Νέα

Ποιοί πηδάνε τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
το θεμα ειναι οτι δε ψαχνω σε κλαμπ και κολομπαρα το θεμα ειναι οτι ψαχνω απο φιλους απο τη σχολη και μιλαω εγω εξω και οχι σε βλαμμενες.
Υπομονή τύπε, αν είσαι εκεί γύρω στα 20 (γιατί μίλησες για σχολή) έχεις δρόμο ακόμα, είναι περίεργη ηλικία αυτή.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Καλα τους εκανες εννοειται τυπε.
Οταν λεω ψυχραιμια δεν εννοω να κανεις το μαλακα και να μη μιλησεις.
Απλα η ψυχραιμια θα σε κανει να βρεις την καλυτερη απαντηση για να τις βαλεις εξυπνα στη θεση τους.
Καποτε μια τυπισσα μου ειπε
"Μου βγαζεις τοση νευρικοτητα...δεν ξερεις να μιλας σε γυναικες"
Και της απαντησα:"Εχεις δικιο.Δεν ξερω να μιλαω με λογια σε μια γυναικα που με αναστατωνει... μονο με πραξεις"
καλα λες επρεπε να δεις μετα φιλε το βουλωσαν οι σαβουρες,βεβαια μια αλλη φορα επειδη επειδη μπερδευα τα λογια μου αυτες γελαγαν και εγω εκανα το μαλακα και δε μιλησα λαθος μου δε θα το ξανακανω αυτο,ειμαι στις στιγμες μου δε ειμαι παντα για να την πω εστω και ευγενικα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπομονή τύπε, αν είσαι εκεί γύρω στα 20 (γιατί μίλησες για σχολή) έχεις δρόμο ακόμα, είναι περίεργη ηλικία αυτή.
23 ειμαι φιλε και μια λογικη δε πετυχαινω σε αυτη τη ηλικια.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
23 ρε τύπε είσαι μικρός για σχέση.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Αν είσαι με βερμούδες και παντόφλες ,ηλιοκαμενος με μούσια ,τατουάζ και σκουλαρίκια μάλλον για λαθρομετανάστη η Ρόμα σε περνάνε.
Καραφλος με τεράστιο σάκο στρατού και σπορτεξ ξυρισμένος;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
καλα λες επρεπε να δεις μετα φιλε το βουλωσαν οι σαβουρες,βεβαια μια αλλη φορα επειδη επειδη μπερδευα τα λογια μου αυτες γελαγαν και εγω εκανα το μαλακα και δε μιλησα λαθος μου δε θα το ξανακανω αυτο,ειμαι στις στιγμες μου δε ειμαι παντα για να την πω εστω και ευγενικα.

23 ειμαι φιλε και μια λογικη δε πετυχαινω σε αυτη τη ηλικια.
Δοκίμασε με πιο μεγάλες αλλά πρόσεξε εμφάνιση και ντύσιμο...καγκουριλικια και γυφτοπαντοφλιτσες δεν περνάνε .

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
23 ρε τύπε είσαι μικρός για σχέση.
δε θελω ακομα σχεση φιλε παω σε ιεροδουλες τωρα και περναω τελεια αλλα για αργοτερα μιλαω στα 27-30 που τοτε θα θελω και δε υπαρχει μια λογικη ουτε σε αυτη τη ηλικια

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Δοκίμασε με πιο μεγάλες αλλά πρόσεξε εμφάνιση και ντύσιμο...καγκουριλικια και γυφτοπαντοφλιτσες δεν περνάνε .
οχι ρε δε ειμαι καγκουρας ετσι και αλλιως και με αυτη τη μια που εκανα κατι μεχρι φασωμα ηταν 35 αυτες ειναι πιο ευκολες ισως το δοκιμασω και με αλλες αλλα που να τις βρω πρεπει να εχω κυκλο με μεγαλες αυτη που εκανα κατι ο φιλος μου μου τη γνωριζε που ειχε κυκλο απο μια που τετοι απου εκανε ξεπετα.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Τύπε jim99 άσε τις σχέσεις και τη φιλοσοφία και γάμα κανένα μουνί ας είναι και μέτρια. Πήγαινε και με επαγγελματίες να φεύγουν τα χοντρά και να είσαι πιο χαλαρός κι όλα θα γίνουν . Να ξέρεις κάτι γκοθουδες γαμιουνται αβέρτα, επισης κάτι αναρχικές και καλά είναι πανεύκολες αρκεί να ακούσεις τις μαλακιες τους για τον αγώνα :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
οχι ρε δε ειμαι καγκουρας ετσι και αλλιως και με αυτη τη μια που εκανα κατι μεχρι φασωμα ηταν 35 αυτες ειναι πιο ευκολες ισως το δοκιμασω και με αλλες αλλα που να τις βρω πρεπει να εχω κυκλο με μεγαλες αυτη που εκανα κατι ο φιλος μου μου τη γνωριζε που ειχε κυκλο απο μια που τετοι απου εκανε ξεπετα.
Τα δύσκολα κομμάτια τα πέτυχες..αξιοπρεπής εμφάνιση αφού δεν σε έφτυσαν για αυτην και κύκλος...όλα τα άλλα θα στρώσουν.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Τύπε jim99 άσε τις σχέσεις και τη φιλοσοφία και γάμα κανένα μουνί ας είναι και μέτρια. Πήγαινε και με επαγγελματίες να φεύγουν τα χοντρά και να είσαι πιο χαλαρός κι όλα θα γίνουν . Να ξέρεις κάτι γκοθουδες γαμιουνται αβέρτα, επισης κάτι αναρχικές και καλά είναι πανεύκολες αρκεί να ακούσεις τις μαλακιες τους για τον αγώνα :2funny:
παω σε επαγγελματιες τυπε εχω παει 29 φορες σε επαγγελματιες και συνεχιζουμε,οσο για τις αναρχικες και τις γκοθουδες που να τις βρεις εγω δε εχω κυκλους ειμαι κλειστος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Δεν χρειάζεται να κάνεις ότι είσαι τόσο χαλιας για να ζμπρωξεις εκτός αν πράγματι ΕΙΣΑΙ τόσο χαλιας και είσαι μέσα σε τέτοιους κύκλους ...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
παω σε επαγγελματιες τυπε εχω παει 29 φορες σε επαγγελματιες και συνεχιζουμε,οσο για τις αναρχικες και τις γκοθουδες που να τις βρεις εγω δε εχω κυκλους ειμαι κλειστος.
Έχει κλαμπακια στο κέντρο που συχνάζουν,είναι ξεχωριστή φυλή :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Μην λες πόσες φορές πηγές σε επαγγελματίες,κάνεις μπαμ ότι είσαι μικρός και δεν μεγαλώνεις έτσι.Στο είπε και άλλος ...

• Like
Αντιδράσεις: txar

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ναι αλλά και έτσι κουρεύομαι κιόλας λόγω στρατού
καταλαβα φιλε εγω που ειμαι 23 ειμαι τιγκα στο μαλλι και μαυρο οποτε γιαυτο μου εκανε εντυπωση για σενα.

Έχει κλαμπακια στο κέντρο που συχνάζουν,είναι ξεχωριστή φυλή :2funny:
ναι καταλαβαινω τι λες αλαλ οπως σου ειπα ειμαι κλειστος δε παω σε κλαμπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom