Νέα

Ποιοί πηδάνε τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.692
Πόντοι
5.595
Πάντως γενικά αν έχεις και πολλα λεφτά το γαμησι πέφτει στις επιλογές.

Δεν είναι τυχαίο οτι γαμιουνται συνεχεια και γεννοβολάνε οι φτωχότεροι.
Αν δεν έχεις λεφτά η μονη τζαμπα ψυχαγωγια ειναι το σεξ και έτσι στο μυαλό γίνεται αυτοσκοπός και η εύρεση του αρχίζει να καταναλώνει πάρα πολυ φαιά ουσία και να θεωρείται κάτι πάρα πολυ σημαντικό.

Ενω αν εχεις λεφτα και μπορεις να κανεις ταξιδια...να πηγαινεις συναυλιες...να ξοδευεις τα χομπυ σου οποια και αν ειναι αυτα τότε το σεξ είναι πιο κάτω και έρχεται μονο του χωρις να προσπαθείς ουσιαστικά.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.543
Πόντοι
2.256
Πάντως γενικά αν έχεις και πολλα λεφτά το γαμησι πέφτει στις επιλογές.

Δεν είναι τυχαίο οτι γαμιουνται συνεχεια και γεννοβολάνε οι φτωχότεροι.
Αν δεν έχεις λεφτά η μονη τζαμπα ψυχαγωγια ειναι το σεξ και έτσι στο μυαλό γίνεται αυτοσκοπός και η εύρεση του αρχίζει να καταναλώνει πάρα πολυ φαιά ουσία και να θεωρείται κάτι πάρα πολυ σημαντικό.

Ενω αν εχεις λεφτα και μπορεις να κανεις ταξιδια...να πηγαινεις συναυλιες...να ξοδευεις τα χομπυ σου οποια και αν ειναι αυτα τότε το σεξ είναι πιο κάτω και έρχεται μονο του χωρις να προσπαθείς ουσιαστικά.
Ο άνθρωπος ειναι καλα οταν ειναι σε ισορροπία.Δεν μπορούν να συνδυαστούν αυτά που λες, πχ. μετα μια ωραία βραδυνη έξοδο υπάρχει καλύτερη κατάληξη από το να κάνεις έρωτα με κάποια που το απολαμβάνεις πολύ ;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μάγκες ξέρω πολύ καλά ποιοι ΔΕΝ γαμάνε. Άντρες οι οποίοι είναι εμφανίσιμοι, ψηλοί, γυμνασμένοι, ωραία παιδιά ρε αδερφέ. Επίσης δεν γαμάνε οι ψωλαράδες. Πάλι ξέρω παιδιά από το στρατό που τους πετάγαμε έξω για την πλάκα και όντως είχα μεγάλες ψωλές, πάλι από αυτούς δε γάμησε κανένας για τα προσόντα του.

Ξέρω πάρα πολλούς τέτοιους οι οποίοι είναι με το πουλί στο χέρι. Το άσχημο και το άδικο είναι ότι ξέρω επίσης άτομα τα οποία είναι πραγματικά το ακριβώς αντίθετο και πάλι πηδάνε.

Κοιλαράδες, πεταχτά αφτιά, μύτες, σάπια δόντια, γέροι, σουρωμένοι, κοντοί. καμπούρηδες, προγναθικοί κ.α...

Αντίστοιχα λοιπόν ξέρω πολλούς τέτοιους οι οποίοι γαμάνε και μάλιστα ακούω τις γκόμενες του να λένε: "Αχ τι ωραίος... Δεν είναι γαμάτος:"

Επίσης γαμάνε τα φλωράκια. Μαλλί γλειμμένο από αγελάδα, τατού. γυαλί στυλάκι κτλ. Παραδόξως και αυτοί γαμάνε...

Αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί όλοι αυτοί γαμάνε....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.801
Πόντοι
3.656
Μάγκες ξέρω πολύ καλά ποιοι ΔΕΝ γαμάνε. Άντρες οι οποίοι είναι εμφανίσιμοι, ψηλοί, γυμνασμένοι, ωραία παιδιά ρε αδερφέ. Επίσης δεν γαμάνε οι ψωλαράδες. Πάλι ξέρω παιδιά από το στρατό που τους πετάγαμε έξω για την πλάκα και όντως είχα μεγάλες ψωλές, πάλι από αυτούς δε γάμησε κανένας για τα προσόντα του.

Ξέρω πάρα πολλούς τέτοιους οι οποίοι είναι με το πουλί στο χέρι. Το άσχημο και το άδικο είναι ότι ξέρω επίσης άτομα τα οποία είναι πραγματικά το ακριβώς αντίθετο και πάλι πηδάνε.

Κοιλαράδες, πεταχτά αφτιά, μύτες, σάπια δόντια, γέροι, σουρωμένοι, κοντοί. καμπούρηδες, προγναθικοί κ.α...

Αντίστοιχα λοιπόν ξέρω πολλούς τέτοιους οι οποίοι γαμάνε και μάλιστα ακούω τις γκόμενες του να λένε: "Αχ τι ωραίος... Δεν είναι γαμάτος:"

Επίσης γαμάνε τα φλωράκια. Μαλλί γλειμμένο από αγελάδα, τατού. γυαλί στυλάκι κτλ. Παραδόξως και αυτοί γαμάνε...

Αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί όλοι αυτοί γαμάνε....

Για τις ελλεεινίδες,ελάχιστα μετράει η εμφάνιση

Γιατί αν οι εμφανίσιμοι δεν έχουν παρέα/κύκλο και οι άλλοι έχουν,θα γαμάνε οι άλλοι.Αυτή είναι η Ελλάδα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Για τις ελλεεινίδες,ελάχιστα μετράει η εμφάνιση

Γιατί αν οι εμφανίσιμοι δεν έχουν παρέα/κύκλο και οι άλλοι έχουν,θα γαμάνε οι άλλοι.Αυτή είναι η Ελλάδα

Ισχύει αυτό που λες αδερφέ και να προσθέσω ότι δε μιλάω για φραγκάτους, για το μέσο οικονομικά άνθρωπο μιλούσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από αυτά που γράφονται εδώ μέσα είναι κατανοητό γιατί πολλοί δεν γαμανε.

Εξήγησε το λίγο αν θες αδερφέ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.801
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ απόλυτα. Το να βρει κάποιος να πηδηξει το μονο ευκολο.

4-5αρια πηδας και ανεργος στελνοντας "Τι κνς κοκλα?"

Πού είναι εύκολο;

Κι αυτά τα 4αρια-5αρια από τους δεκάδες μαλάκες που τις παρακαλάνε,νομίζουν ότι είναι 10αρια

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Κουκιά μετρημένα είναι...άντε να σου μένουν στην άκρη 5-6 κατοστάρικα από τα 2Κ....εκτός αν δεν έχεις ενοίκιο αν έχεις ήδη αμάξι κλπ.

Αλλά και έτσι να είναι...σιγά τη μεγάλη ζωή που μπορείς να προσφέρεις σε μια γκόμενα με τα 2Κ.

Έχω πει τύπε και δεν μου έκατσε ούτε έτσι :confused:
Με τα σημερινά δεδομένα , που ο μέσος μισθός , [ και εάν τον έχει κάποιος ] ανέρχεται στα 600 και στα 700 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση , κτλ [και αυτά και εάν είναι μετρημένα κουκιά ]

Το να του περισσεύουν του άλλον 500 και 600 ευρώ τον μήνα , από τον μισθό του , δεν τα λες και λίγα , η και τι έγινε .

Σίγουρα δεν είναι Ωνάσης και δεν μπορεί να της προσφέρει την μεγάλη ζωή , αλλά και σίγουρα δεν θα υπάρχει πείνα , και μιζέρια ., ακόμη και στα στοιχειώδη

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Είχα το μεσημέρι μια διαμάχη με την κυρά βούλα στην πρώτη απάντηση της μου είπε ότι θα κλαίω όταν βρεθούμε γιατί δεν πρέπει χω ούτε βίντεο ούτε τίποτε ....και μετά από λίγο ζητά συγνώμη και αποχώρησε χαχαχαχα....τι κλώνοι είναι αυτοί όλοι τους
Κλωναρα.....

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Συμφωνω οτι απο αυτα που γραφονται εδω μεσα,πολλοι δεν γαμανε
αλλα αυτο,συμβαινει και στους εξω απο εδω
θεωρω οτι ειναι γενικο το φαινομενο!!
δεν περιοριζεται στους χρηστες του site μονο :angel:

Ναι φίλε αλλά δε λες τι σε χαλάει και με βάση ποιου τα λεγόμενα βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Με τόσα ξεκωλακια εκεί έξω συγγνώμη αλλά αν δεν πηδάς είσαι μαλακας :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Voula

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Πολλες φορες τυχαινει να γαμας εκει εξω,και παλι μαλακας να εισαι!!
βεβαια αυτο ειναι αλλη συζητηση,ok,αλλα λεμε τωρα!! :angel:
Άλλο θέμα το είπες και μόνος σου. Το ερώτημα ήταν ποιοι γαμανε...

Με τοσες ξεκωλιαρες που κυκλοφορούν πρέπει να είσαι η πολύ χάλια εμφανισιακά η τελείως στόκος για να μη γαμας...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Καλο σεξ απολαμβανουν μονον οσοι εχουν ωραιες και γκαυλιαρες-παιχνιδιαρες γκομενες η γυναικες και οσοι εχουν λεφτα και μπορουν να διαθετουν 2000 το μηνα μονο για τον αγοραιο. Ειδικα οι τελευταιοι ειναι στην κορυφη της πυραμιδας της σεξουαλικης απολαυσης, με ενα εσκορτ μερα παρα μερα
Οι υπολοιποι μαχονται στη Μορντορ της ποδογυροκρατιας, οτι πρωτοαρπαξει κανεις...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Το σίγουρο είναι ότι δεν γαμανε οι άτολμοι...Με ματιές και φαντασία δουλειά δεν κάνεις.

Δεν μιλάμε για αγοραίο όμως.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Εγώ μιλάω για μέτριες-συμπαθητικες, τώρα αν μιλάμε για μουναρες εκεί μπερδεύεται λίγο γιατί η μουναρα ξέρει ότι τη γουστάρουν όλοι οπότε κοιτάει να είναι και λίγο μαλάκας ο άλλος γιατί ως γνωστόν οι φλώροι και τα καλά παιδιά δεν πολυ γαμανε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom