Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.562
- Πόντοι
- 12.756
1,947;Ντα!
Και μπαρεικα
1,947;Ντα!
Και μπαρεικα
Δεν σε πιανω1,947;
Στο κεντρικό είναι η σε στενό ;Δεν σε πιανω
Για ριχτο αλλη μια.Στο κεντρικό είναι η σε στενό ;
Το μαγαζί ;Για ριχτο αλλη μια.
το λιτρο.Δεν σε πιανω
Διπλα απο το κεντρικο σου εχω πει.Το μαγαζί ;
Μετά από αυτήν την απάντηση περιμένω να βάλουν δική σου φωτογραφία στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ....Πάμε με δυναμίτη εμείς
Όσοι τολμάνε, μιλάνε κ τις έχουν γραμμένεςΑγαπητοι συναγωνιστες.Βρισκομενος προς το τελος των διακοπων σε κοσμικο νησι των κυκλαδων και σε διαθεση αφορητης καβλας κοιτω γυρω μου και αναρωτιεμαι..Βλεπω μπαμπαδες με την οικογενεια να κουβαλουν κουβαδακια με τις συζυγους με προσωπα κουρασμενα προφανως ολοι στριμωγμενοι σε ενα ενοικιαζομενο καταλλυμα που το σεξ ειναι μαλλον απαγορευτικο λογω χωρου .Ζευγαρια μεγαλυτερα στην ηλικια που το σεξ μεταξυ τους εχει πια κουρασει και λειτουργουν περισσοτερο ως αδερφακια παρα ως εραστες ...Μπακουροπαρεες εκατερωθεν σε φυλα που περιφερονται και ειναι θεμα τυχης και μικρης πιθανοτητας να τους κατσει καποια φαση.Υπαρχουν βεβαια και τα πολυ νεαρα ζευγαρια λιγοτερα στον αριθμο που απολαμβανουν αναριθμητο σεξ και εχουν προσωπα που λαμπουν.Στο συνολο ομως ποιοι ειναι αυτοι που τελικα πηδανε συστηματικα και απολαμβανουν το σεξ;;;;;;Προβλεπω τελος του μηνα που θα ειμαστε ολοι Αθηνα να αναστεναξουν τα κρεββατια απο τα εσκορτακια και πασης φυσεως κοριτσια πληρωμενου σεξ με τετοιες καβλες που θα γυρισουμε ολοι στην πολη.Το νιωθετε κι εσεις
Δε έχεις κάνει τίποτα εκτός αγόραιου?ούτε ένα φάσωμα?θυμάμαι παλιά είχες πει όχι τα ίδια πάλι?Εγω πάντως όχι και από τουρίστριες δύσκολα παλι
Έχω δει παλικαράκια της φακής να κυκλοφορούν πολύ ωραίες γυναίκες και έχω δει και παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά να πηδάνε μπαζόλες. Πιστεύω ότι τα γούστα σε όλους είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Αλλά το να πηδάς σήμερον ημέρα είναι εύκολο, το θέμα είναι πώς θα μπορέσεις να κρατήσεις αυτό που πηδάς.
Για την 1η περίπτωση εφόσον δεν ψάχνουν να δεσμευτούν θα πω απλά πως είναι άξιοι της μοίρας τους.Για λίγους είναι εύκολο τύπε,η πλειοψηφία ζορίζεται να βγάλει γκόμενα και αν βρει δεν την αφήνει μετά με τίποτα.
Επίσης,τα παλικάρια σαν τα κρυα τα νερά τα βλέπεις με τις μπαζόλες γιατί δεν βρίσκουν άλλες.Δυστυχώς πολλοί στις αγαμίες τους,υποκύπτουν στις μπαζόλες
Για την 1η περίπτωση εφόσον δεν ψάχνουν να δεσμευτούν θα πω απλά πως είναι άξιοι της μοίρας τους.
Για την 2η περίπτωση ισχύει το ίδιο με κάποιες εξαιρέσεις. Συνήθως όμως στην 2η περίπτωση είναι μέχρι να "ξυπνήσουν".
Μερικοί τα έχουν νωρίτερα από την συνταξιοδότηση καί παραπάνω, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό πρέπει να έχεις καί κάποιες κοινωνίκες δεξιότητες καί θάρρος άνεση με τις γυναίκες που δεν τις έχουν όλοι, τουλάχιστον όταν ας στις επαγγελματίες δεν έχεις το βλέμμα του λιγουρί καί αν είσαι ενφανίσιμος καί έχεις λίγο αέρα μπορείς να έχεις επιτυχίες.Τα1.500-2.000€ τα έχει κάποιος κοντά στον καιρό της συνταξιοδότησης ...όχι πιο νωρίς.
Μην ξεχνάς ότι το μπαζο είτε άντρας είτε γυναίκα δεν θα διεκδικήσει ποτέ τίποτα ...ενώ κάτι με εμφάνιση αν μη τι άλλο θα διεκδικήσει.Και να μη θέλουν να δεσμευτούν,αν μείνουν μπακούρια μήνες και χρόνια που στην Ελλάδα είναι πολύ πιθανό,μετά παρακαλάνε να δεσμευτούν
Για τους δεύτερους,'ξυπνάνε' όταν έχουν παντρευτεί και γκαστρώσει το μπάζο,αλλά τότε είναι αργά