You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί πηδάνε τελικά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 544
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.920
- Πόντοι
- 3.656
Επίσης να σας πω ότι οι περισσότερες κοπέλες που ξέρω εγώ τουλάχιστον θεωρούν ναυάγια όσες θέλουν κάποιον με λεφτά για να τις πηγαίνει για καφέ.
Μέχρι να βρουν κι αυτές καναν τέτοιο
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.079
- Πόντοι
- 3.656
Μπα μη το λες...υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν χιλιάρικα και πάνε σε μπαράκια στο Μοναστηράκι και σε μεζεδοπωλεία.Άκου τύπε το πόσα βγάζω η το πόσα βγάζεις δεν χρειάζεται να το ρωτήσει , Κάνει καραμπαμ .
Και εάν δεν το πάρει χαμπάρι εκείνη την στιγμή θα το πάρει χαμπάρι πολύ σύντομα . Το δεν έχω φράγκο , η το έχω , δεν κρύβεται με την καμία .
Φυσικά ένας ο οποίος βγάζει 600 ευρώ και έχει να πληρώσει και ανοίκειο δεν έχει ούτε 5 ευρώ για 1 μπίρα το Σάββατο άρα άδικα συζητάμε. Το ίδιο ισχύει όμως και για την κοπέλα που είναι ταμειας στον Σκλαβενίτη.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.920
- Πόντοι
- 3.656
Μπα μη το λες...υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν χιλιάρικα και πάνε σε μπαράκια στο Μοναστηράκι και σε μεζεδοπωλεία.
Φυσικά ένας ο οποίος βγάζει 600 ευρώ και έχει να πληρώσει και ανοίκειο δεν έχει ούτε 5 ευρώ για 1 μπίρα το Σάββατο άρα άδικα συζητάμε. Το ίδιο ισχύει όμως και για την κοπέλα που είναι ταμειας στον Σκλαβενίτη.
Η ταμίας στον Σκλαβενίτη αν δεν είναι μπάζο,μπορεί να βγαίνει και χωρίς λεφτά έξω
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.079
- Πόντοι
- 3.656
Ρε τύπε τώρα ξέρεις για τι μιλάμε? Γιατί με αυτά τα λεφτά που λες εσύ....δεν μιλάμε για πραγματικά πορτοφόλια...Μέχρι να βρουν κι αυτές καναν τέτοιο
μιλάμε για να κεράσει ο άλλος 2-3 καφέδες τη βδομάδα...κάνα φαγητό μετά τον καφέ...κάνα cocktail το βραδυ...να την παει μια μονοημερη η κανα 2ημερο καπου...και οχι τιποτα ινσταγκραμικά...γιατι με τα 2Κ που ειπες δεν φτανουν για τετοια..
να της πάρει κάνα δώρο με 2-3 κατοστάρικα Μαξ στα γεννεθλια και τη γιορτή της...και να την πηγαινοφέρνει με το αμάξι για να μην παίρνει αυτή ταξί.
Και αυτά...κλείσαμε...με το μισθό αυτό δεν μπορείς να προσφέρεις και παραπάνω...σιγά μην σου κόψουν και το ρεύμα για να την πας 15ημερο στην Νέα Υόρκη.
Αυτά που βλέπετε στο Ινστα...από τις επαγγελματίες του είδους...με ωραία σπίτια...και φωτό με ηλεκτρικά suv και διακοπες απο το ντουμπάι, τη μυκωνο και τα ιστιοπλοικα και δωρα τυπου 1Κ....απλα δεν υπαρχουν στον πραγματικο κοσμο αν δεν εχεις σοβαρο πορτοφολι.
Θες αλήθεια να πεις ότι μια γκόμενας θα κάτσει μαζί σου ενώ δεν σε θέλει επειδή αφιερώνεις 100-200 ευρώ το μήνα για βγαίνετε?
Μπα μη το λες...υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν χιλιάρικα και πάνε σε μπαράκια στο Μοναστηράκι και σε μεζεδοπωλεία.
Αυτό λέμε τόση ώρα και εμείς , και εσύ όλο διαφωνείς . Ότι αυτός με τα 600 και τους λογαριασμούς κτλ δεν έχει ούτε 5 ευρώ για να πιει μια μπίρα για την πάρτη του . [ ενώ αυτός με τα 2000 έχει , και όχι μόνο για μπίρα ] Θα κυκλοφορεί και θα έχει κοινωνική ζωή με γυναίκα ?
Ακόμη και μισά μισά να είναι να πληρώνουν , και η γυναίκα να μην θέλει κεράσματα κτλ , αυτός δεν έχει φράγκο ούτε για τα δικά του μισά .
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.237
- Πόντοι
- 3.846
τα ίδια όπως στο νήμα με τις ελεϊνίδες ,τα ίδια σε κάθε ευκαιρία. Με μικρές προσαρμογές τα ίδια που λένε οι αγάμητες γυναίκες
- οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το χρήμα
- οι γυναίκες έχουν ψυχολογικά και δε βγάζεις άκρη
- η κάθε μπαζόλα έχει σηκώσει τη μύτη της ψηλά, άντε να σου δώσει σημασία
- στην Ελλάδα ο κόσμος δε μιλάει σε αγνώστους, αν δεν είστε στην ίδια παρέα δε θα τη γνωρίσεις ποτέ
Όλα αυτά είναι άλλοθι για όσους έχουν παθητική στάση και δεν το παλεύουν καθόλου. Είμαστε σαν το ανέκδοτο που ένας παρακαλούσε την εικόνα του αγίου να κερδίσει το Τζόκερ επειδή ήταν πολύ φτωχός και ο άγιος του απάντησε "παίξε όμως και κανένα δελτίο ρε μπρο".
Στην τελική δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να αφήνει τον καιρό να περνάει ανεκμετάλλευτος. Το βασικό είναι να περνάμε καλά είτε γαμάμε είτε όχι.
- στην Ελλάδα ο κόσμος δε μιλάει σε αγνώστους, αν δεν είστε στην ίδια παρέα δε θα τη γνωρίσεις ποτέ
Όλα αυτά είναι άλλοθι για όσους έχουν παθητική στάση και δεν το παλεύουν καθόλου. Είμαστε σαν το ανέκδοτο που ένας παρακαλούσε την εικόνα του αγίου να κερδίσει το Τζόκερ επειδή ήταν πολύ φτωχός και ο άγιος του απάντησε "παίξε όμως και κανένα δελτίο ρε μπρο".
Στην τελική δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να αφήνει τον καιρό να περνάει ανεκμετάλλευτος. Το βασικό είναι να περνάμε καλά είτε γαμάμε είτε όχι.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Ποτέ δεν ειναι στο χερι σου να γαμήσεις
Η γυναίκα επιλέγει με ποιον θα γαμηθεί κι εσύ απλα πρέπει να τσιμπησεις τα διακριτικά νεύματα
Παρ ολα αυτά αν ο κοινωνικός σου περίγυρος δεν συμπεριλαμβάνει γυναίκες οι πιθανότητές να γαμησει μηδενίζονται
Για αυτο και τις περισσότερες επιτυχίες τις εχουν οι εργαζόμενοι σε κλαμπ εστιατόρια και γενικα εστίαση οπου οι περισσότερες γυναίκες περνάνε τον χρονο τους
Η γυναίκα επιλέγει με ποιον θα γαμηθεί κι εσύ απλα πρέπει να τσιμπησεις τα διακριτικά νεύματα
Παρ ολα αυτά αν ο κοινωνικός σου περίγυρος δεν συμπεριλαμβάνει γυναίκες οι πιθανότητές να γαμησει μηδενίζονται
Για αυτο και τις περισσότερες επιτυχίες τις εχουν οι εργαζόμενοι σε κλαμπ εστιατόρια και γενικα εστίαση οπου οι περισσότερες γυναίκες περνάνε τον χρονο τους
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.079
- Πόντοι
- 3.656
Και τι θες ρε τύπε τότε να γίνει? να του πληρώνει η γκόμενα την κοινωνική του ζωή? Τι σχέση έχει με τις γκόμενες αυτό?Αυτό λέμε τόση ώρα και εμείς , και εσύ όλο διαφωνείς . Ότι αυτός με τα 600 και τους λογαριασμούς κτλ δεν έχει ούτε 5 ευρώ για να πιει μια μπίρα για την πάρτη του . [ ενώ αυτός με τα 2000 έχει , και όχι μόνο για μπίρα ] Θα κυκλοφορεί και θα έχει κοινωνική ζωή με γυναίκα ?
Ακόμη και μισά μισά να είναι να πληρώνουν , και η γυναίκα να μην θέλει κεράσματα κτλ , αυτός δεν έχει φράγκο ούτε για τα δικά του μισά .
Αν δεν έχουν 5 ευρώ να πιουν μια μπίρα ας κάτσουν σπίτι με το νετφλιξ και το πορνχαμπ.
Σημείωση : Για φυλής έχουν λεφτά?
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.920
- Πόντοι
- 3.656
Γιατί,τί απ'αυτά δεν ισχύει;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.920
- Πόντοι
- 3.656
ο σαντμαν θα βγαλει καποτε το υπερ μπεστσελερ "ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ"
Εσύ βάψε κανα κάγκελο στη Λεωφόρο να βγάλεις το μήνα και άσε τους άλλους
τα ίδια όπως στο νήμα με τις ελεϊνίδες ,τα ίδια σε κάθε ευκαιρία. Με μικρές προσαρμογές τα ίδια που λένε οι αγάμητες γυναίκες
Βασικά εγώ όλο αυτό το βρίσκω από ενδιαφέρον έως και διασκεδαστικό .Ειδικά όταν πχ ο δεν έχω γκόμενα δίνει μαθήματα σε αυτόν που έχει , μήπως και βρει , μιλάμε για την απόλυτη αποθέωση
εαν ψαχνει για παροχο γαμου θα σε παντρευτει γαμιοντας για 2000 ευρα τον μηνα.Μια γκόμενα που δεν της αρέσεις εμφανισιακά και σε βρίσκει αδιάφορο...δεν νομίζω να σου κάτσει επειδή πήρε πρέφα ότι βγάζεις 2 χιλιάρικα..διότι με τα 2 χιλιάρικα δεν δείχνεις ότι έχεις χρήμα...γιατί δεν έχεις χρήμα...έχεις απλά εύκολη διαβίωση.
ακομα και αν αυτη ειναι ηλιθια για να καλαβει τα οφελη που θα εχει ειναι σιγουρο οτι θα την δασκαλεψει η μανα της ισως και ο πατερας της αλλα αυτος μπορει να της δωσει και καναν μπατσο για να παρει στροφες.
τετοια κελεπουρια στις μερες που ζουμε με αυτην την οικονομικη δυσπραγια δεν τα χανει καμμια.
πιστευω κανεις ολοκληρωτικα λαθος σε αυτο το θεμα
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Αναλύσεις επί αναλύσεων του κώλου πράγματι
Πόσα βγάζεις, αν βγάζεις τόσα θα γαμησεις,ολες κοιτάνε το χρήμα εν τω μεταξύ τόσα ξεκωλακια εκεί έξω γαμιουνται για πλάκα...
Πόσα βγάζεις, αν βγάζεις τόσα θα γαμησεις,ολες κοιτάνε το χρήμα εν τω μεταξύ τόσα ξεκωλακια εκεί έξω γαμιουνται για πλάκα...
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.237
- Πόντοι
- 3.846
- οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το χρήμα / πώς εξηγείται το γεγονός ότι γυναίκες έχουν μπλέξει με νεότερους πολύ πιο φτωχούς, ως και υπαλλήλους τους. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν παντρευτεί πλούσιες; Δε σου λέω ότι δεν έχει σημασία ο άντρας να έχει οικονομική άνεση, πιο σημαντικό όμως είναι να έχει αυτοπεποίθηση. Σε ηλικίες κάτων των 30 δεν το συζητώ ποια λεφτά ,η γυναίκα τότε ψάχνει ένα συνομήλικό της που να έχουν κοινά ενδιαφέροντα και να γαμιούνται σαν κουνέλια. Αν πάντως πας με τη λογική ότι όλες είναι gold diggers ,τότε εννοείται ότι δε θα βρεις ποτέ τίποτα.Γιατί,τί απ'αυτά δεν ισχύει;
- οι γυναίκες έχουν ψυχολογικά και δε βγάζεις άκρη / και πάλι πολύ γενικό. Μια χαρά ευτυχισμένα ζευγάρια υπάρχουν. Άντρες και γυναίκες που έχουν μείνει μόνοι για πολύ καιρό μετά τα 38 θα έχουν σίγουρα προβλήματα συμπεριφοράς. Και πάλι είναι σαν τον τύπου που έβλεπε τη μπανανόφλουδα και έλεγε "όχι ρε μαλάκα, πάλι θα πέσω". Υπάρχουν και μια χαρά φυσιολογικές που έχουν μείνει ελεύθρες και ψάχνονται.
- η κάθε μπαζόλα έχει σηκώσει τη μύτη της ψηλά, άντε να σου δώσει σημασία / για αυτό τα dating apps είναι γεμάτα με προφίλ από όλες τις ηλικίες; Αν της τραβήξεις την προσοχή και σημασία και το μουνί στο πιάτο θα σου δώσει. Αν σε αγνοεί ,είναι επειδή ή έχει βρει καλύτερο ή δε βρίσκει κάτι επάνω σου που να την ενδιαφέρει.
- στην Ελλάδα ο κόσμος δε μιλάει σε αγνώστους, αν δεν είστε στην ίδια παρέα δε θα τη γνωρίσεις ποτέ / και στην Ελλάδα και παντού η γυναίκα που μένει ελεύθερη ξεκινά την έρευνα από τους ελεύθερους που γνωρίζει η ίδια ή η παρέα της. Και ο άντρας το ίδιο κάνει, μόνο που ο άντρας σπάνια θα βοηθήσει τους φίλους του να γαμήσουν, μάλλον εμπόδια θα τους βάλει. Εγώ όσες σχέσεις έκανα τις βρήκα μόνος μου, από τους άντρες φίλους μου δε γνώρισα ούτε καθαρίστρια για το μπάνιο. Οι γυναίκες που γνωρίζω στο tinder αυτό μου λένε, ότι στον κύκλο τους όλοι οι άντρες είναι καπαρωμένοι, δε θέλουν να μπλέξουν από τη δουλειά και ψάχνουν να κάνουν νέες γνωριμίες. Φυσικά αν πας μόνος σου σε μπαρ, δε σου μιλάει ούτε ο μπάρμαν καθώς με τόσα περιστατικά βιασμών οι γυναίκες φοβούνται. Επίσης το να πας μόνος σε μπαρ ,εκλαμβάνεται συχνά σαν ένδειξη κοινωνικού ναυάγιου οπότε έχεις φάει γκολ από τα αποδυτήρια.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.079
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ τύπε είμαι 30 και δεν ξέρω καμία τέτοια κοπέλα. Που ζεις στο 1995? Σιγά μη της κάνουν και προξενιό.εαν ψαχνει για παροχο γαμου θα σε παντρευτει γαμιοντας για 2000 ευρα τον μηνα.
ακομα και αν αυτη ειναι ηλιθια για να καλαβει τα οφελη που θα εχει ειναι σιγουρο οτι θα την δασκαλεψει η μανα της ισως και ο πατερας της αλλα αυτος μπορει να της δωσει και καναν μπατσο για να παρει στροφες.
τετοια κελεπουρια στις μερες που ζουμε με αυτην την οικονομικη δυσπραγια δεν τα χανει καμμια.
πιστευω κανεις ολοκληρωτικα λαθος σε αυτο το θεμα
Να ξαναπώ...είμαι σίγουρος ότι τέτοια παίζουν αν ο άλλος είναι φορτωμένος κανονικά...δηλαδή έχει ακίνητα, έχει κεφαλαία...ίσως έχει κάποια επιχείρηση...και γενικά έχει ένα καλό επίπεδο.
Για μισθωτό 2κ με όλες τις υποχρεώσεις στο κεφάλι....σορρυ αλλά δε το κόβω να σου κάθεται κάποια που δε σε γουστάρει...δεν είναι τόσα πολλά τα λεφτά...
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Στο στρατό που πήγαινα μόνος μου σε ένα μπαρ στο τέλος γαμηθηκαμε με τη σερβιτόρα
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.062
- Πόντοι
- 1.056
ακομα και αυτες εχουν γινει δυσκολες πλεον.. δε καθοντε σε οποιον κ οποιον...4-5αρια πηδας και ανεργος στελνοντας "Τι κνς κοκλα?"
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Τύποι δεν μπορώ να βοηθήσω σχετικά με το "ποιοι πηδάνε" ξέρω όμως με βεβαιότητα ποιον πηδάνε...τον πούστη @xenitemenos και του έχουν κάνει τον κώλο σαν την σήραγγα του Αρτεμισίου...