You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί πηδάνε τελικά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 544
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 5.506
Να κατι τετοια σκατα εχεις στο κεφαλι σου και περιμενεις να γυρισει να σε κοιταξει γκομενετοΠάντως εσένα δε θα σε γαμήσω,όσο και να με παρακαλάς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος λεει σε γυναικα ποσα βγαζει ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;Πες εσύ σε γυναίκα ότι βγάζεις 2000 το μήνα και μετά ξανακάνε την ερώτηση εδώ
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.801
- Πόντοι
- 3.656
Κουκιά μετρημένα είναι...άντε να σου μένουν στην άκρη 5-6 κατοστάρικα από τα 2Κ....εκτός αν δεν έχεις ενοίκιο αν έχεις ήδη αμάξι κλπ.
Αλλά και έτσι να είναι...σιγά τη μεγάλη ζωή που μπορείς να προσφέρεις σε μια γκόμενα με τα 2Κ.
Έχω πει τύπε και δεν μου έκατσε ούτε έτσι
Όποια δε θέλει,ας ψάξει να βρει άλλον.Εις την πούτσα μας
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.692
- Πόντοι
- 5.595
Καλά λέμε να ειναι και σχετικα δυνατά κομμάτια. Να έχουν μια σχετικά υψηλή "αξία" στο χρηματιστήριο της καύλας.Και ναι και όχι. Δε συνεπάγεται ότι αν βγάζεις 2κ το μήνα θα σε θέλουν όλες. Γνωρίζω άτομο που το μήνα βγάζει δε βγάζει 5 κατοστάρικα και παρόλα αυτά έχει βαρεθεί να πηδάει. Είναι θέμα ψυχολογίας, αντίληψης και αυτοπεποίθησης και όχι τόσο εισοδήματος το αν θα πηδάς ή όχι.
Επίσης μετράει και η ηλικία. Στα 18-25 γαμας και ντελιβερας να εισαι καλα κομματάκια πιτσιρικες.
Και αφραγκος φοιτητης να εισαι το ιδιο βρισκεις με μια κιθαρα σε παραλια στο καμπινγκ να πηδηξεις μουνακια απιστευτα αν εχεις λιγο το μπλα μπλα και βρεις το στυλ που εχεις πέραση.
Και εγώ έχω φιλαράκι ψήστη σε σουβλατζίδικο που γαμάει συνεχεια αλλα το 95% απο αυτες είναι για πολύ μερακλήδες!!!
Τέλος φυσικά δεν γαμας μονο με τα λεφτά εκτός απο πουτάνες. Θελει και αλλα πραγματα...κυριως αυτοπεποίθηση και κάποιες επικοινωνιακες δεξιοτητες και ένα κοινωνικό IQ που είτε τα έχεις είτε όχι. Δεν μαθαίνονται αυτά.
τύποι δηλαδή σοβαρά πιστεύετε ότι αν βγάζει κάποιος 2Κ φαίνεται από την ζωή του τόσο πολύ που τον βλέπουν οι γυναίκες και λένε '''να ένας με λεφτά...εξασφάλισα την ζωή μου και το μέλλον των παιδιών μου''??
Εν τω μεταξυ με 2000 απλα εχει ενα συμπαθητικο σπιτι με 4-5 κατοσταρικα ενοικιο και ενα γιαρις υβριδικο με 300€ το μηνα δοση.
Το έγραψα και πάνω "καθαρα". Δλδ τα 1500 με 2000 να ειναι καθαρα για γουστα με βγαλμένα τα έξοδα σπιτιου (τυχον ενοικιο και ΔΕΚΟ) και χωρι δοσεις (ενα ξεχρεωμενο αμαξι της προκοπης).
Αν εισαι ανθρωπος με αυτοπεποίθηση που εχει ενδιαφεροντα στη ζωη και ξερεις να αναδεικνύεσαι μια χαρα φαινονται και τα μυριζονται τα μουνακια απο χιλιομετρα.
Με εξοδους...με εκδρομες...με ενα καλο ντυσιμο..με ωραιες διακοπες το καλοκαιρι...με όλα αυτά κάποιος είναι πολυ πάνω απ'το μεσο όρο που κυκλοφορεί εκεί έξω και έτσι έχει επιλογές από ένα αρκετά υψηλό επίπεδο δυνατών κομματιών.
M40
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Like
- 12.543
- Πόντοι
- 2.256
Αυτο μπορει να ισχυει μονο εν μερει, αν δηλαδη έχει πολύ δυνατη εμφάνιση και λέγειν, οπότε 1ο ραντεβου = απευθείας σπίτι ή ξενοδοχείο. Διαφορετικά δέχομαι να μου κάνει μάθημα ( επι πληρωμή ) διαχείρισης οικονομικών εκτός αν έχει και παράλληλες πηγές εισοδήματος ( ενοίκια,γονείς,παπούδες, "ζιγκολίκια", κτλ )Και ναι και όχι. Δε συνεπάγεται ότι αν βγάζεις 2κ το μήνα θα σε θέλουν όλες. Γνωρίζω άτομο που το μήνα βγάζει δε βγάζει 5 κατοστάρικα και παρόλα αυτά έχει βαρεθεί να πηδάει. Είναι θέμα ψυχολογίας, αντίληψης και αυτοπεποίθησης και όχι τόσο εισοδήματος το αν θα πηδάς ή όχι.
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.692
- Πόντοι
- 5.595
Αυτο μπορει να ισχυει μονο εν μερει, αν δηλαδη έχει πολύ δυνατη εμφάνιση και λέγειν, οπότε 1ο ραντεβου = απευθείας σπίτι ή ξενοδοχείο. Διαφορετικά δέχομαι να μου κάνει μάθημα ( επι πληρωμή ) διαχείρισης οικονομικών εκτός αν έχει και παράλληλες πηγές εισοδήματος ( ενοίκια,γονείς,παπούδες, "ζιγκολίκια", κτλ )
Συμφωνώ απόλυτα. Το να βρει κάποιος να πηδηξει το μονο ευκολο. Το θέμα ειναι να ειναι κάτι αντικειμενικά αξιοπρεπές εμφανισιακα. Σιγουρα γούστα ποικιλουν αλλα ολοι καταλαβαινουμε οτι πάνω κατω οτι μιλαμε για μουνια ανω του 7.Και το πιο σημαντικό, σημασία δεν εχει να πηδάς αλλά πως ειναι αυτη που πηδας
4-5αρια πηδας και ανεργος στελνοντας "Τι κνς κοκλα?"
Τέλος ξαναλεω μετραει παρα πολυ και η ηλικια.
Πιτσιρικαδες μεταξυ τους πηδιουνται με τελειως αλλα στανταρ.
Φοιτητρια μουναρα της Νομικης πχ μπορει να πηδηχτει με καποιον απλα αν ειναι φασαια και αλτερνατιβ και αυτος τα λεει καλα στις συνελευσεις της ΠΚΣ και των ΕΑΑΚ και εχει μια καλη ακρη για μπαφο και γρατζουναει κιθαρα το καλοκαιρι στο Ποσειδι.
Η ιδια κοπέλα στα 30 της που θα εχει ωριμασει θα ψαχνει για καποιον με οικονομικο και επαγγελματικο στατους. Τα λεφτα σκετα δεν θα της φτανουν. Τι να τα κανει τα 2-3χιλ τον μηνα πχ αν ειναι τοπ υδραυλικος ο αλλος ή γκαραζιερης. Δεν εχει στατους.
Θα θελει κανα φαρμακοποιο ή κανα δικηγορο με γραφειο ετοιμο απο τους γονεις του.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.875
- Πόντοι
- 9.297
Τα1.500-2.000€ τα έχει κάποιος κοντά στον καιρό της συνταξιοδότησης ...όχι πιο νωρίς.Αν έχεις μια απλή οικονομική άνεση (οχι τρελα πράγματα κάνα 1500-2000 ευρώ τον μήνα καθαρά) και αυτοπεποίθηση μετά τα 30+ πηδάς αβέρτα πραγματικά.
Από φοιτητριούλες που σε βλέπουν και λιώνουν με το βιοτικο επιπεδο που τους παρεχεις και την εμπειρια σου που δεν μυριζεις απελπισια να τις γαμησεις όπως συμβαινει με τους αφραγκους και απελπισμενους συνομηλικους τους.
Γυναικες στα 27-30 που σε βλεπουν σαν δυνατο γαμπρο και κελεπούρι και φυσικά τις μεγαλύτερες 35+ που είτε ανυπαντρες είτε χωρισμενες είτε κακογαμημενες παντρεμενες ειναι ετοιμες να τις ξεφτιλισεις πραγματικα στον πουτσο.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Είχα το μεσημέρι μια διαμάχη με την κυρά βούλα στην πρώτη απάντηση της μου είπε ότι θα κλαίω όταν βρεθούμε γιατί δεν πρέπει χω ούτε βίντεο ούτε τίποτε ....και μετά από λίγο ζητά συγνώμη και αποχώρησε χαχαχαχα....τι κλώνοι είναι αυτοί όλοι τους
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.692
- Πόντοι
- 5.595
Τα1.500-2.000€ τα έχει κάποιος κοντά στον καιρό της συνταξιοδότησης ...όχι πιο νωρίς.
Δεν μιλάμε για δημοσιους υπαλληλους.
Μιλαμε για ελευθερους επαγγελματιες ή εξειδικευμενους υπαλληλους. Αρκετοι και αρκετες τα βγαζουν αυτα τα λεφτα στα 30φευγα τους.
Υδραυλικοι-Ηλεκτρολογοι-γκαραζιερηδες-κομμωτες-μπαρμπερηδες-νυχουδες-ντι τζει σε γαμους-δικηγοροι-γιατροι-φυσικοθεραπευτες-λογοθεραπευτες-εργοθεραπευτες-προγραμματιστές και αλλοι ποσοι που ξεχναω.
Δεν αναφέρω καν αγρότες ή επιχειρηματιες ή πόσους που τους έλαχε κανα διαμερισμα airbnb απο γονεις και συμπληρωνουν μια χαρα εισοδημα.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
μονο ο φιλος @athinaios44 πηδάει σε αυτο το φόρουμ
Τρικυμία ....Είχα το μεσημέρι μια διαμάχη με την κυρά βούλα στην πρώτη απάντηση της μου είπε ότι θα κλαίω όταν βρεθούμε γιατί δεν πρέπει χω ούτε βίντεο ούτε τίποτε ....και μετά από λίγο ζητά συγνώμη και αποχώρησε χαχαχαχα....τι κλώνοι είναι αυτοί όλοι τους
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.875
- Πόντοι
- 9.297
Δεκτόν...αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να βγάλουν τόσα λεφτά σε νεαρή ηλικία.Δεν μιλάμε για δημοσιους υπαλληλους.
Μιλαμε για ελευθερους επαγγελματιες ή εξειδικευμενους υπαλληλους. Αρκετοι και αρκετες τα βγαζουν αυτα τα λεφτα στα 30φευγα τους.
Υδραυλικοι-Ηλεκτρολογοι-γκαραζιερηδες-κομμωτες-μπαρμπερηδες-νυχουδες-ντι τζει σε γαμους-δικηγοροι-γιατροι-φυσικοθεραπευτες-λογοθεραπευτες-εργοθεραπευτες-προγραμματιστές και αλλοι ποσοι που ξεχναω.
Δεν αναφέρω καν αγρότες ή επιχειρηματιες ή πόσους που τους έλαχε κανα διαμερισμα airbnb απο γονεις και συμπληρωνουν μια χαρα εισοδημα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.875
- Πόντοι
- 9.297
Για αυτό τα μπάζα την έχουν δει τοπ μοντέλς....Γιατι εχεις την εντυπωση οτι τους νοιαζει ?
οπως και να ειναι οι γυναικες,δεν εχουν προβλημα
ασχημες-μετριες κτλ
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ σου έκανα πρόταση εσύ δεν είπες συγνώμη και αποχωρησες πάλι εδώ ...Τρικυμία ....
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Κυρά βούλα σε βαριέμαι...οπωτε θες ότι πρόταση έκανα ....το μπαλάκι σε σένα
Αντικείμενο άλλης επιστήμης από την δική μου, καλή συνέχεια!Κυρά βούλα σε βαριέμαι...οπωτε θες ότι πρόταση έκανα ....το μπαλάκι σε σένα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.875
- Πόντοι
- 9.297
Γιατί αυτή δεν θα το καταλάβει με το που θα πεις τι δουλειά κάνεις;Να κατι τετοια σκατα εχεις στο κεφαλι σου και περιμενεις να γυρισει να σε κοιταξει γκομενετο
Ποιος λεει σε γυναικα ποσα βγαζει ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;
Εκτός αν είσαι άνεργος/ άεργος με φραγκατους γονείς οπότε στην περίπτωση αυτήν ο,τι δηλώσεις είσαι.
Λίγοι....Ισως θα πρεπει απο αυτους να αφαιρεσουμε τους gay-ακαυλους-κοτες-ψυχοπαθεις κτλ
η αληθεια ειναι,οτι δεν ξερω ποσοι μενουν!!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Είναι απάντηση αυτή ....αερολογιες .....θες η όχι ...είπες σε ποστ δικό σου ότι εγώ σίγουρα δεν γαμαω ποτέ είναι έτσι αυτό είπες ....σου έκανα πρόταση και δεν έχεις απάντηση ακόμα ....απαντάς αερολογιες ....ποτε?Αντικείμενο άλλης επιστήμης από την δική μου, καλή συνέχεια!
Από μια ηλικία και πέρα το σεξ κάποιους δεν τους απασχολεί λόγο καταστάσεων εγώ προσωπικά στην Αθήνα την γυναίκα δεν την γαμαω τακτικά όταν ήμαστε σε διακοπές τρώει πουτσαΑγαπητοι συναγωνιστες.Βρισκομενος προς το τελος των διακοπων σε κοσμικο νησι των κυκλαδων και σε διαθεση αφορητης καβλας κοιτω γυρω μου και αναρωτιεμαι..Βλεπω μπαμπαδες με την οικογενεια να κουβαλουν κουβαδακια με τις συζυγους με προσωπα κουρασμενα προφανως ολοι στριμωγμενοι σε ενα ενοικιαζομενο καταλλυμα που το σεξ ειναι μαλλον απαγορευτικο λογω χωρου .Ζευγαρια μεγαλυτερα στην ηλικια που το σεξ μεταξυ τους εχει πια κουρασει και λειτουργουν περισσοτερο ως αδερφακια παρα ως εραστες ...Μπακουροπαρεες εκατερωθεν σε φυλα που περιφερονται και ειναι θεμα τυχης και μικρης πιθανοτητας να τους κατσει καποια φαση.Υπαρχουν βεβαια και τα πολυ νεαρα ζευγαρια λιγοτερα στον αριθμο που απολαμβανουν αναριθμητο σεξ και εχουν προσωπα που λαμπουν.Στο συνολο ομως ποιοι ειναι αυτοι που τελικα πηδανε συστηματικα και απολαμβανουν το σεξ;;;;;;Προβλεπω τελος του μηνα που θα ειμαστε ολοι Αθηνα να αναστεναξουν τα κρεββατια απο τα εσκορτακια και πασης φυσεως κοριτσια πληρωμενου σεξ με τετοιες καβλες που θα γυρισουμε ολοι στην πολη.Το νιωθετε κι εσεις