Νέα

Ποιοί πηδάνε τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.028
Πόντοι
6.515
Όλη αυτή η μπακουροκατάσταση οφείλεται στις γυναίκες,που πάνε διακοπές μόνο για να βγάζουν σέλφι στις ξαπλώστρες

Δεν έχουν χρόνο τα γκομενακια, μαζευονται 3- 4 και τραγουδάνε στο τικ τοκ παιζει παρτυ στο νησί και πινω μαι ται

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.875
Πόντοι
9.297

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Και επειδή είμαι διακοπές και πόσες ω α γυρνάω χοτελ για σεξ ...και θα αργήσω να ξαναμπώ ...μην πάρεις αέρα και λες διάφορα ...έκανα πρόταση και περιμένω απάντηση....οπου θες οπωτε θες
Συγνώμη για ότι είπα!!!!! Μεσήλικες που κοιμούνται το μεσημέρι στις διακοπές δεν τους μηδενίζω..... συγνώμη και πάλι αποχωρώ και δεν απαντώ ξανά , συγνώμη και πάλι!!!!

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.543
Πόντοι
2.256
Τα λιγα λογια ζαχαρι και τα καθολου μελι ελεγε η (αγραμματη) γιαγια μου.Υπάρχει πολυ κοσμος γυρω μας που πηδαει (επισημα+ανεπισημα) αλλα για ευνοητους λογους δεν το διατυμπανιζει.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.692
Πόντοι
5.595
Αν έχεις μια απλή οικονομική άνεση (οχι τρελα πράγματα κάνα 1500-2000 ευρώ τον μήνα καθαρά) και αυτοπεποίθηση μετά τα 30+ πηδάς αβέρτα πραγματικά.

Από φοιτητριούλες που σε βλέπουν και λιώνουν με το βιοτικο επιπεδο που τους παρεχεις και την εμπειρια σου που δεν μυριζεις απελπισια να τις γαμησεις όπως συμβαινει με τους αφραγκους και απελπισμενους συνομηλικους τους.
Γυναικες στα 27-30 που σε βλεπουν σαν δυνατο γαμπρο και κελεπούρι και φυσικά τις μεγαλύτερες 35+ που είτε ανυπαντρες είτε χωρισμενες είτε κακογαμημενες παντρεμενες ειναι ετοιμες να τις ξεφτιλισεις πραγματικα στον πουτσο.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Παλι μιλας για σενα ρε ναυαγιο, οποιος τολμαει, πηδαει. Νομος.
Αυτο.
Οποιος τολμαει.
Αρχαιο και πανσοφο ρητο.
Χιλιες δικαιολογιες μπορει να βρει καποιος γιατι δεν τολμησε.
Να ριξει ευθυνες σε αλλους πως φταινε οι συνθηκες,κτλ.
Ενω αρκει απλα και μονο ενα μικρο τολμημα.
Οσο η ζωη περνα και τυχαινουν μεγαλες δυσκολιες και η ζωη δινει σφαλιαρες πολυ δυνατοτερες απο μια...αστεια χυλοπιτα...εκει καταλαβαινει καποιος ποσο αδικαιολογητοι ειναι οι φοβοι που ειχε γυρω απο την απευθειας προσεγγιση μιας γυναικας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.801
Πόντοι
3.656
Τα λιγα λογια ζαχαρι και τα καθολου μελι ελεγε η (αγραμματη) γιαγια μου.Υπάρχει πολυ κοσμος γυρω μας που πηδαει (επισημα+ανεπισημα) αλλα για ευνοητους λογους δεν το διατυμπανιζει.

Οι άντρες το διατυμπανίζουν τύπε,εκτός αν γαμάνε μπάζο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.801
Πόντοι
3.656
Αν έχεις μια απλή οικονομική άνεση (οχι τρελα πράγματα κάνα 1500-2000 ευρώ τον μήνα καθαρά) και αυτοπεποίθηση μετά τα 30+ πηδάς αβέρτα πραγματικά.

Από φοιτητριούλες που σε βλέπουν και λιώνουν με το βιοτικο επιπεδο που τους παρεχεις και την εμπειρια σου που δεν μυριζεις απελπισια να τις γαμησεις όπως συμβαινει με τους αφραγκους και απελπισμενους συνομηλικους τους.
Γυναικες στα 27-30 που σε βλεπουν σαν δυνατο γαμπρο και κελεπούρι και φυσικά τις μεγαλύτερες 35+ που είτε ανυπαντρες είτε χωρισμενες είτε κακογαμημενες παντρεμενες ειναι ετοιμες να τις ξεφτιλισεις πραγματικα στον πουτσο.

Με 2000 το μήνα ρε μαν είσαι Βαρδινογιάννης.Θα σου έρχονται οι ελλεεινίδες με ανοιχτά πόδια έτοιμες να δεχτούν τα χύσια σου.Όμως εσύ δε θα πιαστείς μαλάκας,θα γαμάς και θα φεύγεις.Και πάντα θα εξαφανίζεις και τις καπότες για να μην στις παρει καμία και τις αδειάσει στη μούνα της

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.692
Πόντοι
5.595
Με 2000 το μήνα ρε μαν είσαι Βαρδινογιάννης.Θα σου έρχονται οι ελλεεινίδες με ανοιχτά πόδια έτοιμες να δεχτούν τα χύσια σου.Όμως εσύ δε θα πιαστείς μαλάκας,θα γαμάς και θα φεύγεις.Και πάντα θα εξαφανίζεις και τις καπότες για να μην στις παρει καμία και τις αδειάσει στη μούνα της

Καλά δεν είναι πλούσιος κάποιος με 2000 τον μήνα. Απλά ζει χωρίς να χρωστάει και μπορει να ανταπεξέλθει σε διάφορες εκτακτες χαλαρές αβαρίες (κάποιο ελαφρύ θεμα υγειας χτυπα ξυλο ή καποια σοβαρη ζημια στο αμαξι) χωρις να χρεωθεί.
Μπορεί να πάει 2 βδομαδες ωραιες διακοπες το καλοκαιρι και ενα τριημερο εκδρομη καθε μηνα χαλαρα.

Βέβαια όσοι βγάζουν 500-1000 τον μήνα (η πλειοψηφία δλδ) βλέπουν τα 2000 σαν πλούτο.

Αλλά στην τελική όπως τα λέω παραπάνω είναι. Με ένα τέτοιο αξιοπρεπές εισόδημα αν είσαι ελεύθερος σε βλέπουν οι περισσότερες γυναικες απο πιτσιρικες μεχρι μιλφαρες και ανοίγουν πόδια.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.329
Πόντοι
4.546
Καλά δεν είναι πλούσιος κάποιος με 2000 τον μήνα. Απλά ζει χωρίς να χρωστάει και μπορει να ανταπεξέλθει σε διάφορες εκτακτες χαλαρές αβαρίες (κάποιο ελαφρύ θεμα υγειας χτυπα ξυλο ή καποια σοβαρη ζημια στο αμαξι) χωρις να χρεωθεί.
Μπορεί να πάει 2 βδομαδες ωραιες διακοπες το καλοκαιρι και ενα τριημερο εκδρομη καθε μηνα χαλαρα.

Βέβαια όσοι βγάζουν 500-1000 τον μήνα (η πλειοψηφία δλδ) βλέπουν τα 2000 σαν πλούτο.

Αλλά στην τελική όπως τα λέω παραπάνω είναι. Με ένα τέτοιο αξιοπρεπές εισόδημα αν είσαι ελεύθερος σε βλέπουν οι περισσότερες γυναικες απο πιτσιρικες μεχρι μιλφαρες και ανοίγουν πόδια.
Και ναι και όχι. Δε συνεπάγεται ότι αν βγάζεις 2κ το μήνα θα σε θέλουν όλες. Γνωρίζω άτομο που το μήνα βγάζει δε βγάζει 5 κατοστάρικα και παρόλα αυτά έχει βαρεθεί να πηδάει. Είναι θέμα ψυχολογίας, αντίληψης και αυτοπεποίθησης και όχι τόσο εισοδήματος το αν θα πηδάς ή όχι.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
εχω την εντυπωση πως πηδανε οσοι δεν φοβουνται την χυλοπιττα
απο εκει και περα τα καλα μουνια τα πηδανε οσοι εχουν καλους τροπους εχουν εμπειρια εχουν λεφτα, ειναι ωραιοι κτλ κτλ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Παμε ενα στοιχημα οτι και με 5000 το μηνα ΕΣΥ δεν προκειται να γαμησεις;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.939
Πόντοι
3.656
τύποι δηλαδή σοβαρά πιστεύετε ότι αν βγάζει κάποιος 2Κ φαίνεται από την ζωή του τόσο πολύ που τον βλέπουν οι γυναίκες και λένε '''να ένας με λεφτά...εξασφάλισα την ζωή μου και το μέλλον των παιδιών μου''??

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Αυτο.
Οποιος τολμαει.
Αρχαιο και πανσοφο ρητο.
Χιλιες δικαιολογιες μπορει να βρει καποιος γιατι δεν τολμησε.
Να ριξει ευθυνες σε αλλους πως φταινε οι συνθηκες,κτλ.
Ενω αρκει απλα και μονο ενα μικρο τολμημα.
Οσο η ζωη περνα και τυχαινουν μεγαλες δυσκολιες και η ζωη δινει σφαλιαρες πολυ δυνατοτερες απο μια...αστεια χυλοπιτα...εκει καταλαβαινει καποιος ποσο αδικαιολογητοι ειναι οι φοβοι που ειχε γυρω απο την απευθειας προσεγγιση μιας γυναικας.
Ετσι και μονο ετσι...
Who dares wins το ρητο των Βρετανων S.A.S..
Ο τολμων νικα των εγχωριων καταδρομων..
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο στην πουτανα ζωη που ζουμε..
Αερα θελει η πουτανια..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
τύποι δηλαδή σοβαρά πιστεύετε ότι αν βγάζει κάποιος 2Κ φαίνεται από την ζωή του τόσο πολύ που τον βλέπουν οι γυναίκες και λένε '''να ένας με λεφτά...εξασφάλισα την ζωή μου και το μέλλον των παιδιών μου''??
Εν τω μεταξυ με 2000 απλα εχει ενα συμπαθητικο σπιτι με 4-5 κατοσταρικα ενοικιο και ενα γιαρις υβριδικο με 300€ το μηνα δοση.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.801
Πόντοι
3.656

Πες εσύ σε γυναίκα ότι βγάζεις 2000 το μήνα και μετά ξανακάνε την ερώτηση εδώ

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.939
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξυ με 2000 απλα εχει ενα συμπαθητικο σπιτι με 4-5 κατοσταρικα ενοικιο και ενα γιαρις υβριδικο με 300€ το μηνα δοση.
Κουκιά μετρημένα είναι...άντε να σου μένουν στην άκρη 5-6 κατοστάρικα από τα 2Κ....εκτός αν δεν έχεις ενοίκιο αν έχεις ήδη αμάξι κλπ.

Αλλά και έτσι να είναι...σιγά τη μεγάλη ζωή που μπορείς να προσφέρεις σε μια γκόμενα με τα 2Κ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πες εσύ σε γυναίκα ότι βγάζεις 2000 το μήνα και μετά ξανακάνε την ερώτηση εδώ
Έχω πει τύπε και δεν μου έκατσε ούτε έτσι :confused:

• Like
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom