Επισκέπτης
Περσόνα ξέρεις τι μου θυμίζει αυτός????
Πριν το ματς με τον ΠΑΣ,από gavros.gr...
Είσαι αέρας αγόρι μου!
Είσαι μηχανή αναζήτησης!
Είσαι Θεός!
Υποκλίνομαι!
Άμα ήμουν γκόμενα θα στην έπεφτα ρε μπαγάσα
Περσόνα ξέρεις τι μου θυμίζει αυτός????
Πριν το ματς με τον ΠΑΣ,από gavros.gr...
εχεις δει κανένα δεξιό ανεξαρτήτως ομάδας να μην είναι μπετόβλακας;
ρε περσονα ο καραμαληςεχεις δει κανένα δεξιό ανεξαρτήτως ομάδας να μην είναι μπετόβλακας;
Εντάξει,υπερβάλεις τώρα...εχεις δει κανένα δεξιό ανεξαρτήτως ομάδας να μην είναι μπετόβλακας;
ρε περσονα ο καραμαλης
βαζελα τρελη ειναι
εχεις δει κανένα δεξιό ανεξαρτήτως ομάδας να μην είναι μπετόβλακας;
Εντάξει,υπερβάλεις τώρα...
ο Yorgos είναι μπετόβλακας δηλαδή????
Όχι!
Προσπάθησα να εξαιρέσω κανα δυο από σεβασμό.....αλλά μπαααααααααααα!!!!!
το έγραψα λάθος πάνω στην κάβλα μου....
ακροδεξιό ήθελα να πω...
άμα δεις αυτή η πούστρα η μπένελουξ πώς τσακωνότανε για τη Χούντα θα καταλάβεις...
Αλλά εδώ είναι άλλο το θέμα μας.......
Στην ουρά παρακαλώ...Είσαι αέρας αγόρι μου!
Είσαι μηχανή αναζήτησης!
Είσαι Θεός!
Υποκλίνομαι!
Άμα ήμουν γκόμενα θα στην έπεφτα ρε μπαγάσα
Τώρα τα λές σωστά...το έγραψα λάθος πάνω στην κάβλα μου....
ακροδεξιό ήθελα να πω...
άμα δεις αυτή η πούστρα η μπένελουξ πώς τσακωνότανε για τη Χούντα θα καταλάβεις...
Αλλά εδώ είναι άλλο το θέμα μας.......
χουντικο με βαφτισες επειδη ετσι σε βολευε οταν σου ασπρισα τα ματια και δεν ειχες τι να πεις..
ευχαριστω οσους διαβασαν το μοναδικο post mou και συμφωνω με αυτον που με ειπε τραμπουκο εχει δικιο να βγαζει τετοιο συμπερασμα.παροτι δεν ειμαι γενικοτερα οταν ακουω για κουμουνια επειδη την εχω ψαξει πολυ την ιστορια μου γυρνανε τα λαμπακια..αρκετοι σχολιασανε γενικα κανενας ομως αυτα που ειπα..εγω μιλησα συγκεκριμενα για 2-3 πραγματα..
1. κλασσικοι καπιλευτες ξενων αγωνων.π.χ. κανει καταληψη ενα σχολειο θα πανε απο εξω να βαλουν πανο.
2. για τοψεμα του πολυτεχνειου εχω οτι θες απο εφημεριδες πριν και μετα τη χουντα να διαβασεις..επειδη εχω τα παντα μη μπει στο κοπο κανενας ασχετος θα γινει ρομπα.
3.ο κουμμουνισμος εχει εφαρμοστει μια χαρα στη Ρωσσια τη Ρουμανια τη Κινα και ενα σωρο αλλες χωρες με περισσοτερους νεκρους και απο παγκοσμιο πολεμο.ολα τα αλλα ειναι για γελια.
4.κλασσικη συμπεριφορα ψευτο κουλτουριαρη αγωνιστη κνιτη..δεν αφηνει ποτε τη κουβεντα σε ενα σημειο και μιλαει γενικα για ολα.ξεκιναει απο τις συλληψεις εξω απο τα υπουργεια και συνεχιζει με δικαστικους..μονιμως τα ιδια σας εχουμε μαθει ρε.
5.να πατε στη Ρωσσια ζωα
6.Ηλιθιε το ξερεις πως ο βλακο αγωνιστης που εχεις προτυπο ειχε γαμω τα φραγκα και φοραγε rolex.θες να αλλαξεις λιγο το avatar σου με τη φωτο του che να καπνιζει πουρακια αβανας που εφτιαχναν οι μαλακες κουμμουνιστες εργατες και να φοραει rolex.αντε νουμερα
Φιλικα
μπαινε βγαινερε τρομπα
απο το 2006 σε κατουραω στα θρεντ και δεν απαντας ποτε επι της ουσιας
θες να συνεχισουμε την κουβεντα μας κυριακη βραδυ ή μαλλον δευτερα πρωι για να μπορεις να κατσεις ?
προτεινω να αφηνουμε ομοφυλοφιλους να λενε προσεκτικα την αποψη τους [size=14pt]αλλα τους βρωμοπουστες να τους κανουν ban..[/size]
υ.γ. για να μην λετε πως δεν ειμαι δημοκρατης
ΛΑΟΣ για το μοναδικο λογο πως κανει τις περισσοτερες ερωτησεις και τα χωνει στο ευρωπαικο κοινοβουλιο απο οτι και τα 3 κομματα μαζι..φυσικα ψηφιζω χωρις να πολυασχολουμαι αφου αν δεν δουλευαμε δεν θα τρωγαμε συνεπως οτι και να γινει στην δικη μας καθημερινη ζωη δεν προκειται να αλλαξουν τιποτα οι αλλοι..μονο εμεις ο καθενας για τον εαυτο του και ολοι μαζι για το κοινο καλο
μπαινε βγαινε
εσυ εισαι στην φωτο με το ντατσουν;