Νέα

Ποιοί πηδάνε τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Αγαπητοι συναγωνιστες.Βρισκομενος προς το τελος των διακοπων σε κοσμικο νησι των κυκλαδων και σε διαθεση αφορητης καβλας κοιτω γυρω μου και αναρωτιεμαι..Βλεπω μπαμπαδες με την οικογενεια να κουβαλουν κουβαδακια με τις συζυγους με προσωπα κουρασμενα προφανως ολοι στριμωγμενοι σε ενα ενοικιαζομενο καταλλυμα που το σεξ ειναι μαλλον απαγορευτικο λογω χωρου .Ζευγαρια μεγαλυτερα στην ηλικια που το σεξ μεταξυ τους εχει πια κουρασει και λειτουργουν περισσοτερο ως αδερφακια παρα ως εραστες ...Μπακουροπαρεες εκατερωθεν σε φυλα που περιφερονται και ειναι θεμα τυχης και μικρης πιθανοτητας να τους κατσει καποια φαση.Υπαρχουν βεβαια και τα πολυ νεαρα ζευγαρια λιγοτερα στον αριθμο που απολαμβανουν αναριθμητο σεξ και εχουν προσωπα που λαμπουν.Στο συνολο ομως ποιοι ειναι αυτοι που τελικα πηδανε συστηματικα και απολαμβανουν το σεξ;;;;;;Προβλεπω τελος του μηνα που θα ειμαστε ολοι Αθηνα να αναστεναξουν τα κρεββατια απο τα εσκορτακια και πασης φυσεως κοριτσια πληρωμενου σεξ με τετοιες καβλες που θα γυρισουμε ολοι στην πολη.Το νιωθετε κι εσεις
Όσοι τολμάνε, μιλάνε κ τις έχουν γραμμένες

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Ας παραθέσω και εγώ μία άποψη γιατί διάβασα και τις 7 σελίδες ως τώρα. Κάποιοι παλιοί και νέοι στο site γνωρίζουν το τι επαγγέλλομαι. Έχω την δυνατότητα αν θέλω όντως στον αγοραίο ερώτα να μπορώ να πηδάω και 9αρια,10αρια καθώς είμαι οικονομικά άνετος. Παρολαυτα δεν με ενδιαφέρει μόνο αυτό. Θέλω να μπορώ να συνομιλήσω και με μια γυναίκα έξω και όχι μόνο απλά να την πηδάω. Στην ερώτηση το ποιοι πηδάνε μπορούμε να πούμε όλοι αλλά και κανένας, καθώς εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπεις. Έχω δει παλικαράκια της φακής να κυκλοφορούν πολύ ωραίες γυναίκες και έχω δει και παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά να πηδάνε μπαζόλες. Πιστεύω ότι τα γούστα σε όλους είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Αλλά το να πηδάς σήμερον ημέρα είναι εύκολο, το θέμα είναι πώς θα μπορέσεις να κρατήσεις αυτό που πηδάς.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Εγω πάντως όχι και από τουρίστριες δύσκολα παλι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.800
Πόντοι
3.656
Έχω δει παλικαράκια της φακής να κυκλοφορούν πολύ ωραίες γυναίκες και έχω δει και παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά να πηδάνε μπαζόλες. Πιστεύω ότι τα γούστα σε όλους είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Αλλά το να πηδάς σήμερον ημέρα είναι εύκολο, το θέμα είναι πώς θα μπορέσεις να κρατήσεις αυτό που πηδάς.

Για λίγους είναι εύκολο τύπε,η πλειοψηφία ζορίζεται να βγάλει γκόμενα και αν βρει δεν την αφήνει μετά με τίποτα.

Επίσης,τα παλικάρια σαν τα κρυα τα νερά τα βλέπεις με τις μπαζόλες γιατί δεν βρίσκουν άλλες.Δυστυχώς πολλοί στις αγαμίες τους,υποκύπτουν στις μπαζόλες

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Για λίγους είναι εύκολο τύπε,η πλειοψηφία ζορίζεται να βγάλει γκόμενα και αν βρει δεν την αφήνει μετά με τίποτα.

Επίσης,τα παλικάρια σαν τα κρυα τα νερά τα βλέπεις με τις μπαζόλες γιατί δεν βρίσκουν άλλες.Δυστυχώς πολλοί στις αγαμίες τους,υποκύπτουν στις μπαζόλες
Για την 1η περίπτωση εφόσον δεν ψάχνουν να δεσμευτούν θα πω απλά πως είναι άξιοι της μοίρας τους.
Για την 2η περίπτωση ισχύει το ίδιο με κάποιες εξαιρέσεις. Συνήθως όμως στην 2η περίπτωση είναι μέχρι να "ξυπνήσουν".

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.800
Πόντοι
3.656
Για την 1η περίπτωση εφόσον δεν ψάχνουν να δεσμευτούν θα πω απλά πως είναι άξιοι της μοίρας τους.
Για την 2η περίπτωση ισχύει το ίδιο με κάποιες εξαιρέσεις. Συνήθως όμως στην 2η περίπτωση είναι μέχρι να "ξυπνήσουν".

Και να μη θέλουν να δεσμευτούν,αν μείνουν μπακούρια μήνες και χρόνια που στην Ελλάδα είναι πολύ πιθανό,μετά παρακαλάνε να δεσμευτούν

Για τους δεύτερους,'ξυπνάνε' όταν έχουν παντρευτεί και γκαστρώσει το μπάζο,αλλά τότε είναι αργά

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
259
Πόντοι
21
Τα1.500-2.000€ τα έχει κάποιος κοντά στον καιρό της συνταξιοδότησης ...όχι πιο νωρίς.
Μερικοί τα έχουν νωρίτερα από την συνταξιοδότηση καί παραπάνω, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό πρέπει να έχεις καί κάποιες κοινωνίκες δεξιότητες καί θάρρος άνεση με τις γυναίκες που δεν τις έχουν όλοι, τουλάχιστον όταν ας στις επαγγελματίες δεν έχεις το βλέμμα του λιγουρί καί αν είσαι ενφανίσιμος καί έχεις λίγο αέρα μπορείς να έχεις επιτυχίες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Και να μη θέλουν να δεσμευτούν,αν μείνουν μπακούρια μήνες και χρόνια που στην Ελλάδα είναι πολύ πιθανό,μετά παρακαλάνε να δεσμευτούν

Για τους δεύτερους,'ξυπνάνε' όταν έχουν παντρευτεί και γκαστρώσει το μπάζο,αλλά τότε είναι αργά
Μην ξεχνάς ότι το μπαζο είτε άντρας είτε γυναίκα δεν θα διεκδικήσει ποτέ τίποτα ...ενώ κάτι με εμφάνιση αν μη τι άλλο θα διεκδικήσει.

Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Like
211
Πόντοι
20
μαγγες το νοημα δεν θεωρω πως ειναι αν πηδας ναραμου η νετο που δε το περνει ουτε ο χαρος
ουτε το γνωστο ρητο οτι ολες θελουν κοτερα ελικοπτερα γουστα ακριβα γουστα ακριβα
η πολλη η σκεψη φερνει αρνητικη ενεργεια και παλι θα μεινει ο βαρκαρης με το παλαμαρι στο χερι
δε θελει πολυ αναληση το παιχνιδι
αν εχει καποιος αυτογνωσια ειναι απλο.ξερει τι πρεπει να αλλαξει.
φιλαρακι παντρεμενο 10 χρονια την ειχε κανει τη μεναγκο να μη χωραει απ τη πορτα
χωρισε εσκισε οτι υπηρχε
ξανα εκανε σχεση και ξανα μανα
και μια ζωη τις εφερνε κατευθειαν σπιτι,ποτε εξω!!
δεν ειχε χαλασει ευρω για νιαμου που οι κοινοι θνητοι τα βλεπουμε και παθαινουμε 5 καρδιακα

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Τα μικρής ηλικίας άτομα πηδιούνται γιατί κάνουν σχέσεις του κώλου, όταν όμως φτάσουν 25 χρονών οι γυναίκες βλέπουν τους άντρες με άλλο μάτι, από την άποψη δηλαδή του ποιος είναι καλός για σχέση, ποιος θα μπορούσε να γίνει καλός μπαμπάς και υπεύθυνος οικογενειάρχης, αν έχει έστω μια καλούτσικη δουλειά και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Οι μετανάστες επίσης πηδάνε για άλλους λόγους, και γενικά το πρόβλημα το έχουν όλοι οι υπόλοιποι που αισθάνονται μειονεκτικά γιατί δεν έχουν την οικονομική βάση που προσφέρει αίσθημα ασφάλειας σε μια γυναίκα για να κάνει μια σχέση που υποτίθεται ότι θα έχει κα΄ποιες καλές προοπτικές. Όσον αφορά τα εσκορτάκια φίλε να ξέρεις ότι εκεί το σεξ είναι ''αποστειρωμένο'', δηλαδή, δεν φιλάς δεν γλύφεις και τα πάντα γίνονται με προφυλακτικό και επίσης επειδή είναι μια γυναίκα που δεν σε ξέρει, δεν θα σου προσφέρει κάτι συναισθηματικά. Εάν θες μόνο σεξ καλά είναι, αν θες όμως ερωτική σχέση ψάξε να βρεις μια κοπέλα καλύτερα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom