Νέα

Ποιοί πηδάνε τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Θέλει θράσος και θάρρος το άθλημα.

Ευγένεια αλλά όχι σε στυλ χαλί να με πατήσεις και να μην είσαι καραγκιόζης.

Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες και μπουρδολογία.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Αγαπητε οι σκέψεις μας διαφέρουν έτη φωτός .
Θεωρώ τις απόψεις σου βλακωδεις.
Στο έλεγα με κομψό τρόπο αλλά επιμένεις.
Δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση.

Τύπε μιλάς πολύ γενικά. Δεν λες διαφωνώ στο Α, το Β είναι μαλακία κτλ.

Αν μπερδεύεις τη μέρα με τη νύχτα σημαίνει ότι εσύ σφάλεις, αν το κάνω εγώ τότε είναι δικό μου λάθος.

Σε τι ακριβώς διαφωνείς; Στο ότι όλοι οι δύσμορφοι γαμάνε; Στο ότι τα ωραία παιδιά μένουν στο ράφι;

Βγες ένα βράδυ σε ένα κλαμπάκι και απλά θα επιβεβαιώσεις αυτό που λέω.

Είναι η πραγματικότητα, δεν είναι άποψη.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ας παραθέσω και εγώ μία άποψη γιατί διάβασα και τις 7 σελίδες ως τώρα. Κάποιοι παλιοί και νέοι στο site γνωρίζουν το τι επαγγέλλομαι. Έχω την δυνατότητα αν θέλω όντως στον αγοραίο ερώτα να μπορώ να πηδάω και 9αρια,10αρια καθώς είμαι οικονομικά άνετος. Παρολαυτα δεν με ενδιαφέρει μόνο αυτό. Θέλω να μπορώ να συνομιλήσω και με μια γυναίκα έξω και όχι μόνο απλά να την πηδάω. Στην ερώτηση το ποιοι πηδάνε μπορούμε να πούμε όλοι αλλά και κανένας, καθώς εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπεις. Έχω δει παλικαράκια της φακής να κυκλοφορούν πολύ ωραίες γυναίκες και έχω δει και παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά να πηδάνε μπαζόλες. Πιστεύω ότι τα γούστα σε όλους είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Αλλά το να πηδάς σήμερον ημέρα είναι εύκολο, το θέμα είναι πώς θα μπορέσεις να κρατήσεις αυτό που πηδάς.

Σε ευχαριστώ πολύ που με επιβεβαιώνεις

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Θέλει θράσος και θάρρος το άθλημα.

Ευγένεια αλλά όχι σε στυλ χαλί να με πατήσεις και να μην είσαι καραγκιόζης.

Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες και μπουρδολογία.
Συμφωνώ
Οι γυναίκες ως άβουλα οντά ειναι πολυ ευκολα και να κατακτήσεις και να τα χειραγωγήσεις
Το προβλημα το δημιουργούμε και το περιπλεκουμε εμεις χτίζοντας μια ασπίδα γύρω απο καθε γυναίκα υπό τον φόβο της απόρριψης

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Νομιζω οτι η καταλληλη απαντηση ειναι ναι,υπαρχει
να κανεις ερωτα με καποιες,που το απολαμβανεις περισσοτερο
εκει χρειαζεται το μαρουλι!!
βεβαια γνωμες ειναι αυτες Ok :angel:
ερωτα? ΕΡΩΤΑ???? σχεσεις.γρ το καναμε εδω μεσα :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.867
Πόντοι
9.297
Κάπου διάβασα ότι τα 2000 είναι λίγα...Πάτε καλά ρε, ο κοσμος ζει με 600 το μήνα και σας φαίνονται λίγα τα 2000 ? Ναι οκ δεν είσαι πλούσιος αλλά 2000 εσύ κι άλλα 600 -800 να βρεις μια κοπέλα να παίρνει μια χαρά είστε...
(Ότ)Αν βγάζουμε 2 .000€ , 600-800€ θα δίνουμε στην αποκλειστική που θα μας μαγειρεύει και θα μας ξεσκατιζει...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Συμφωνώ
Οι γυναίκες ως άβουλα οντά ειναι πολυ ευκολα και να κατακτήσεις και να τα χειραγωγήσεις
Το προβλημα το δημιουργούμε και το περιπλεκουμε εμεις χτίζοντας μια ασπίδα γύρω απο καθε γυναίκα υπό τον φόβο της

Συμφωνώ
Το προβλημα το δημιουργούμε και το περιπλεκουμε εμεις χτίζοντας μια ασπίδα γύρω απο καθε γυναίκα υπό τον φόβο της απόρριψης
Αβουλες κι εύκολα χειραγωγισιμες δεν νομίζω τόσο πολύ...συμφωνώ στο ότι πολλοί το κουράζουν και φοβούνται την απόρριψη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.867
Πόντοι
9.297
Συμφωνώ
Καθόλου...είναι ματαιόδοξες και κουτοπόνηρες,υποταγμένες στην ύλη.Συνηθως στην τσέπη είναι τα αισθήματα τους ιδίως μετά την ηλικία των θρανιων ,των σπουδών και της αθωότητας.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
- οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το χρήμα / πώς εξηγείται το γεγονός ότι γυναίκες έχουν μπλέξει με νεότερους πολύ πιο φτωχούς, ως και υπαλλήλους τους. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν παντρευτεί πλούσιες; Δε σου λέω ότι δεν έχει σημασία ο άντρας να έχει οικονομική άνεση, πιο σημαντικό όμως είναι να έχει αυτοπεποίθηση. Σε ηλικίες κάτων των 30 δεν το συζητώ ποια λεφτά ,η γυναίκα τότε ψάχνει ένα συνομήλικό της που να έχουν κοινά ενδιαφέροντα και να γαμιούνται σαν κουνέλια. Αν πάντως πας με τη λογική ότι όλες είναι gold diggers ,τότε εννοείται ότι δε θα βρεις ποτέ τίποτα.

- οι γυναίκες έχουν ψυχολογικά και δε βγάζεις άκρη / και πάλι πολύ γενικό. Μια χαρά ευτυχισμένα ζευγάρια υπάρχουν. Άντρες και γυναίκες που έχουν μείνει μόνοι για πολύ καιρό μετά τα 38 θα έχουν σίγουρα προβλήματα συμπεριφοράς. Και πάλι είναι σαν τον τύπου που έβλεπε τη μπανανόφλουδα και έλεγε "όχι ρε μαλάκα, πάλι θα πέσω". Υπάρχουν και μια χαρά φυσιολογικές που έχουν μείνει ελεύθρες και ψάχνονται.

- η κάθε μπαζόλα έχει σηκώσει τη μύτη της ψηλά, άντε να σου δώσει σημασία / για αυτό τα dating apps είναι γεμάτα με προφίλ από όλες τις ηλικίες; Αν της τραβήξεις την προσοχή και σημασία και το μουνί στο πιάτο θα σου δώσει. Αν σε αγνοεί ,είναι επειδή ή έχει βρει καλύτερο ή δε βρίσκει κάτι επάνω σου που να την ενδιαφέρει.

- στην Ελλάδα ο κόσμος δε μιλάει σε αγνώστους, αν δεν είστε στην ίδια παρέα δε θα τη γνωρίσεις ποτέ / και στην Ελλάδα και παντού η γυναίκα που μένει ελεύθερη ξεκινά την έρευνα από τους ελεύθερους που γνωρίζει η ίδια ή η παρέα της. Και ο άντρας το ίδιο κάνει, μόνο που ο άντρας σπάνια θα βοηθήσει τους φίλους του να γαμήσουν, μάλλον εμπόδια θα τους βάλει. Εγώ όσες σχέσεις έκανα τις βρήκα μόνος μου, από τους άντρες φίλους μου δε γνώρισα ούτε καθαρίστρια για το μπάνιο. Οι γυναίκες που γνωρίζω στο tinder αυτό μου λένε, ότι στον κύκλο τους όλοι οι άντρες είναι καπαρωμένοι, δε θέλουν να μπλέξουν από τη δουλειά και ψάχνουν να κάνουν νέες γνωριμίες. Φυσικά αν πας μόνος σου σε μπαρ, δε σου μιλάει ούτε ο μπάρμαν καθώς με τόσα περιστατικά βιασμών οι γυναίκες φοβούνται. Επίσης το να πας μόνος σε μπαρ ,εκλαμβάνεται συχνά σαν ένδειξη κοινωνικού ναυάγιου οπότε έχεις φάει γκολ από τα αποδυτήρια.

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος , εάν εξαιρέσουμε τους δράκους , τους φιδεμπορες , το ράδιο άρβυλα κτλ οι περιπτώσεις , αυτές είναι οι εξαιρέσεις , και μιλάμε για κάτι σαν το τζοκερ

κατά κανόνα , ο φτωχός της διπλανής πόρτας ούτε την αφεντικίνα του γαμάει , ούτε ο γαμιάς της γειτονιάς είναι ούτε τον παντρεύεται η τάδε πλούσια και μουναρα και πάει λέγοντας Όσον αφορά δε τις μικρές ηλικίες 25 και κάτω ποτέ δεν διαφώνησε κάποιος στο ότι εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά , και ότι το οικονομικό δεν παίζει ρόλο

Στα υπόλοιπα σκέλη η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.867
Πόντοι
9.297
Είπαμε τύπε εδώ δεν μιλάμε για την αγοραστική δύναμη των 600 και των 2Κ.

Μιλάμε σε άλλη βάση από την αρχή. Ο τύπος πιο πάνω είπε ότι αν σε δουν οι γκόμενες ότι βγάζεις 2Κ θα σου ανοίξουν τα πόδια. Εσύ είπες για 2Κ μόνο για ψυχαγωγία...εκεί αλλάζει το πράγμα...για να έχεις 2Κ για να χαλάς βγάζεις τουλάχιστον 4-5Κ άρα πάμε σε αλλά εισοδήματα.

Για να θέσουμε το θέμα σωστά...μια γκόμενα που σε γουστάρει εμφανισιακά και δεν σε θεωρεί χαζό, βλάχο, βρωμιάρη κλπ θα σου κάτσει έχεις δεν έχεις λεφτά στις περισσότερες περιπτώσεις.

Μια γκόμενα που δεν της αρέσεις εμφανισιακά και σε βρίσκει αδιάφορο...δεν νομίζω να σου κάτσει επειδή πήρε πρέφα ότι βγάζεις 2 χιλιάρικα..διότι με τα 2 χιλιάρικα δεν δείχνεις ότι έχεις χρήμα...γιατί δεν έχεις χρήμα...έχεις απλά εύκολη διαβίωση.

Όποτε ναι τα 2000 κάνουν μεγάλη διαφορά από τα 600 στο πορτοφόλι σου όχι όμως για μια (φυσιολογική) γυναίκα που σε βρίσκει άσχημο η αδιάφορο για να σου κάτσει. Αυτό θα ίσχυε αν έβγαλες πράγματι 5Κ αν είχες μια μεγάλη περιουσία από ακίνητα, εξοχικά κτλ και γενικά αυτά που βλέπει αυτή στο ινσταγκραμ και ξέρει ότι δεν θα τα έχει ποτέ. Αλλά και εκεί...δεν είναι όλες οι κοπέλες ίδιες...κάποιες βγάζουν οι ίδιες 2Κ...δεν χρειάζονται τα δικά μας. Εσύ ποσό κοστολογείς τον εαυτό σου για να ξέρεις ότι κάποια σε βρίσκει χάλια αλλά καταδέχεται να σου κάτσει επειδή την πηγαίνεις στην Ιθάκη και στο galaxy??
Δεν είναι τόσο απλό...σε μικρές κοινωνίες δεν υπάρχουν διαθέσιμες γιατί οι καλές έχουν βρει χρηματοδότη και δεν θα τα τιναξουν όλα στον αέρα για ένα πήδημα μεωρναννοιο εμφανίσιμο από τον επίσημο.
Τα μπάζα είναι το καταφύγιο κάθε απογοητευμένου...
Επιλογές υπάρχουν πιθανά σε μεγάλες πόλεις αρκεί να μην είναι εξαρτημένες από το κινητό γιατί αλλιώς ψωνίζουν μόνο εκεί ,λειτουργώντας ακριβώς όπως σε μια μικρή κοινωνία ...μέσω κύκλου!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.867
Πόντοι
9.297
Πάλι τίποτα και τώρα την έχω πέσει σε 15 τουρίστριες πάλι δύσκολα
Αν είσαι με βερμούδες και παντόφλες ,ηλιοκαμενος με μούσια ,τατουάζ και σκουλαρίκια μάλλον για λαθρομετανάστη η Ρόμα σε περνάνε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.867
Πόντοι
9.297
Πάντως η γυναίκα-μπάζο θα βρει να γαμηθεί πολύ πιο εύκολα απο έναν ωραίο άντρα.Οι εμφανίσιμες επειδή δε θέλουν να ρίχνουν τα μούτρα τους,δε κοιτάνε/μιλάνε σε κανέναν και με το τουπέ που έχουν δεν τις πλησιάζει και κανένας.Γι'αυτό και παίζει να'ναι και πιο αγάμητες απο πολλά μπάζα.
Παρατηρούσα νωρίτερα τύπο γύρω στα 40-45 εμφανίσιμο με την γυναίκα του αρκετά μικρότερη και το κοριτσάκι τους περίπου δύο ετών...
Ο τύπος κοιτούσε στο βάθος ενώ η γυναίκα του ,που ζύγιζε πιο πολύ από αυτόν ,ασχολούταν με την μικρή.Το χειρότερο ήταν η φωνή της ,η οποία πλήγωνε το σκούστικο μου αισθητήριο πολύ περισσότερο από ο,τι πλήγωνε το οπτικό. Αν δεν έχει φράγκα η σύζυγος ,ο τύπος τον ήπιε...αυτός είναι "ο προορισμός του ανθρώπου";

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
αυτοι που πληρωνουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.867
Πόντοι
9.297
Πάντως η γυναίκα-μπάζο θα βρει να γαμηθεί πολύ πιο εύκολα απο έναν ωραίο άντρα.Οι εμφανίσιμες επειδή δε θέλουν να ρίχνουν τα μούτρα τους,δε κοιτάνε/μιλάνε σε κανέναν και με το τουπέ που έχουν δεν τις πλησιάζει και κανένας.Γι'αυτό και παίζει να'ναι και πιο αγάμητες απο πολλά μπάζα.
Ο τύπος ένιωσε καλά μόνο όταν ήρθε μαζί τους φίλοι ζευγάρι ( όπου εκεί η σύζυγος ζύγιζε λιγότερο από τον άνδρα) και ιδίως όταν απομακρύνθηκαν οι γυναίκες.
Όσοι έχουν παθητική γυναικεία ψυχολογία αυτό θα είναι το μελλον τους.
Όσοι έχουν μια σταγόνα ανδρισμού,θα παραμείνουν ανυπότακτοι και η α διατηρήσουν αξιοπρέπεια και αισθητική κόντρα στις συμβάσεις και τις επιταγές του "καθωσπρεπισμού".

• Like
Αντιδράσεις: The1

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ριξτε μια ματια στους εχοντες γκομενα και στους μη εχοντες.
Βλεπετε διαφορες;
Η απαντηση:ΚΑΜΜΙΑ.
Οι γυναικες διαλεγουν καποιους λογω συγκυριων καθαρα.
Να ξερετε στις γυναικες αρεσει να νοιωθουν ξεχωριστες για καποιον που θαυμαζουν.
Δωστε βαση σε αυτες τις λεξεις.
Αλλα ρε μαγκες εχετε υποψη:Ολα ωραια ολα καλα αλλα αποφευγουμε τα ακαποτα και τις δεσμευσεις!
Καλα γαμησια τυποι:headbang2:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Ούτε ξεχωριστές θέλουν να νιώθουν ούτε να σας θαυμάζουν. Αυτά είναι μαλακίες που γράφουν στο κοσμοπόλιταν και στη lifo...

Πούτσα θέλουν και κάποιον να τις έχει υποταγμένες και στο φτύσιμο.

Μιλάμε για το μέσο ξεκωλακι που ψάχνεται να γαμηθεί προφανώς κι όχι για μια σοβαρή γυναίκα...Η σοβαρή τα θέλει κι αυτά αλλά με λίγο περιτύλιγμα παραπάνω :2funny:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
ελεος οι
Πάλι τίποτα και τώρα την έχω πέσει σε 15 τουρίστριες πάλι δύσκολα
ελεος οι τουριστριες ειναι ευκολες ρε φιλε περιεργο εγω δετη εχω πεσει σε τουριστριες γιαυτο και ισως να μην εχω κανει κατι με τουριστρια αλλα εχω κανει κατι με γκομενα ενα φασωμα οχι τουριστρια.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ούτε ξεχωριστές θέλουν να νιώθουν ούτε να σας θαυμάζουν. Αυτά είναι μαλακίες που γράφουν στο κοσμοπόλιταν και στη lifo...

Πούτσα θέλουν και κάποιον να τις έχει υποταγμένες και στο φτύσιμο.

Μιλάμε για το μέσο ξεκωλακι που ψάχνεται να γαμηθεί προφανώς κι όχι για μια σοβαρή γυναίκα...Η σοβαρή τα θέλει κι αυτά αλλά με λίγο περιτύλιγμα παραπάνω :2funny:
Τυπε μην πιστευεις στην εννοια σοβαρη γυναικα.
Ετσι πιστεψε ο καθε κερατας που παντρευτηκε.Πως η δικια του ειναι σοβαρη.
Σε παροτρυνω να μη βλεπεις την επιφανεια στις λεξεις.
Πουτσα θελουν και υποταγη ναι.
Αλλα αν δε σε θαυμασουν και δεν εξαπατηθουν οτι ειναι ξεχωριστες για σενα δε θα εχεις καμμια ευκαιρια να τους τα δωσεις.

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom