Νέα

Ποιοί πηδάνε τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.801
Πόντοι
3.656
αμα καταργουνταν τα κινητα απο την μία μερα στην α΄λλη ξαφνικά η αληθεια ειναι οτι δεν θα ξεραμε ποια να πρωτογαμησουμε

Άμα καταργούνταν τα κινητά,θα έπρεπε να φτιάχνουν οκανα σε κάθε πόλη και χωριό

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
3. Τα καμάκια, γαμάνε αραιά και που ,ας πούμε έχουν ποσοστό επιτυχίας 10-20% κατά μέσο όρο ,ίσως 40% οι πολύ δυνατοί παίκτες. Ας πούμε κατά μέσο όρο 1 γκόμενα / εβδομάδα παραμονής.

εκει γυρω, στο 40+% ειμαι

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Πολλοί γαμανε στα νησιά.Και τα ζευγάρια που γι'αυτό πάνε και οι παντρεμένοι που ακόμη και να έχουν βαρεθεί τη γυναίκα τους ,με τοσους κώλους που βλέπουν γύρω τους θα καυλωσουν και θα τον χώσουν.
Και οι ελεύθεροι αν κινηθούν σωστά με τοσο μουνι που κυκλοφορεί κάτι θα κάνουν.
Αν δεν γαμεις στο νησί αυτόν τον καιρό,δεν γαμεις γενικώς.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Και σε βουνίσιο χωριό να είσαι,αν έχεις γκόμενα,γαμείς

Χωρίς γκόμενα δε γαμείς πουθενά

Κάποιοι δεν γαμούν έστω και ναι μόνοι τους με χίλιες γυναίκες.
Τότε δεν φταίει ουτε το χωριό ,ούτε το νησί ούτε η πόλη...

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Αγαπητοι συναγωνιστες.Βρισκομενος προς το τελος των διακοπων σε κοσμικο νησι των κυκλαδων και σε διαθεση αφορητης καβλας κοιτω γυρω μου και αναρωτιεμαι..Βλεπω μπαμπαδες με την οικογενεια να κουβαλουν κουβαδακια με τις συζυγους με προσωπα κουρασμενα προφανως ολοι στριμωγμενοι σε ενα ενοικιαζομενο καταλλυμα που το σεξ ειναι μαλλον απαγορευτικο λογω χωρου .Ζευγαρια μεγαλυτερα στην ηλικια που το σεξ μεταξυ τους εχει πια κουρασει και λειτουργουν περισσοτερο ως αδερφακια παρα ως εραστες ...Μπακουροπαρεες εκατερωθεν σε φυλα που περιφερονται και ειναι θεμα τυχης και μικρης πιθανοτητας να τους κατσει καποια φαση.Υπαρχουν βεβαια και τα πολυ νεαρα ζευγαρια λιγοτερα στον αριθμο που απολαμβανουν αναριθμητο σεξ και εχουν προσωπα που λαμπουν.Στο συνολο ομως ποιοι ειναι αυτοι που τελικα πηδανε συστηματικα και απολαμβανουν το σεξ;;;;;;Προβλεπω τελος του μηνα που θα ειμαστε ολοι Αθηνα να αναστεναξουν τα κρεββατια απο τα εσκορτακια και πασης φυσεως κοριτσια πληρωμενου σεξ με τετοιες καβλες που θα γυρισουμε ολοι στην πολη.Το νιωθετε κι εσεις
Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που είναι εκτός του οπτικού σας πεδίου.....

brdla1000

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Κριτικές
4
Like
316
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση στην ερώτηση σου αλλά και γενικά σε τέτοιου τύπου ερωτήσεις. Άσε το αν πηδάνε οι ΑΛΛΟΙ, βρες τον τρόπο να πηδάς ΕΣΥ.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Πρόταση στην κυρά βούλα ....να βρεθούμε από κοντά για καφέ για να δεις ποιος είμαι ...και θα σου δείξω καμμία 20αρια βίντεο που είμαι εγώ με κάποια γυναίκα ....όχι βίντεο με περικοπές κανονική ροή ....αλλά μετά μην πας στον άντρα σου και αρχίζεις να του δίνεις σφαλιάρες και να του λες ....πως είσαι έτσι ρε ....που με κοροιδευες τόσο καιρό ότι κανείς καλό σεξ ....αυτά από εμένα ...οπωτε θες να το κάνουμε .....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Και επειδή είμαι διακοπές και πόσες ω α γυρνάω χοτελ για σεξ ...και θα αργήσω να ξαναμπώ ...μην πάρεις αέρα και λες διάφορα ...έκανα πρόταση και περιμένω απάντηση....οπου θες οπωτε θες

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Αγαπητοι συναγωνιστες.Βρισκομενος προς το τελος των διακοπων σε κοσμικο νησι των κυκλαδων και σε διαθεση αφορητης καβλας κοιτω γυρω μου και αναρωτιεμαι..Βλεπω μπαμπαδες με την οικογενεια να κουβαλουν κουβαδακια με τις συζυγους με προσωπα κουρασμενα προφανως ολοι στριμωγμενοι σε ενα ενοικιαζομενο καταλλυμα που το σεξ ειναι μαλλον απαγορευτικο λογω χωρου .Ζευγαρια μεγαλυτερα στην ηλικια που το σεξ μεταξυ τους εχει πια κουρασει και λειτουργουν περισσοτερο ως αδερφακια παρα ως εραστες ...Μπακουροπαρεες εκατερωθεν σε φυλα που περιφερονται και ειναι θεμα τυχης και μικρης πιθανοτητας να τους κατσει καποια φαση.Υπαρχουν βεβαια και τα πολυ νεαρα ζευγαρια λιγοτερα στον αριθμο που απολαμβανουν αναριθμητο σεξ και εχουν προσωπα που λαμπουν.Στο συνολο ομως ποιοι ειναι αυτοι που τελικα πηδανε συστηματικα και απολαμβανουν το σεξ;;;;;;Προβλεπω τελος του μηνα που θα ειμαστε ολοι Αθηνα να αναστεναξουν τα κρεββατια απο τα εσκορτακια και πασης φυσεως κοριτσια πληρωμενου σεξ με τετοιες καβλες που θα γυρισουμε ολοι στην πολη.Το νιωθετε κι εσεις
Πηδάνε κυρίως οι 35 τις σχέσεις τους που έχουν αυτοπεποίθηση λέγειν κύκλους και δουλειά οι νέοι που ελάχιστοι έχουν όλα αυτά ελάχιστοι και θα πηδάνε.

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Και επειδή είμαι διακοπές και πόσες ω α γυρνάω χοτελ για σεξ ...και θα αργήσω να ξαναμπώ ...μην πάρεις αέρα και λες διάφορα ...έκανα πρόταση και περιμένω απάντηση....οπου θες οπωτε θες
Ξέρεις ποιός θα είναι ο εφιάλτης σου........να σου πω ναι..... μετά οι επιλογές σου θα είναι λίγες, μόνο τα λόγια σου πριν πολλά.....Για αυτό πρόσεχε τι εύχεσαι.... αρκετοί τα έλεγαν , τώρα σιωπή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom