Νέα

Ποιοί πηδάνε τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Συνεχίζεις όμως να μιλάς με γρίφους φίλε.

Δώσε ένα επιχείρημα, πες κάτι και τεκμηρίωσε το.

Άλλωστε οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουμε από μία.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.690
Πόντοι
3.656
Με τα σημερινά δεδομένα , που ο μέσος μισθός , [ και εάν τον έχει κάποιος ] ανέρχεται στα 600 και στα 700 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση , κτλ [και αυτά και εάν είναι μετρημένα κουκιά ]

Το να του περισσεύουν του άλλον 500 και 600 ευρώ τον μήνα , από τον μισθό του , δεν τα λες και λίγα , η και τι έγινε .

Σίγουρα δεν είναι Ωνάσης και δεν μπορεί να της προσφέρει την μεγάλη ζωή , αλλά και σίγουρα δεν θα υπάρχει πείνα , και μιζέρια ., ακόμη και στα στοιχειώδη
Και πιστεύεις ότι αυτό φτάνει για να σου κάτσει κάποια αν δεν της αρέσεις σαν χαρακτήρας και σαν εμφάνιση απλά και μόνο επειδή δεν θα πείνας? Δηλαδή ποσό κοστολογούν αυτές οι γκόμενες το σώμα τους? 10 γερασμένους καφέδες 3 φαγητά σε εστιατόρια που δεν θα πήγαιναν αλλιώς και 1 βδομάδα decent διακοπες το καλοκαιρι?

Αυτές μισθό δεν έχουν? Δεν είπα ότι είναι αμελητέο ποσό γενικά...είπα ότι αν βγάζεις 2Κ δεν είναι ποσό για σε γουστάρουν οι γκόμενες για αυτό. Ούτε σπίτι καλό μπορείς να νοικιάσεις ούτε αμάξι καλό να έχεις και να συντηρήσεις ούτε ακριβά γούστα μπορείς να βγάλεις. Μπορείς απλά να μην πείνας.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
117
Like
19.517
Πόντοι
20.686
Συνεχίζεις όμως να μιλάς με γρίφους φίλε.

Δώσε ένα επιχείρημα, πες κάτι και τεκμηρίωσε το.

Άλλωστε οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουμε από μία.
Αγαπητε οι σκέψεις μας διαφέρουν έτη φωτός .
Θεωρώ τις απόψεις σου βλακωδεις.
Στο έλεγα με κομψό τρόπο αλλά επιμένεις.
Δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση.

• Like
Αντιδράσεις: Voula

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Ει ψιτ.....μην γαματε πολύ.....αφήστε και καμιά για μας τους παππούδες.....

OP
OP
arxidakos

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.667
Πόντοι
491
Καλο σεξ απολαμβανουν μονον οσοι εχουν ωραιες και γκαυλιαρες-παιχνιδιαρες γκομενες η γυναικες και οσοι εχουν λεφτα και μπορουν να διαθετουν 2000 το μηνα μονο για τον αγοραιο. Ειδικα οι τελευταιοι ειναι στην κορυφη της πυραμιδας της σεξουαλικης απολαυσης, με ενα εσκορτ μερα παρα μερα
Οι υπολοιποι μαχονται στη Μορντορ της ποδογυροκρατιας, οτι πρωτοαρπαξει κανεις...
2000 ευρω τον μηνα για αγοραιο ερωτα;;Υπερβολη...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.270
Πόντοι
3.656
Με τοσες ξεκωλιαρες που κυκλοφορούν πρέπει να είσαι η πολύ χάλια εμφανισιακά η τελείως στόκος για να μη γαμας...

Όλες ξεκωλιάρες κυκλοφορούν,βλέπεις να γαμιουνται κιολας;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.670
Πόντοι
12.756
Έχω να κάνω συγκλονιστική δήλωση .. μόλις είδα στην Γλυφάδα ζευγάρι χεράκι χεράκι , ωραίο μουνι αυτή και ο τύπος φορούσε την γαλάζια μπλούζα της Wolt ..
Μέχρι και τα ντελιβερι γαμανε , ίσως μόνο της Wolt , efood μάλλον όχι

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Πολυ σωστα... Ακριβως ετσι ειναι... Πας να μιλησεις και σε κοιτουν περιεργα..Μονο αν σε δουν καπου με το πορτοφολι γεματο... Η σε δουν με κανενα πολυ καλο αυτοκινητο... Σε κοιτανε με αλλο ματι...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.670
Πόντοι
12.756
Τύποι η πραγματικότητα είναι άλλη , μιλάμε με μπλούζα Wolt ο άλλος και γαμουσε .. τι αυτοκίνητα , άντε να έχει κάνα μονοροδο

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Θα μιλήσω για τον εαυτό μου
Πότε δεν έμπαινα σε μέτριες γκομενες, πάντα άνω του 8
Ποτέ σε ψωνάρες, Καρντάσιαν κλπ.
Όμως, είχα πολλά πάνω και κάτω σαν άνθρωπος. Η περίοδος που γσμουσα ήταν όταν ήμουν στα @@ μου και είχα λεφτά. Τότε είχα καλή αύρα, και γαμουσα. Όταν στο μυαλό μου είναι πως θα σώσω τη δουλειά μου, πως θα κάνω αυτό και το άλλο, έχω σε δεύτερη μοίρα το μωρό και καταλήγω σε πληρωμένο σεξ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.772
Πόντοι
9.297
Τα λιγα λογια ζαχαρι και τα καθολου μελι ελεγε η (αγραμματη) γιαγια μου.Υπάρχει πολυ κοσμος γυρω μας που πηδαει (επισημα+ανεπισημα) αλλα για ευνοητους λογους δεν το διατυμπανιζει.
Οι θεωρητικά αγράμματοι άνθρωποι του τότε ήταν πολύ πιο χρήσιμοι από τις σημερινές σαβουρες που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα επειδή όλη την μέρα είναι αγκαλιά με διάφορα μπλιμπλικια που τους γαμανε τα μυαλά....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.772
Πόντοι
9.297
εχω την εντυπωση πως πηδανε οσοι δεν φοβουνται την χυλοπιττα
απο εκει και περα τα καλα μουνια τα πηδανε οσοι εχουν καλους τροπους εχουν εμπειρια εχουν λεφτα, ειναι ωραιοι κτλ κτλ
"Του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο εφτά φορές είναι αδειανό και μια φορά γεματο"

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu