Νέα

Ποιός απ' τους δυο θα κερδίσει την Κυριακή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 570
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος απο τους δυο..θα κερδισει στο ντερμπυ?

• Παναθηναικος

Ψήφοι: 4 26,7%
  • Ολυμπιακος

Ψήφοι: 7 46,7%
  • Ισοπαλια

Ψήφοι: 4 26,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ο οποιος λετο παιζει να μην ειναι καν 18αδα..πως τωρα θα βαλει και γκολ???? :think: :think: :think: :think:

αρκει να τον βαλει να παιξει.

για μενα αυτος ο παικτης θα σκοραρει σε αυτο το παιχνιδι αν ειναι μεσα.

μετα μπορει να μην σκοραρει για 9 αγωνιστικες.

σε αυτο ομως το ματς ,θα σκοραρει. ;)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
παιξε το σπιτι σου τοτε στοιχημα στον λετο να κονομησεις..τα λεμε την κυριακη στις 21:00
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Υπομονη μεχρι την Κυριακη.Σας ξανατονιζω παντως την καλυτερη φυσικη κατασταση φετος των ποδοσφαιριστων του Παναθηναικου.Εκτιμηση μου για πιθανο γκολ του Παναθηναικου απο εναν απο τους τρεις.. Καραγκουνη-Κατσουρανη-Σαλπιγγιδη.Εκτος αν το παιδακι αυτο που λεγεται Σισε και δεν καταλαβαινει τιποτα τους το καρφωσει γλυκα και ομορφα.Το εχει υποσχεθει εξαλλου στον Πατερα μας.

Συνημμένα

• SISE5_b.jpg
    SISE5_b.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 39

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Λοιπον εβαλα να παιξουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στην κονσολα μου (PS2) 2 αγωνες μεταξυ τους
χωρις την δικια μου παρεμβαση!!Ποσο λετε να ελειξαν;;΄
Στον πρωτο αγωνα νικησε ο Παναθηναικος 3-0 και στον δευτερο αγωνα νικησε ο Ολυμπαικος 3-0!!
Οποτε  μαλλον για << χ>> παει!!! :cheesy: :cheesy:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Α ναι εβαλα να παιξουν και Μπαρτσελονα -Ρεαλ Μαδριτης στο PES2010!!
Τελικο σκορ Μπαρτσα-Ρεαλ 1-6!!Λετε να γινει το αντιστροφο με περσι;΄

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Είδα ότι το έκανες και στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός αυτό!!!
Ποιοί παίχτες έπαιξαν καλά απ' ότι είδες?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Είδα ότι το έκανες και στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός αυτό!!!
Ποιοί παίχτες έπαιξαν καλά απ' ότι είδες?
Δεν προσεξα μονο το ματσ ειδα παντως
Τα γκολ για τον Παναθηναικο τα εβαλαν 2 Σισε 1 Κατσουρανης
και τα γκολ για τον Ολυμπιακο στο 2ο παιχνιδι 1 Ντιογκο
1 Ζαιρι και 1 Γκαλετι!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Δεν προσεξα μονο το ματσ ειδα παντως
Τα γκολ για τον Παναθηναικο τα εβαλαν 2 Σισε 1 Κατσουρανης
και τα γκολ για τον Ολυμπιακο στο 2ο παιχνιδι 1 Ντιογκο
1 Ζαιρι και 1 Γκαλετι!!

Ωραίος.
Πάντως δύσκολα τα βλέπω και τα 2 αυριανά ματς, ειδικά το μπασκετάκι νομίζω πως θα το χάσουμε στην έδρα μας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α ναι εβαλα να παιξουν και Μπαρτσελονα -Ρεαλ Μαδριτης στο PES2010!!
Τελικο σκορ Μπαρτσα-Ρεαλ 1-6!!Λετε να γινει το αντιστροφο με περσι;΄

όχι.
λέω να αλλάξεις κονσόλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπομονη μεχρι την Κυριακη.Σας ξανατονιζω παντως την καλυτερη φυσικη κατασταση φετος των ποδοσφαιριστων του Παναθηναικου.

να σου θυμίσω ότι στη μπάλλα δεν χρειάζεται μόνο να τρέχεις.
Χρειάζεται και να την κουβαλάς.......
και άμα δεν μπορείς, κάτι σε βέγγο θυμίζεις......

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
να σου θυμίσω ότι στη μπάλλα δεν χρειάζεται μόνο να τρέχεις.
Χρειάζεται και να την κουβαλάς.......
και άμα δεν μπορείς, κάτι σε βέγγο θυμίζεις......Δεν εχεις αδικο,αλλα το σημερινο ποδοσφαιρο βασιζεται κατα πολυ στην φυσικη κατασταση και στην ταχυτητα που απορρεει αν εχεις καλη φυσικη κατασταση για να βγαλεις ενα ενηνταλεπτο με τους ιδιους ρυθμους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τη μπάλλα στο πλεκτό δεν τη βάζει πάντως η φυσική κατάσταση.  :sunglasses:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι ομάδες που κερδίζουν από το πρώτο ημίχρονο με 3-0 δεν κερδίζουν επειδή οι αντίπαλοι μένουν από δυνάμεις.

μάθε να κάνεις παραθέσεις.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
οι ομάδες που κερδίζουν από το πρώτο ημίχρονο με 3-0 δεν κερδίζουν επειδή οι αντίπαλοι μένουν από δυνάμεις.

μάθε να κάνεις παραθέσεις.
                                                                                                                                        Αν πιστευεις οτι στο ημιχρονο θα ειναι 3-0 τοτε σημαινει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα των ποδοσφαιριστων των δυο ομαδων,σε διαφορετικη περιπτωση αν παει το παιχνιδι προς το τελος θα εξαρτηθει απο την φυσικη κατασταση.Τονιζω οτι και στην ποιοτητα των ποδοσφιαριστων φετος υπερτερουμε και σε αυτο το τομεα απο τους Ολυμπιακους αλλα και στις ενναλαχτικες λυσεις απο τον παγκο.Οσον αφορα για τις παραθεσεις εφοσον μου το ειπες καλοπροαιρετα σε ενημερωνω οτι ειμαι στο σταδιο που μαθαινω.Καλη τυχη στην ομαδα σου, αν εισαι Ολυμπιακος γιατι πιστευω οτι θα την χρειαστειτε την Κυριακη.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
                                                                                                                                         Αν πιστευεις οτι στο ημιχρονο θα ειναι 3-0 τοτε σημαινει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα των ποδοσφαιριστων των δυο ομαδων,σε διαφορετικη περιπτωση αν παει το παιχνιδι προς το τελος θα εξαρτηθει απο την φυσικη κατασταση.Τονιζω οτι και στην ποιοτητα των ποδοσφιαριστων φετος υπερτερουμε και σε αυτο το τομεα απο τους Ολυμπιακους αλλα και στις ενναλαχτικες λυσεις απο τον παγκο.Οσον αφορα για τις παραθεσεις εφοσον μου το ειπες καλοπροαιρετα σε ενημερωνω οτι ειμαι στο σταδιο που μαθαινω.Καλη τυχη στην ομαδα σου, αν εισαι Ολυμπιακος γιατι πιστευω οτι θα την χρειαστειτε την Κυριακη.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

εγώ τώρα που είμαι βάζελας γιατί θεωρώ ότι εάν ήταν πλήρης ο γάβρος θα έπρεπε να είσαι ευχαριστημένος και με χου; (με αυτό που έχεις παρουσιάσει).....

έχεις φάει γκολ με όποιον απίθανο τρόπο μπορείς να φανταστείς και πιστεύεις ότι θα είχε δυσκολία ο ντιόγκο, ο ντουντού ο γκαλέτι ή ο μήτρογλου να στο καρφώσουν;
πες μου επίσης πότε φέτος γύρισες αποτέλεσμα. Πότε δλδ βρέθηκες πίσω και κέρδισες πλην του παιγνίου με τον Αρη που για να πάρεις τους 3 πνίγηκε ένα πέναλτυ......

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εγώ τώρα που είμαι βάζελας γιατί θεωρώ ότι εάν ήταν πλήρης ο γάβρος θα έπρεπε να είσαι ευχαριστημένος και με χου; (με αυτό που έχεις παρουσιάσει).....

έχεις φάει γκολ με όποιον απίθανο τρόπο μπορείς να φανταστείς και πιστεύεις ότι θα είχε δυσκολία ο ντιόγκο, ο ντουντού ο γκαλέτι ή ο μήτρογλου να στο καρφώσουν;
πες μου επίσης πότε φέτος γύρισες αποτέλεσμα. Πότε δλδ βρέθηκες πίσω και κέρδισες πλην του παιγνίου με τον Αρη που για να πάρεις τους 3 πνίγηκε ένα πέναλτυ......
                                                                                                                            Καταρχην ευχαριστω για την επισημανση που μου εκανες για τις παραθεσεις.Εχεις δικιο,απλως πιστευω οτι η μηχανη αρχισε και παιρνει εμπρος και θα δουμε καλο ποδοσφαιρο απο την ομαδα μας, γιατι σε τελικη αναλυση τους παιχτες τους εχουμε. :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
                                                                                                                             Καταρχην ευχαριστω για την επισημανση που μου εκανες για τις παραθεσεις.Εχεις δικιο,απλως πιστευω οτι η μηχανη αρχισε και παιρνει εμπρος και θα δουμε καλο ποδοσφαιρο απο την ομαδα μας, γιατι σε τελικη αναλυση τους παιχτες τους εχουμε. :)

κοίτα...
ο φετινός βάζελος είναι πολύ κοντά ποιοτικά με το γάβρο...
έχει ακόμα υστέρηση σε νοοτροπία...
αλλά αυτό θέλει χρόνο και επιτυγχάνεται μόνο όταν υπάρχει γενική ποιότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
έχω ξαναγράψει ότι το παίγνιο αυτό είναι σταθμός για το βάζελο..
ή που θα μείνει σε μια από τα ίδια ή που θα δηλώσει οτι είναι παρών όπως παλιά νέτα σταράτα και καθαρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom