάση τους. Στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για κλειστό κύκλο ανθρώπων και συνήθως αυτά δε βγαίνουν προς τα έξω.
Τρίο με 2 γυναίκες δεν είναι και τόσο ακριβό όπως βλέπω από τις κριτικές των συναγωνιστών. Για συνεύρεση πολλών ζευγαριών μιλάμε είτε για αντροπαρέα που θα πάρει πολλές επαγγελματίες και θα μοιραστούν τα έξοδα (αυτό δεν ξέρω πόσο μπορεί να κοστίζει) ή για ζευγάρια που τα ομαδικά όργια είναι η φάση τους. Στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για κλειστό κύκλο ανθρώπων και συνήθως αυτά δε βγαίνουν προς τα έξω.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Πάντως στο τόπικ που επέλεξε ο τύπος να ανοίξει το θέμα οι αμοιβές και το χρήμα των εργαζομένων κοριτσιών δεν έχουν θέση. Είναι ερασιτεχνικό το θέμα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Ελάτε στο γηροκομείο. Οι κωλόγριες έχουν άνοια και κάθε μέρα παίζει παρτούζα τζάμπα.
Με τον κολλητο μου φιλο στο σπιτι του, φοιτητες, πιπα-γυρο και πηδημα ενα ρωσιδακι μελι.... αλλα το πιο γαματο που εχω κανει ειναι με 2 γκομενες, αμα εχουν και χημεια καλη μεταξυ τους και 7αρια να ναι, πας σε αλλα επιπεδα....
Xalandri_gymnismos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Τι παίζει αυτές τις μέρες του covid19 με τα μαγαζιά του χώρου; Έχουμε πολλούς μήνες να πάμε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 225
- Εμφανίσεις