- οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το χρήμα / πώς εξηγείται το γεγονός ότι γυναίκες έχουν μπλέξει με νεότερους πολύ πιο φτωχούς, ως και υπαλλήλους τους. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν παντρευτεί πλούσιες; Δε σου λέω ότι δεν έχει σημασία ο άντρας να έχει οικονομική άνεση, πιο σημαντικό όμως είναι να έχει αυτοπεποίθηση. Σε ηλικίες κάτων των 30 δεν το συζητώ ποια λεφτά ,η γυναίκα τότε ψάχνει ένα συνομήλικό της που να έχουν κοινά ενδιαφέροντα και να γαμιούνται σαν κουνέλια. Αν πάντως πας με τη λογική ότι όλες είναι gold diggers ,τότε εννοείται ότι δε θα βρεις ποτέ τίποτα.
- οι γυναίκες έχουν ψυχολογικά και δε βγάζεις άκρη / και πάλι πολύ γενικό. Μια χαρά ευτυχισμένα ζευγάρια υπάρχουν. Άντρες και γυναίκες που έχουν μείνει μόνοι για πολύ καιρό μετά τα 38 θα έχουν σίγουρα προβλήματα συμπεριφοράς. Και πάλι είναι σαν τον τύπου που έβλεπε τη μπανανόφλουδα και έλεγε "όχι ρε μαλάκα, πάλι θα πέσω". Υπάρχουν και μια χαρά φυσιολογικές που έχουν μείνει ελεύθρες και ψάχνονται.
- η κάθε μπαζόλα έχει σηκώσει τη μύτη της ψηλά, άντε να σου δώσει σημασία / για αυτό τα dating apps είναι γεμάτα με προφίλ από όλες τις ηλικίες; Αν της τραβήξεις την προσοχή και σημασία και το μουνί στο πιάτο θα σου δώσει. Αν σε αγνοεί ,είναι επειδή ή έχει βρει καλύτερο ή δε βρίσκει κάτι επάνω σου που να την ενδιαφέρει.
- στην Ελλάδα ο κόσμος δε μιλάει σε αγνώστους, αν δεν είστε στην ίδια παρέα δε θα τη γνωρίσεις ποτέ / και στην Ελλάδα και παντού η γυναίκα που μένει ελεύθερη ξεκινά την έρευνα από τους ελεύθερους που γνωρίζει η ίδια ή η παρέα της. Και ο άντρας το ίδιο κάνει, μόνο που ο άντρας σπάνια θα βοηθήσει τους φίλους του να γαμήσουν, μάλλον εμπόδια θα τους βάλει. Εγώ όσες σχέσεις έκανα τις βρήκα μόνος μου, από τους άντρες φίλους μου δε γνώρισα ούτε καθαρίστρια για το μπάνιο. Οι γυναίκες που γνωρίζω στο tinder αυτό μου λένε, ότι στον κύκλο τους όλοι οι άντρες είναι καπαρωμένοι, δε θέλουν να μπλέξουν από τη δουλειά και ψάχνουν να κάνουν νέες γνωριμίες. Φυσικά αν πας μόνος σου σε μπαρ, δε σου μιλάει ούτε ο μπάρμαν καθώς με τόσα περιστατικά βιασμών οι γυναίκες φοβούνται. Επίσης το να πας μόνος σε μπαρ ,εκλαμβάνεται συχνά σαν ένδειξη κοινωνικού ναυάγιου οπότε έχεις φάει γκολ από τα αποδυτήρια.