Νέα

Ποιός απ' τους δυο θα κερδίσει την Κυριακή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 570
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος απο τους δυο..θα κερδισει στο ντερμπυ?

• Παναθηναικος

Ψήφοι: 4 26,7%
  • Ολυμπιακος

Ψήφοι: 7 46,7%
  • Ισοπαλια

Ψήφοι: 4 26,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μολις ακουσα εντεκαδα του βαζελου απο το nova, παιζει κανονικα ο Λεττο.Αμφιβολος ο Καραγγουνης η συμμετοχη του θα εξαρτηθει λιγη ωρα πριν το παιχνιδι.Κατεβαινουμε πληρεις και με Σιμαο απο την αρχη,ο Ολλανδος κατεβαζει την σωστη επιτελους εντεκαδα,(διχως να επηρεασω κανενα πηγαινω αμεσως για σεβαστο πονταρισμα στο διπλο του Παναθηναικου),προφανως παμε να το καθαρισουμε το παιχνιδι.Τα γαβρακια δεν σας λεω την εντεκαβα που σκριναρουν(για να μπειτε στο κοπο να κανετε την καλυψη ισοπαλιας,οσοι παιζετε στοιχημα),κατεβαινουν οντως με σημαντικες ελλειψεις(ευχομαι να μην το βαλλουν καραμελλα στο στομα τους μετα το παιχνιδι).Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Υστερογραφο..Δεν θελω να επηρεαστει κανενας,ειμαι παιχτης του ποδοσφαιρικου στοιχηματος και λατρης των δυνατων πονταρισματων, εφοσον πηγαινω καλα.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αληθει ποσοι δημοσιογραφισκοι και ''μεγαλοπαραγοντες'' το καταλαβαινουν αυτο???

ελάχιστοι...
φαντάζομαι ότι οι ίδιοι οπαδοί που βλέπουν το γαβροβάζελο, εάν έβλεπαν το μπάρτσα ρεάλ θα έφευγαν με χειροκροτήματα.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλημερα σε ολους,ειδικα στους βαζελους να εχουμε ευχαριστη και νικητηρια μερα.Ειμαστε ετοιμοι το απογευμα σημερα να δωσουμε τις οποιες απαντησεις στα γαβρακια και μεσα στο σπιτι τους, να τους παμε μια βολτα στα τεσσερα!! :fuck1: :fuck1:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Προς ενημερωση σας,καποιοι θερμοκεφαλοι οπαδοι του Ολυμπιακου κανουν επεισοδια κοντα στο Καραισκακη,το παιχνιδι κινδυνευει με αναβολη.Αναριωτιεμαι γιατι?(Την ενημερωση την εχω απο το nova).

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
στ' αρχίδια μου να πάνε να γαμηθούν και οι δύο κωλομάδες, οι καταστροφείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, εγώ θα δω το παιχνίδι και θα περιμένω να γίνουν επεισόδια για να γελάσω...
Υγ. Επίσης γαμιέται η ΑΕΚ η πουτάνα, ο πούστης ο ΠΑΟΚ και ο δικέφαλος αετός...
:2funny: :2funny: :2funny:
τι σας έλεγα, εγώ γελάω με τα δυο μπουρδέλα και έχω να ρίξω γέλιο ακόμα, θα είναι μεγάλη αυτή η νύχτα... ;)

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το πουλμαν της ομαδος μας δεν εχει φτασει ακομα στο Καραισκακι,φτανει σε ενα τεταρτο.Ωρα εναρξης του παιχνιδιου 19.40 περιπου.Δεν θα περασει καμια αλητεια τους σημερα,ΝΤΡΟΠΗ τους για τα επεισοδια.Οι παιχτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ σημερα θα ειναι καμικαζι,ΝΤΡΟΠΗ τους το ξαναλεω.Οι αθλητες μολις τωρα φτασαν στο γηπεδο.Πρωτη δηλωση του Κατσουρανη με το που κατεβηκε απο το πουλμαν..''ειναι ντροπη του ελληνικου ποδοσφαιρου'',στα ιδια μηκη κυματος και δηλωση του Νινη.Τελειωνω και εγω δεν θα τους περασει σημερα,οι παιχτες μας ειναι αποφασισμενοι να τους κερδισουν μεσα στο Καραισκακη.Παιδια του Παναθηναικου καλη δυναμη,Ο ΘΕΟΣ ειναι μαζι σας σημερα.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συγχαρητηρια στους Ολυμπιακους μας κερδισαν δικαια.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ετσι... κι αφηστε να ψαχνουν τις αιτιες στη διοικηση - διαιτησια - κακη εμφανιση παιχτων
Γαμησαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Επισκέπτης
Το πουλμαν της ομαδος μας δεν εχει φτασει ακομα στο Καραισκακι,φτανει σε ενα τεταρτο.Ωρα εναρξης του παιχνιδιου 19.40 περιπου.Δεν θα περασει καμια αλητεια τους σημερα,ΝΤΡΟΠΗ τους για τα επεισοδια.Οι παιχτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ σημερα θα ειναι καμικαζι,ΝΤΡΟΠΗ τους το ξαναλεω.Οι αθλητες μολις τωρα φτασαν στο γηπεδο.Πρωτη δηλωση του Κατσουρανη με το που κατεβηκε απο το πουλμαν..''ειναι ντροπη του ελληνικου ποδοσφαιρου'',στα ιδια μηκη κυματος και δηλωση του Νινη.Τελειωνω και εγω δεν θα τους περασει σημερα,οι παιχτες μας ειναι αποφασισμενοι να τους κερδισουν μεσα στο Καραισκακη.[size=40pt]Παιδια του Παναθηναικου καλη δυναμη,Ο ΘΕΟΣ ειναι μαζι σας σημερα.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ[/size].
αααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
σοβαρεψου παιχτη..

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
σοβαρεψου παιχτη..
                                                                                                                                Καταρχην με το που τελειωσε το παιχνιδι,εδωσα συγχαρητηρια, αν διαβασεις και στα τρια αθλητικα θεματα(Πρασινε θεε..,κουπα στον Περαια,ποιος απο τους δυο θα κερδισει..) που ειχα συμμετασχει,στους φιλους μας τους Ολυμπιακους.Οι πολλες δηλωσεις μου ειναι γιατι τον Παναθηναικο τον αγαπω απο παιδι με αυτον μεγαλωσα.Σημερα με απογοητευσε.Δεν πειραζει ομως.Οι μεγαλες ομαδες στα δυσκολα φαινονται.Εχουμε συνεχεια,χασαμε μια μαχη οχι τον πολεμο.

Επισκέπτης
                                                                                                                                Καταρχην με το που τελειωσε το παιχνιδι,εδωσα συγχαρητηρια, αν διαβασεις και στα τρια αθλητικα θεματα(Πρασινε θεε..,κουπα στον Περαια,ποιος απο τους δυο θα κερδισει..) που ειχα συμμετασχει,στους φιλους μας τους Ολυμπιακους.Οι πολλες δηλωσεις μου ειναι γιατι τον Παναθηναικο τον αγαπω απο παιδι με αυτον μεγαλωσα.Σημερα με απογοητευσε.Δεν πειραζει ομως.Οι μεγαλες ομαδες στα δυσκολα φαινονται.Εχουμε συνεχεια,χασαμε μια μαχη οχι τον πολεμο.
οκ ρε παιχτη αλλα ειναι υπερβολη να γραφεις "Παιδια του Παναθηναικου καλη δυναμη,Ο ΘΕΟΣ ειναι μαζι σας σημερα.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ"..
ελεος..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρε εχετε χαρη βαζελακια που επαθε εμπλοκη το rpg7 του πλεζουρα την ωρα που ερχοτανε το πουλμαν στο γηπεδο!

χαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom